Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> PSonTour: Inwazja na...Twardowskiego !!! Sobota, godz 19:00 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
gryfus1948
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 5264 dni

Odp: PSonTour: Inwazja na...Twardowskiego !!! Sobota, godz 19:00 - 16/10/2011 10:55

Bralin napisał:  

120x napisał:  
mecz z Arką Gdynia mecz prawdopodobnie w poniedziałek o 20.15!

NIE MOZE BYC !!!!!!!! ZADEN PONIEDZIALEK !!!

[120x: Prawdopodobnie, nie oznacza że jest :) Orange taki termin sobie wygrało, PZPN jeszcze nie wyznaczył dokładnego terminu. ]

Jebać poniedziałek jak ma przyjść dużo ludzi to musi być w sobotę bo inaczej znowu huj z frekwencją.A tak poza tym to wiadomo że sporo kiboli jest z innych miast a nie którzy przyjezdzają z zagranicy tylko po to aby zobaczyć naszą POGOŃ w akcji
TYLKO SOBOTA!!!!

Pogoń To My
kiko
Kibic
Na forum od 6783 dni

*

Odp: PSonTour: Inwazja na...Twardowskiego !!! Sobota, godz 19:00 - 16/10/2011 11:45
Przez te transmisję co raz częściej mecze będą rozgrywane o chorych porach. Na przyszły weekend w programie orange sport mamy:
niedziela 12:15!! GKS Katowice-Piast
poniedziałek 20:15 Zawisza-Warta

Ostry
Kibic
Na forum od 7291 dni

Odp: PSonTour: Inwazja na...Twardowskiego !!! Sobota, godz 19:00 - 16/10/2011 11:53
Jedyny plusk taki, że następny dzień jest wolny. Ale mam nadzieję, że będzie Sobota!

O mój MKS-ie Ja Kocham Cię !!
pojka
Kibic
Na forum od 7365 dni

Odp: PSonTour: Inwazja na...Twardowskiego !!! Sobota, godz 19:00 - 16/10/2011 11:56
Pytanko czy bedzie film z dopingu ?

Wychowany na osiedlu ZELECHOWO w moim sercu
GBvW
Kibic
Na forum od 5667 dni

Odp: PSonTour: Inwazja na...Twardowskiego !!! Sobota, godz 19:00 - 16/10/2011 13:34
Miazga :D Wielkie dzięki bracia :D

Prawa Strona Miasta.... Bukowe.
M.
Kibic
Na forum od 7594 dni

Odp: PSonTour: Inwazja na...Twardowskiego !!! Sobota, godz 19:00 - 16/10/2011 13:38
Bracia było naprawdę dobrze, ale już na Arce trzeba się spiąć i zapierdalać na 200% możliwości:)

Wszyscy do Płocka!!!

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
PZ.
Kibic
Na forum od 5778 dni

*

Odp: PSonTour: Inwazja na...Twardowskiego !!! Sobota, godz 19:00 - 16/10/2011 13:40
Brawa dla nas bracia za zaangażowanie i wielkie brawa dla gniazdowych, że mimo ubliżania ze strony Zetki, my dalej jechaliśmy swoje ! Do zobaczenia w Płocku.

Football Without Ultras Is Nothing !
Roman Pigwa
Kibic
Na forum od 5966 dni

*

Odp: PSonTour: Inwazja na...Twardowskiego !!! Sobota, godz 19:00 - 16/10/2011 13:45

PZ. napisał:  
Brawa dla nas bracia za zaangażowanie i wielkie brawa dla gniazdowych, że mimo ubliżania ze strony Zetki, my dalej jechaliśmy swoje ! Do zobaczenia w Płocku.

to oni nam ubliżali ? słyszałem ich dwa razy ... jak klaskaliśmy i mieliśmy przerwe to pozdrawiali ŁKS

https://www.facebook.com/ekipakryzys/ Grupa turystyczna mocno powiązana z FCWK - POGOŃ SZCZECIN
PZ.
Kibic
Na forum od 5778 dni

*

Odp: PSonTour: Inwazja na...Twardowskiego !!! Sobota, godz 19:00 - 16/10/2011 13:46

FCWK napisał:  

PZ. napisał:  

to oni nam ubliżali ? słyszałem ich dwa razy ... jak klaskaliśmy i mieliśmy przerwe to pozdrawiali ŁKS

Slyszałem od ojca, że zdarzyło im się ;)

Football Without Ultras Is Nothing !
kus
Kibic
Na forum od 7625 dni

Odp: PSonTour: Inwazja na...Twardowskiego !!! Sobota, godz 19:00 - 16/10/2011 15:03
Pare razy było ich słychać. Bardzie się skupiali na wrzucaniu na nas, niż dopingowaniu własnej drużyny. Generalnie słabo się zaprezentowali.

du
Kibic
Na forum od 5191 dni

Odp: PSonTour: Inwazja na...Twardowskiego !!! Sobota, godz 19:00 - 16/10/2011 15:12

gryfus1948 napisał:  

Bralin napisał:  

120x napisał:  
mecz z Arką Gdynia mecz prawdopodobnie w poniedziałek o 20.15!

NIE MOZE BYC !!!!!!!! ZADEN PONIEDZIALEK !!!

[120x: Prawdopodobnie, nie oznacza że jest :) Orange taki termin sobie wygrało, PZPN jeszcze nie wyznaczył dokładnego terminu. ]

Jebać poniedziałek jak ma przyjść dużo ludzi to musi być w sobotę bo inaczej znowu huj z frekwencją.A tak poza tym to wiadomo że sporo kiboli jest z innych miast a nie którzy przyjezdzają z zagranicy tylko po to aby zobaczyć naszą POGOŃ w akcji
TYLKO SOBOTA!!!!

Pojebalo ich chyba, specjalnie przyjezdzam zagranicy na weekend a oni takie cos odpierdalaja.

BadBoy
Kibic
Na forum od 7592 dni

Odp: PSonTour: Inwazja na...Twardowskiego !!! Sobota, godz 19:00 - 16/10/2011 16:47

kus napisał:  
Pare razy było ich słychać. Bardzie się skupiali na wrzucaniu na nas, niż dopingowaniu własnej drużyny. Generalnie słabo się zaprezentowali.

Dokładnie!!Ja też o wiele więcej się po nich spodziewałem, zaprezentowali się poniżej wszelkich standardów. Non stop tylko nam przypominali o pewnym "wydarzeniu" i że koniecznie chcieli by się poruchać w Szczecinie bo grupowo w Naszym mieście jeszcze tego nie robili..

No One Like Us....We don't Care...
WWP K_
Kibic
Na forum od 6973 dni

Odp: PSonTour: Inwazja na...Twardowskiego !!! Sobota, godz 19:00 - 16/10/2011 16:57
Obejrzę gdzieś powtórkę z wczorajszego meczu, bo coś szukam i nie mogę znaleźć;/

zamiast gadać o zasadach lepiej ich przestrzegać..
kosa1749
Kibic
Na forum od 5398 dni

Odp: PSonTour: Inwazja na...Twardowskiego !!! Sobota, godz 19:00 - 16/10/2011 17:44

BadBoy napisał:  

kus napisał:  

Dokładnie!!Ja też o wiele więcej się po nich spodziewałem, zaprezentowali się poniżej wszelkich standardów. Non stop tylko nam przypominali o pewnym "wydarzeniu" i że koniecznie chcieli by się poruchać w Szczecinie bo grupowo w Naszym mieście jeszcze tego nie robili..

Te pewne zdarzenia to:Koronowo i Szczecinek.Nie nam oceniać w jakich okolicznościach, ale mam nadzieje że w niedługim czasie wynik:) będzie odwrotny i "wyrzygamy" im te słowa:)A wczoraj tak po prawdzie zaprezentowali się słabo.My natomiast "odżyliśmy" a doping był naprawdę dobry.Teraz na Arce trzeba jeszcze więcej dać z siebie.

ted
Kibic
Na forum od 8605 dni

Odp: PSonTour: Inwazja na...Twardowskiego !!! Sobota, godz 19:00 - 16/10/2011 19:35
http://www.youtube.com/watch?v=Mzk_brw4NAQ

byliśmy, jesteśmy, będziemy... PS 1948 !
SKPS Portowcy
SKPS Portowcy*
Na forum od 5880 dni

Odp: PSonTour: Inwazja na...Twardowskiego !!! Sobota, godz 19:00 - 16/10/2011 22:42

Cytat:  
Prezentujmy pierwszy z serii filmów z dopingu z sobotniego meczy z Zawiszą- Granatowo-Bordowy Świat:

PortowcyTV: Granatowo- Bordowy Świat

Obrazek jpg wstawiony na forum
OLDBOJ
Kibic
Na forum od 6086 dni

Odp: PSonTour: Inwazja na...Twardowskiego !!! Sobota, godz 19:00 - 16/10/2011 23:20

kus napisał:  

Generalnie wygladalo jakby mieli straszne cisnienie na nas -zakompleksieni jacys??

PL
Kibic
Na forum od 6966 dni

Odp: PSonTour: Inwazja na...Twardowskiego !!! Sobota, godz 19:00 - 16/10/2011 23:33

OLDBOJ napisał:  

kus napisał:  

Generalnie wygladalo jakby mieli straszne cisnienie na nas -zakompleksieni jacys??

Może i mają, Czarny Honor - ee Czarny Humor Zawisza!

zach-pom
Kibic
Na forum od 6563 dni

Odp: PSonTour: Inwazja na...Twardowskiego !!! Sobota, godz 19:00 - 17/10/2011 12:40
Chłopaki co to tam się paliło na młynie szaliki Zawiszy?

PS 1948
Sampaio
Kibic
Na forum od 7889 dni

*

Odp: PSonTour: Inwazja na...Twardowskiego !!! Sobota, godz 19:00 - 17/10/2011 12:45

M.S. napisał:  
Chłopaki co to tam się paliło na młynie szaliki Zawiszy?

samozapłon, gorąca atmosfera była

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.13 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005