Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 05/11/2012 22:11
Jeśli zmiany na trybunach/stowarzyszeniach mają iść w tym kierunku to jest to niepokojące. Nie wiem w czym tkwi problem z dopingiem,ale w moim odczuciu brakuje tam osoby z charyzmą. Ten poprzedni prowadzący doping (niski,nabity) że się tak wyrażę był idealny, gościu robił to z serduchem i zarażał swoją pasją. To nie jest żaden zarzut w stosunku do Sochana, co więcej chwała mu za to że dzisiaj był i się starał, ale nie tędy droga.
Mam takie same zdanie + bębniarz
BTW. Propsy dla nowego ultrasa w okularach, chłopak troche nie ogarniety, w dodatku potyka sie o wlasne nogi...co do dopingu to jedna wielka żenada i trzeba sobie to powiedziec szczerze, oby to sie zmienilo na nastepnych mecza, bo jak bedziemy szli w tym kierunku to nie wróży nic dobrego.
Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 05/11/2012 22:28
Dodajmy do tego, że dzisiejszy mecz był meczem bez udziału kibiców gości. Gdyby taki Śląsk zawitał w 1000 osób to wtedy by to pokazało jak dzisiejszy doping był słaby.
Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 05/11/2012 22:33
Myślałem, że te żenady z niższych lig już nie powrócą... Masakra. Mecz w Ekstraklasie, a na trybunach taka żenada (frekwencja, doping).
Brakuje bębniarza... w ogóle wszystkiego dzisiaj Nam brakowało. Jeśli tak mają dalej przebiegać zmiany, to nie wróży to nic dobrego na przyszłość.
Po takim meczu jeszcze bardziej szkoda zawieszenia działalnosći przez MW.
PS. Ale generalnie szacun dla gniazdowych. Następnym razem MUSI być lepiej. MUSIMY WSZYSCY w Młynie się ogarnąć i na dwóch ostatnich meczach rundy pokazać się z jak nalpeszej strony. CAŁA POGOŃ ZAWSZE RAZEM!
PS2. Dobra reakcja na list Mroczka. Nikt nie będzie mówił kibicom co mogą, a czego nei mogą robić. Pogoń to MY!
Ostatnio edytowany przez: hejpogongol, 5 listopada 2012, 22:44 [1 raz(y)]
"Każdy sobie powinien z nas zadać pytanie, Czy kurwa chce grać dla Pogoni Szczecin, czy nie? Jak nie, to kurwa wypierdalać i tyle"
Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 05/11/2012 22:34
Mam nadzieję że był to ostatni mecz z Edim na szpicy a przesunięty tam zostanie choćby Frączczak lub próbowany któryś z młodych. Budka dał pozytywną zmianę natomiast za Bonina tak jak i za parę innych rewelacyjnych pomysłów powinien głową zapłacić Smolny.
Ogółem tragedia na boisku jak i trybunach. Jakoś zawieszenie działalności przez MW nie przyniosło niby nowszej świeższej jakości...
Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 05/11/2012 22:34
Dajmy sobie czas ! Pierwszy mecz z nową ekipą ! Sochan jest zajebisty, potrafi rozkręcić doping już zapomnieliście 1 ligę ? Frekwencja tragedia ale nie było źle jak na 1 raz. Bębniarz niestety do wymiany, bardzo cicho, nie zna rytmów przeszkadza zamiast pomagać. Popieram wyżej co do ultrasów. Ale nie było źle ! Trzeba pracować.
Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 05/11/2012 22:42
no jak by boki się podłączyły to by było lepiej
jest to mecz po dwóch porażkach zobaczymy co bedzie po Podbeskidziu na innych meczach a jeżeli ci wszyscy co tak ochoczo przychodzili na mlyn na Legię i Lechię przyjdą na inne mecze to zobaczymy jak to będzie
POOOOOGOŃ TO JEST POTĘGAAAA !!!
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 05/11/2012 22:45
ten mecz to byl jeden wielki dramat.pilkarze dorownali kibicom niestety.
Pogon to my kibice,ktorzy sa na dobre i na zle.prawda jest taka,ze tych najwierniejszych co zawsze bede na meczu to jest ok.2000.
nie od dzis wiadomo,ze jesli sa wyniki to i ludzie przychodza na mecze.jak by ich nie nazywac to czym wiecej tym lepiej.klub zarabia kase,a i jest lepszy doping,bo takie prawo tlumu,ze spiewaja i ci,ktorzy dzisiaj w wiekszosci siedzieli jak na pikniku.
mam nadzieje,ze znajdzie sie ktos kto doprowadzi do spotkania stowarzyszen z Mroczkiem i dojdzie do porozumienia i dzentelmenskiej umowy.przeciez jest to mozliwe i z pozytkiem dla wszystkich.
co do meczu to dawno nie bylem tak wkur.... jak dzisiaj.co to mialo byc.zero taktyki,zaangazowania i walki.
dla mnie najlepszy na boisku byl Budka a najgorszy Hricko,ktorego poziom gry jest totalnym nieporozumieniem,ale dzieki naszemu supermenagerowi musi grac,bo nie ma zmiennika ... dramat..niestety Edi nie nadaje sie na kapitana druzyny,bo nie potrafi zmobilizowac chlopakow w trudnych momentach.nie ma charakteru przywodcy,a kapitanem jest chyba z racji wieku i stazu gry w Pogoni.
mysle,ze czas Skowronka dobiega konca,a tak sie dobrze zapowiadal,ale niestety sie pogubil i nie ma pomyslu na lepsza gre i mobilizacje pilkarzykow,zeby nie przechodzili obok meczu.
Rozmawiałem z chłopakiem po meczu, mówił, że trema go zjadła.
Może (jeżeli będziemy mieli jeszcze okazję go zobaczyć) na następnych meczach się przyzwyczai...
'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Dokładnie. W niższych ligach bywało nawet po 100-200 osób i doping był elegancki. Dzisiaj powinien być dużo lepszy. Dostosowaliśmy się niestety do poziomu kopaczy.
"Każdy sobie powinien z nas zadać pytanie, Czy kurwa chce grać dla Pogoni Szczecin, czy nie? Jak nie, to kurwa wypierdalać i tyle"
Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 05/11/2012 23:06
Bębniarz do wymiany.
Doping słabiutki, frekwencja mizerna, mecz dramatyczny...
Średnio to wygląda, a z takimi wynikami może być tylko gorzej. Poza tym braknie ogarnięcia na młynie! Ludzie nie znają tekstów, nie szanują barw, jakiś patolog rzyga (!!!), no kurwa nie powinno być przyzwolenia na coś takiego. To już lepiej mniej ludzi, ale ogarniających.
i teraz sami się zastanówcie ile daliście z siebie. na ostanie 10 minut zszedłem na dół i dół na pełnej kurwie pojechałem szkoda że e nie przez cały
mecz ale doping dobry porównując z kilkoma meczami
POGOŃ TO MY !!!
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.