Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 21:57
No,no co do wyniku to niespodziewalem sie zwyciestwadobry mecz calego zespoly,nawet w pewnym stopniu Silveryaz zal nieobecnosci w Wawie...Brawo za Tarnsparent i bardzo dobra oprawe.Szczegolne pozdro dla "ekipy"pijacej z fanami z Legionowa
Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 22:14
No nie powiem ale chlopaki mile mnie zaskoczyli. Szkoda ze tak pozno nauczyli sie grac na wyjazdach, mam nadzieje ze to nie bedzie jednorazowy wybryk i w rundzie rewanzowej beda grac na wyjazdach tak jak dzisiaj
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 22:18
Siemka....super meczyk jak juz pisałam wczesniej...ale czytałam na stronie legii komentarze rózego typu np."jak mogliscie dać wygrać Pogońi..komu jak komu ale POGONI??" no sory a Pogon to jest jakas drużyna która nikomu dorónac nie moze?? ale było tez cos typu " cos czuje ze skonczy sie przyjaźń między nami"
mogłam troszeczke przeksztaucic...ale uwazam ze niektórzy to troche przesadzają..
>>>Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie ---->>>
Mamo, zamknij drzwi, kreślę krzyż to długa droga,
biorę kilku kumpli, dobre buty, suchy prowiant.
To nasza wojna brat więc kiedy odniosę ranę,
podnieś mnie, otrzep mundur i weź pod ramię,
w spieczone usta kropla wody, pójdźmy tam razem,
pola bitew są brunatne bo wsiąka w nie krew przegranych.
Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 22:23
A ja powiem tak.Zeby kazdy wyjazdowy mecz Pogoni byl pokazywany w tv na zywo.Chlopaki sie wtedy mobilizuja,sa mlodzi,chca sie pokazac.Sadze ze jak by taki mecz jak z Grojcem byl w tv to bylo by rowniez zwyciestwo.Brawa za dzis Portowcy
oj dziewczyno .. pierwszy wpis pochodził od osoby z KRAKOWSKIM IP (no comment....), a drugi był autorstwa...kibica Pogoni (który kpił sobie w ten sposób z takich wpisów w necie - co zresztą napisał w następnym zdaniu).
pozdro.... I gratuluję zwycięstwa oraz dobrego wyjazdu (ilościowo i jakościowo )
kur.. my tu melanzujemy z braćmi pijemy za Legie Pogoń a Tobie cos nbie pasi??
przyjeż zobacz potem komentuj[/cytata co do meczu byliście lepisi to i wynik dla Was dobry ja sie ciesze pozdro dla ekipy z Gryfina oj dzało sie wczoraj w Ursynowskim Pasażu...
Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 06/12/2004 01:50
co do meczu... brak mi slow... niesamowite spotkanie zagrali portowcy... zwlaszcza po stracie bramki, to co dzialo sie na murawie przeroslo moje najsmielsze marzenia co do postawy naszych pilkarzy...
co do atmosfery na trybunach... chlopaki ze szczecina zrobili super oprawe ( folie, strobo, race, flaga...) przerosli gospodarzy ze sto(L)icy... elegancko to wygladalo...
Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 06/12/2004 06:45
Bardzo dobre zakończenie i tak w miare udanej rundy teraz tylko dobrze przepracowac zime i na wiosne piąć sie w góre tabeli.pzdr
Pozdro dla Ciebie Qbajag tylko szkoda ze dluzej nie udalo sie pogadac...ale niestety przenioslem sie w inne miejsce ! nadrobimy to w marcu doping z naszej strony DOBRY (choc jego sila zwiekszyla sie po zdobytych bramkach) i oprawa rowniez DOBRA! weekend w Sto(L)icy jak najbardziej udany...kto nie byl niech zaluje i tyle!
odnosnie samego meczu to zaczelem ogladac praktycznie od 2 polowy( i widzialem 3 bramki ) bo w pierwszej malo sie dzialo...i wlasnie w tej 2 połowe Pogoń pokazala jak powinna grac na wyjezdzie i oby grali tak zawsze bo przeciez ten mecz moglismy wygrac nawet 6-1 przy odrobinie wiekszej precyzji!
Pilarz, Kzmierczak,Parzy ,Millar ,i przede wszystkim Magdoń(tym meczem mam nadzieje przekonal Panika i Ptakow ze nie mozna go sprzedawac i ze powinien grac w 1 skladzie!) ci zawodnicy zagrali naprawde SWIETNIE! reszte tez trzeba pochwalic bo wygrala cala druzyna!
odnosnie Silvery to poczekajmy do rundy wiossenej-kiedy przepracuje przerwe miedzy rundami- na ocenienie jego umiejetnosci .
a Kazmierczaka to nie powinnismy sprzedawac za zadne skarby ale nieestety to na dluzsza mete jest nie uniknione wiec jesli juz to wyciagnac za niego jak najwiecej kasy!!!!!
5,4,3,2,1..........a Melanz trwa .pozdro dla wszystkich obecnych w Sto(L)icy!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758608297 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.