Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 07/04/2016 22:31
W pełni się zgadzam z wypowiedzią kolegi Portowca92. Jedni nabijają się z drugich. Inni odpuszczają chodzenie na młyn. Zamiatamy temat pod dywan i na meczach u siebie od dłuższego czasu jesteśmy w marazmie. Czas, żeby to ruszyło. Takie jest moje marzenie, żeby nabity młyn podczas meczu z Legią korzystnie wpłynął na nas wszystkich i żeby starzyzna na stałe powróciła pod zegar.
Czyli gdyby klub nie udostępni łych tych 2,4 tys. miejsc dodatkowych, to dzisiaj prawdopodobnie zabrakłoby biletów. Zostałoby 300 tylko.
Od dwóch lat nie przekroczyliśmy 10 tys., ale jak już zamierzamy to zrobić, to z hukiem.
Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 08/04/2016 11:55
Swoją drogą kto to był na gnieździe podczas tego meczy ? https://www.youtube.com/watch?v=VImEjoTfKoc&nohtml5=False
Bo co by nie mówić szło mu zajebiście dobrze i moim skromnym zdaniem przydał by się w sobotnie popołudnie w tym samym miejscu
Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 08/04/2016 20:49
Kilka informacji od nas. Tak jak widzicie na plakatach jutro mamy w sprzedaży szaliki oraz koszulki Floriana Krygiera. Dodatkowo czapki z daszkiem wszak jest już wiosna. Jutro zbieramy pieniążki na grafitti o Mistrzu Florianie. Osoby zbierające bedą stały od ulicy Karłowicza, Witkiewicza oraz od strony starej giełdy. Wjezdzasz samochodem na mecz zatrzymaj sie na 2 sekundy wrzuć do puchy. Dodatkowo puszki będa stały na stolikach z gadżetami Skps. Kibiców z prostej prosimy o słuchaniu komunikatów odnośnie oprawy meczowej. Na meczu skupiamy się na sobie i na tym jak prowadzi doping gniazdowy. Bracia jutro niech moc będzie z nami.
Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 08/04/2016 21:02
a tak przy okazji tej znakomitej frekwencji.Czy ktos wziął pod uwagę ile oprócz oficjalnej grupy kibicowskie przyjedzie kibiców z Wawy?.Już dzisiaj widać ich na mieście...w szalikach Legii zresztą.Obawiam się że to jest ok.dodatkowy tysiąc osób ze stolicy.Maja przeciez karty kibica Pogoni i bez problemu mogą kupic sobie bilet przez net.
Dlatego następny mecz dopiero pokaże ew. nasz potencjał na dzisiaj.
Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 08/04/2016 21:28
Dzisiaj moja dziewczyna wyrobiła kartę kibica, jednak nie ma na niej zdjęcia (taka biała karta) ja mam jeszcze stara ze zdjęciem, może mieć problemy z wejściem? Mi za to Pani nabila ulgowy zamiast normalny, nie będzie problemu również?
Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 08/04/2016 21:36
Nie przypominam sobie żeby kogoś na bramkach interesowało jaki bilet Ci sprzedali. Pali się zielone światełko - wchodzisz. Natomiast nie doprecyzowałeś - zrobili Twojej dziewczynie zdjęcie ale po prostu nie wydrukowali tego na karcie czy w ogóle nie zrobili (jest wtedy możliwe zrobienie karty kibica w ogóle ? )
Jeśli zrobili a nie ma na karcie to nie ma problemu, bo oni nie sprawdzają karty tylko mają czytniki na bramkach gdzie wyskakują informacje z bazy danych (w tym zdjęcie)
a tak przy okazji tej znakomitej frekwencji.Czy ktos wziął pod uwagę ile oprócz oficjalnej grupy kibicowskie przyjedzie kibiców z Wawy?.Już dzisiaj widać ich na mieście...w szalikach Legii zresztą.Obawiam się że to jest ok.dodatkowy tysiąc osób ze stolicy.Maja przeciez karty kibica Pogoni i bez problemu mogą kupic sobie bilet przez net.
Dlatego następny mecz dopiero pokaże ew. nasz potencjał na dzisiaj.
Nie sądzę, bo nawet nie wykorzystali całej swojej wyjazdowej puli.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.