Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Odp: Selekcja na mlynie - 01/10/2004 18:45
> Powiedzcie sami,mam 14,5 lat chodze na wszystkie mecze i chcem spiewac i chodzic tylko na 12 SEKTOR a wy chcecie prowadzic ta selekcje od jakiego wieku ?
Otóż muszę cię zmartwić, selekcja bedzie od 14,7 lat, a jeżeli bedziesz z pełnoletnim opiekunem to zostaniesz wpuszczony po okazaniu paszportu polsatu, albo talonu na bar sałatkowy w Pizza Hut.
|
Fan Club Pogodno
|
|
|
Odp: Selekcja na mlynie - 01/10/2004 18:53
Kurde Najlepiej jak by ta selekcja byla od 16 lat ale wiadomo ze tak nie bedzie bo kazdy kto bedzie chcial to kupi bilet na 12 i bedzie tam siedzial, a pikniki tym bardziej bo na gks ostatnio to w 1 polowie prawie nikt nie spiewal tam gdzie stalem wiec musielem sie przeniesc w inne miejsce 
|
Hej POGOŃ Jesteśmy Z Tobą...Nie Opuścimy Cię...Nigdy Cię Nie Zdradzimy Bo My KOCHAMY CIĘ...
|
|
|
Odp: Selekcja na mlynie - 01/10/2004 20:48
Co prawda to prawda... trzeba powoli ogarniać młodszych...
Każdy zanim spojrzy na kolegę obok, niech spojrzy na siebie i będzie git
|
Ostatnio edytowany przez: Macias, 18 października 2005, 21:32 [1 raz(y)]
|
|
|
|
Odp: Selekcja na mlynie - 01/10/2004 20:49
> Powiedzcie sami,mam 14,5 lat chodze na wszystkie mecze i chcem spiewac i chodzic tylko na 12 SEKTOR a wy chcecie prowadzic ta selekcje od jakiego wieku ?
Możesz mieć i 20 lat ale jesli jesteś jak 10 latek ... to czego szukasz na młynie ?? ?? ?? myśle że ten temat pora kończyć każdy pier.........li same głupoty żeby to cos dało !! !! !!
|
Forza Juve Forza MKS !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !!
|
|
|
|
|
Odp: Selekcja na mlynie - 01/10/2004 21:04
Sam mam 15 lat i chodzę z moją paczką na każdy mecz Pogoni,tez mnie wkurwiają te pikniki,ale przeciez to ze masz 20 nie oznacza ze nie bedzisz zachowywał się jka 5 latek.
|
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
|
|
|
Odp: Selekcja na mlynie - 01/10/2004 22:07
Chodz na forum i tak nic nikt nie ustali to i tak najrealniejszy był pomysł z tym koncentrowaniem sie wokoł bebna i wypychania piknikow na peryferia sektora!!No własnie ale czy mozna jakos odgórnie minimalizować liczbe osób przypadkowych na młynie??!jak to robai w innych klubach wiecie cos??
|
|
|
|
Odp: Selekcja na mlynie - 01/10/2004 22:36
sluchaj nikt ci nie zabrania spiewac...spiewac mozesz tez na sektorze 13 14 ...spiewac mozesz na calym stadionie i chwala ci za to ... ale jesli masz glosik jak dzieciak a pewnie w wieku 15 lat masz to poczekaj az dorosniesz przejdziesz mutacje i juz a tak na serio to jak juz mowilem ze do pewnych rzeczy trza dorosnac...szkoda ze z kolejnego tematu o tym samym pewnie nic nie wyniknie ... a szkoda bo to moim zdaniem wazna kwestia i mimo wszystko problem
|
POGOŃ SZCZECIN!
|
|
|
|
|
Odp: Selekcja na mlynie - 01/10/2004 22:41
Kontynuujcie heheh to jest na prawde bardzo fajne ....moze bez kitu zachce mi sie w koncu ogarniac jakosciowo mlyn??oto jest pytanie ...chyba zaczniemy od tego,ze w obrebie gniazda, tak przynajmniej do polowy sektora(czyli jakies 15 metrow w gore,i ze 20 metrow na boki) beda ludzie"jakos wygladajacy" co wiaze sie z pewnym wiekiem...Ogarnianie naszego "Piekieleczka" jest potrzebne i calkiem realne zwazywszy,ze 2 najblizsze mecze u siebie nie beda posiadac jakichkolwiek innych cisnien to mozna bedzie sie skoncentrowac na zabawie w "naprawiamy zepsuty sektor"....A Wy piszcie,bo mi sie nudzi 
ps.a tak poza tym,wiem ze dobrze dziala na odstraszanie niepotzrebnych osob gaz lazawiacy....heheh,no i dawno nie bylo pomaranczowych puszek hihiih.....spac ide
|
Sami przeciw wszystkim!!!
|
|
|
|
|
Odp: Selekcja na mlynie - 01/10/2004 23:20
> ...chyba zaczniemy od tego,ze w obrebie gniazda, tak przynajmniej do polowy sektora(czyli jakies 15 metrow w gore,i ze 20 metrow na boki) beda ludzie"jakos wygladajacy" co wiaze sie z pewnym wiekiem...Ogarnianie naszego ... A Wy piszcie,bo mi sie nudzi 
A ja mogę stanąć w obrębie gniazda? Też chce dopingować!!!
|
|
|
|
Odp: Selekcja na mlynie - 01/10/2004 23:34
...chyba zaczniemy od tego,ze w obrebie gniazda, tak przynajmniej do polowy sektora(czyli jakies 15 metrow w gore,i ze 20 metrow na boki) beda ludzie"jakos wygladajacy" co wiaze sie z pewnym wiekiem...Ogarnianie naszego ... A Wy piszcie,bo mi sie nudzi
Ale ludzie w jakim wieku beda tam stali ?? A co sie zrobi z innymi osobami ktore beda na 12 czy beda stali na dole czy gdzies z boku czy wogle zostana wyrzucenia z 12?? ale w sumieto by bylo dobre jak by u gory stali kibice w wieku od 17 lat, a nizej kibice mlodsi troche
|
Hej POGOŃ Jesteśmy Z Tobą...Nie Opuścimy Cię...Nigdy Cię Nie Zdradzimy Bo My KOCHAMY CIĘ...
|
|
|
Odp: Selekcja na mlynie - 01/10/2004 23:41
ale z was chamy - jak będziecie za głośno spiewać to znowu dostaniecie zjebke od jakiegoś ramola że go uszy swędzą
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
Odp: Selekcja na mlynie - 02/10/2004 01:56
> Myślę że jakiekolwiek segregacje ze względu na wiek czy płeć możecie sobie odpuscić bo nie ma to nic wspólnego z aktywnością w czasie meczu (kobiety i młodziki też potrafia dopingować). Dlatego napierdalanie po ryju możecie sobie z góry darować, bo jeszcze wstydu sobie narobicie. Uważam ze bez pomocy władz Pogoni nic konkretnego nie da sie w tej sprawie załatwić. Posunięcia w stylu "młody wypierdalaj" też nic nie dadzą. Moim zdaniem efekty mogłoby przynieść stopniowe wprowadzanie "udogodnień" np na początek tak jak ktoś juz pisał akcja z transparentami i plakatami przy kasach. Następnym krokiem mogłaby być kontrola sprzedaży biletów na 11 i 12. W ogóle to uważam że przy kupnie wejściówek mozna by wprowadzić na początek "domniemanie chęci kibicowania". Sektory 11 i 12 byłyby zarezerwowane tylko dla klubu kibica i mozna by prowadzic liste kupujacych. Nie wiem czy to by przeszło ale później możnaby metoda eliminacji po kolei pozbywac sie nieśpiewających elementów (wg nr biletu - bo dane kupujacego bylyby juz w punkcie sprzedazy). Taka osoba dostalaby nastepnym razem propozycje kupna rownie taniego biletu na inne sektory łuku (powód: niski stopien zaangażowania w OPRAWE MECZU, nie w dopingowanie bo nie kazdy musi). Z karnetami juz cos podobnego zrobili (dane osobowe tych kibiców sa juz w klubie). Zreszta to i tak nie od nas "internetowych fachowców" zalezy. Ale chyba lepiej zrobic cos niz nic
Sampaio, ale to nie chodzi o to czy gówniarze chca spiewać czy nie, ale o to, ze to slychac jaka jest tonacja glosu, chcesz zeby bylo tak jak na amice, ze slychac tylko glos....dzieci??!!
|
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
|
|
|
Odp: Selekcja na mlynie - 02/10/2004 01:57
> Bez kitu wiekszość takich gości po około 20 kilka lat tylko siedzi i patrzy na mecz.A najcześciej to wlaśnie te jak wy to mówicie małolaty śpiewają za was.Coś jest nie tak!!!!Jestem za tym żeby nie wpuszczac dziewczyn po 11-13 lat bo to jest bez sensu!
Czak....ty chyba nie wiesz od czego są ci 20 latkowie co siedzą, albo stoja i nie śpiewają Pozdro dla Was
|
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
|
|
|
Odp: Selekcja na mlynie - 02/10/2004 07:54
> > Bez kitu wiekszość takich gości po około 20 kilka lat tylko siedzi i patrzy na mecz.A najcześciej to wlaśnie te jak wy to mówicie małolaty śpiewają za was.Coś jest nie tak!!!!Jestem za tym żeby nie wpuszczac dziewczyn po 11-13 lat bo to jest bez sensu!
>
> Czak....ty chyba nie wiesz od czego są ci 20 latkowie co siedzą, albo stoja i nie śpiewają Pozdro dla Was 
ale oni przewaznie na dole a Ci co nie spiewaja to siedza z dziewczynami na gorze
|
|
|
|
Odp: Selekcja na mlynie - 02/10/2004 09:20
Widzę że pomimo tylu wypowiedzi nikt z was nie wie (z jednym chyba wyjątkiem) po co ta selekcja.Na pewno nie chodzi tu o dyskryminacje 12-sto letnich chłopczyków, nikt im nie odmawia chęci. Niestety natury nie zmienimy i ich głosiki( choć decybeli jest sporo) w tym wieku bardziej nadają się do osławionego Poznańskiego chóru. Wszyscy się chyba ze mną zgodzą że doping z domieszką sopranu to żenada.Pozatym bardzo śmiesznie wyglądają krasnale z szalikami na twarzach grożnie wymachujący piąstkami w kierumku sektora rywali( Poznaniacy mało nie posikali się ze śmiechu). I to jest główny powód dla którego musicie gówniarzy wyeliminować ze swojego sektora. To takie moje spostrzeżenia ale ja jestem tylko piknikiem.
|
|
|
|
Odp: Selekcja na mlynie - 02/10/2004 09:36
> Widzę że pomimo tylu wypowiedzi nikt z was nie wie (z jednym chyba wyjątkiem) po co ta selekcja.Na pewno nie chodzi tu o dyskryminacje 12-sto letnich chłopczyków, nikt im nie odmawia chęci. Niestety natury nie zmienimy i ich głosiki( choć decybeli jest sporo) w tym wieku bardziej nadają się do osławionego Poznańskiego chóru. Wszyscy się chyba ze mną zgodzą że doping z domieszką sopranu to żenada.Pozatym bardzo śmiesznie wyglądają krasnale z szalikami na twarzach grożnie wymachujący piąstkami w kierumku sektora rywali( Poznaniacy mało nie posikali się ze śmiechu). I to jest główny powód dla którego musicie gówniarzy wyeliminować ze swojego sektora. To takie moje spostrzeżenia ale ja jestem tylko piknikiem.
ciekawi mnie kto zajmie sie tą selekcją ? wiele osób ma do gadania (jak ja) tyle co nic i moga tylko podsuwać pomysły selekcja jest potrzebna faktycznie dzieciaki na 12 to troche śmieszne ten pomysł z siedzeniem jak najbliżej gniazda jest ok pozdrawiam sorry za bledy
|
Forza Juve Forza MKS !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !!
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8