Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogon - Zaglebie 1:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Jay-J
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8287 dni

Odp: Pogon - Zaglebie - 28/03/2006 20:53
Ufff... wytrzymalismy koncowke :) Ogolnie z przebiegu gry moze bylismy ciutke lepsi, ale remis bardziej bylby zasluzony. Zwyciestwo jednak cieszy, pilkarze tez wreszcie nie tylko poszli podziekowac ale i rundke niemal zrobili... Cleison nawet szalik wzial od kibica z plotu, widac ze mieli radoche. Tylko Baranowi odbilo, co za wstyd...

Neneca 6 - czyste konto i pare niezlych interwencji, ale kopac zupelnie nie umie... masa niecelnych podan.

Valdir 7 - drewniany kolek jak zawsze, ale dzis wyjatkowo udanie, bez wiekszych bledow. Do tego potrafil czasami szybciej ruszyc i stworzyc zagrozenie z prawej strony.
Ze Roberto 5 - slabiutko, niecelne podania i w niektorych sytuacjach zbyt latwo dawal sie minac.
Daniel Cruz 3 - nie gral NIC caly mecz i oczywiscie musial sie przypomniec durnym faulem na zolta kartke. Ja juz wiem dlaczego Legia go nie chciala, a Ptak?

Lilo 6 - robil duzo wiatru, pare fajnych zagran i podan.
Tavares Mineiro 3 - rownie beznadziejny jak Cruz, tylko wiecej strat mial.
Amaral 8 - nie wiem czemu zszedl... obok Ediego w pierwszej czesci najlepszy na boisku. Milo sie oglada kogos tak szybkiego i walczacego o kazda pilke.
Cleison 6 - cienko, mial momenty ale to chyba za malo na kogos kto mial liderowac?
Kazmierczak 8,5 - pierwsza polowa slaba, znow oddawal pilki bez walki, ale z czasem sie rozkrecal i zagral naprawde dobry mecz... do tego ta akcja z nozycami!
Matlak 6 - dobra zmiana z przodu, wniosl duzo polotu i walki... ale z tylu fatalnie! Jak mozna bylo oddac tyle swobody Lobodzinskiemu?!

Elton 5 - szybki, waleczny... bez rezultatu. Nie umie nawet pilki przyjac.
Edi Andradina 9 - bezsprzecznie gracz meczu... z przodu i z tylu, walecznie z duza iloscia celnych podan. To jest Edi jakiego zawsze chce ogladac!

Obrazek gif wstawiony na forum
U-96
Kibic
Na forum od 8461 dni

**

Odp: Pogon - Zaglebie - 28/03/2006 21:00
sie czepiacia Baranowskiego - ja np jak wypije to gadam po niemiecku :D

i wkoncu w dupe palec 3 punkty

Szlugi, wóda, gołe baby !
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7429 dni

*

Odp: Pogon - Zaglebie - 28/03/2006 21:10

1337 napisał:  

Spoko :) Nie ze sie kloce tak tylko mowilem :P

A tak na marginesie:

Cytat z v.pl:

Pogoń Szczecin - Zagłębie Lubin 1:0 (0:0) - "Obrigado!"

Oni wszyscy sami siebie przechodza :|

i kolejna pomylka:
Oto jak w liczbach przedstawia się wygrane spotkanie brazylijskiej Pogoni z "miedziową jedenastką". /grn/

Pogoń Wisła
bramki 1 0
strzały celne 8 6
strzały niecelne 8 8
rzuty rożne 6 2
spalone 2 3
faule 18 17
rzuty wolne 21 19
żółte kartki 1 1
czerwone kartki 0 0

Źródło: własne

Chlopaki chyba za bardzo sie podniecili tym Obrigado, i pomylili Wisle z Zaglebiem.

p.s z tego co slyszlaem w radiu najlepszymi zawodniakmi byl o dziwo DANIEL, Ze Roberto, nie do przejscia pod koniec meczu podobno, no i Kazmierczak z Edim.

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
eJay
Kibic
Na forum od 7727 dni

**

Odp: Pogon - Zaglebie - 28/03/2006 21:12
Dla mnie bezsoprzecznie najlepszym zawodnikiem byl Ze Roberto. Nie wiem Jay-J za co masz do niego pretensje. Gosc byl nie do przejscia, mial wiele odbiorow. Nie mial tez wsparcia w Cruzie, ktory dzisiaj zagral bardzo slabo. Zaglebie wykorzystalo to i Lobodzinski swobodnie sobie hasal do mniej wiecej 20 metra. Valdir tez zagral solidnie. Jednak najbardziej rozczarowal mnie Cleisson - za taka pensje wymagam zdecydowanie lepszej gry. Ogolnie bylo 15 minut naprawde swietnego futbolu, reszta to szamotanina w srodku boiska i taktiku Paniku (niestety) pod koniec.

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Lisu
Kibic
Na forum od 7115 dni

Odp: Pogon - Zaglebie - 28/03/2006 21:36
I gdzie są ci wszyscy, którzy przed meczem mówili o dwucyfrowym wyniku?
Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest!!!

SISMIC
Kibic
Na forum od 7587 dni

Odp: Pogon - Zaglebie - 28/03/2006 21:41
Obrazek jpg wstawiony na forum

Szczecińska albo żadna!
gregm
Kibic
Na forum od 7196 dni

Odp: Pogon - Zaglebie - 28/03/2006 21:42
Podzielam....Ze Roberto zagrał dziś bardzo dobrze, dobra zmiana Matlaka-w koncu jakis walczak...a co do Daniela__gdy ten koles kryje jakiegoś zawodnika to już się boję!!
uważam Zagłębie za 1 z 3 najlepszych druzyn tej rundy<razem z Lecią i Amica> więc 3 punkty cieszą!!! W KOńCU!!!:):):) Flaga Pogoni

WIARA BęDZIE W NAS TRWAć!!!
Safe
Kibic
Na forum od 7669 dni

Odp: Pogon - Zaglebie - 28/03/2006 21:43

Lissek. napisał:  

Widze ze po wyprawie do Kielc stałeś sie bardzo kumaty....Może troche odpocznij od tego forum, napewno dobrze Ci zrobi...

nie nei zrobilem sie bardzo ''kumaty'' ...
poprostu rozbraja mnie takie cos ..i wcale nie chwale sie tym ze bylem w Kielcach czy cos podobnego .. bron boze ... poprostu siedzac 2tygodnie w domu ''odpierdala mi palma'' ...
Kumaty nigdy nie bylem i narazie nie bede ...
Ze co ze obrazilem typa bo mnie wkurwil ze mowi ze jest z Pogonia ''na dobre i na zle'' a tu pisze ze nie byl bo przegrali 2x i pojdzie dopiero jak wygraja ? ..
Odpoczywac od forum chyba nie mam po co .. jest to internet i duzo rzeczy zostanie tutaj nie wyjasnionych .. jezeli cos do kogos mam mowie to wprost i odrazu jezeli mam taka mozliwosc odzywam sie na gadu i ustalam co jak po co i czemu ... mowei ze am angine bo mnie denerwuje juz cos takiego ze kilku/nastu znajomych mowi mi ze wielki kibic jestem a mnie na meczu nie ma .. i kieruje to wlasnie do nich .. napisalem to 2x podczas 2spotkan .. wiec uwazam ze nie jest to za dzuo

jezlei ktos chce cos ze mna wyjasnic zapraszam na gg : 5728035 czesto niwidoczny..

Jestem dzieciakiem i czasem ponosi mnie ''mlodziencza fantazja'' wiec prosze o wyrozumialosc ..
Jeszcze raz powtarzam ze po wyjezdzie nie zrobilem sie wcale ''za bardzo kumaty'' bo podkreslam ze nie bylem i nie bede (jak narazie)

co do Skarbnika :
chyba ad.3
jakiego kolegi ? :| i jak Ci nie dobrze jak czytasz moje posty to nie czytaj chyba proste ?

@sry za offtopic

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
MieteK29
Kibic
Na forum od 7159 dni

Odp: Pogon - Zaglebie - 28/03/2006 21:56
Uff, wygraliśmy!! Matlak aż chyba płakał ze szczęścia :) Baran bez komentarza, mecz się jeszcze nie skończył, Zagłębie nacierało, a ten już do dziękowania i to jeszcze po portugalsku, normalnie jak jakiś debil :/ Dobry mecz Ediego, Amarala, Matlaka i Kaźmierczaka (chociaż przy tej bramce to Liberda dał chyba ciała troche ;)) Owszem, są jeszcze głupie straty itp. ale z meczu na mecz jest coraz lepiej. Ciekawe jak to z Legią w piątek będzie.

PKU !
Kibic
Na forum od 7541 dni

Odp: Pogon - Zaglebie - 28/03/2006 22:06

KloceK napisał:  

Lissek. napisał:  

Widze ze po wyprawie do Kielc stałeś sie bardzo kumaty....Może troche odpocznij od tego forum, napewno dobrze Ci zrobi...

nie nei zrobilem sie bardzo ''kumaty'' ...
poprostu rozbraja mnie takie cos ..i wcale nie chwale sie tym ze bylem w Kielcach czy cos podobnego .. bron boze ... poprostu siedzac 2tygodnie w domu ''odpierdala mi palma'' ...
Kumaty nigdy nie bylem i narazie nie bede ...
Ze co ze obrazilem typa bo mnie wkurwil ze mowi ze jest z Pogonia ''na dobre i na zle'' a tu pisze ze nie byl bo przegrali 2x i pojdzie dopiero jak wygraja ? ..
Odpoczywac od forum chyba nie mam po co .. jest to internet i duzo rzeczy zostanie tutaj nie wyjasnionych .. jezeli cos do kogos mam mowie to wprost i odrazu jezeli mam taka mozliwosc odzywam sie na gadu i ustalam co jak po co i czemu ... mowei ze am angine bo mnie denerwuje juz cos takiego ze kilku/nastu znajomych mowi mi ze wielki kibic jestem a mnie na meczu nie ma .. i kieruje to wlasnie do nich .. napisalem to 2x podczas 2spotkan .. wiec uwazam ze nie jest to za dzuo

jezlei ktos chce cos ze mna wyjasnic zapraszam na gg : 5728035 czesto niwidoczny..

Jestem dzieciakiem i czasem ponosi mnie ''mlodziencza fantazja'' wiec prosze o wyrozumialosc ..
Jeszcze raz powtarzam ze po wyjezdzie nie zrobilem sie wcale ''za bardzo kumaty'' bo podkreslam ze nie bylem i nie bede (jak narazie)

co do Skarbnika :
chyba ad.3
jakiego kolegi ? :| i jak Ci nie dobrze jak czytasz moje posty to nie czytaj chyba proste ?

@sry za offtopic

Skoro odpierdala Ci palma to odpocznij od forum, bo męczysz chłopaku...

PKU !
g
Kibic
Na forum od 7255 dni

Odp: Pogon - Zaglebie - 28/03/2006 22:20
W koncu :) szkoda ze Cleisson nei wladowal 2 bramki, ale co tam - wazne 3 punkty ! Brawo Kazmierczak, Matlak i Neneca(coraz lepiej na bramce), generalnie jest gitarka :D Daniel C. - beznadzieja

- Tylko Pogoń -
ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8018 dni

Odp: Pogon - Zaglebie - 28/03/2006 22:22
jedno po tym meczyku
Baranowski wooon!!!
debil inaczej nie można nazywać
portugalskie dziekujemy
szkoda słów

Better dead than red!
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7429 dni

*

Odp: Pogon - Zaglebie - 28/03/2006 22:26
Ale Baranowski dzis pokazal,wstyd na cala Polske tym bardziej ze z Lubina przyjechali,w radiu to fajnie wygladalo,Baranowski wydziera morde a na trybunach gwizdy...na sile robi wszystko zeby ich polubic i zeby czuli sie tu dobrze,ten facet nigdy sie nie nauczy zawsze robi obciach i te okrzyki co chwile ``KIBICE POGONI`` czy ``KIBICE MORSKIEGO KLUBU`` ale z tym podziekowaniem po portugalsku,zjebal niesamowicie.....nie tedy Droga Panie B. zeby Ptakowi w dupsko wlazic.

p.s film bez przekazu:D

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Bzyku
Kibic
Na forum od 7767 dni

*

Odp: Pogon - Zaglebie - 28/03/2006 22:49
No, wreszcie wygrali!

Ogólnie mecz nudny jak flaki z olejem i bez większej historii - po bramce trochę się na szczęście ożywiło.

Baranowski - Wiocha :D

Tym dzieciom z 12-ego, które zajebały meczową piłkę gratuluję - na pewno będą z was ludzie. Rzygać się chce...

A Zagłębie zagrało bardzo słabo (na nasze szczęście), czym mnie bardzo rozczarowało.

No i Panik - chyba czytał forum, bo przy stanie 1-0 ostatnią zmianę wykorzystał na wprowadzenie Wagnera - byłem w szoku :)

Neneca 7 - Valdir 6, Batata II (Matlak 6), Ze Roberto 6 - Tavares 3, Amaral 5 (Lilo 3), Kaźmierczak 7, Daniel 3, Cleisson 5 - Edi 5, Elton 3

Kaźmierczak w zasadzie zagrał na 6, ale ma bonus za bramkę ;)

P.S. I gdzie ta brazylijska fantazja, polot itp. czym Ptak się chełpił? Od 3 meczy grają tak sobie, a największą "brazylianę" dziś widziałem w wykonaniu Kaźmierczaka :)

pachol
Kibic
Na forum od 8022 dni

Odp: Pogon - Zaglebie - 28/03/2006 22:51
no wreszcie 3 pkt!:D mowilem ze wygramy
gra moze nie byla jakas porywajaca, szczegolnie w pierwszej polowie ale liczy sie zwyciestwo z tak dobrze grajacym ostatnio zaglebiem. chociaz tak w sumie to nie Pogon dzisi dobrze zagrala tylko zaglebie na tyle slabo ze udalo nam sie strzelic tego gola. moze wreszcie sie odblokuja i inni, w szczegolnosci napastnicy bo na razie to bramki strzelaja pomocnicy.
bardzo dobry mecz Kazmierczaka i Cleissona, Matlak czesto sie wlaczal do akcji z lewej strony i wprowadzal troche zamieszania, to dobrze, do tego jeszcze pokazal zwykla sobie walecznosc-udany powrot do skladu, powinien zagrac z Legia.
jedno, co mnie zdziwilo dzisiaj to postawa panika-po strzeleniu bramki Pogon nie cofnela sie momentalnie do tylu i mogla spokojnie pyknac jeszcze 3 bramki gdyby lepiej przylozyli... i zmiana: wyjatkowo napastnika nie zmienil obronca tylko inny napastnik! tak trzymaj paniku:D
do dzisiaj balem sie meczu z Legia, ale teraz mysle ze mozemy sie pokusic o remis, np. 2:2 a przy slabej grze Legionistow, co moze sie zdarzyc, moze nawet skromniutkie 1:0 :p
oby...

PS. a nie wiecie czemu gral daniel? przeciez w koncu dostal ta czerwona kartke. zeby sie nie powtorzylo to co w lecznej

Ostatnio edytowany przez: pachol, 28 marca 2006, 23:23 [1 raz(y)]

Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem, bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę
V...
Kibic
Na forum od 8656 dni

*

Odp: Pogon - Zaglebie - 28/03/2006 22:53

Rafał_MKS napisał:  
jedno po tym meczyku
Baranowski wooon!!!
portugalskie dziekujemy
szkoda słów

Na przyszlym meczu podobno w ramach solidaryzacji i lepszej aklimatyzacji zawodnikow ma pomalowac cala swoja twarz markerem

MKS
Bzyku
Kibic
Na forum od 7767 dni

*

Odp: Pogon - Zaglebie - 28/03/2006 22:58

Vega napisał:  
Na przyszlym meczu podobno w ramach solidaryzacji i lepszej aklimatyzacji zawodnikow ma pomalowac cala swoja twarz markerem

A Gryfusowi przerobią dziób na brązowy, żeby bardziej przypominał brazylijczyka...

Mick
Kibic
Na forum od 7996 dni

Odp: Pogon - Zaglebie - 28/03/2006 23:11

Bzyku napisał:  

Vega napisał:  

A Gryfusowi przerobią dziób na brązowy, żeby bardziej przypominał brazylijczyka...

ja jeszcze słyszalem że Baran nawet reklamy ma mówic po portugalsku :P

Żyleta
Kibic
Na forum od 8018 dni

Odp: Pogon - Zaglebie - 28/03/2006 23:13

Rafał_MKS napisał:  
jedno po tym meczyku
Baranowski wooon!!!
portugalskie dziekujemy
szkoda słów

Zgadzam się w 100% przegioł i to ostro :/

Co do meczu, zdecydowanie cieszą 3 pkt chcoiaż styl gry już mniej... Czekamy na Warszawke pozdro dla tych którym się chce :)

Bo jest paru ludzi... Piraci
szoterol
Kibic
Na forum od 7215 dni

Odp: Pogon - Zaglebie - 28/03/2006 23:13

Vega napisał:  

Rafał_MKS napisał:  
jedno po tym meczyku
Baranowski wooon!!!
portugalskie dziekujemy
szkoda słów

lol buhahahahaha :D:D:D ooo nieeeeeeee lol aleś zajebał.Grube brechty :)

twoja smieszna poprzeczka jest pod moją nogą :)
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758275693 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005