Wygrałem kiedyś bilet na sektor 0 na mecz Pogoni w Lidze Typerów na jednym z portali, ale tam chyba nawet nikt by mnie nie wpuścił.
---
A może ... tam są krzesełka na wymianę?!
Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 03/08/2005 01:17
Sektor 0 to chyba byl na jakis mecz kadry stworzony ale na nim polowy boiska sie neiwidzi w sumie neiwiem po co to komu ale jak jest to jest i czemus musi sluzyc pewnie jakis kumaty konserwator obiektu zna ten sekret .....pozdro
Jest to sektor dla wszystkich sedziow zrzeszonych w ZZPN. Kazdy sedzia ma prawo nabyc bilet w budynku klubowym bezplanie za okazaniem legitymacji sedziowskiej z aktualna pieczatka ZZPN-u. Srednio na kazdy mecz z budunku klubowego wychodzi 50 takich biletow!
Teraz uprzedze kolejne pytanie - dlaczego nikt tam nie siada? - jedni sedziowie odsprzedaja je za pol ceny a inni wchodza na inne sektory na tzw "stary numer".
też coś takiego kojarzę, można było sprzedawać bilety tylko w liczbie miejsc siedzących a taki sektor 0 daje dodatkowo parę setek miejsc.
co do sędziów to rzeczywiście mam kupla, który za okazaniem legitymacji dostaje bilet za darmo.
trzeci wątek w tej kwestii stanowią bilety od sponsora - można je wygrać np. w Lidze Typerów na Pogoń.v.pl i w nowym konkursie na Miss Fankę. Jak piszą na v-ce bilet ten (na sektor 0) uprawnia do wejścia na dowolny sektor, więc sędziowie mając taki bilet nie muszą wchodzić na tzw. "stary numer".
podejrzewam też (i to już 4-ty wątek w sprawie), że krwiodawcy też dostają bilety na tenże sektor.
Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 04/08/2005 23:08
witam.
a ja mam pytanie: czy nie ma teraz jakichs biletow po 10 zł? ja na mecz z Wisłą Płock wchodzilem na karnet kumpla bo on obencie przebywa na kolonii to mi uzyczyl dlatego nie wiem. a dzisiaj w autobusie widzialem plakat informujacy o meczy Pogon - Korona i tam bylo napisane: Bilety - 10, 15, 20, 30. czy to oznacza, ze na 11 bilet za dyche jest?
dzieki za odpowiedz.
pozdrawiam
Bilety na Pogon - 23/08/2006 20:47
wiem ze taki temat juz byl, ale jest on dosyc stary i nie chce zeby wyszlo z tego jakies nieporozumienie. Mam pytanie: Czy jak na mecz idzie 13 letnie dziecko i 3 osoby pelnoletnie to wszyscy beda mieli bilety po 10 zł a jek nie to kto bedzie takie mial?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.