Odp: Pogon - Zaglebie - 28/03/2006 20:53
Ufff... wytrzymalismy koncowke Ogolnie z przebiegu gry moze bylismy ciutke lepsi, ale remis bardziej bylby zasluzony. Zwyciestwo jednak cieszy, pilkarze tez wreszcie nie tylko poszli podziekowac ale i rundke niemal zrobili... Cleison nawet szalik wzial od kibica z plotu, widac ze mieli radoche. Tylko Baranowi odbilo, co za wstyd...
Neneca 6 - czyste konto i pare niezlych interwencji, ale kopac zupelnie nie umie... masa niecelnych podan.
Valdir 7 - drewniany kolek jak zawsze, ale dzis wyjatkowo udanie, bez wiekszych bledow. Do tego potrafil czasami szybciej ruszyc i stworzyc zagrozenie z prawej strony.
Ze Roberto 5 - slabiutko, niecelne podania i w niektorych sytuacjach zbyt latwo dawal sie minac.
Daniel Cruz 3 - nie gral NIC caly mecz i oczywiscie musial sie przypomniec durnym faulem na zolta kartke. Ja juz wiem dlaczego Legia go nie chciala, a Ptak?
Lilo 6 - robil duzo wiatru, pare fajnych zagran i podan.
Tavares Mineiro 3 - rownie beznadziejny jak Cruz, tylko wiecej strat mial.
Amaral 8 - nie wiem czemu zszedl... obok Ediego w pierwszej czesci najlepszy na boisku. Milo sie oglada kogos tak szybkiego i walczacego o kazda pilke.
Cleison 6 - cienko, mial momenty ale to chyba za malo na kogos kto mial liderowac?
Kazmierczak 8,5 - pierwsza polowa slaba, znow oddawal pilki bez walki, ale z czasem sie rozkrecal i zagral naprawde dobry mecz... do tego ta akcja z nozycami!
Matlak 6 - dobra zmiana z przodu, wniosl duzo polotu i walki... ale z tylu fatalnie! Jak mozna bylo oddac tyle swobody Lobodzinskiemu?!
Elton 5 - szybki, waleczny... bez rezultatu. Nie umie nawet pilki przyjac.
Edi Andradina 9 - bezsprzecznie gracz meczu... z przodu i z tylu, walecznie z duza iloscia celnych podan. To jest Edi jakiego zawsze chce ogladac!
Chlopaki chyba za bardzo sie podniecili tym Obrigado, i pomylili Wisle z Zaglebiem.
p.s z tego co slyszlaem w radiu najlepszymi zawodniakmi byl o dziwo DANIEL, Ze Roberto, nie do przejscia pod koniec meczu podobno, no i Kazmierczak z Edim.
Odp: Pogon - Zaglebie - 28/03/2006 21:12
Dla mnie bezsoprzecznie najlepszym zawodnikiem byl Ze Roberto. Nie wiem Jay-J za co masz do niego pretensje. Gosc byl nie do przejscia, mial wiele odbiorow. Nie mial tez wsparcia w Cruzie, ktory dzisiaj zagral bardzo slabo. Zaglebie wykorzystalo to i Lobodzinski swobodnie sobie hasal do mniej wiecej 20 metra. Valdir tez zagral solidnie. Jednak najbardziej rozczarowal mnie Cleisson - za taka pensje wymagam zdecydowanie lepszej gry. Ogolnie bylo 15 minut naprawde swietnego futbolu, reszta to szamotanina w srodku boiska i taktiku Paniku (niestety) pod koniec.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Pogon - Zaglebie - 28/03/2006 21:42
Podzielam....Ze Roberto zagrał dziś bardzo dobrze, dobra zmiana Matlaka-w koncu jakis walczak...a co do Daniela__gdy ten koles kryje jakiegoś zawodnika to już się boję!!
uważam Zagłębie za 1 z 3 najlepszych druzyn tej rundy<razem z Lecią i Amica> więc 3 punkty cieszą!!! W KOńCU!!!
nie nei zrobilem sie bardzo ''kumaty'' ...
poprostu rozbraja mnie takie cos ..i wcale nie chwale sie tym ze bylem w Kielcach czy cos podobnego .. bron boze ... poprostu siedzac 2tygodnie w domu ''odpierdala mi palma'' ...
Kumaty nigdy nie bylem i narazie nie bede ...
Ze co ze obrazilem typa bo mnie wkurwil ze mowi ze jest z Pogonia ''na dobre i na zle'' a tu pisze ze nie byl bo przegrali 2x i pojdzie dopiero jak wygraja ? ..
Odpoczywac od forum chyba nie mam po co .. jest to internet i duzo rzeczy zostanie tutaj nie wyjasnionych .. jezeli cos do kogos mam mowie to wprost i odrazu jezeli mam taka mozliwosc odzywam sie na gadu i ustalam co jak po co i czemu ... mowei ze am angine bo mnie denerwuje juz cos takiego ze kilku/nastu znajomych mowi mi ze wielki kibic jestem a mnie na meczu nie ma .. i kieruje to wlasnie do nich .. napisalem to 2x podczas 2spotkan .. wiec uwazam ze nie jest to za dzuo
jezlei ktos chce cos ze mna wyjasnic zapraszam na gg : 5728035 czesto niwidoczny..
Jestem dzieciakiem i czasem ponosi mnie ''mlodziencza fantazja'' wiec prosze o wyrozumialosc ..
Jeszcze raz powtarzam ze po wyjezdzie nie zrobilem sie wcale ''za bardzo kumaty'' bo podkreslam ze nie bylem i nie bede (jak narazie)
co do Skarbnika :
chyba ad.3
jakiego kolegi ? i jak Ci nie dobrze jak czytasz moje posty to nie czytaj chyba proste ?
Odp: Pogon - Zaglebie - 28/03/2006 21:56
Uff, wygraliśmy!! Matlak aż chyba płakał ze szczęścia Baran bez komentarza, mecz się jeszcze nie skończył, Zagłębie nacierało, a ten już do dziękowania i to jeszcze po portugalsku, normalnie jak jakiś debil :/ Dobry mecz Ediego, Amarala, Matlaka i Kaźmierczaka (chociaż przy tej bramce to Liberda dał chyba ciała troche ) Owszem, są jeszcze głupie straty itp. ale z meczu na mecz jest coraz lepiej. Ciekawe jak to z Legią w piątek będzie.
Odp: Pogon - Zaglebie - 28/03/2006 22:20
W koncu szkoda ze Cleisson nei wladowal 2 bramki, ale co tam - wazne 3 punkty ! Brawo Kazmierczak, Matlak i Neneca(coraz lepiej na bramce), generalnie jest gitarka Daniel C. - beznadzieja
Odp: Pogon - Zaglebie - 28/03/2006 22:26
Ale Baranowski dzis pokazal,wstyd na cala Polske tym bardziej ze z Lubina przyjechali,w radiu to fajnie wygladalo,Baranowski wydziera morde a na trybunach gwizdy...na sile robi wszystko zeby ich polubic i zeby czuli sie tu dobrze,ten facet nigdy sie nie nauczy zawsze robi obciach i te okrzyki co chwile ``KIBICE POGONI`` czy ``KIBICE MORSKIEGO KLUBU`` ale z tym podziekowaniem po portugalsku,zjebal niesamowicie.....nie tedy Droga Panie B. zeby Ptakowi w dupsko wlazic.
Ogólnie mecz nudny jak flaki z olejem i bez większej historii - po bramce trochę się na szczęście ożywiło.
Baranowski - Wiocha
Tym dzieciom z 12-ego, które zajebały meczową piłkę gratuluję - na pewno będą z was ludzie. Rzygać się chce...
A Zagłębie zagrało bardzo słabo (na nasze szczęście), czym mnie bardzo rozczarowało.
No i Panik - chyba czytał forum, bo przy stanie 1-0 ostatnią zmianę wykorzystał na wprowadzenie Wagnera - byłem w szoku
Neneca 7 - Valdir 6, Batata II (Matlak 6), Ze Roberto 6 - Tavares 3, Amaral 5 (Lilo 3), Kaźmierczak 7, Daniel 3, Cleisson 5 - Edi 5, Elton 3
Kaźmierczak w zasadzie zagrał na 6, ale ma bonus za bramkę
P.S. I gdzie ta brazylijska fantazja, polot itp. czym Ptak się chełpił? Od 3 meczy grają tak sobie, a największą "brazylianę" dziś widziałem w wykonaniu Kaźmierczaka
Odp: Pogon - Zaglebie - 28/03/2006 22:51
no wreszcie 3 pkt! mowilem ze wygramy
gra moze nie byla jakas porywajaca, szczegolnie w pierwszej polowie ale liczy sie zwyciestwo z tak dobrze grajacym ostatnio zaglebiem. chociaz tak w sumie to nie Pogon dzisi dobrze zagrala tylko zaglebie na tyle slabo ze udalo nam sie strzelic tego gola. moze wreszcie sie odblokuja i inni, w szczegolnosci napastnicy bo na razie to bramki strzelaja pomocnicy.
bardzo dobry mecz Kazmierczaka i Cleissona, Matlak czesto sie wlaczal do akcji z lewej strony i wprowadzal troche zamieszania, to dobrze, do tego jeszcze pokazal zwykla sobie walecznosc-udany powrot do skladu, powinien zagrac z Legia.
jedno, co mnie zdziwilo dzisiaj to postawa panika-po strzeleniu bramki Pogon nie cofnela sie momentalnie do tylu i mogla spokojnie pyknac jeszcze 3 bramki gdyby lepiej przylozyli... i zmiana: wyjatkowo napastnika nie zmienil obronca tylko inny napastnik! tak trzymaj paniku
do dzisiaj balem sie meczu z Legia, ale teraz mysle ze mozemy sie pokusic o remis, np. 2:2 a przy slabej grze Legionistow, co moze sie zdarzyc, moze nawet skromniutkie 1:0 :p
oby...
PS. a nie wiecie czemu gral daniel? przeciez w koncu dostal ta czerwona kartke. zeby sie nie powtorzylo to co w lecznej
Ostatnio edytowany przez: pachol, 28 marca 2006, 23:23 [1 raz(y)]
Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem, bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758275693 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.