Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 29/06/2013 16:58
Patrząc na kolejki w fan shopie to tak. Wczoraj kolejka od otwarcia, dzisiaj byłem z kumplem też kolejka aż do schodków. Na młyn tylko wczoraj poszło 500, dzisiaj kupowałem w Jokerze i z tego co usłyszałem to nadal szybko schodzą.
Dawno nie było takiego zainteresowania, ale w sumie nic dziwnego.
Nie wiem jak w Jokerze, ale w fanshopie nikt sobie głowy nie zawraca żadnymi peselami. Po prostu podchodzisz, bierzesz X biletów i wychodzisz. Bez żadnych pierdół.
Tak więc spokojnie można kupować bilety dla ludzi, którzy nie mogą sami tego zrobić.
Miejsca sa numerowane czy jak za starych czasow siadasz gdzie chcesz
Na młynie ,czy jak wolisz w młynie się nie siada .Doping non-top na stojąco,jak przyjdzie do mnie jakiś klijent i powie że stoję na jego miejscu to mnie rozbawi na maxa.Dawno tam nie byłem z racji wieku ,bo większość tam jest młodsza od moich synów ,ale chętnie sobie przypomnę jak się tańczy labada hehe zresztą nie ja jedyny,bo jak mam zapłacić 40 zł za sektor 9 to wolę 20 zł za sektor 10 a i przy okazji zabawa jak za dawnych czasów.Pozdrawiam i mam nadzieję że zobaczę tam dawno nie widziane mordy kosmate heh bo ostatni raz widziałem w Poznaniu.
Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 30/06/2013 12:31
Panowie to teraz ja wyskocze z być może idiotycznym pytaniem. Najlepiej jakby ktoś SKPS się wypowiedział.
Otóż jest mega problem. Wczoraj kupiłem bilet na młyn a dzisiaj moja kochana siostrzyczka...oderwała tą część z boku niezbędną do wejścia na stadion...Da się coś z tym zrobić? Obie części mam, bilet jeszcze nie wypisany. Nie wiem, czy można to po prostu przykleić skoro bilet i tak będzie imienny? Jeśli będzie trzeba kupować nowy to leże...
Panowie to teraz ja wyskocze z być może idiotycznym pytaniem. Najlepiej jakby ktoś SKPS się wypowiedział.
Otóż jest mega problem. Wczoraj kupiłem bilet na młyn a dzisiaj moja kochana siostrzyczka...oderwała tą część z boku niezbędną do wejścia na stadion...Da się coś z tym zrobić? Obie części mam, bilet jeszcze nie wypisany. Nie wiem, czy można to po prostu przykleić skoro bilet i tak będzie imienny? Jeśli będzie trzeba kupować nowy to leże...
Nic nie przyklejaj trzymaj oderwany kawałek w ręce tak aby ochroniarz widział ten sam numer na bilecie i oderwanej końcówce. To wszystko
Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 30/06/2013 19:41
Jocker pisałem na meila do stowarzyszenia o bilety dla Stargardu, czy ktoś mógłby mi potwierdzić, czy te bilety są zarezerwowane dla nas do piątku? Odpowiedź może być tutaj, lub na mojego meila, z którego wysyłałem do was wiadomość. Pozdro
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.