Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Legia - Pogoń 1:3 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Ka(L)ina
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7714 dni

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 21:04
no ładnie :D tylko czemu Pogoń nie grała tak na wyjazdach w lidzie??

Teraz gramy z Podbeskidziem w PP

Walczyć Pogoń Walczyc...
Cz
Kibic
Na forum od 7683 dni

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 21:57
No,no co do wyniku to niespodziewalem sie zwyciestwa:)dobry mecz calego zespoly,nawet w pewnym stopniu Silvery:)az zal nieobecnosci w Wawie...Brawo za Tarnsparent i bardzo dobra oprawe.Szczegolne pozdro dla "ekipy"pijacej z fanami z Legionowa:D

www.sectorshop.net
olo84
Kibic
Na forum od 8739 dni

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 22:14
No nie powiem ale chlopaki mile mnie zaskoczyli. Szkoda ze tak pozno nauczyli sie grac na wyjazdach, mam nadzieje ze to nie bedzie jednorazowy wybryk i w rundzie rewanzowej beda grac na wyjazdach tak jak dzisiaj ;)

Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
gniewny
Kibic
Na forum od 7998 dni

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 22:15
Moja Pogon wygrala i tak ma byc po bardzoe ladnym maeczyku tylko Pogoń ukochana Pogoń wiezylem w to i tak sie stalo :D

dla gks katowice szykujemy szubienice a dla lecha skurwysyna czeka gilotyna
maluch
Kibic
Na forum od 7632 dni

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 22:18
Siemka....super meczyk jak juz pisałam wczesniej...ale czytałam na stronie legii komentarze rózego typu np."jak mogliscie dać wygrać Pogońi..komu jak komu ale POGONI??" no sory a Pogon to jest jakas drużyna która nikomu dorónac nie moze?? ale było tez cos typu " cos czuje ze skonczy sie przyjaźń między nami"

mogłam troszeczke przeksztaucic...ale uwazam ze niektórzy to troche przesadzają..

>>>Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie ---->>>

Jednak wszystko co złe ma swoje dobre strony :)
Wojtek S.
Kibic
Na forum od 7668 dni

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 22:23

maluch napisał:  
Siemka....super meczyk jak juz pisałam wczesniej...ale czytałam na stronie legii komentarze rózego typu np."jak mogliscie dać wygrać Pogońi..komu jak komu ale POGONI??" no sory a Pogon to jest jakas drużyna która nikomu dorónac nie moze?? ale było tez cos typu " cos czuje ze skonczy sie przyjaźń między nami"

mogłam troszeczke przeksztaucic...ale uwazam ze niektórzy to troche przesadzają..

To tylko internet...

Mamo, zamknij drzwi, kreślę krzyż to długa droga,
biorę kilku kumpli, dobre buty, suchy prowiant.
To nasza wojna brat więc kiedy odniosę ranę,
podnieś mnie, otrzep mundur i weź pod ramię,
w spieczone usta kropla wody, pójdźmy tam razem,
pola bitew są brunatne bo wsiąka w nie krew przegranych.
spagetti
Kibic
Na forum od 8020 dni

*

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 22:23
A ja powiem tak.Zeby kazdy wyjazdowy mecz Pogoni byl pokazywany w tv na zywo.Chlopaki sie wtedy mobilizuja,sa mlodzi,chca sie pokazac.Sadze ze jak by taki mecz jak z Grojcem byl w tv to bylo by rowniez zwyciestwo.Brawa za dzis Portowcy

,,Vi är överallt,,- POGON
.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7648 dni

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 22:49
Jest tylko jeden Roberto Carlos i tylko jeden KAŹMIERCZAK!!!K**wa co za strzały :D

raffi
Kibic
Na forum od 7597 dni

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 22:57

maluch napisał:  

oj dziewczyno .. pierwszy wpis pochodził od osoby z KRAKOWSKIM IP (no comment....), a drugi był autorstwa...kibica Pogoni (który kpił sobie w ten sposób z takich wpisów w necie - co zresztą napisał w następnym zdaniu).
pozdro.... I gratuluję zwycięstwa oraz dobrego wyjazdu (ilościowo i jakościowo :) )

mem
Kibic
Na forum od 7702 dni

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 23:08
Hej MKS! Hej CWKS! Nasza zgoda najlepsza w Polsce jest!! Pozdro ;)

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
cofe_shop
Kibic
Na forum od 8039 dni

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 06/12/2004 00:18
A melanz trwaaaaaaaaaaaaaaa sialalalaaaaaaaaaaa
Pozdro z sto(L)icy

Wódka jest bogiem,faja nałogiem,życie zabawą a piłka nożna podstawą !!
qubson
Kibic
Na forum od 7596 dni

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 06/12/2004 01:00

maluch napisał:  

kur.. my tu melanzujemy z braćmi pijemy za Legie Pogoń a Tobie cos nbie pasi??
przyjeż zobacz potem komentuj

qubson
Kibic
Na forum od 7596 dni

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 06/12/2004 01:03

qubson napisał:  
[cytat=maluch]Siemka....super meczyk jak juz pisałam wczesniej...ale czytałam na stronie legii komentarze rózego typu np."jak mogliscie dać wygrać Pogońi..komu jak komu ale POGONI??" no sory a Pogon to jest jakas drużyna która nikomu dorónac nie moze?? ale było tez cos typu " cos czuje ze skonczy sie przyjaźń między nami"

kur.. my tu melanzujemy z braćmi pijemy za Legie Pogoń a Tobie cos nbie pasi??
przyjeż zobacz potem komentuj[/cytata co do meczu byliście lepisi to i wynik dla Was dobry ja sie ciesze pozdro dla ekipy z Gryfina oj dzało sie wczoraj w Ursynowskim Pasażu...

vladzio
Kibic
Na forum od 7618 dni

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 06/12/2004 01:50
co do meczu... brak mi slow... niesamowite spotkanie zagrali portowcy... zwlaszcza po stracie bramki, to co dzialo sie na murawie przeroslo moje najsmielsze marzenia co do postawy naszych pilkarzy...
co do atmosfery na trybunach... chlopaki ze szczecina zrobili super oprawe ( folie, strobo, race, flaga...) przerosli gospodarzy ze sto(L)icy... :D elegancko to wygladalo...

Obrazek gif wstawiony na forum
Obrazek png wstawiony na forum
Obrazek gif wstawiony na forum
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8160 dni

**

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 06/12/2004 06:09
Wyjazd podsumuje jednym slowem - udany. A treaz czas isc spac...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
kawek
Kibic
Na forum od 8062 dni

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 06/12/2004 06:45
Bardzo dobre zakończenie i tak w miare udanej rundy teraz tylko dobrze przepracowac zime i na wiosne piąć sie w góre tabeli.pzdr

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8837 dni

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 06/12/2004 06:54
wyjazzd zajebisty...a melanz... cos krotko: MISTRZOWSKI!! :)
pozdro dla obecnych

Boberek
Kibic
Na forum od 8160 dni

**

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 06/12/2004 07:18

qbajag napisał:  
[/cytat]

To było tak:
"Kryta! Co? Gdzie idziecie? Na piwo! Ale mecz jeszcze trwa!"
Co do meczu to gratuluje Pogonii...nie widziałem drugiej bramki dla Was.
Legia musi paru zawodników wymienić...a szczególnie Ireneusza K.
Poznałem Boberka i widziałem Jun-a ale niestety później gdzieś się wszyscy zapodziali.
Atmosfera na trybunach super, choć trochę daliśmy plamę z frekwencją i dopingiem!
Melanż niezły...do zobaczenia w marcu!
Mam nadzieję że już z lepszym składem Was przywitamy to i meczyk będzie ciekawszy!

Pozdro dla Ciebie Qbajag tylko szkoda ze dluzej nie udalo sie pogadac...ale niestety przenioslem sie w inne miejsce ! nadrobimy to w marcu :) doping z naszej strony DOBRY (choc jego sila zwiekszyla sie po zdobytych bramkach) i oprawa rowniez DOBRA! weekend w Sto(L)icy jak najbardziej udany...kto nie byl niech zaluje i tyle!

odnosnie samego meczu to zaczelem ogladac praktycznie od 2 polowy( i widzialem 3 bramki ) bo w pierwszej malo sie dzialo...i wlasnie w tej 2 połowe Pogoń pokazala jak powinna grac na wyjezdzie i oby grali tak zawsze bo przeciez ten mecz moglismy wygrac nawet 6-1 przy odrobinie wiekszej precyzji!
Pilarz, Kzmierczak,Parzy ,Millar ,i przede wszystkim Magdoń(tym meczem mam nadzieje przekonal Panika i Ptakow ze nie mozna go sprzedawac i ze powinien grac w 1 skladzie!) ci zawodnicy zagrali naprawde SWIETNIE! reszte tez trzeba pochwalic bo wygrala cala druzyna!
odnosnie Silvery to poczekajmy do rundy wiossenej-kiedy przepracuje przerwe miedzy rundami- na ocenienie jego umiejetnosci .

a Kazmierczaka to nie powinnismy sprzedawac za zadne skarby ale nieestety to na dluzsza mete jest nie uniknione wiec jesli juz to wyciagnac za niego jak najwiecej kasy!!!!!

5,4,3,2,1..........a Melanz trwa .pozdro dla wszystkich obecnych w Sto(L)icy!

no to teraz czas isc na uczelnie :)

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Aleksandra
Kibic
Na forum od 7830 dni

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 06/12/2004 07:25
powiem, ze mecz zamocny. Ale ciagle sie zastanawiam czemu Bataty nie widac. Kazmierczak, Millar..swietna gra. pozdrawiam

ZDR
Kibic
Na forum od 8276 dni

**

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 06/12/2004 07:45
meczyk zamocny , strasznie zimno w ogole caly wyjazd bajkowy jakis ;)
gdzie jest polonia- nie ma nie ma jej ...

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758608297 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005