Odp: Razem Wszyscy !!! POGOŃ Szczecin vs Piast Gliwice - 17/03/2012 17:16
Stan na godzinę 17 - kolejki są ale dużo kas otwarte i wszystko idzie sprawnie. Ja czekałem 3 minuty w kolejce po bilet. Jak ktoś ma możliwość to i tak niech idzie jak najszybciej wyrobić kartę lub kupić bilet. Widzimy się za niecałe 2 godziny!
Odp: Razem Wszyscy !!! POGOŃ Szczecin vs Piast Gliwice - 17/03/2012 21:42
Moim zdaniem mogliśmy dać z siebie więcej było pare mocniejszych pierdolnięć ale jak na taką liczbe w młynie to nie było jakoś zajebiście, na chuj tam najebane hot piętnastki? Bluzganie szło chyba najlepiej niestety. Od cholery osób które weszły na młyn dla szpanu albo zrobić zdjęcie, plus typ który przyszedł tak najebany że zaliczył zgona na młynie. Na następnym meczu dajmy z siebie wszystko dla Pogoni nie dla bluzgów
Po drugie frekwencja. widac, ze jest cisnienie na ekstraklasa, gra jaka by nie byla, sukces chca celebrowac wszyscy.
Po trzecie mlyn. niestety trzeba sie liczyc, ze wiek to nie wszystko, a hot 15 trzeba wychowywac, moze kiedys jakas zabierzemy na wyjazd zeby umilala podroz w koncu po cos tam przychodza...a tak na powaznie trzeba tepic...
Po czwarte doping. dobrze by bylo gdyby oprocz bluzgow caly stadion rownie glosno spiewal caly repertuar, ale nigdy nie bed popieral dopingu bez bluzgow...byly one zawsze wyrazem nienawisci wobec druzyn przeciwnych a miedzy innnymi modern football zaczyna sie od wprowadzania na sile udawanej kultury na stadionach w momencie nagromadzenia negatywnej energii...
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Odp: Razem Wszyscy !!! POGOŃ Szczecin vs Piast Gliwice - 17/03/2012 23:26
W sumie to od początku nie spodziewałem się pięknej gry Pogoni, bo obiektywnie patrząc grały dziś dwa najlepsze zespoły w tej lidze, więc nie trudno było przewidzieć, ze będzie zapierdol w środku pola. Mecz piękny dla oka nie był, grunt że wygraliśmy bo to chyba będą najważniejsze 3 punkty wiosną. Co do samej gry zastanawia mnie fakt za co ten cwel z numerem 20 dostaje miejsce w składzie, bo na pewno nie za grę...
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same - Phil Bosmans
szczerze zdziwiłem się , że mimo takich hucznych zapowiedzi , cen itp. na stadion przybyło tylko 8 tysięcy.
na Młynie frekwencja zacna , jednak bywało lepiej z dopingiem.
TERAZ NOWY SĄCZ !!!
z FCWK 25 osób
No właśnie, trochę mało, miałem nadzieje że pęknie 10 tys...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.