Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Prezentacja - Kibole wracają! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
L.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7784 dni

Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 13/03/2012 16:24
Kurwa jasna !!
Teraz zaczyna się pielgrzymka pod tytułem "uwolnić vuka z opresji".
Myślę, że jak każdy logicznie myślący z nas przyzna, że chciałby by każdy grajek z tej drużyny podchodził do tego klubu z szacunkiem i oddaniem, nawet jak lepsi dla niego są kibice WKSu, każdy by chciał by było miło i razem ostro pójść w bój o tą zjebaną ekstraklasę !!

Tylko dlaczego dziś z KIBOLI robi się kurwa jakiś terrorystów ? Przecież to nie My zaczeliśmy jakies jebane docinki i nie wyparzone wypowiedzi, to nie my się obrażaliśmy. Ale dziś samarytanin z jugosławii jest biednym człowiekiem bo dostał gromkie wypierdalaj.

Gdzie w dzisiejszych ludziach zatraciła się wartośćpt szacunek do samego siebie, dlaczego dziśjeśli komuś plujesz w twarz, on udaje ze leje deszcz? Noż kurwa, pamiętam początki chodzenia na Pogoń, jeszcze jako 7-8letni małolat i jak ktoś się zachował jak frajer, to tak byłpotraktowany, każdy na trybunie to rozumiał, a włodarz klubu nie bronił go w mediach, czy gazetach tylko jeszcze mu poprawił.Przecież tutaj nie chodzi o jakies jebane przepraszam na kartce papieru, tylko o ZASADY, któych dziś już większość nie przestrzega.

Dlatego też każdy z NAS mobilizując się na dzielnicach, FC powinien wpajac mlodym to co wazne. Niech jezdzi, ale tez niech ma pod sufitem sprawy ktore są ważne.

Jest spalony, jak w kazdym klubie ktorym grał, dlatego najlepsza recepta - niech spierdala !

MW'03
Mlody_86
Kibic
Na forum od 7486 dni

Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 13/03/2012 19:55
Bedzie dostepne jakiekolwiek wideo z prezentacji ?

MKS !
POGOŃ 1948
Kibic
Na forum od 6209 dni

Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 13/03/2012 20:02

Generał Italia napisał:  
Kurwa jasna !!
Teraz zaczyna się pielgrzymka pod tytułem "uwolnić vuka z opresji".
Myślę, że jak każdy logicznie myślący z nas przyzna, że chciałby by każdy grajek z tej drużyny podchodził do tego klubu z szacunkiem i oddaniem, nawet jak lepsi dla niego są kibice WKSu, każdy by chciał by było miło i razem ostro pójść w bój o tą zjebaną ekstraklasę !!

Tylko dlaczego dziś z KIBOLI robi się kurwa jakiś terrorystów ? Przecież to nie My zaczeliśmy jakies jebane docinki i nie wyparzone wypowiedzi, to nie my się obrażaliśmy. Ale dziś samarytanin z jugosławii jest biednym człowiekiem bo dostał gromkie wypierdalaj.

Gdzie w dzisiejszych ludziach zatraciła się wartośćpt szacunek do samego siebie, dlaczego dziśjeśli komuś plujesz w twarz, on udaje ze leje deszcz? Noż kurwa, pamiętam początki chodzenia na Pogoń, jeszcze jako 7-8letni małolat i jak ktoś się zachował jak frajer, to tak byłpotraktowany, każdy na trybunie to rozumiał, a włodarz klubu nie bronił go w mediach, czy gazetach tylko jeszcze mu poprawił.Przecież tutaj nie chodzi o jakies jebane przepraszam na kartce papieru, tylko o ZASADY, któych dziś już większość nie przestrzega.

Dlatego też każdy z NAS mobilizując się na dzielnicach, FC powinien wpajac mlodym to co wazne. Niech jezdzi, ale tez niech ma pod sufitem sprawy ktore są ważne.

Jest spalony, jak w kazdym klubie ktorym grał, dlatego najlepsza recepta - niech spierdala !

AMEN

inblu
Kibic
Na forum od 8055 dni

**

Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 13/03/2012 20:06

Mlody_86 napisał:  
Bedzie dostepne jakiekolwiek wideo z prezentacji ?

wystarczy chwilę poszukać ;)

http://vimeo.com/38410911

http://www.youtube.com/watch?v=YwWvLzC-qyc

http://www.youtube.com/watch?v=7fWO6PlvHrc

Goleniów z Pogonią
zach-pom
Kibic
Na forum od 6563 dni

Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 14/03/2012 01:36
Panowie a ja mam pytanko Oprawa nie weszła czy nie była przygotowywana na tą prezentację ?

PS 1948
nara
Kibic
Na forum od 7429 dni

**

Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 14/03/2012 15:22

zach-pom napisał:  
Panowie a ja mam pytanko Oprawa nie weszła czy nie była przygotowywana na tą prezentację ?

Nie weszła! :D

M.K 74
Kibic
Na forum od 5248 dni

Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 14/03/2012 16:03
- W Estonii nigdy nie miałem okazji uczestniczyć w tego typu prezentacji – opowiada z uśmiechem Sergei Mosnikov. - Wszystko było tego wieczoru wyjątkowe, a najlepiej zapamiętam moment, gdy weszliśmy na halę i usłyszeliśmy śpiewających kibiców – mówi pomocnik. - Miłe było również to, że fani przywitali nowych zawodników tak samo dobrze, jak tych którzy są w klubie od dawna.

Prezentacja była nowym doświadczeniem również dla Mekeila Williamsa.

- Czegoś takiego, jak w poniedziałkowy wieczór, do tej pory nie przeżyłem – mówi Trynidadczyk. - Prezentacja dała mi dużo radości. Po, gdy kibice mogli z nami porozmawiać było bardzo miło… jeden z nich powiedział mi, bym zawsze wkładał całe serce w swoją grę i tak też zamierzam – opowiada Williams. - To ekscytujące, gdy kibice przekazują nam z trybun dobrą energię. Mam nadzieję, że w sobotę stadion będzie pełny i poniesie nas do zwycięstwa.

Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....

Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
zach-pom
Kibic
Na forum od 6563 dni

Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 14/03/2012 16:11

KropelkowyAndrzej napisał:  

zach-pom napisał:  

Kropelkowy z czego drzesz łacha wiadomo jaki sens był mojej wypowiedzi chodziło mi między innymi o piro :)

PS 1948
L.
Kibic
Na forum od 7784 dni

Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 14/03/2012 17:22

zach-pom napisał:  

KropelkowyAndrzej napisał:  

zach-pom napisał:  

Kropelkowy z czego drzesz łacha wiadomo jaki sens był mojej wypowiedzi chodziło mi między innymi o piro :)

A kto powiedzial ze miala byc oprawa i piro. Jedyna osoba ktora tak pierdolila to kasprzyk frajer. Nie mow ze to Ty ?

MW'03
zach-pom
Kibic
Na forum od 6563 dni

Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 14/03/2012 23:55
Po pierwsze nie jestem żadnym Kasprzykiem , a po drugie nikt mi nie mówił że ma być oprawa. Ja sobie tylko tak myślałem , że skoro była rok temu to i raczej teraz też będzie kiedy Pogoń jest na tzw. ostatniej prostej w drodze do Ekstraklasy a cała ta prezentacja była tak hucznie zapowiadana jako "piekielna".

PS 1948
PL
Kibic
Na forum od 6966 dni

Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 15/03/2012 00:00

zach-pom napisał:  
Po pierwsze nie jestem żadnym Kasprzykiem , a po drugie nikt mi nie mówił że ma być oprawa. Ja sobie tylko tak myślałem , że skoro była rok temu to i raczej teraz też będzie kiedy Pogoń jest na tzw. ostatniej prostej w drodze do Ekstraklasy a cała ta prezentacja była tak hucznie zapowiadana jako "piekielna".

Widocznie klub nie chciał odpalać piro bo Kasprzyk tego nie ustalił :D

spagetti
Kibic
Na forum od 7887 dni

*

Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 15/03/2012 00:56
... z policja 1 miejsce

,,Vi är överallt,,- POGON
M.K 74
Kibic
Na forum od 5248 dni

Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 15/03/2012 05:37
GS: Część kibiców wstrzymała się też od oklasków dla Ciebie.

B.Ława:- W stosunku do mojej osoby też jest pewna niechęć, ale cieszę się, że jest progres. Rok temu na prezentacji większość tych fanów gwizdała, więc wstrzymanie się od gwizdów traktuję jako pewien postęp.

Czyżby Vuk spokorniał? :) Wywiad na temat prezentacji.

Bardzo przykro było słuchać gwizdów i wyzwisk skierowanych pod Twoim adresem w momencie, w którym prezentowana była Twoja sylwetka.
Od momentu, w którym znalazłem się w Pogoni wierzyłem w awans, wierzyłem w ten zespół, a z tym co mnie spotkało to efekt tego, że komentowałem zachowanie kibiców względem moich kolegów z drużyny. Niektórym z nich to się nie spodobało. Oczekiwałem takiego przywitania z ich strony i dlatego nie jestem szczególnie tym zaskoczony. Dla mnie liczy się wyłącznie dobro zespołu, dlatego jeśli mają kibice gwizdać, to niech gwiżdżą na mnie, byle tego nie robili na innych zawodników. Ja sobie z tym poradzę, a przyznam szczerze że niefajnie jest jak się wychodzi na mecz i jest się wygwizdywanym. Chciałbym, żeby kibice nas wspomagali i tego życzę nie tylko sobie ale całej drużynie.

Czy takie zachowanie kibiców wyzwoli w Tobie jeszcze większą wolę walki na boisku i chęć udowodnienia im, że zależy Ci na dobru tego klubu?
Mi od samego początku zależy na dobru tego klubu i staram się jak tylko mogę aby pomóc w awansie całemu Szczecinowi do Ekstraklasy. Jak wiadomo miałem rozbrat z futbolem przez blisko 4 miesiące zanim przyszedłem do Pogoni i przez to nie byłem w pełni mojej formy. Przyznam szczerze, że na początku nie byłem jakoś szczególnie usatysfakcjonowany, że trafiłem tutaj do Szczecina, ale teraz po tym dłuższym okresie jestem szczęśliwy, że mogę kontynuować swoją karierę w Pogoni. Wśród tych chłopaków z drużyny czuję się doskonale, bardzo fajnie żyje mi się w Szczecinie i mam tylko jeden cel - awans do Ekstraklasy z Pogonią.

Jakbyś ocenił swoją dyspozycję przed zbliżającą się rundą wiosenną i jej inauguracją już w sobotę w Szczecinie?
Dam z siebie wszystko na boisku. Są treningi, będą mecze i będę wszystko robił, aby strzelić jak najwięcej bramek i pomóc drużynie w awansie.

Nie pozostaje zatem nic innego jak zaprosić wszystkich kibiców łącznie z tymi, którzy wygwizdali Cię dzisiaj podczas prezentacji na sobotnie spotkanie z Piastem Gliwice, aby swoim dopingiem ponieśli Was ku zwycięstwo.
Mam nadzieję, że tych kibiców przyjdzie jak najwięcej i będą nam kibicować. Wierzę, że po tym meczu będziemy o jeden krok bliżej upragnionej Ekstraklasy i jednego przeciwnika będziemy mieli za sobą. Jeszcze nikt meczu przed jego rozpoczęciem nie wygrał, także zostawimy swoje zdrowie na boisku i będziemy walczyć o każdą piłkę, aby kibice w Szczecinie w sobotni wieczór mogli być z nas zadowoleni. Presja jest ogromna ale wierzę, że sobie z nią poradzimy.

Ostatnio edytowany przez: M.K 74, 15 marca 2012, 05:42 [1 raz(y)]

Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....

Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.14 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005