Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
WM
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6928 dni

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 21/05/2012 12:21
Szczerze jestem pod wrażeniem;)

Myslalem ze nie damy rady

Amat victoria curam
Fryzjer Zwolaka.
Kibic
Na forum od 4890 dni

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 21/05/2012 13:09

WM napisał:  
Szczerze jestem pod wrażeniem;)

Myslalem ze nie damy rady

Chcieć to móc...teraz kolej na piłkarzy.

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7569 dni

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 21/05/2012 13:41
Po meczu z Wisłą przybyło 203 kilogramów kapsli :D

Flagi są nasze !

Po meczu z Wisłą do naszej ogromnej butli Bosmana przybyło ponad 200 kilogramów kapsli ! Efekt? Uzbieraliśmy w sumie 535 kilogramy kapsli Bosmana i flagi są nasze! Teraz tylko piłkarze muszą zrobić co do nich należy ! WSZYSCY DO GDYNI !

portowcy.org

Ostatnio edytowany przez: Ambasador, 21 maja 2012, 13:54 [1 raz(y)]

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
RAFek
Kibic
Na forum od 8632 dni

**

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 21/05/2012 14:47
Waleczne serca, zepsute wątroby czy jakoś tak ;)

To nasza generacja, to MY - 30 letni
100%EG
V...
Kibic
Na forum od 8527 dni

*

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 21/05/2012 18:10
267 500 sztuk kapsli Bosmana= 535kg! 101 500 sztuk na ostatnim meczu, ,na ktorym bylo 4 tysiace ludzi....niezly wynik. Szczecinianie potrafia;)

MKS
Fryzjer Zwolaka.
Kibic
Na forum od 4890 dni

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 22/05/2012 12:06

RAFek napisał:  
Waleczne serca, zepsute wątroby czy jakoś tak ;)

Oj zepsute ....

Karol SZN.
Kibic
Na forum od 4886 dni

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 22/05/2012 18:30
Dostałem dziś od kolegi znad morza 15kg kapsli. Co mogę z nimi zrobić?

Duma Pomorza
Luk_225
Kibic
Na forum od 5266 dni

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 22/05/2012 18:36

KarolSZN napisał:  
Dostałem dziś od kolegi znad morza 15kg kapsli. Co mogę z nimi zrobić?

Poczekaj na jesień, Bosman się zapowiada od września z nową akcją ... ;)

spagetti
Kibic
Na forum od 7887 dni

*

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 22/05/2012 19:13
Dokladnie.Zbierajcie dalej. Przydadza sie napewno :) Do piwnicy na lezakowanie:)

,,Vi är överallt,,- POGON
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7569 dni

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 29/05/2012 20:18
Zbieramy kapsle – podsumowanie akcji

Na początku marca ruszyła druga wspólna akcja naszego Stowarzyszenia wraz z Bosmanem. Tak jak za pierwszym razem, tak i za drugim razem współpraca „zaprocentowała” pozytywnym zakończeniem. Cel był jasny, zebrać 500 kilogramów kapsli Bosmana, a w zamian Bosman zobowiązał się do wyprodukowania pięciuset flag dla kibiców Dumy Pomorza.

Początki trzeba przyznać, iż nie były łatwe. Jakie trudności mieli fani na początku akcji widać po chociażby pierwszym liczeniu. 5 kg z wymaganych 500 kg na nikim wrażenia nie zrobiły, wszak zebrano ledwie 1 % wszystkich wymaganych kapsli. Akcja i jej wynik rozkręcała się bardzo powoli. Pomimo różnych akcji propagandowych takich jak wydruk plakatów informujących o akcji oraz ich rozklejanie, informowaniu znajomych o akcji przez kibiców, nasz wynik powolutku wypełniał dużą butlę Bosmana o pojemności 500 kg. Czas leciał, a kapsli jak mało przybywało, tak dalej niezbyt dużo przybywało. Do końca sezonu zostały dwa mecze w Szczecinie, a do celu brakowało prawie 300 kilogramów kapsli ! Liczba brakujących kapsli mogła niektórych zniechęcić nieco do działania, ale kto miał nie dać rady jak nie my ?! Dwa ostatnie mecze to prawdziwy pokaz siły wspólnej mobilizacji. Na przedostatnim meczu przybyło 126 kilogramów, a brakowało jeszcze ponad 170 kilogramów... Spokojnie, tak jak wzywaliśmy do ostatecznej gotowości bojowej w naszym raporcie z akcji tak przeszliśmy samych siebie! 203 kilogramy zebrane podczas jednego spotkania ! Na razie nasz rekord:) Ostatecznie zebranych zostało 535 kilogramów kapsli, co biorąc pod uwagę postęp zbierania jest satysfakcjonującym wynikiem.

W tym miejscu SKPS Portowcy serdecznie dziękuję wszystkim kibicom Pogoni, którzy przyczynili choć jednym zebranym kapslem do osiągnięcia założonego celu.

Miejmy nadzieję, iż 500 flag ozdobi nasze występy w Ekstraklasie po długich 5-ciu latach dążenia do tejże Ekstraklasy !

Wszystkie harde bandy zjednoczone w siłę Pogoniarskiej propagandy !

portowcy.org

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Porto
Kibic
Na forum od 7187 dni

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 05/06/2012 20:31
Ja mam takie pytanko czy ktoś z SKPS Portowcy będzie się kontaktował z Bosmanem w sprawie tych flag?
Chodzi mi o to jak te flagi miałyby wyglądać i najważniejsze aby były Granatowo-Bordowe. Wpadłem na pomysł aby zrobić konkurs zaprojektowania flag, np. 10 najlepszych projektów będzie brane pod uwage i uszyte w ilości przykładowo 20 sztuk.
Jeśli jest taka możliwość, to jakie jest wasze zdanie?

Promocja
Kibic
Na forum od 7029 dni

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 05/06/2012 21:14
projekty jeśli się myle były wybrane przed promocją i sa granatowo bordowe stary dawny dobry old school

Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,

PS!
SKPS Portowcy
SKPS Portowcy*
Na forum od 5880 dni

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 07/06/2012 09:12

Porto napisał:  
Ja mam takie pytanko czy ktoś z SKPS Portowcy będzie się kontaktował z Bosmanem w sprawie tych flag?
Chodzi mi o to jak te flagi miałyby wyglądać i najważniejsze aby były Granatowo-Bordowe. Wpadłem na pomysł aby zrobić konkurs zaprojektowania flag, np. 10 najlepszych projektów będzie brane pod uwage i uszyte w ilości przykładowo 20 sztuk.
Jeśli jest taka możliwość, to jakie jest wasze zdanie?

Flagi się już szyją :)

Obrazek jpg wstawiony na forum
Cywil
Kibic
Na forum od 7301 dni

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 13/02/2013 23:18
Wiadomo czy w tej rundzie też będzie coś podobnego?

Porcja Piwa
Kibic
Na forum od 4886 dni

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 13/02/2013 23:34
też mnie to ciekawi...Mam ponad 2 reklamówki netto i nie wiem czy nadal zbierać kapsle czy nie...

V...
Kibic
Na forum od 8527 dni

*

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 14/02/2013 09:16

xxjarek05xx napisał:  
też mnie to ciekawi...Mam ponad 2 reklamówki netto i nie wiem czy nadal zbierać kapsle czy nie...

Nie ma sie czym chwalic...pewnie miedzy innym i dlatego ne ma nowej akcji bo wiedza, ze kazdy i tak kupuje bosmany i zbiera kapsle...
Ja strzleilem focha (obiecali, ze bedzie nowa akcja a nie bylo) i przestalem kupowac Bosmany.
Po co maja robic akcje skoro i tak wszyscy kupuja a sprzedaz nei spada?

MKS
Promocja
Kibic
Na forum od 7029 dni

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 14/02/2013 14:45
już nie pamiętam gdzie ale gdzieś w kraju Carlsberg gdzieś tam komuś oprawę miał sponsorować za kapsle

a z tego co widzę to po sklepach stoją puszki kompani piwowarskiej i za kapsle chyba sklepy mogą coś wygrać

Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,

PS!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005