Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Odra - Pogoń 1:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Cz
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7683 dni

Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 20/11/2004 23:21
Nie wiem jak wy ale ja bym wolal jakiegos wychowanka sprobowac niz sprowadzac za nie male pieniadze Silviere(nie wiem jak sie pisze)nie tylko dlatego ze nie jest przygotowany do sezonu tylko za jego stosunek do druzyny po zejsciu z boiska w Wodzislawiu!Ciekawe czy rzucil koszulka jak to ktos napisal w poprzednim poscie?Chuj z wynikami Portowcy jestesmy z wami:)

www.sectorshop.net
MKSfazi
Kibic
Na forum od 7649 dni

Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 20/11/2004 23:44
Na wiose mam nadzieje ze dadza rade i nie bedzie tak z le na wyjazdach.MKS do boju!!!!!!!!!!

A mnie jarają na meczu Pogoni race...racaracaracaracaraca
Majcher
Kibic
Na forum od 7874 dni

Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 21/11/2004 00:48

zenit napisał:  
W canal + niewyglądalo to tak źle.

No ten mecz to lekka parodia szczegolnie 2 polowa gdzie panowie z lopadami wyszli by odsniezyc boiskoo
normalnie jak derby Moskwy !! Ja sie dziwie ze tego meczu nie odwolali przez pogode ale coz pzpn musialby za duzo myslec

Brawo dla Pilarza i Kazimierczaka

Pogoń Szczecin
el_presidente
Kibic
Na forum od 7702 dni

Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 21/11/2004 01:18
Wynik jak wynik, jednak Panik wyglada na kolesia ktory nie popusci naszym "gwiazdorom" w okresie przygotowawczym. Mysle ze jest duzo ambitniejszy i duuuzo bardziej profesjonalny niz Baniak, dlatego optymistycznie spogladam w przyszlosc :) no i przydaloby sie troche swiezej krwi, co by konkurencje w skladzie zwiekszyc, bo wydaje mi sie ze niektorzy zawodnicy z gory wiedza, ze i tak wystapia w pierwszej 11 (no bo kto inny...).

a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
Werft
Kibic
Na forum od 7920 dni

*

Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 21/11/2004 07:24
Wynik zrabany ale ja i tak najbardziej sie ciesze z wynikow z Leszkiem, Craxa i Gksem.
W rundzie rewanzowej bedzie lepiej.

pozdro

Zawsze wierni. Emigracja 2004.
Mlody_86
Kibic
Na forum od 7619 dni

Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 21/11/2004 08:47
Rozwalila mnie pewna wypowiedz podczas meczu
"Silvera niczym mały czarodziejek środka pola ociężale i powolnie poruszał sie po boisku. Natomiast po zmianie szybkim sprintem udał sie do szatni, aby dołączyć do Milara-potrafi jednak biegać"

hehehe :D:D:D

MKS !
Zieny
Kibic
Na forum od 7827 dni

Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 21/11/2004 10:24
znowu w plecy miejmy nadzieje ze wiosna bedzie lepiej

Łobez zawsze z Pogonią
mem
Kibic
Na forum od 7702 dni

Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 21/11/2004 10:30
Mam nadzieję, że w rundzie wiosennej Pogoń nie będzie drużyną własnego boiska. Tylko że jest problem w tym, że przed nami będą na wyjeździe mecze z takimi drużynami jak Legia, Wisła...

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8160 dni

**

Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 21/11/2004 10:34
...byłem, zobaczylem, wyjazd zaliczylem i tyle. Czas spac...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Sadu
Kibic
Na forum od 8276 dni

Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 21/11/2004 10:48
"my bylismy, was nie bedzie" :)
bylo dobrze :]

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
P.
Do końca!
Na forum od 8010 dni

Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 21/11/2004 11:00
..Misiu boli??Yhy..a wyciagnac?? Eee e!!...
PAMPERAP ;)
Bieda Nędza :P

Sami przeciw wszystkim!!!
Mayday
Kibic
Na forum od 8520 dni

Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 21/11/2004 11:03
gdzie jest Gieksa nima nima jej...nima nima nima jej ;)

Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
Bartas
Kibic
Na forum od 8027 dni

Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 21/11/2004 21:53
Słabo było na maxa.
Obrazek jpg wstawiony na forum

Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8837 dni

Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 21/11/2004 23:02
Obrazek jpg wstawiony na forum

czy mi sie wydaje czy oni grali w BIALO-NIEBIESKICH strojach?

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
jano
Kibic
Na forum od 7666 dni

Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 22/11/2004 07:57
Mam pytanie do tych co byli w Wodzisławiu. Dyczewski w relacji z meczu powiedział że Millar schodzącz boiska w 57 min, rzucił na ziemię koszulkę Pogoni . Napiszcie jak to było, jak to prawda to się gwiazdeczce we łbie poprzewracało. Dla mnie to zniewaga beisbol

Mayday
Kibic
Na forum od 8520 dni

Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 22/11/2004 15:08

jano napisał:  
Mam pytanie do tych co byli w Wodzisławiu. Dyczewski w relacji z meczu powiedział że Millar schodzącz boiska w 57 min, rzucił na ziemię koszulkę Pogoni . Napiszcie jak to było, jak to prawda to się gwiazdeczce we łbie poprzewracało. Dla mnie to zniewaga beisbol

powiem tak..nikt nawet nie zwrocil na to uwagi...ja osoboscie dowiedzialem sie o tym dopiero teraz

Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
Lu Dex
Kibic
Na forum od 8303 dni

Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 22/11/2004 16:25

Macieq napisał:  
czy mi sie wydaje czy oni grali w BIALO-NIEBIESKICH strojach?

Hehe... bylem przez cala runde oszukiwany ze to kolor czarny. Smieszne te stroje...

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8160 dni

**

Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 22/11/2004 18:25

Mayday napisał:  

powiem tak..nikt nawet nie zwrocil na to uwagi...ja osoboscie dowiedzialem sie o tym dopiero teraz

Dokladnie, ciezko cokolwiek na ten temat powiedziec...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
P.
Do końca!
Na forum od 8010 dni

Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 22/11/2004 18:28
Dokladniej to ja moge powiedziec.....olac temat :)

Sami przeciw wszystkim!!!
dziki
Kibic
Na forum od 8416 dni

Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 23/11/2004 00:13

jano napisał:  

tu sie z toba zgodze ...moim zdaniem zniewazyl nasz klub zucajac barwami o glebe i powinien zostac ukarany za to..co on mysli ze jest jakas gwiazdeczja?? mysle ze dwa chlapy na leb i nastepnym razem by sie gleboko zastanowil zanim by zrobil cos takiego ....stracil w moich oczach

DLA ZIOMÓW BRAT..DLA FRAJERNI KONFIDENT
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758613710 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.51 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005