TO IDZ MU PODZIEKUJ, RAZEM Z JEGO SYSTEMAMI WSZYSTKIMI, PERFEKCYJNYM WYCZUCIEM KOGO I KIEDY WPROWADZIC, CALYM WARSZTATEM TRENERSKIM!!!!!!! I ZWLASZCZA TO MI IMPONUJE W TYM DIAMENCIE NASZYM: UCZENIE SIE NA BLEDACH - NIEDAWNO BYLA WISLA ALE BOGUS CHYBA NIE BARDZO JUZ PAMIETA CO SIE DZIALO!!! BIEGNIJ I CALUJ GO PO STOPACH!!!
a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
I kogo mianowicie proponujesz na zmiane - zmiana trenera w połowie sezonu ALE RZEŚ WYMYŚLIŁ - może jeszcze jakieś mądre propozycje...
Wyluzuj........ Bo jak się denerwujesz to popełniasz rażące bledy ortograficzne, które z kolei mnie wk..... Tak na serio to nie masz się co zamartwiać - Ja na PP liczę BARDZO w tym roku - już widzę polfinał np z Arką (1200 ludu na wyjeździe) i np trzytysieczny najazd na Wronki w finale PP. A potem puchary.........
Ten mecz troche krzyzuje te plany, ale i tak w rewanzu ze switem wygramy. do 1/8 MUSIMY awansować!!!!!!!! I awansujemy.........Mam nadzieje..........
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Odp: Świt ND-Pogoń S. - 05/10/2004 20:13
Była szansa na Bobo Kaczmarka, ale Ptak postanowił zatrzymać Baniaka - choć większość z nas wiedziała, jaki z niego fachowiec od siedmiu boleści. A teraz co? Przyjdzie do nas patałach Libor Pala, bądź jeszcze większy patałach z Polski. Lepsze to wprawdzie niż patałach nad patałachy, czyli Baniak - ale chyba zabrakło tu myślenia perspektywicznego.
Odp: Świt ND-Pogoń S. - 05/10/2004 20:19
Jeżeli chodzi o trenera to proponuje Kubickiego Hehe... Mecz pozostaie już bez komentarza. Chuj z wynikami Portowcy jesteśmy z wami!!
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Ja pierdole... tego brakowało żeby przegrać z jakims jebanym świtem!!
POGOŃ GRAĆ KURWA MAC!!!
hamuj sie kolego
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Świt ND-Pogoń S. - 05/10/2004 20:29
No wstyd jest nie powiem i wydaję mi się, że tym przegranym meczem Baniak stracił prace jak nie teraz to w najbliższym czasie czyli najbliższy tydzien, dwa..nie oszukujmy się jak przegrywamy 0-2 z drugoligowym średniakiem to jak mamy wygrywać w 1 lidze, poprostu musi coś nie grać w drużynie. A znająć Ptaszki są zmienne to już kogoś upatrzyli na stanowisko trenera...hmm pożyjemy zobaczymy jak to wszystko się ułoży...
Odp: Świt ND-Pogoń S. - 05/10/2004 20:31
ale po cholere oni ustawieniem experymentuja?? 4-4-2 jest zle czy co w takim ustawieniu przynajmniej jakies osiagi byly a tymi baniakowymi wymyslami to wszystko przegrywamy
Odp: Świt ND-Pogoń S. - 05/10/2004 20:35
Chcialem zeby wygrali no ale trudno sie mowi...przyzwyczailem sie. Moim zdaniem Baniak powinien zostac do konca sezonu albo przynajmniej rundy. Zamiast niego wywalic z druzyny cała brazylijska kolonie. Zobaczymy teraz na nastepnym meczu ilu wiernych kibicow ma Pogoń.
Odp: Świt ND-Pogoń S. - 05/10/2004 20:37
mnie to najbardziej wkurwia obrona, nie zostawie na nich suchej nitki!!!! najbardziej to mnie rodrigo i julcimar wkurwiaja i to nie chodzi o dzisiajeszy mecz ale już od kilku kolejek!!!!!
Można teraz typować ile ludzi przyjdzie na Łęczną ja obstawiam 8000
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758640473 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.