Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Legia Warszawa << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Tomcio
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 4628 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 07/04/2016 22:31
W pełni się zgadzam z wypowiedzią kolegi Portowca92. Jedni nabijają się z drugich. Inni odpuszczają chodzenie na młyn. Zamiatamy temat pod dywan i na meczach u siebie od dłuższego czasu jesteśmy w marazmie. Czas, żeby to ruszyło. Takie jest moje marzenie, żeby nabity młyn podczas meczu z Legią korzystnie wpłynął na nas wszystkich i żeby starzyzna na stałe powróciła pod zegar.

W imię zasad i naszej wizji świata!
Bartas
Kibic
Na forum od 7891 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 08/04/2016 08:37
Rowne 10tys

netoper
Kibic
Na forum od 4890 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 08/04/2016 08:43

Bartas napisał:  
Rowne 10tys

+ bilety z dodatkowej puli, które są dostępne tylko stacjonarnie :]

Klim
Kibic
Na forum od 5847 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 08/04/2016 10:19
Krzysztof Ufland ‏@KrzysztofUfland · 1 godz.1 godzinę temu  Szczecin, Polska

#LEGPOG #bilety #faktyzrana Do piątku rano kibice zajęli 11 678 krzesełek. Zostało jeszcze około 2700 wolnych miejsc.

Szczecin moim Miastem, Pogoń moim życiem.
polanski93
Kibic
Na forum od 4312 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 08/04/2016 10:23
Musimy stworzyć taką atmosfere, że nawet ludzie ktorzy przyszli tylko poskubać słonecznik będą rwali się do śpiewania jak natchnieni!

Icar
Kibic
Na forum od 4270 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 08/04/2016 11:06

Klim napisał:  
Krzysztof Ufland @KrzysztofUfland · 1 godz.1 godzinę temu  Szczecin, Polska

#LEGPOG #bilety #faktyzrana Do piątku rano kibice zajęli 11 678 krzesełek. Zostało jeszcze około 2700 wolnych miejsc.

Czyli gdyby klub nie udostępni łych tych 2,4 tys. miejsc dodatkowych, to dzisiaj prawdopodobnie zabrakłoby biletów. Zostałoby 300 tylko.
Od dwóch lat nie przekroczyliśmy 10 tys., ale jak już zamierzamy to zrobić, to z hukiem.

FL2
Kibic
Na forum od 5465 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 08/04/2016 11:55
Swoją drogą kto to był na gnieździe podczas tego meczy ? https://www.youtube.com/watch?v=VImEjoTfKoc&nohtml5=False
Bo co by nie mówić szło mu zajebiście dobrze i moim skromnym zdaniem przydał by się w sobotnie popołudnie w tym samym miejscu

Icar
Kibic
Na forum od 4270 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 08/04/2016 12:23

FL2 napisał:  
Swoją drogą kto to był na gnieździe podczas tego meczy ? https://www.youtube.com/watch?v=VImEjoTfKoc&nohtml5=False
Bo co by nie mówić szło mu zajebiście dobrze i moim skromnym zdaniem przydał by się w sobotnie popołudnie w tym samym miejscu

To jest ta sama osoba, co jest obecnie, czyli Sochan.

Pgn.
Kibic
Na forum od 6789 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 08/04/2016 12:33
Wtedy był jeszcze M. na gnieździe i z tego co pamiętam on przede wszystkim prowadził doping.

Forza Pogoń !
Kibic
Na forum od 5400 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 08/04/2016 16:53
Krzysztof Ufland

#POGLEG #bilety #faktyobiadowe Kibice zajęli dotąd 12 589 miejsc. Od rana sprzedano 911 biletów. W kasach zostało niespełna 2 000.

polanski93
Kibic
Na forum od 4312 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 08/04/2016 19:21
Albo mi się zdaje albo odblokowali więcej miejsc na łuk.

SKPS Portowcy
SKPS Portowcy*
Na forum od 5877 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 08/04/2016 20:49
Kilka informacji od nas. Tak jak widzicie na plakatach jutro mamy w sprzedaży szaliki oraz koszulki Floriana Krygiera. Dodatkowo czapki z daszkiem wszak jest już wiosna. Jutro zbieramy pieniążki na grafitti o Mistrzu Florianie. Osoby zbierające bedą stały od ulicy Karłowicza, Witkiewicza oraz od strony starej giełdy. Wjezdzasz samochodem na mecz zatrzymaj sie na 2 sekundy wrzuć do puchy. Dodatkowo puszki będa stały na stolikach z gadżetami Skps. Kibiców z prostej prosimy o słuchaniu komunikatów odnośnie oprawy meczowej. Na meczu skupiamy się na sobie i na tym jak prowadzi doping gniazdowy. Bracia jutro niech moc będzie z nami.

Obrazek jpg wstawiony na forum

Obrazek jpg wstawiony na forum
EPSON
Kibic
Na forum od 4613 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 08/04/2016 21:02
a tak przy okazji tej znakomitej frekwencji.Czy ktos wziął pod uwagę ile oprócz oficjalnej grupy kibicowskie przyjedzie kibiców z Wawy?.Już dzisiaj widać ich na mieście...w szalikach Legii zresztą.Obawiam się że to jest ok.dodatkowy tysiąc osób ze stolicy.Maja przeciez karty kibica Pogoni i bez problemu mogą kupic sobie bilet przez net.
Dlatego następny mecz dopiero pokaże ew. nasz potencjał na dzisiaj.

POGOŃ-WISŁA PŁOCK 3:1
(Stelmasiak*3)
Trapen
Kibic
Na forum od 7366 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 08/04/2016 21:05

EPSON napisał:  
a tak przy okazji tej znakomitej frekwencji.Czy ktos wziął pod uwagę ile oprócz oficjalnej grupy kibicowskie przyjedzie kibiców z Wawy?.Już dzisiaj widać ich na mieście...w szalikach Legii zresztą.Obawiam się że to jest ok.dodatkowy tysiąc osób ze stolicy.Maja przeciez karty kibica Pogoni i bez problemu mogą kupic sobie bilet przez net.

myślisz, że kibice Legii kupują bilety na nasze sektory?

Owczarek
Kibic
Na forum od 5515 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 08/04/2016 21:28
Dzisiaj moja dziewczyna wyrobiła kartę kibica, jednak nie ma na niej zdjęcia (taka biała karta) ja mam jeszcze stara ze zdjęciem, może mieć problemy z wejściem? Mi za to Pani nabila ulgowy zamiast normalny, nie będzie problemu również?

Forza Pogoń !
Kibic
Na forum od 5400 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 08/04/2016 21:36
Nie przypominam sobie żeby kogoś na bramkach interesowało jaki bilet Ci sprzedali. Pali się zielone światełko - wchodzisz. Natomiast nie doprecyzowałeś - zrobili Twojej dziewczynie zdjęcie ale po prostu nie wydrukowali tego na karcie czy w ogóle nie zrobili (jest wtedy możliwe zrobienie karty kibica w ogóle ? )

Jeśli zrobili a nie ma na karcie to nie ma problemu, bo oni nie sprawdzają karty tylko mają czytniki na bramkach gdzie wyskakują informacje z bazy danych (w tym zdjęcie)

Ostry
Kibic
Na forum od 7288 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 08/04/2016 21:36

Owczarek napisał:  
Dzisiaj moja dziewczyna wyrobiła kartę kibica, jednak nie ma na niej zdjęcia (taka biała karta) ja mam jeszcze stara ze zdjęciem, może mieć problemy z wejściem? Mi za to Pani nabila ulgowy zamiast normalny, nie będzie problemu również?

Karty są już bez zdjęć, nie powinno byc problemu z wejściem.

O mój MKS-ie Ja Kocham Cię !!
EPSON
Kibic
Na forum od 4613 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 08/04/2016 21:51

Trapen napisał:  

EPSON napisał:  

myślisz, że kibice Legii kupują bilety na nasze sektory?

dlaczego nie.Mówie o tych którzy nie dostali biletów w puli wyjazdowej lub po prostu wola siedziec gdzie indziej.

POGOŃ-WISŁA PŁOCK 3:1
(Stelmasiak*3)
AntPS
Kibic
Na forum od 6526 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 08/04/2016 23:36
Wszyscy gotowi na jutro. Ogień!
Prezes i trener

Niepokonany
Kibic
Na forum od 4351 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 08/04/2016 23:54

EPSON napisał:  

Nie sądzę, bo nawet nie wykorzystali całej swojej wyjazdowej puli.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.14 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005