Tak MOSiR odpowiada za stadion. Ci inteligencji są odpowiedzialni za błoto na łuku, bo ktoś na początek zerwał stare kamienne bloczki a później zorientował się,że nie zdąży ich ułożyć. Były osoby ustalone do odśnieżania przez nich, ale więcej było palenia szlugów jak widać niż odśnieżania
co do śnieżek to klub powinien śnieg usunąć z trybun to i problemu by nie było. Przecież on nie napadał w dniu meczu. Chcieli zaoszczędzić i nie wyszło
Mogę się mylić, ale za stadion to chyba zarządca odpowiada czyli MOSRiR nie? Dobrze, że chociaż schody były ogarnięte i nie było powtórki z Piasta.
Tak MOSiR odpowiada za stadion. Ci inteligencji są odpowiedzialni za błoto na łuku, bo ktoś na początek zerwał stare kamienne bloczki a później zorientował się,że nie zdąży ich ułożyć. Były osoby ustalone do odśnieżania przez nich, ale więcej było palenia szlugów jak widać niż odśnieżania
To błoto na "dzień dobry" po wejściu na stadion to pokazuje obraz całkowitej patologii osób którzy zarządzają tym stadionem
Wymienili krzesełka i teraz nie kiwną palcem przez kolejne kilka lat bo po co.
Ciężko zrobić drogę by tego gówna nie było i wyglądało to przyzwoicie - nikt nie oczekuje dywanu na wejściu.
A co do śnieżek to wina jest obustronna - ludzi którzy są odpowiedzialni za usunięcie tego śniegu z trybun oraz idiotów którzy rzucali notorycznie na boisko.
Już lepiej w ochronę rzucać
co do śnieżek to klub powinien śnieg usunąć z trybun to i problemu by nie było. Przecież on nie napadał w dniu meczu. Chcieli zaoszczędzić i nie wyszło
Mogę się mylić, ale za stadion to chyba zarządca odpowiada czyli MOSRiR nie? Dobrze, że chociaż schody były ogarnięte i nie było powtórki z Piasta.
To błoto na "dzień dobry" po wejściu na stadion to pokazuje obraz całkowitej patologii osób którzy zarządzają tym stadionem
Wymienili krzesełka i teraz nie kiwną palcem przez kolejne kilka lat bo po co.
Ciężko zrobić drogę by tego gówna nie było i wyglądało to przyzwoicie - nikt nie oczekuje dywanu na wejściu.
A co do śnieżek to wina jest obustronna - ludzi którzy są odpowiedzialni za usunięcie tego śniegu z trybun oraz idiotów którzy rzucali notorycznie na boisko.
Już lepiej w ochronę rzucać
Jest właśnie tak jak mówisz. Inteligencja z MOSiR-owskiego biura,że udam im się zrobić pol bruk do samego łuku, więc zarządzili zerwać - ale jak to bywa nie zdarzyli
Groteska u nas w każdej postaci
przez Ciebie byłem na stronie gazety wyborczej tfu :/
to z tej strony
Policja zatrzymała 10 kiboli, którzy łamali przepisy prawa podczas poniedziałkowego meczu Pogoni z Lechem Poznań. Dwóch już zostało skazanych.
Na trybunach stadionu miejskiego w poniedziałkowy wieczór podczas meczu piłkarskiej ekstraklasy zasiadło ponad 7,9 tys. kibiców, w tym niespełna tysiąc przyjezdnych.
W czasie meczu szczecińscy pseudokibice rzucali śniegowymi kulkami w piłkarzy drużyny gości, zmuszając ich do przerywania gry. Mimo kilkukrotnych apeli, m.in. sędziego czy zawodników szczecińskiego klubu, zakłócanie gry nie zostało przerwane. Policjanci wytypowali i zatrzymali jedną z tych osób.
Ta flaszka kosztowała 2 tys. zł
W 10. min meczu ochroniarze ujęli i przekazali policjantom 25-latka, który był pijany i na teren stadionu wniósł piwo oraz wódkę, naruszając tym samym przepisy ustawy o imprezach masowych. Mężczyzna ten usłyszał zarzuty, a sąd po rozpoznaniu sprawy wydał wyrok: 2000 zł grzywny oraz zakaz wstępu na imprezy masowe piłki nożnej z udziałem Pogoni Szczecin i reprezentacji Polski rozgrywających się na terenie RP na okres dwóch lat.
Skakali przez płot, palili race
Kolejne zatrzymania dotyczyły sześciu osób, które wdarły się na teren stadionu w czasie meczu, przechodząc przez płot i przez bramkę. Jedna z nich wtargnęła na płytę boiska, a gdy pracownicy ochrony wyprowadzali ją, rzucano w ich kierunku petardy hukowe. Zatrzymani zostali również dwaj pseudokibice odpowiedzialni za odpalanie rac w czasie imprezy.
Zatrzymani mają od 20 do 43 lat. Są to mieszkańcy Szczecina, Gryfina i Nowogardu. Przedstawiono im zarzuty z ustawy o imprezach masowych, za które grozi do trzech lat pozbawienia wolności.
Ma 20 lat i po 20 godzin prac społecznych miesięcznie
Wobec jednego z nich - 20-latka - sąd w trybie przyspieszonym wydał wyrok 6 miesięcy ograniczenia wolności, zobowiązując go do wykonywania nieodpłatnej pracy na cele społeczne w postaci 20 godzin miesięcznie, zakaz wstępu na imprezy masowe przez dwa lata oraz poniesienie kosztów sądowych.
Dziś prawdopodobnie także PZPN ogłosi kary dla Pogoni, jakie zostaną wymierzone w związku z tym meczem.
Policjanci wytypowali i zatrzymali jedną z tych osób.
Wizualizacja "typowania":
Siedzi trzech głąbów przed komputerem. Na nim zdjęcie tłumu. Oglądają w niskiej rozdzielczości, bo nikt im nie powiedział, że można powiększyć:
- Tyy, to pewnie ten w czarnym.
- Nie, co ty. To ten łysy obok.
- A może ten?
- Temu źle z oczu patrzy
- Ja tam nie widzę oczu.
- Nieważne
- Ja strzelam, że tamten.
- Jeden ch**, dawaj tego z lewej.
Poza tym, zatrzymali jednego pijanego. Co mecz widzę jak gdzieś niosą kogoś kompletnie napier*olonego.
Na Lechu w przerwie też dwóch niosło delikwenta za krytą. Jak miałem karnet, to za mną "siedział" jeden taki, którego zwykle wnosili na sektor. Jak on przechodził przez te bramki, to nie wiem.
A tu proszę, sukces. Złapali jednego pijanego. Brawo!
Ostatnio edytowany przez: Bzyku, 5 kwietnia 2013, 22:40 [1 raz(y)]
Poza tym, zatrzymali jednego pijanego. Co mecz widzę jak gdzieś niosą kogoś kompletnie napier*olonego.
Na Lechu w przerwie też dwóch niosło delikwenta za krytą. Jak miałem karnet, to za mną "siedział" jeden taki, którego zwykle wnosili na sektor. Jak on przechodził przez te bramki, to nie wiem.
A tu proszę, sukces. Złapali jednego pijanego. Brawo!
to juz wypić nie można? kurwa jeden swietszy od drugiego tutaj moze spoterka zostaniesz i bedziesz denuncjował alkusów? ;]
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Na YT pojawiło się całkiem sporo filmów z dopingiem i pewnie nie każdy wszystkie widział, a niektóre ( np. ten 22 minutowy od jakiegoś Niemca ) naprawdę fajnie zrobione.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.