Odp: MW - 07/08/2011 13:17
Większość obecnych działań policji skierowanych w utopijną walkę ze stadionowym chuligaństwem jest skierowana w stronę walki z osobami najbardziej aktywnymi kibicowsko. W Szczecinie prościej mówiąc w stronę Zarządu Stowarzyszenia, grupę Ultras, pozostałych członków SKPS oraz osób pomagających, co po raz kolejny dobitnie pokazał choć nie tylko wczorajszy mecz.
Niestety,ale mimo że nasz stadion należy do bezpiecznych a żadnych wybryków nie było od lat to w imię centralnie zarządzonej walki z kibolami szczecińskie służby zaczęły walkę z organizacjami kibicowskimi. Mimo że w ostatnim czasie mieliśmy do czynienia ze zmasowanymi wezwaniami na komendy, zastraszeniami oraz odmawianiem obecność przy przesłuchaniu mecenasów, nachodzeniem w pracy oraz w domach członków Stowarzyszenia oraz ich rodzin, inwigilacji w miejscach pracy to mimo wszystko nie dajmy się zastraszyć i walczmy o swoje prawa!
Dodatkowo wszystkie osoby, które potrzebują pomocy prawnej ze względu na nękanie służb za bycie kibicem Pogoni Szczecin proszone są o zgłaszanie się do SKPSu.
Odp: MW - 07/08/2011 13:37
Śmiech na sali, podobno walczą z wyzwiskami, ale jeżeli nie klnie młyn tylko inne sektory to jest wręcz zajebiscie ! Ewidentnie widać że chcą się dobrać do skóry kibicom czynnie działającym na Pogoni, może to oznaka tchórzostwa przez Polskie władze,która chce zlikwidować najsilniejszą grupe przed wyborami tłumacząc się wulgaryzmami na stadionach. Sami siebie ośmieszają.. Wielka piona dla stowarzyszenia za nie poddawanie sie i walke o swoje !
Odp: MW - 07/08/2011 13:38
Róbcie sobie co chcecie, ale żeby zmierzało to do szybkiego rozwiązania problemu. Chciałbym znów zobaczyć świetne oprawy i 10-20k ludzi na Twardowskiego. Gra Pogoni już jest atrakcyjna(wymiany podań między Aką a Edim - bajka), brakuje tylko trybun... Dlatego nie wiem czy permanentne protesty i bojkoty sprzyjają odbudowie atmosfery na meczach Dumy Pomorza. Rodzice nie raz zabierają swoje dzieci - czyli potencjalnych kibiców - na mecze i dziecku się nie podoba bo nie ma opraw, okrzyków o których tatuś opowiadał i dzieciak zainteresuje się czymś innym, potem następny i następny i kibiców będzie coraz mniej.
Co do KK Karty kibica to przepis wynikający z ustawy, a że klub zrobił jakie zrobił to już się tego nie zmieni co najmniej do nowego sezonu.
Bojkot meczu ma małe szanse na powodzenie, a gdy sam młyn bojkotuje nie przynosi to żadnego efektu. Jestem więc z powrotem na trybuny i pomoc dopingiem dumie pomorza w powrocie do ekstraklasy(dla mnie to jest najważniejsze), a flagami oraz mediacją spróbować załatwić sprawy z zaRządem
Liczę się z tym że zaraz zostanę najechany, ale taka jest moja opinia i mam nadzieję że nie jestem w niej odosobniony.
A to tak na poprawę humoru:
http://www.youtube.com/watch?v=nuJFsjBwezE
Odp: MW - 07/08/2011 14:59
cytat pasujacy do towarzysza... Zastał Polske murowaną a zostawił rozjeba... cos mi sie o uszy obilo ze po wyborach wszystko w gore o 30% tak wiec... typem Kęskiem czy jako on sie zwie to nawet nie ma sie co przejmowac... jak ktos napisal nasza piaskownica nasze zabawki ...
Odp: MW - 07/08/2011 15:30
dobra ludzie olejcie tego pajaca kęsika bo mu tylko oto chodzi - myśli że bezkarnie może sobie chujami słać w internecie na lewo i prawo. szkoda tylko, że internet nie jest anonimowy.
co do meczu - każdy kto był wczoraj pod stadionem widział co się dzieje, psy spisujące za nic, czekające na jakąś prowokację, pozawijane osoby, ochrona popisująca się odbezpieczonym gazem w ręku jak tylko chordy kiboli podchodziły pod bramę. oby tak dalej...
Róbcie sobie co chcecie, ale żeby zmierzało to do szybkiego rozwiązania problemu. Chciałbym znów zobaczyć świetne oprawy i 10-20k ludzi na Twardowskiego. Gra Pogoni już jest atrakcyjna(wymiany podań między Aką a Edim - bajka), brakuje tylko trybun... Dlatego nie wiem czy permanentne protesty i bojkoty sprzyjają odbudowie atmosfery na meczach Dumy Pomorza. Rodzice nie raz zabierają swoje dzieci - czyli potencjalnych kibiców - na mecze i dziecku się nie podoba bo nie ma opraw, okrzyków o których tatuś opowiadał i dzieciak zainteresuje się czymś innym, potem następny i następny i kibiców będzie coraz mniej.
Co do KK Karty kibica to przepis wynikający z ustawy, a że klub zrobił jakie zrobił to już się tego nie zmieni co najmniej do nowego sezonu.
Bojkot meczu ma małe szanse na powodzenie, a gdy sam młyn bojkotuje nie przynosi to żadnego efektu. Jestem więc z powrotem na trybuny i pomoc dopingiem dumie pomorza w powrocie do ekstraklasy(dla mnie to jest najważniejsze), a flagami oraz mediacją spróbować załatwić sprawy z zaRządem
Liczę się z tym że zaraz zostanę najechany, ale taka jest moja opinia i mam nadzieję że nie jestem w niej odosobniony.
hmmmm a ty myslisz, ze ci ludzie stąd nie chcą żeby na stadionie był doping i oprawy? nie wiem kurwa, czy się orientujesz, ale ma to na celu właśnie to, żeby ten doping i oprawy były!!! pewnie jeszcze młody szczawik jesteś, nie ze wszystkiego zdajesz sobie sprawę, na inne sprawy masz pewnie błędne myślenie, ponadto z tego co piszesz mozna wywnioskowac, że ktoś cię w miarę skutecznie indoktrynuje, ale to wszystko i tak chuj w porównaniu z filmikiem który na jutuba wrzucasz, jak jakiś pies zapierdala jakiegoś typa (to ty czy twój kolega, a ty operatorem byłeś?), więc barteluxie jednak zdanie twojej osoby może być mało znaczące, także dzieciaku "idź na miejsce"
Odp: MW - 07/08/2011 17:04
Decyzja jest jaka jest, Jestem z jednej stronie po stronie MW bo to co się dzieje w tym kraju jest nie do przyjęcia, ale z drugiej strony pilkarzyki zaczely cos tam grac, fajnie by bylo gdyby jeszcze doszla do tego atmosfera.Chyba kazdy woli mecze z dopingiem, flagami i oprawami, po prostu to jest wtedy zupełnie inne widowisko.A co do dopingu z wczoraj. Na 14 o ssaniu pały, na 9 Hej Pogoń Gol a na krytej Gajtkowski ty cwelu... ja takie mecze bez tej calej atmosfery, mobilizacji na mlynie itd pierdole...
A jeszcze przy okazji jak juz się wypowiadam. Mroczek-ty pało durna. Ty myslisz ze jak jebniesz kilka balonikow na sektor to bedziesz mogl mowic ze zmieniles stadion nie do poznania ? Umyj krzeselka, rusz swoja gruba dupe i ogarnij ten syf w kiblach, zrob chodnik co by to bloto sie nie robilo po malym deszczyku i powyrywaj swoimi łapami te chwasty które wyrastają spod siedzeń. Przydaloby sie tez zrobic cos z plotami ktore przypominaja wiezienie.
hmmmm a ty myslisz, ze ci ludzie stąd nie chcą żeby na stadionie był doping i oprawy? nie wiem kurwa, czy się orientujesz, ale ma to na celu właśnie to, żeby ten doping i oprawy były!!! pewnie jeszcze młody szczawik jesteś, nie ze wszystkiego zdajesz sobie sprawę, na inne sprawy masz pewnie błędne myślenie, ponadto z tego co piszesz mozna wywnioskowac, że ktoś cię w miarę skutecznie indoktrynuje, ale to wszystko i tak chuj w porównaniu z filmikiem który na jutuba wrzucasz, jak jakiś pies zapierdala jakiegoś typa (to ty czy twój kolega, a ty operatorem byłeś?), więc barteluxie jednak zdanie twojej osoby może być mało znaczące, także dzieciaku "idź na miejsce"
Odp: MW - 07/08/2011 17:17
ciekawe ile prezes dał im za napisane tego "artykulu"... doping taki ze ciarki przechodza patrze na kalendarz kur.. nie to nie dzisiaj prima aprilis... mysle dalej... nie no kurwa wczoraj na meczu bylem trzezwy wiec nie moglo mi sie pomylic ze zle slyszalem i zle widzialem ;] zenada Panowie zenada...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.