Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Jedziemy na Berlin- Mobilizacja trwa!!! Wojna... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
P.
Do końca!
IP: zapisany
Na forum od 7877 dni

Odp: Jedziemy na Berlin- Mobilizacja trwa!!! Wojna... - 24/06/2011 23:59

AM napisał:  

BFC napisał:  

- Walute euro najlepiej zakupić w Szczecinie lub na granicy na Orlenie. Wymiana złotówek na euro w Berlinie się nie opłaca. Za jeden euro trzeba aktualnie zapłacić od 4 do 4,03 zł

BŁAGAM!! Żadnych promocji na tym Orlenie bo szef będzie płakać że "moi" kibole go okradli :)

Chyba juz kazdy kurwa wyleczyl sie z promocji, wiec nawet w zartach o tym nie wspominajcie.Bez patologii

Sami przeciw wszystkim!!!
AntyC
Kibic
Na forum od 5834 dni

**

Odp: Jedziemy na Berlin- Mobilizacja trwa!!! Wojna... - 25/06/2011 00:21

P. napisał:  

AM napisał:  

BFC napisał:  

- Walute euro najlepiej zakupić w Szczecinie lub na granicy na Orlenie. Wymiana złotówek na euro w Berlinie się nie opłaca. Za jeden euro trzeba aktualnie zapłacić od 4 do 4,03 zł

BŁAGAM!! Żadnych promocji na tym Orlenie bo szef będzie płakać że "moi" kibole go okradli :)

Chyba juz kazdy kurwa wyleczyl sie z promocji, wiec nawet w zartach o tym nie wspominajcie.Bez patologii

Jesteś cudotwórcą.. bez promocji...na trzeźwo, bez promocji...reprezentujemy swój kraj,reprezentujemy Pogoń Szczecin

Ukasz
Kibic
Na forum od 5409 dni

Odp: Jedziemy na Berlin- Mobilizacja trwa!!! Wojna... - 25/06/2011 12:24
Ja mam takie dwa pytania: Ile czasu zajmie dojazd ze Szczecina na miejsce zbiórki ? Ile czasu zajmie dojście z miejsca zbiórki pod stadion ? Pytam gdyż możliwe że później wyjedziemy ze względu na prace.

[BeSZczelne: zależy jak będziesz jechał:) można jechać 100 a można 160 km/h.]

Pogoń jak feniks,miała siłę żeby się podnieść z płomieni.
Sampaio
Kibic
Na forum od 7889 dni

*

Odp: Jedziemy na Berlin- Mobilizacja trwa!!! Wojna... - 25/06/2011 12:28
Pilne pytanie. Czy z miejsca zbiórki (parking) planujemy przejechać całą kolumną przez centrum czy śmigamy jakoś na około? Chodzi mi o to czy trzeba będzie zakupić ten znaczek, który uprawnia do wjazdu do miasta.

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Cubac_BFC
Kibic
Na forum od 5468 dni

Odp: Jedziemy na Berlin- Mobilizacja trwa!!! Wojna... - 25/06/2011 13:42

Ukasz napisał:  
Ja mam takie dwa pytania: Ile czasu zajmie dojazd ze Szczecina na miejsce zbiórki ? Ile czasu zajmie dojście z miejsca zbiórki pod stadion ? Pytam gdyż możliwe że później wyjedziemy ze względu na prace.

ze Szczecina na miejsce zbiórki około półtorej godziny, a z miejsca zbiórki pod stadion może pół godziny

Bartas
Kibic
Na forum od 7894 dni

Odp: Jedziemy na Berlin- Mobilizacja trwa!!! Wojna... - 25/06/2011 13:51

Sampaio napisał:  
Pilne pytanie. Czy z miejsca zbiórki (parking) planujemy przejechać całą kolumną przez centrum czy śmigamy jakoś na około? Chodzi mi o to czy trzeba będzie zakupić ten znaczek, który uprawnia do wjazdu do miasta.

nie trzeba znaczka

Ukasz
Kibic
Na forum od 5409 dni

Odp: Jedziemy na Berlin- Mobilizacja trwa!!! Wojna... - 25/06/2011 15:40

Cubac_BFC napisał:  

Ukasz napisał:  

ze Szczecina na miejsce zbiórki około półtorej godziny, a z miejsca zbiórki pod stadion może pół godziny

Dzięki.

Pogoń jak feniks,miała siłę żeby się podnieść z płomieni.
hPS
*zablokowany
Na forum od 7407 dni

Odp: Jedziemy na Berlin- Mobilizacja trwa!!! Wojna... - 25/06/2011 16:06

AntyC napisał:  

P. napisał:  

AM napisał:  

BFC napisał:  

Jesteś cudotwórcą.. bez promocji...na trzeźwo, bez promocji...reprezentujemy swój kraj,reprezentujemy Pogoń Szczecin

tak wezmy sloneczniki mnóstwo flag na kijach kocyki i bawmy sie nie zwazajac nawet na bluzgi pod naszym adresem czy kraju wkoncu reprezentujemy Pogoń Szczecin!nie moze byc patologii! :) juz nie cytuj co drugi post P. bo czasami nie trafiasz z tą pucą
"złodzieje i pijacy są..." !!!!!!!!!!!!

Do wtorku i wszystkie dzielnice na czarno!!

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
NIEBUSZEWO
Kibic
Na forum od 6179 dni

Odp: Jedziemy na Berlin- Mobilizacja trwa!!! Wojna... - 25/06/2011 16:08
Jedno miejsce potrzebne bus albo auto gg w profilu

AB INCUNABULIS POGOŃ SZCZECIN!!!
P.
Do końca!
Na forum od 7877 dni

Odp: Jedziemy na Berlin- Mobilizacja trwa!!! Wojna... - 25/06/2011 17:50

hPS napisał:  

AntyC napisał:  

P. napisał:  

AM napisał:  

BFC napisał:  

tak wezmy sloneczniki mnóstwo flag na kijach kocyki i bawmy sie nie zwazajac nawet na bluzgi pod naszym adresem czy kraju wkoncu reprezentujemy Pogoń Szczecin!nie moze byc patologii! :) juz nie cytuj co drugi post P. bo czasami nie trafiasz z tą pucą

Do wtorku i wszystkie dzielnice na czarno!!

Widzisz Kolego tu nie chodzi o puce, a o "robotnicze dzielnice , pijackie tradycje" i to, ze styl wyjazdow z lat 90'tych jest tam mocno zakorzeniony.
Co do kocykow, slonecznika i niemieckich bluzgow, to jakos nie widze zwiazku :).

Podsumowujac, jak napisal hPS wszyscy na czarno, na trzezwo i na pelnej k***** :

Pier***** cie niemiecki psie!!!!

Sami przeciw wszystkim!!!
AntyC
Kibic
Na forum od 5834 dni

**

Odp: Jedziemy na Berlin- Mobilizacja trwa!!! Wojna... - 25/06/2011 23:56

hPS napisał:  

Co do pucu to nie mam do kogo, nie mam takiej potrzeby i pozatym po co...
To, że odniosłem się do jakiś tam postów P. czy kogoś tam innego świadczy o tym że w pewnych kwestiach przyznaję rację danej osobie. więc chyba nic w tym dziwnego. Od kilku lat temat trzeźwości i trzymania fasonu na wyjazdach jest tematem rzeką i jak na razie widać walką z wiatrakami, tak samo jak walką z wiatrakami jest opanowanie pijaństwa w północnych dzielnicach, jak i kibicach wywodzących się z lat 90-tych. Ale nie w tym sedno. Sedno w tym, ze kreuje się na w naszych szeregach sposób na "trzeźwość wyjazdową", a nagle wypada wypad na gestapowców i ta "kreacja" odwraca się w inna stronę. Czy człowiek trzeźwy to jedzący słonecznik i machający flagami, nie zwarzajac na bluzgi niemiaszków? Wiem to ja , Ty i cała reszta że w na każdym stadionie i w każdej grupie kibiców są ci co żrą słoneczki, Ci co machają flagami, ci co krzyczą, Ci co są sympatykami spotkań w lasach. Wiemy również to, że są jednostki (grupy) podzielające klimat lat 90-tych, sa również abstynenci, są smakosze innych "trunków". I nie chodzi o to by kogoś umoralniać czy tez przypierdalać się.Kazdy wie co robi, każdy wie na co go stać i "gdzie ma stać". A wiedz że dla wielu właśnie to forum to źródło informacji, a co dla co drugiego stanowi formę edukacyjną. Najważniejsze jest by znać swoje miejsce w szeregu i postępować godnie z zasadami... do zobaczenia we wtorek...na czarno...na berlińskim stadionie... na pełnej kurwie... z ogromnym uśmiechem na mordzie i ... z głośnym "O Mój eMKaeSie ja kocham Cię"
Pozdrawiam hPS... bez pucowania :)

PS. Temat niech juz zejdzie na właściwą drogę

Poinformowany
Kibic
Na forum od 8113 dni

**

Odp: Jedziemy na Berlin- Mobilizacja trwa!!! Wojna... - 26/06/2011 00:25
Te kilka postów powinno polecieć w kosmos.
P. wywal je, bo są bez związku z tematem, a każdy rozsądny, razem z hPS powinien się połapać OCB.
Mój post tez

Pogoń to My
Sampaio
Kibic
Na forum od 7889 dni

*

Odp: Jedziemy na Berlin- Mobilizacja trwa!!! Wojna... - 26/06/2011 11:00

Sampaio napisał:  

Ponawiam moje zapytanie, bo to się tyczy kierowcy z którym jadę i muszę mieć dla niego konkretną odpowiedź - z parkingu wbijamy do centrum Berlina bez znaczka, czy też objeżdżamy miasto na około?

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
eM
Kibic
Na forum od 7110 dni

**

Odp: Jedziemy na Berlin- Mobilizacja trwa!!! Wojna... - 26/06/2011 11:17
Objeżdżamy miasto ringiem. Dojeżdżamy do miejsca gdzie naklejka nie jest wymagana.

1973
Kibic
Na forum od 7573 dni

*

Odp: Jedziemy na Berlin- Mobilizacja trwa!!! Wojna... - 26/06/2011 11:35

Sampaio napisał:  

Sampaio napisał:  

Ponawiam moje zapytanie, bo to się tyczy kierowcy z którym jadę i muszę mieć dla niego konkretną odpowiedź - z parkingu wbijamy do centrum Berlina bez znaczka, czy też objeżdżamy miasto na około?

Bartas już wyżej też wspominał że nie trzeba znaczka... tak na marginesie w lutym będąc w Berlinie pojechaliśmy sobie bez znaczka na Zoologischer Garten i tam zaparkowałem zostawiając auto na cały dzionek i również nie było żadnych problemów :)

PZ.
Kibic
Na forum od 5778 dni

*

Odp: Jedziemy na Berlin- Mobilizacja trwa!!! Wojna... - 26/06/2011 12:53

Pogoniarz73 napisał:  

Sampaio napisał:  

Sampaio napisał:  

Bartas już wyżej też wspominał że nie trzeba znaczka... tak na marginesie w lutym będąc w Berlinie pojechaliśmy sobie bez znaczka na Zoologischer Garten i tam zaparkowałem zostawiając auto na cały dzionek i również nie było żadnych problemów :)

Miałeś szczęście, bo ponoć kary srogie... :)

Football Without Ultras Is Nothing !
WSKL
Kibic
Na forum od 6571 dni

Odp: Jedziemy na Berlin- Mobilizacja trwa!!! Wojna... - 26/06/2011 12:54

eM napisał:  
Objeżdżamy miasto ringiem. Dojeżdżamy do miejsca gdzie naklejka nie jest wymagana.

Chyba nie. chcesz jechac z pankowu na kopenick ringiem? To bedzie ze 2 x wiecej jak przez miasto. Normalnie sie pojedzie przez "zentrum".

Gdy na mnie nastają złośliwi, by zjeść moje ciało, wtenczas oni, wrogowie moi i nieprzyjaciele, chwieją się i padają.
Poinformowany
Kibic
Na forum od 8113 dni

**

Odp: Jedziemy na Berlin- Mobilizacja trwa!!! Wojna... - 26/06/2011 13:55
Przecież macie kilka postów wyżej dokładnie opisaną trasę, więc po co te rozkminki.

Pogoń to My
Cz
Kibic
Na forum od 7550 dni

Odp: Jedziemy na Berlin- Mobilizacja trwa!!! Wojna... - 26/06/2011 16:06
Kto ma jeszcze wolne miejsca, niech piszę na forum, gdyż w dalszym ciągu są poszukiwane.

www.sectorshop.net
Sampaio
Kibic
Na forum od 7889 dni

*

Odp: Jedziemy na Berlin- Mobilizacja trwa!!! Wojna... - 26/06/2011 16:33

Poinformowany napisał:  
Przecież macie kilka postów wyżej dokładnie opisaną trasę, więc po co te rozkminki.

Po to, że jakbym jechał swoim autem to pewnie miałbym wyjebane, a że wynająłem busa od kumpla który do Niemiec zbyt często nie jeździ, to potrzebuję go poinformować o wszystkich szczegółach takiej wycieczki.

PS. Jeśli dobrze zrozumiałem to dojazd do miejsca zbiórki (parking) i później ze zbiórki do stadionu nie będzie wymagał znaczka, bo jedziemy na około.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.21 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005