W najbliższy poniedziałek (8 lipca) rozpocznie się sprzedaż karnetów na rundę jesienną sezonu 2013/14. Pierwszego dnia karnety będą mogły nabywać tylko osoby, które chcą przedłużyć „swoje” miejsce z poprzedniej rundy. W poniedziałek karnety będzie można nabywać w godzinach 11-18 w kasach nr 3-5 (za budynkiem administracyjnym klubu, wjazd na parking od strony ul. Karłowicza).
Otwarta sprzedaż karnetów rozpocznie się 9 lipca (we wtorek). Od tego dnia karnet będą mogli kupić wszyscy kibice. Do 21 lipca klub będzie jednak „trzymał” miejsca dla osób, którzy chcą w najbliższej rundzie kupić abonament na to samo krzesełko, co wiosną sezonu 2012/13. Od 22 lipca wszystkie „nieprzedłużone” miejsca będą dostępne w otwartej sprzedaży.
W dniach 9-10 lipca sprzedaż karnetów prowadzona będzie w kasach 3-5 (za budynkiem administracyjnym klubu, wjazd na parking od strony ul. Karłowicza) w godzinach 11-18. Od 11 lipca (czwartek) sprzedaż karnetów prowadzona będzie w klubowym Fanshopie (budynek VIP za niską trybuną stadionu). Od poniedziałku do piątku w godzinach 11-18, w soboty w g. 11-14.
Karta Kibica (jest wyłącznie nośnikiem elektronicznego biletu/karnetu) dla kibiców, którzy jej dotychczas nie posiadają, jest wyrabiana w chwili zakupu biletu/karnetu w kasie prowadzącej sprzedaż. Kosztuje 10 zł.
Dziś z ciekawości zapytałem 5 kibiców (karnetowców), którzy mają swoje miejsca od lat obok mojego (przedział wiekowy na oko 25-50). Tylko jeden z nich zadeklarował, że kupi karnet. Pozostali nie. Co ciekawego jako główny argument podając nie wysokie ceny, ale to jak się traktuje "stałych klientów".
wie ktoś może jak sprzedają się karnety z tymi smolno-mroczkowymi cenami?
Dziś z ciekawości zapytałem 5 kibiców (karnetowców), którzy mają swoje miejsca od lat obok mojego (przedział wiekowy na oko 25-50). Tylko jeden z nich zadeklarował, że kupi karnet. Pozostali nie. Co ciekawego jako główny argument podając nie wysokie ceny, ale to jak się traktuje "stałych klientów".
no dokładne podobnie jest u mnie większość znajomych nie kupuje karnetu, tylko wybiera się na pojedyncze mecze...
Ja kupiłem, dwóch moich kompanów "wymiękło" przy obecnej cenie. Spadek ilości sprzedanych karnetów pewnie będzie duży
Odp: Karnety - 13/07/2013 21:20
Ja również karnet miałem od kilku dobrych lat, ale teraz najzwyczajniej w świecie jest za drogi
Cóż...Będzie trzeba kołować co mecz na bilety...
Odp: Karnety - 13/07/2013 22:04
W tamtym sezonie karnet dla mie i 2 moich synow kosztowal mnie ok.170pln w tym sezonie musial bym zaplacic 480pln jak dla mnie za grubo zabiore ich na spradyczne mecze.BRAVO DLA MADRYCH GLOW KTORZY TAK PROMUJA MECZE POGONI
Odp: Karnety - 14/07/2013 10:49
Ja i 6 kolegow (każdy przynajmniej od 3 lat kupowal karnety) nie wykupujemy, karnety sa po prostu za drogie. Bede kupowal bilet przed meczem, i tylko na wybrane.
Odp: Karnety - 14/07/2013 12:18
Na 7 sektorze jest to samo- wszyscy wokoło mówią, że raczej nie kupią bo się nie opłaca. Nie pójdzie się na 2 mecze bo coś wypadnie i żadna korzyść z tego karnetu. Ja osobiście też będę tylko na paru meczach chyba, że zarząd wymięknie i opuści z ceny jak zobaczą, że lipna sprzedaż.
Odp: Karnety - 14/07/2013 23:55
Generalnie sprzedaż karnetów ma się chyba nie najlepiej. Kogo nie pytam czy będzie kupował to puka się w czoło. Trochę to smutne, bo oznacza to, że na spotkaniach z rywalami niższymi rangą stadion będzie świecił pustkami.
Generalnie sprzedaż karnetów ma się chyba nie najlepiej. Kogo nie pytam czy będzie kupował to puka się w czoło. Trochę to smutne, bo oznacza to, że na spotkaniach z rywalami niższymi rangą stadion będzie świecił pustkami.
Ja czekam z karnetem do ostatniej chwili , jak zarząd + marketing pójdzie po rozum do głowy i dla starych bywalców zrobią -20% to, kupie i tak najprawdopodobniej zrobi mase ludzi .A jak chcą mieć 800 "karnetowiczów" to niech spadają .
Według mnie nie ma co się obawiać o frekwencje na rywali z niższą rangą bo patrząc na ostatni sezon karnetowcy (ok 4500) i tak sobie wybierali mecze na których będą (i niekiedy z przyczyn niezależnych wypadało im 1-2 meczy w rundzie)
To wszystko rozbija się o TRAKTOWANIE "starych karnetowców"
A tak przy okazji czy Pogoń poda liczbę sprzedanych karnetów w ciągu pierwszego tygodnia czy jest im trochę wstyd jak i z koszulkami
Znając nasz "marketing" to nie jest możliwe
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Odp: Karnety - 15/07/2013 11:04
Mnie na pewno ominą minimum 4 mecze u siebie. Mimo to karnet zamierzałem kupić, ale gdy okazało się, iż klub w ogóle olał dotychczasowych karnetowiczów (są tacy, którzy karnety kupują naprawdę od wieeeelu lat) to na 100% go nie kupię. Oni mają prawdziwych kibiców w dupie, to teraz prawdziwi kibice będą mieli ich w dupie, proste. Jak się okaże, że sprzedali max 1 tys. karnetów to może następnym razem się ogarną. Bo jedną sprawą jest nieopłacalność nowych karnetów (to bym akurat mógł przeboleć), a drugą to jak kibice są traktowani (brak programu lojalnościowego, sprawa koszulek, obrażanie kibiców przez Mroczka i Smolnego).
PS. Mroczek wielki biznesmen, a nie wie najprostszej rzeczy, że jak klient jest źle traktowany i proponuje mu się słabej jakości usługę, to on z tej usługi nie skorzysta.
Ostatnio edytowany przez: hejpogongol, 15 lipca 2013, 11:12 [1 raz(y)]
"Każdy sobie powinien z nas zadać pytanie, Czy kurwa chce grać dla Pogoni Szczecin, czy nie? Jak nie, to kurwa wypierdalać i tyle"
Mogliby zwracać pieniądze, tak jak to było z kartami kibica, ale w co wy wierzycie?
Gdy kupowałem karnet, pani sprzedająca zapewniała, że zniżki dla przedłużających karnet na pewno już nie będzie na tą rundę. Widać prowadzona jest w Pogoni polityka w celu zmniejszenia ilości kibiców przychodzących na stadion. Niestety prawdopodobnie będzie skuteczna...
Odp: Karnety - 16/07/2013 21:21
Strzelam, ze sprzedadza 30-40% tego, co przed ostatnim sezonem Ceny mamy na poziomie Legii i Lecha, a druzyne i stadion o wiele slabsze Pewnie u nas tez by nikt nie plakal, gdyby proporcje miedzy cena, a jakoscia produktu byly zachowane , ale jak widac w klubie panuje przekonanie, ze mamy zajebista druzyne, nowoczesny stadion i bezmozgich kibicow, ktorzy kupia kota w worku i jeszcze za to przeplaca
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.