E tam, zawsze tak piszą żebyś pomyślał, że kupujesz coś wyjątkowego.
Kolego gwarantuje Ci,że jest to edycja limitowana!
Głupota... Czyli trzeba się będzie od razu zaopatrzyć w dużą ilość...
Tylko zwróć uwage na krótki termin przydatnosci do spożycia..no chyba że nie robi Ci to różnicy
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Bosman z Pogonia - 07/05/2009 21:12
a ja tam myśle, że gdy zobacza jak dobrze nowy Bosman się sprzedaje to produkcja będzie kontynuowana. Bo niby dlaczego mieliby rezygnowac z czegos co jest dobre i przyciąga klientów?
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Panowie, poratujcie mnie gdzie znaleźć nowego Bosmanka, najlepiej gdzieś na Prawobrzeżu
sklep monopolowy Michalek przy ul. Emilii Gierczak na przeciwko Społem w Dąbiu
Piwo zdatne do picia około miesiąc czasu.
Bardzo dobry produkt. I wydaje mi się, że powinien dłużej zagości na sklepowych regałach. Raczej nie skończy tak jak Bosman Polarny. Dawano nie byłem tak mile zaskoczony smakiem Bosmana. Przydałaby się większa promocja nowego trunku na jakiejś większej imprezie np Dniach Morza etc. Szkoda, że to poraz kolejny na Szczecińskich Juwenaliach rozlewany będzie Lech, a nie Bosman i Calsberg.
Odp: Bosman z Pogonia - 07/05/2009 21:40
Dokładnie powinien być Bosman rozlewany zawsze i wszędzie Mi nowe piwko jako tako smakuje- kiedyś chyba bardziej podpasował mi właśnie Bosman Polarny Był idealny...
Odp: Bosman z Pogonia - 08/05/2009 00:09
Pasteryzowany jaki i sego czasu Zimowy jest edycją limitowanąz krótkim terminem więc na dłuższą mete go nie bedzie w sprzedazy i to niezaden chwyt reklamowy. Podobnie jak Lech Pils, którego zbytnio nie dostaniesz poza wlkp. A tak na marginesie..Pasteryzowany to średniak, bo brakuje mu tej klasycznej goryczki z której własnie słyniemy
PS. K....ć jak mi brakuje w Szczecinie Królewskiego
Pasteryzowany jaki i sego czasu Zimowy jest edycją limitowanąz krótkim terminem więc na dłuższą mete go nie bedzie w sprzedazy i to niezaden chwyt reklamowy. Podobnie jak Lech Pils, którego zbytnio nie dostaniesz poza wlkp. A tak na marginesie..Pasteryzowany to średniak, bo brakuje mu tej klasycznej goryczki z której własnie słyniemy
PS. K....ć jak mi brakuje w Szczecinie Królewskiego
popsuło się Królewskie oj popsuło
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
słusznie prawisz pamiętam stare dobre czasy Stronga. Polarny był średni, tego nowego szukałem w paru sklepach i nie mogłem znalezc, trzeba bedzie bardziej sie postarac.
ktos wczesniej zachwalał Broka. rowniez polecam: export jest bardzo dobry, kiedys pilem sambora to nie za bardzo mi podszedl, moze dlatego ze lezal pare godzin w nagrzanym samochodzie. kiedys lubilem Lecha ale sie zepsul, przerzucilem sie na bardziej "niszowe" browary typu Perła czy Łomża - tanie i dobre a Noteckie o którym piszecie tez daje rade niezle.
słusznie prawisz pamiętam stare dobre czasy Stronga. Polarny był średni, tego nowego szukałem w paru sklepach i nie mogłem znalezc, trzeba bedzie bardziej sie postarac.
ktos wczesniej zachwalał Broka. rowniez polecam: export jest bardzo dobry, kiedys pilem sambora to nie za bardzo mi podszedl, moze dlatego ze lezal pare godzin w nagrzanym samochodzie. kiedys lubilem Lecha ale sie zepsul, przerzucilem sie na bardziej "niszowe" browary typu Perła czy Łomża - tanie i dobre a Noteckie o którym piszecie tez daje rade niezle.
ja jeszcze pamiętam czarnego bosmana-to była siekiera a jeśli idzie o te noteckie,widze że bardzo je zachwalacie,gdzie można je dostać? szkoda że w Szczecinie nie ma (trudno dostać) Leżajska-jak jade w bieszczady,czy ogólnie w tamten rejon to tylko je tam pije.
ja jeszcze pamiętam czarnego bosmana-to była siekiera a jeśli idzie o te noteckie,widze że bardzo je zachwalacie,gdzie można je dostać? szkoda że w Szczecinie nie ma (trudno dostać) Leżajska-jak jade w bieszczady,czy ogólnie w tamten rejon to tylko je tam pije.
Noteckie zawsze w Żabce kupuje, bardzo dobre piwo. Kiedyś było jeszcze w Realu na Majowym, ale ostatnio coś nie widziałem.
Noteckie zawsze w Żabce kupuje, bardzo dobre piwo. Kiedyś było jeszcze w Realu na Majowym, ale ostatnio coś nie widziałem.
jeszcze w piotrze i pawle jest
chociaz mi najlepiej w petit paris smakuje
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
o tak daleko to chyba moja piwna historia nie siega jak on sie zwal??
szkoda ze Bosman wycofal sie z produkcji Stronga. ciekawe czemu zrezygnowali
Odp: Bosman z Pogonia - 09/05/2009 22:54
Noteckie mi posmakowało .. w żabkach jest tylko nie wiem czemu są w ch..j różnice cenowe mimo ze to ta sama sieć.. w podjuchach 1.50 i sie wychodzi a na słonku juz 2.10 ;/ tyle ze butelka zwrotna ale to i tak lipa .w realu i biedronkach brak .
Noteckie mi posmakowało .. w żabkach jest tylko nie wiem czemu są w ch..j różnice cenowe mimo ze to ta sama sieć.. w podjuchach 1.50 i sie wychodzi a na słonku juz 2.10 ;/ tyle ze butelka zwrotna ale to i tak lipa .w realu i biedronkach brak .
w realu w galaxy było wystawione ostatnio kilka palet bo ważność pod koniec maja mija...ale już nie ma
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.