Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Transfery do Pogoni << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Ga(L)a
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7179 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 18/06/2007 20:25
Odchodze troche od tematu ;) Grosicki praktycznie w Legii. Niestety ja go nie widze u nas w składzie. Skonczy sie pewnie tak jak z Korzymem, Janczykiem, Smolińskim. Mam nadzieje że jednak mile mnie zaskoczy.

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun!!
Legia & Pogoń
rico
Kibic
Na forum od 7306 dni

*

Odp: Transfery do Pogoni - 18/06/2007 20:39
Jeżeli liczysz na to że będzie lepszy od Janczyka, to się chyba rozczarujesz. Ma chłopak talent, ale jeszcze będzie musiał troche popracowac, a nie wiadomo czy będzie mu się chciało.

Polskę trzeba nie wywalczyć, ale wypracować.
www.piotrkrzystek.pl - Piotr Krzystek i nowy stadion w Szczecinie
g
Kibic
Na forum od 7127 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 19/06/2007 11:18
Grosicki ma talent, ale po tym jak potraktowal reprezentacje dla mnie jest niewiele wart. Jak dalej bedzie tak postępował to nigdy nic nie osiagnie. Tak czy inaczej zycze Ci groszek jak najlepiej, obys w koncu zmądrzał.

- Tylko Pogoń -
kaktus
Kibic
Na forum od 7328 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 19/06/2007 11:58

g napisał:  
Grosicki ma talent, ale po tym jak potraktowal reprezentacje dla mnie jest niewiele wart. Jak dalej bedzie tak postępował to nigdy nic nie osiagnie. Tak czy inaczej zycze Ci groszek jak najlepiej, obys w koncu zmądrzał.

Moim zdaniem zrobil dobrze po 1 chcial sie uwolnic od ptaka po 2 mialby dobre wystepy na tym turnieju i zezowaty by sobie znowu jakas cene za niego z kosmosu wzial !

g
Kibic
Na forum od 7127 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 19/06/2007 12:23

kaktus20 napisał:  

g napisał:  

Moim zdaniem zrobil dobrze po 1 chcial sie uwolnic od ptaka po 2 mialby dobre wystepy na tym turnieju i zezowaty by sobie znowu jakas cene za niego z kosmosu wzial !

ale zamknął sobie drogę na długi czas (jak nie na zawsze) do reprezentacji, nie wiem czy to takie dobre posunięcie, tym bardziej przed bardzo ważnym turniejem. A Legia nie zając, w końcu skoro są nim poważnie zainteresowani, to przeszedłby do nich tak czy inaczej, występ w reprezentacji na pewno by Grosickiemu nie zaszkodził ;)

- Tylko Pogoń -
TymoN
Kibic
Na forum od 7342 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 19/06/2007 14:24
Hehehe.. a ja jestem przekonany, że gdyby Grosicki dostał zajebistą ofertę ze sracovii, to długo by się nie zastanawiał.
Taki z niego Portowiec, jak z Panika kurwa trener !

BNY
Kibic
Na forum od 7569 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 19/06/2007 15:03

TymoN napisał:  
Hehehe.. a ja jestem przekonany, że gdyby Grosicki dostał zajebistą ofertę ze sracovii, to długo by się nie zastanawiał.
Taki z niego Portowiec, jak z Panika kurwa trener !

a ty po co sie tak spinasz? akurat Opla znam dosc dobrze i wiem ze Pogoni nigdy nie mial gleboko gdzies.

eF^
Kibic
Na forum od 7800 dni

*

Odp: Transfery do Pogoni - 19/06/2007 15:35

g napisał:  

kaktus20 napisał:  

g napisał:  

ale zamknął sobie drogę na długi czas (jak nie na zawsze) do reprezentacji, nie wiem czy to takie dobre posunięcie, tym bardziej przed bardzo ważnym turniejem. A Legia nie zając, w końcu skoro są nim poważnie zainteresowani, to przeszedłby do nich tak czy inaczej, występ w reprezentacji na pewno by Grosickiemu nie zaszkodził ;)

Sranie w banie, jak będzie grał zajebiście w pierwszym składzie Legii i z meczu na mecz będzie bramki strzelał, to nikt nie będzie pamiętał o tym, że raz na reprezentacje nie przyjechał, tym bardziej teraz kiedy mamy deficyt niezłych napastników.

goral1982
Kibic
Na forum od 7462 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 19/06/2007 16:00

eF^ napisał:  

g napisał:  

kaktus20 napisał:  

g napisał:  

Sranie w banie, jak będzie grał zajebiście w pierwszym składzie Legii i z meczu na mecz będzie bramki strzelał, to nikt nie będzie pamiętał o tym, że raz na reprezentacje nie przyjechał, tym bardziej teraz kiedy mamy deficyt niezłych napastników.

Az takiego deficytu to my nie mamy. Na dzisiaj Kamil jest slabszy o 2 klasy niz Jelen Smolarek , Sagan czy Rasiak czy nawet Wlodarczyk . A moge wymienic jeszcze z 15 lepszych od niego biegajacych po naszych boiskach . I w Legii bedzie inaczej niz w Szczecinie. Tam nie wykorzysta 100% sytuacji w 2 meczach pod rzad i siada na lawce albo trybunach. A jak jest u Kamila ze skutecznoscia to chyba wszyscy wiemy. Takie kluby jak Legia czy Wisla sa idealnym klubem do zniszczenia kariery. Tam mlody zawodnik nie ma czasu na bledy.

Gradus
Kibic
Na forum od 8296 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 19/06/2007 16:04

eF^ napisał:  

tylko jesli trener bedzie mial do wyboru 2 podobnych zawodnikow to jednak zastanowi sie czy brac tego, ktory po zagraniu kilku meczow "byl zbyt zmeczony", zeby pojechac na turniej reprezentacji.
Mi sie wydaje, ze jest bardzo przecietnym pilkarzem. Nie zauwazylem w nim nieczego wybitnego. Nie oznacza to, ze nie ma szans byc jeszcze wielkim zawodnikiem. Tylko musialby bardzo nad soba pracowac a jakos nie wyglada mi na takiego...

jns
Kibic
Na forum od 7480 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 19/06/2007 16:37
Grosicki to według mnie jeden z najbardziej utalentowanych wychowanków ostatnich lat. Umiejętności ma, byle tylko zrozumiał że by coś w piłce osiągnąć trzeba ostro pracować, a nie hasać po kasynach.

goral1982 - tak do końca z tymi niewykorzystanymi "setkami" to nie jest. Najlepszym przykładem jest Włodarczyk hihi który spieprzył w obecnym sezonie więcej sytuacji, niż cała liga razem wzięta ;) Nawet jak go odsunęli od składu, to i tak wrócił :)

Ale zgadzam się, że łatwo grać w Legii nie jest.

eF^
Kibic
Na forum od 7800 dni

*

Odp: Transfery do Pogoni - 19/06/2007 16:54
Mówię, o młodych perspektywicznych napastnikach - tych z ligi polskiej można policzyć na palcach jednej ręki. Wiadomo, że teraz nie może się równać z takimi graczami jak Saganowski, Jeleń czy Smolarek - ale zobaczmy jaką mają oni przeszłość, te parę lat grają już na najwyższym poziomie, a Grosicki całą "karierę" w średniej Pogoni, gdzie de facto nie miał ostatnimi czasy z kim grać (prócz Ediego). Nie kreuje go na jakiegoś wielkiego gwiazdora, bo nim (jak na razie) nie jest, ale ostatnie mecze Pogoni pokazały, że talent jaki taki ma, i Legia kupiła go z nadzieją, że ten talent się rozwinie.

Kumaty Piknik
Kibic
Na forum od 7943 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 19/06/2007 21:49
To co wyczynia nasz gwiazdor to skandal , mówię o zrezygnowaniu z gry w Mistrzostwach Świata. Chłopak ma 19 lat a już leci za kasą , trochę mało to roztropne. Jakiś "Angol" chce grać dla Nas z Orłem na piersi ,a popularny Opel odmawia , bo ważniejszy jest kontrakt w Legiunii . Mało to poważne , a poza tym zapomina on , że właśnie reprezentacja to najszybsza i najlepsza droga do wyjazdu Stąd . Co do jego "umiejętności" to widać ich brak , a od Grzelaka, "Włodara" i Janczyka dzielą go lata świetlne.

g
Kibic
Na forum od 7127 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 19/06/2007 23:04

eF^ napisał:  

g napisał:  

kaktus20 napisał:  

g napisał:  

No własnie, jak będzie grał po pierwsze zajebiscie, po drugie bedzie strzelał bramki, ale przede wszystkim jezeli wogole bedzie gral od razu w pierwszym skladzie Legii. Pozatym stracil zajebista szanse pokazania sie na MŚ, nie wiem czy gra w Legii (chyba ze bedzie jak wyzej napisale) az tak go wypromuje. A juz tak na sam koniec to chyba marzeniem kazdego sportowca jest wystep w reprezentacji, a jezeli on to olał już w tak młodym wieku(bo inaczej tego nie można nazwać) to napewno nikt mu tego szybko nie zapomni.

- Tylko Pogoń -
tie
Kibic
Na forum od 6591 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 19/06/2007 23:34
Pogon powinna pozyskac z KP Police Jakub Szałek obronca z reprezentacji Polski do lat 20 zanim inny klub sie nim zainteresuje.Ciekawe ile Police by za niego zaspiewaly?
Generalnie Pogon powinna wspolpracowac z druzynami z regionu i rozwinac skauting na pewno w Zachodniopomorskich druzynach gra wielu utalentowanych chlopakow.Trzeba ich tylko wypatrzyc.
Nie moze byc tak ze taki zawodnik jakim byl Krzysztof Mikula z Floty Swinoujscie kilkukrotny krol strzelcow III ligi nie trafil nigdy do Pogoni.Wprawdzie byl na testach pamientam ze za Mikulskiego ale chyba nigdy nie dostal szansy gry nawet w sparingu.Szkoda ze sie poprostu zmarnowal a byl to przeciez wyroznaiajcy sie zawodnik naszego wojewodztwa.

szalikNa miescie jest tłok w tramwaju jest tłok kibice na Pogoń jada....raca
tie
Kibic
Na forum od 6591 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 20/06/2007 00:14
Ciekawe co z Celebanem /mial oferte z Gornika Z. cos wiecej wiadomo?/ i Julcimarem? Gdyby do nich dodac M.Stolarczyka i J.Szałka mielibysmy calkiem ciekawy blok defensywny:)

szalikNa miescie jest tłok w tramwaju jest tłok kibice na Pogoń jada....raca
Ernestopoulos
Kibic
Na forum od 7114 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 20/06/2007 15:00
Mozliwe, ze Julcimar zostanie, bo mimo jego sporych umiejetnosci, nie jest uznawany za ponadprzecietnego zawodnika. Celeban powinien odejsc - 2. liga hamowalaby jego rozwoj. Poziom jaki prezentowal w ubieglym sezonie pozwala mu na wywalczenie miejsca w wiekszosci klubow z gornej polowki tabeli ekstraklasy. Mysle. ze wieksze szanse dotycza Stolarczyka i Szalka. Ten pierwszy wrocilby na 'stare smieci' dokonczyc spokojnie kariere, a dla Szalka druga liga bylaby sznasa do wybicia sie, sprawdzenia na wyzszym poziomie. Bo na 1. lige jest chyba jeszcze za slaby. Baniak testowal go w meczach Pucharu Ekstraklasy i z tego co pamietam nie wyroznial sie. Co do Mikuly to pojawialy sie tam problemy pozasportowe. Mowiono, ze jego charakter-mowiac wprost-pijanstwo nie pozwoli mu na gre w wyzszych klasach rozgrywkowych.

tribu
Kibic
Na forum od 7685 dni

*

Odp: Transfery do Pogoni - 20/06/2007 15:16
dawno sie nie odzywalem wiec czas to naprawic: ostatnio sie tak zastanawialem. no dobrze: gastronomicy kupia Pogoń i bedzie druga liga. tylko jak, na pasiasta ges, oni chca w miesiac czasu znalezc 20paru ludzi do gry, zgrac ich i ogolnie ekipe zmontowac, ktora by dala rade w 2 lidze??

100% PD
Pit.
Kibic
Na forum od 7788 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 20/06/2007 15:23

tribu napisał:  
dawno sie nie odzywalem wiec czas to naprawic: ostatnio sie tak zastanawialem. no dobrze: gastronomicy kupia Pogoń i bedzie druga liga. tylko jak, na pasiasta ges, oni chca w miesiac czasu znalezc 20paru ludzi do gry, zgrac ich i ogolnie ekipe zmontowac, ktora by dala rade w 2 lidze??

Baniak ogłosi pospolite ruszenie i na pierwszym treningu stawi się z 50 zawodników tak jak to było tam x lat temu:)

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
no
Kibic
Na forum od 6691 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 20/06/2007 16:36
Grający ostatnio w Pogoni Szczecin Elton Aparecido de Souza udał się na testy do drużyny mistrza Bułgarii, Lewskiego Sofia.
Fot.: Łukasz Mojecki
22-letni brazylijski napastnik dojechał w środę na zgrupowanie Lewskiego w Prawcu i tam będzie starał się przekonać trenerów oraz działaczy do swoich umiejętności.
Elton, który do Pogoni przybył w przerwie zimowej sezonu 2005/06, w polskiej ekstraklasie rozegrał 34 spotkania i zdobył trzy gole.

eee?? lol??

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005