Jebać poniedziałek jak ma przyjść dużo ludzi to musi być w sobotę bo inaczej znowu huj z frekwencją.A tak poza tym to wiadomo że sporo kiboli jest z innych miast a nie którzy przyjezdzają z zagranicy tylko po to aby zobaczyć naszą POGOŃ w akcji
TYLKO SOBOTA!!!!
Brawa dla nas bracia za zaangażowanie i wielkie brawa dla gniazdowych, że mimo ubliżania ze strony Zetki, my dalej jechaliśmy swoje ! Do zobaczenia w Płocku.
to oni nam ubliżali ? słyszałem ich dwa razy ... jak klaskaliśmy i mieliśmy przerwe to pozdrawiali ŁKS
https://www.facebook.com/ekipakryzys/ Grupa turystyczna mocno powiązana z FCWK - POGOŃ SZCZECIN
Brawa dla nas bracia za zaangażowanie i wielkie brawa dla gniazdowych, że mimo ubliżania ze strony Zetki, my dalej jechaliśmy swoje ! Do zobaczenia w Płocku.
to oni nam ubliżali ? słyszałem ich dwa razy ... jak klaskaliśmy i mieliśmy przerwe to pozdrawiali ŁKS
mecz z Arką Gdynia mecz prawdopodobnie w poniedziałek o 20.15!
NIE MOZE BYC !!!!!!!! ZADEN PONIEDZIALEK !!!
[120x: Prawdopodobnie, nie oznacza że jest Orange taki termin sobie wygrało, PZPN jeszcze nie wyznaczył dokładnego terminu. ]
Jebać poniedziałek jak ma przyjść dużo ludzi to musi być w sobotę bo inaczej znowu huj z frekwencją.A tak poza tym to wiadomo że sporo kiboli jest z innych miast a nie którzy przyjezdzają z zagranicy tylko po to aby zobaczyć naszą POGOŃ w akcji
TYLKO SOBOTA!!!!
Pojebalo ich chyba, specjalnie przyjezdzam zagranicy na weekend a oni takie cos odpierdalaja.
Pare razy było ich słychać. Bardzie się skupiali na wrzucaniu na nas, niż dopingowaniu własnej drużyny. Generalnie słabo się zaprezentowali.
Dokładnie!!Ja też o wiele więcej się po nich spodziewałem, zaprezentowali się poniżej wszelkich standardów. Non stop tylko nam przypominali o pewnym "wydarzeniu" i że koniecznie chcieli by się poruchać w Szczecinie bo grupowo w Naszym mieście jeszcze tego nie robili..
Pare razy było ich słychać. Bardzie się skupiali na wrzucaniu na nas, niż dopingowaniu własnej drużyny. Generalnie słabo się zaprezentowali.
Dokładnie!!Ja też o wiele więcej się po nich spodziewałem, zaprezentowali się poniżej wszelkich standardów. Non stop tylko nam przypominali o pewnym "wydarzeniu" i że koniecznie chcieli by się poruchać w Szczecinie bo grupowo w Naszym mieście jeszcze tego nie robili..
Te pewne zdarzenia to:Koronowo i Szczecinek.Nie nam oceniać w jakich okolicznościach, ale mam nadzieje że w niedługim czasie wynik będzie odwrotny i "wyrzygamy" im te słowaA wczoraj tak po prawdzie zaprezentowali się słabo.My natomiast "odżyliśmy" a doping był naprawdę dobry.Teraz na Arce trzeba jeszcze więcej dać z siebie.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.