Mimo porazki nie bylo tak zle. Szkoda ze Portowcy nie potrafili wykonczyc akcji. Szczegolnie w pierwszej polowie grali wedlug mnie lepiej i gdyby strzelili choc jednego gola to punkty zostaly by w Sz-nie. Lechia nie pokazala nic szczegolnego takze nie widze jej jako clubu walczacego o jakies wieksze cele typu mistrz czy tez miejsce premiowane gra w P_Uefa. Mam nadzieje ze Pogon otrzasnie sie szybko z tej porazki i zacznie grac bardziej efektywniej z przodu.
Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 27/08/2012 21:42
Z obu stron dobre, ciekawe oprawy, dobry doping, przy czym jedna uwaga - młyn nie jest po to by się na nim lansować i strzelać sobie sweet fociaczki na fejsbuczka czy inne nasze klasy. Nie chcesz śpiewać - wypad na inny sektor!
Znowu narzekania że ktoś się lansował itp.. MOGŁEŚ ZAJEBAĆ MU BLACHĘ I KONIEC TEMATU !!! JESTEŚ NA MŁYNIE TO OGARNIAJ SIEBIE I KOLEGÓW OBOK !! NA FORUM NIC NIE ZROBISZ !
Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 27/08/2012 23:23
Przykre stwierdzenie mi się nasunęło... Ludzie to debile!
Jak można nie ogarniać tak prostych rzeczy jak podniesienie kartonika prosto do góry, albo hasła "NIE RZUCAĆ JESZCZE KURWA TYCH SERPENTYN"!
Dzisiaj ilość ewidentnie nie przełożyła się na jakość... (a frekwencja też była kiepściutka) Szkoda że podczas takiego meczu.
Lechia za, trzeba przyznać że zaprezentowała się zajebiście.
A i jeszcze jedno: zajebiste oldschoolowe klimatyczne flagi
Dokładnie tyle podali na telebimie w przerwie meczu. Na konferencji po meczu liczba to wzrosła, ale nie dużo - ok 10 200, czyli... mało! Ale przy takim marketingu...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.