Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
BzM
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7603 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 12/07/2011 21:37

Czarny napisał:  
PS. Jak chcemy licznych wyjazdów na które m.in. sami zachęcamy to bez kart się nie uda, jak chcemy powrotu lat 2004-2007 gdzie ekipa wyjazdowa była stała to sramy na karty.
..

masz zły tok myslenia. mozna wyrabiać te karty, mozna ich nie robić, ale trzeba jeździć a nie płakać ze bez karty nie bedzie wojaży po całej Polsce. Dopiero za kilka lat oceni się, czy kolejny bzdurny wymóg bęzie przestrzegany. Póki ten wymóg nas nie pokonał to chuj mu w dupę :D można dostać baty, ale trzeba to zrobić po walce, a nie nadstawiając drugi policzek

PS. to właśny Ty swoim wczesniejszym wpisem rozpętałeś burzę

P.
Do końca!
Na forum od 7876 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 12/07/2011 21:45

BzM napisał:  

Czarny napisał:  
Panowie i Panie ruszajcie po karty kibica, niestety bez nich nie będzie możliwe ... pojechania na wyjazd..

na wyjazd zawsze można jechac, czy to z kartą czy bez- przeżyliśmy już jakieś karty wyjazdowe/chipy, więc tu też nie będzie problemu, heh.
Na miejscu okaże się jak to będzie respektowane, najwyżej zaśpiewamy "alejao, pod kasami"

hehe, a jednak odnalazl sie poprzedni wpis :D

Sami przeciw wszystkim!!!
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8022 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 12/07/2011 21:54
[P.: ogarniete]

verte napisał:  
Małolat, anomimowe obrażanie innych, ktorych sie nie zna jest cechą małych, zakompleksionych ludzi. Nie masz pojecia jak było na wyjazdach na których ja byłem, bo Ty na pewno na nich nie byłeś. Po prostu nie mialeś takiej szansy. Jeżeli myslisz, że takim poziomem argumentacji robisz cos dobrego dla wartości, ktore podobno wyznajesz to sie bardzo mylisz.

Dlaczego anonimowe? Czyz bys patrzal na sprawe ze swojej perspektywy ? Wcale nie czuje sie tu anonimowy ,a juz tym bardziej nie czuje sie anonimowy na stadionie czy wyjezdzie , skoro tak latasz na wyjazdy to popytaj w tej rundzie o mnie , napewno mnie spotkasz , ja zrobie to samo i popytam o " verte " i napewno na siebie wpadniemy , co do malych i zakompelsionych ludzi to czuje ze znow patrzysz ze swojej strony , bo wedlug ciebie spelniony czlowiek nie ma prawa obrazic drugiej osoby?? Wedlug mnie to nie stac cie nawet na odpowiedz na moje pytania , jak bys mial jaja to bys napisal , bylem tu i tam , mam tyle i tyle wyjazdow i tu i tu dokonalem tego i tego a zamiast tego piszesz cos o kompleksach ... chlopaku nie mierz innych swoja miara bo swiat to nie ty i nie kazdy dziala takimi wartosciami , ja to samo o tobie powiem ci w oczy i checia zobacze twoja reakcje ... do zobaczenia na wyjezdzie chlopak

Czarny napisał:  

PS 2. Chcemy nowego stadionu dla Pogoni, a tam bez karty już na pewno nie przejdzie..

kto chce ten chce , to juz inna sprawa ale sytulacja wygla tak ze jako Szczecin ( miasto ) mamy zadluzenie rowne 58% rocznemu dochodowi , dlatego szybciej niz zazwyczaj uchwalili budzet na przyszly rok , a na 60% sa wyznaczone progi oszczednosciowe po ktorych przekroczeniu bedzie masowe zaciskanie pasa i wyprzedaz tego co zostala , i nowy stadion radzil bym sobie wlozyc tam gdzie opowiastke o swietym mikolaju ....

majster007 napisał:  
Prawda jest taka ze swiat idzie do przodu i takie karty niedlugo i w 1 lidze beda obowiazkiem czy sie komus to podoba czy nie.

prawda jest taka ze jak sie zalozymy o gruby sos (np 10.000 pln ) o to kto bedzie mial wiecej wyjazdow ja bez karty czy ty z karta to sie okaze dopiero gdzie ona jest ( ta prawda )

P. napisał:  

BzM napisał:  

Czarny napisał:  
Panowie i Panie ruszajcie po karty kibica, niestety bez nich nie będzie możliwe ... pojechania na wyjazd..

na wyjazd zawsze można jechac, czy to z kartą czy bez- przeżyliśmy już jakieś karty wyjazdowe/chipy, więc tu też nie będzie problemu, heh.
Na miejscu okaże się jak to będzie respektowane, najwyżej zaśpiewamy "alejao, pod kasami"

lepiej sztywno " pod kasami " niz " na pizde " na sektorze , odrazu mi sie przypomina gosc z wodzislawia co wszedl na mecz a jego tata ( pozrdawiam Pana z Krk ) zostal z nami aby w przerwie wejsc w ulubiony sposob.....]

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
Cz
Kibic
Na forum od 7549 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 12/07/2011 22:00

P. napisał:  

BzM napisał:  

Czarny napisał:  

BzM mi akurat czy na mecz wejdę czy nie to wisi i powiewa, o czym dobrze wiesz. Ale 3/4 jeżdżących jedzie żeby zobaczyć mecz co widzieliśmy przez kilka lat w różnych zakątkach Polski.
PS. Dziwne że nie widzisz różnicy w wypowiedzi, bo ja nawet jakbym miał kartę (obecnie nie mam) jakby była decyzja że nie wchodzimy na sektor to bym nie wszedł.
PS 2. Jakby było oficjalne stanowisko to by nie było takiej dyskusji. Do czwartku.

Ostatnio edytowany przez: Cz, 12 lipca 2011, 22:07 [1 raz(y)]

www.sectorshop.net
RAFek
Kibic
Na forum od 8631 dni

**

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 12/07/2011 22:03
Mam juz 2 karty wyjazdowe: chip i Klubu Kibica Repry... I cały czas full wątpliwości w temacie wyrobienia kolejnej i dla mnie i dla ekipy...

To nasza generacja, to MY - 30 letni
100%EG
PL
Kibic
Na forum od 6965 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 13/07/2011 00:19

malolat_ps napisał:  

kto chce ten chce , to juz inna sprawa ale sytulacja wygla tak ze jako Szczecin ( miasto ) mamy zadluzenie rowne 58% rocznemu dochodowi , dlatego szybciej niz zazwyczaj uchwalili budzet na przyszly rok , a na 60% sa wyznaczone progi oszczednosciowe po ktorych przekroczeniu bedzie masowe zaciskanie pasa i wyprzedaz tego co zostala , i nowy stadion radzil bym sobie wlozyc tam gdzie opowiastke o swietym mikolaju ....

Większość dużych miast zbliża się do tego poziomu ze względu na możliwość skorzystania z inwestycyjnych programów unijnych do 2013 roku. Uchwalanie budżetu szybciej raczej było związane z planami Rostowskiego, które miały wejść od 2012 roku. Pozatym jest inżynieria finansowa stosowana przy budowie innych stadionów w Polsce bez zwiększania zadłużania, uczestnicząc w podwyższeniu kapitału w powołanej pod projekt spółki celowej.

malolat_ps
Kibic
Na forum od 8022 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 13/07/2011 08:36

120x napisał:  

malolat_ps napisał:  

Większość dużych miast zbliża się do tego poziomu ze względu na możliwość skorzystania z inwestycyjnych programów unijnych do 2013 roku. Uchwalanie budżetu szybciej raczej było związane z planami Rostowskiego, które miały wejść od 2012 roku. Pozatym jest inżynieria finansowa stosowana przy budowie innych stadionów w Polsce bez zwiększania zadłużania, uczestnicząc w podwyższeniu kapitału w powołanej pod projekt spółki celowej.

a przypomnij mi od kiedy splyszymy spiewke o nowym stadionie ? z 5 lat to lekko , kiedy o " naszym nowym " juz bylo glosno pewnych co
juz sa wybudowane nie bylo nawet w planach takze mimo wszystko radze oprzytomniec

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
ZIOMEK Łukasz
Kibic
Na forum od 5408 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 13/07/2011 11:34

Cytat:  
Nastąpiła zmiana gospodarza meczu 1. kolejki I ligi Polonia Bytom - Pogoń Szczecin. W związku z renowacją murawy na śląskim stadionie mecz został przeniesiony do Szczecina.

Za 10 dni Pogoń gra mecz 1 kolejki u siebie a my nadal nie mamy kart kibica ani karnetow !!?? Teraz klub musi przyspieszyć swoje prace bo nikt nie wejdzie na stadion!!!

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 7903 dni

**

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 13/07/2011 11:58

120x napisał:  

malolat_ps napisał:  

Nie no sorry. Nie rozumiem, większość miast zadłuża się na potęg, ze względu na możliwość skorzystania z funduszy Związku Radzieckiego, tfu! Unii Europejskiej? Dla mnie to jakiś bezsens? Fakty, są takie, że uchwalanie budżetu szybciej na przyszły rok to rzecz wymuszona przez pana "specjaliste" ekonomistę Rostowskiego, aby uciszyć spekulacje na temat zadłużenia państwa i poszczególnych miast przed wyborami, a to, nie zmienia faktu, że nasza gospodarka gna wręcz ku upadkowi i raczej 2012/2013 będzie przełomowym rokiem, zresztą przełomowym dla całej unii europejskiej. Btw. prócz szybszego ustalenia budżetu, są czynione kroki aby gminom zacisnąć pasa, na co one słusznie, nie słusznie mocno protestują. Fakty są takie cała Unia bankrutuje, Grecja, Irlandia ma zmniejszony rating do śmieciowego, Włosi coś przebąkują, że się staczają, Niemcy którzy kilkanaście lat temu mieli wzrost gospodarczy na poziomie kilkunastu % dziś latają wokół 1-2%, socjalna polityka hamuje wszystko wkoło. Jeszcze dobrze, że nie jesteśmy w strefie Euro, co akurat dla złotówki jest korzystne, spójrzmy na Szwajcarów którzy mogą się wszystkim zjednoczonym państwom śmiać w twarz.

a więc do konkluzji:
Fakty są takie jesteśmy coraz bardziej zadłużonym krajem Szczecin nie jest jakąś enklawą więć, stadion w Szczecinie nie powstanie prędko bądźmy realistami, nie stać miasta na to, a nie można wyjebać 200-300 mln. bez uszczerbku na budżecie gminy. Też nie wiem na czym polega ta inżynieria finansowa, ale skąd niby bierze Poznań, Warszawa, Wrocław czy Gdańsk szmal na budowanie swoich obiektów jak nie z kasy miasta?

Jeśli chodzi o karty najważniejsza moim zdaniem jest decyzja o ew. zakazie wyjazdowym na naszą ligę. :)

Ostatnio edytowany przez: Z daleka nie będzie widać, 13 lipca 2011, 12:16 [1 raz(y)]

Z daleka nie będzie widać.
verte
Kibic
Na forum od 8296 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 13/07/2011 15:37
Fakty sa takie, że nie może nie być niczego. Inwestycje bedą planowane i budowane tyle że bardziej rozciagniete w czasie i troche mniej. Nawet w najwiekszym kryzysie budowało sie rózne rzeczy. Ludzie muszą mieć co robić chocby po to zeby byly wplywy z podatków. Dlatego predzej czy później pojawią sie mozliwości. Dlaczego nie mamy stadionu? Ano dlatego, żw w momencie bardzo sprzyjającej koniunktury nie bylismy przygotowani do rozpoczęcia budowy. Stąd nikt nie oczekuje, że nagle zaczniemy budować tylko, że mimo ograniczeń przeznaczymy najbliższy rok, dwa na dobre przygotowanie inwestycji pod tytulem stadion. Czyli umiejscowimy go, zbadamy grunty, opracujemy i uzgodnimy koncepcję stadionu i terenów przyległych, oszczcujemy koszty, mozliwość etapowania, przewidywany czas realizacji. Potem bedzie czas na projekt. I gdy pojawi sie nastepny cykl koniunktury lub jakaś inna mozliwość to projekt sie odpala i buduje. Na te fazy potrzeba dość niewielkich jak na takie miasto nakladów a zabieraja one dużo czasu. I tego chcą rozsądni zwolennicy budowy stadionu. Czy to takie trudne do zrobienia jeżeli ktoś rzeczywiście chce? Ale jeżeli nawet kibice Pogoni w imię dokopania rzadowi Tuska popierają Krzystka w nicnierobieniu w tej sprawie, ta jaka jest szansa na stadion i jaka jest szansa że Pogoń za 5 lat bedzie w ogóle mogła grac w ekstraklasie.

21:37
RAFek
Kibic
Na forum od 8631 dni

**

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 13/07/2011 17:42
Zdaje się, że pomyliliście tematy - ten dotyczy kart, nie budowy stadionu.

100%EG
pogonifan
Kibic
Na forum od 5836 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 13/07/2011 19:12
Rozumiem walkę z kartami kibica, gdyby cała kibicowska brać z tym walczyła, a tak jak doskonale wiemy nie jest. Cała Ekstraklasa ma karty kibica. Swoją drogą ciekawi mnie ile osób z tych co są przeciwko kartom na Pogoni mają już KK Legii. Niestety chcecie, czy nie sprawa jest już przegrana i bodajże od następnego sezonu KK w I lidze też będą już obowiązkiem. Poza tym jeśli mamy awansować do Ekstraklasy (mam nadzieję, że taki jest cel) to lepiej wprowadzić już system, aby przez ten sezon sprawdzić go i naprawić ewentualne błędy. Dlatego Pogoń jako sama nic tak naprawdę nie wywalczy z KK, bo gdyby nawet nie wprowadzić kart w tym sezonie to przy awansie te karty musiałby zostać wprowadzone, czyli tak czy siak one będą, a Pogoń sama z nimi nie wygra.

RAFek
Kibic
Na forum od 8631 dni

**

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 13/07/2011 21:34

pogonifan napisał:  
Rozumiem walkę z kartami kibica, gdyby cała kibicowska brać z tym walczyła, a tak jak doskonale wiemy nie jest. Cała Ekstraklasa ma karty kibica. Swoją drogą ciekawi mnie ile osób z tych co są przeciwko kartom na Pogoni mają już KK Legii. Niestety chcecie, czy nie sprawa jest już przegrana i bodajże od następnego sezonu KK w I lidze też będą już obowiązkiem. Poza tym jeśli mamy awansować do Ekstraklasy (mam nadzieję, że taki jest cel) to lepiej wprowadzić już system, aby przez ten sezon sprawdzić go i naprawić ewentualne błędy. Dlatego Pogoń jako sama nic tak naprawdę nie wywalczy z KK, bo gdyby nawet nie wprowadzić kart w tym sezonie to przy awansie te karty musiałby zostać wprowadzone, czyli tak czy siak one będą, a Pogoń sama z nimi nie wygra.

Skąd Ty się koleś zerwałeś?? Chcecie czy nie?? A ty nie jesteś z nami?? Nie powinieneś się zapytać: chcemy czy nie?? To co się wyprawia w Polsce w temacie wejścia na mecz z jakąś jeba..ą kartą, nie ma praktycznie nigdzie swojego odzwierciedlenia, nawet w tych tak hołubionych ligach jak niemiecka czy angielska. Na mecz Herthy bilet można było kupić na stacjach benzynowych bez żadnych problemów. Na ligę angielską jest to samo. Są wolne bilety, kupujesz je w kasie beż żadnych problemów i bez pytania komu kibicujesz i gdzie mieszkasz. Nikomu tez do łba nie wpadnie sprawdzać meldunku, tym bardziej, że i w Polsce w nowych dokumentach nie będzie takiej informacji. To co się u nas teraz wyprawia to KOMUNIZM czystą gębą. I zastanawiać się należy czy nie powinno to zostać zaskarżone w końcu do Strasburga.

100%EG
Lrd
Moderator**
Na forum od 7388 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 13/07/2011 21:47
A ja tak tylko chciałbym się zapytać - tyle się gada o tym, że w Ekstraklasie te całe karty są obowiązkowe. Tymczasem wszedłem na stronę Wisły zupełnie przypadkowo, chciałem zobaczyć kiedy grają w europejskich pucharach i przeglądając stronę trafiłem na pewien dział. I punkt pierwszy w tym dziale mówi

Cytat:  
1. Czy aby wejść na stadion potrzebuję identyfikatora lub Karty Kibica?
Nie. Zachęcamy co prawda do wyrabiania kart chipowych i ładowania na nie pojedynczych biletów, jednakże posiadając papierowy bilet wchodzimy bez dodatkowych identyfikatorów. Jednak jeśli nie posiadasz Karty Kibica, przy zakupie papierowego biletu płacisz 5 złotych więcej.

Więc jak to jest? Dlaczego na Wiśle można wchodzić na stadion bez kart, a u nas podstawowym argumentem za wprowadzeniem tego czegoś jest to, że chcemy awansować do Ekstraklasy? Nie ukrywam, że odpowiedź chciałbym uzyskać od którejś z osób, które tego argumentu bardzo często używały. Chyba, że nie umiem czytać i tutaj wcale nie jest napisane, że na stadion można wejść bez karty?

Against modern wszystko!
manisz
Kibic
Na forum od 7357 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 13/07/2011 22:51

Lrd napisał:  
A ja tak tylko chciałbym się zapytać - tyle się gada o tym, że w Ekstraklasie te całe karty są obowiązkowe. Tymczasem wszedłem na stronę Wisły zupełnie przypadkowo, chciałem zobaczyć kiedy grają w europejskich pucharach i przeglądając stronę trafiłem na pewien dział. I punkt pierwszy w tym dziale mówi

Cytat:  
1. Czy aby wejść na stadion potrzebuję identyfikatora lub Karty Kibica?
Nie. Zachęcamy co prawda do wyrabiania kart chipowych i ładowania na nie pojedynczych biletów, jednakże posiadając papierowy bilet wchodzimy bez dodatkowych identyfikatorów. Jednak jeśli nie posiadasz Karty Kibica, przy zakupie papierowego biletu płacisz 5 złotych więcej.

Więc jak to jest? Dlaczego na Wiśle można wchodzić na stadion bez kart, a u nas podstawowym argumentem za wprowadzeniem tego czegoś jest to, że chcemy awansować do Ekstraklasy? Nie ukrywam, że odpowiedź chciałbym uzyskać od którejś z osób, które tego argumentu bardzo często używały. Chyba, że nie umiem czytać i tutaj wcale nie jest napisane, że na stadion można wejść bez karty?

Na biletach Wisły jest wpisywane imię nazwisko oraz pesel ?
"Identyfikacje" mieliśmy już sezon temu, Karta Kibica to sposób na usprawnienie sprzedaży biletów (kolejki pod kasami spowodowane wypełnianiem biletów w dane), czy pomysł jest trafiony czy nie, zakichany wymóg pzpn działa...

Ostatnio edytowany przez: manisz, 13 lipca 2011, 22:58 [1 raz(y)]

mefisto1969
Kibic
Na forum od 5399 dni

*

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 13/07/2011 23:28
Panowie i Panie przestańmy pierdolić o stadionach na tym forum tylko o pierdolonych "karnetach" i kartach kibica które w/g zarzadu czyli klubu miały być do odebrania w pierwszym tygodniu lipca .Tutaj zaczyna się problem bo jak krzykną że są do odbioru karty a inni będą chcieli wyrobić to w Fan Shopie będzie jeden wielki BURDEL

Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
pogonifan
Kibic
Na forum od 5836 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 14/07/2011 01:31
Rafek wybacz, może źle się wyraziłem, ale fakt jest faktem. Skoro nikt w Ekstraklasie szumu o to nie robił, to nie nastawiam się na to, że my coś osiągniemy.
Jeszcze coś z podręcznika licencyjnego do ekstraklasy:

Wszystkie kluby uczestniczące w rozgrywkach klubowych UEFA powinny posiadać nowoczesny system dystrybucji biletów umożliwiający rejestrację każdego biletu a w konsekwencji dostarczenie oficjalnemu delegatowi UEFA informacji o dokładnej liczbie widzów, jeśli tego zażąda.

Zgodnie z Uchwałą IV/51 z dnia 30 marca 2010 Zarządu PZPN wymaga się zapewnienia współdziałania (rozumianego jako wymianę danych) funkcjonującego na wykorzystywanym obiekcie systemu biletowego oraz systemu identyfikacji kibiców z CBDK PZPN

W szczególności kluby zobowiązane są do prowadzenia identyfikacji osób uczestniczących w imprezie masowej oraz prowadzenia ewidencji i obligatoryjnego przekazywania do CBDK PZPN następujących danych:

a) imię i nazwisko oraz numer PESEL, a w razie gdy nie został on nadany - rodzaj, serię i numer dokumentu potwierdzającego tożsamość,

b) w przypadku międzypaństwowych i międzynarodowych meczów piłkarskich oraz meczów rozgrywanych w ramach lig zawodowych - imię i nazwisko, wizerunek twarzy oraz numer PESEL, a w razie gdy nie został on nadany — rodzaj, serię i numer dokumentu potwierdzającego tożsamość.

Nie oszukujmy się. Nikt nie będzie naklejał każdego zdjęcia na kolejny bilet. Znacznie szybszą i łatwiejszą metodą jest KK.

I jeszcze co do Wisły:
3. Nabywca biletu zobowiązany jest do okazania ważnej Karty Kibica 2011 lub w przypadku osób nie posiadających Karty Kibica 2011 do podania imienia i nazwiska oraz numeru PESEL.
4. W przypadku zakupu biletu przez osobę nie posiadającą Karty Kibica 2011, bilet nie uprawnia do wejścia na Stadion do chwili weryfikacji tożsamości nabywcy biletu.
5. Weryfikacja tożsamości nabywcy biletu następuje poprzez potwierdzenie zgodności danych osobowych utrwalonych na bilecie z dokumentem potwierdzającym tożsamość posiadacza biletu, zawierającym imię i nazwisko, numer PESEL oraz wizerunek twarzy.
6. Do weryfikacji tożsamości nabywców biletów uprawnieni są przedstawiciele Wisły Kraków ulokowani w dniu meczu przed wejściami na Stadion; weryfikacja tożsamości nabywcy biletu zostaje potwierdzona znakiem na bilecie.

Natomiast jeśli chcesz mieć karnet to musisz wyrobić KK.

Ostatnio edytowany przez: pogonifan, 14 lipca 2011, 01:37 [1 raz(y)]

Promocja
Kibic
Na forum od 7028 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 14/07/2011 09:25
moim zdaniem ktoś chce na tym kasę zarobić ja osobiście pierdole te karty i jej nie wyrobie a czy będę na meczach to się okaże ;]

a co do tych kart to jeszcze jedno jeżeli bosman wprowadzi znowu jakiś konkurs że można wygrać bilet albo będzie można zdobyć zaproszenie to taki kowalki który akurat idzie na mecz od święta i dostanie takowe zaproszenie będzie musiał wyrobić kartę ? heh :)

i jeszcze takie pytanie ile klubów w 1 lidze ma obowiązkowe karty kibica ??

Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,

PS!
strauss
Kibic
Na forum od 5247 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 14/07/2011 10:03
Czy ktoś ogarnia czy w fanshopie można płacić kartą czy tylko gotówką?
I czy zdjęcie trzeba przynieść czy na miejscu robią fotkę do karty kibica?

Portowiec92
Kibic
Na forum od 5716 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 14/07/2011 10:03

St. Tropez napisał:  
moim zdaniem ktoś chce na tym kasę zarobić ja osobiście pierdole te karty i jej nie wyrobie a czy będę na meczach to się okaże ;]

a co do tych kart to jeszcze jedno jeżeli bosman wprowadzi znowu jakiś konkurs że można wygrać bilet albo będzie można zdobyć zaproszenie to taki kowalki który akurat idzie na mecz od święta i dostanie takowe zaproszenie będzie musiał wyrobić kartę ? heh :)

i jeszcze takie pytanie ile klubów w 1 lidze ma obowiązkowe karty kibica ??

to zapewne bedzie wyglądało tak jak w przypadku wisły, opisanym powyżej.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005