Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Wygrajmy sektorówke: 500 kilogramów! mało! W sobotę ostatnia szansa! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Bartas
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7894 dni

Odp: Wygrajmy sektorówke: 500 kilogramów! mało! W sobotę ostatnia szansa! - 03/06/2011 10:06
To skoro nie ma meczu to do kiedy można przekazać kapsle?

PL
Kibic
Na forum od 6966 dni

Odp: Wygrajmy sektorówke: 500 kilogramów! mało! W sobotę ostatnia szansa! - 03/06/2011 11:09

Bartas napisał:  
To skoro nie ma meczu to do kiedy można przekazać kapsle?

Prawdopodobnie będzie przedłużone o tydzień zbieranie. Oddawać będzie można w FanShopie.

Kto może niech przyniesie kapsle jak najszybciej. Jeżeli macie dużo np w reklamówce to nie przesypujcie tylko odkładajcie na bok:)

Cz
Kibic
Na forum od 7550 dni

Odp: Wygrajmy sektorówke: 500 kilogramów! mało! W sobotę ostatnia szansa! - 08/06/2011 12:07
Mordeczki FanShop zamknięty do końca tygodnia, ale kapsle można wrzucać do puszki (lub zostawiać w reklamówkach przy niej) ustawionej w klubie, zaraz przy wejściu.

www.sectorshop.net
PL
Kibic
Na forum od 6966 dni

Odp: Wygrajmy sektorówke: 500 kilogramów! mało! W sobotę ostatnia szansa! - 08/06/2011 13:47

Czarny napisał:  
Mordeczki FanShop zamknięty do końca tygodnia, ale kapsle można wrzucać do puszki (lub zostawiać w reklamówkach przy niej) ustawionej w klubie, zaraz przy wejściu.

Zbieramy do piątku! budynek przy Karłowicza po prawej stronie:)

Promocja
Kibic
Na forum od 7029 dni

Odp: Wygrajmy sektorówke: 500 kilogramów! mało! W sobotę ostatnia szansa! - 08/06/2011 13:48
a czy będzie możliwość przekazania kapsli na ognisku??

[PL: Powinniśmy dać rade:)]

Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,

PS!
K.PSM
Kibic
Na forum od 5761 dni

Odp: Wygrajmy sektorówke: 500 kilogramów! mało! W sobotę ostatnia szansa! - 08/06/2011 14:34

FCG napisał:  

P. napisał:  
Kazdy we wlasnym zakresie przynosi jedzenie i napoje (preferowane puszki, aby latwiej utrzymac porzadek - kapsli juz nie zbieramy ;) )

P.
Do końca!
Na forum od 7877 dni

Odp: Wygrajmy sektorówke: 500 kilogramów! mało! W sobotę ostatnia szansa! - 08/06/2011 16:22

K.PS napisał:  

FCG napisał:  

P. napisał:  
Kazdy we wlasnym zakresie przynosi jedzenie i napoje (preferowane puszki, aby latwiej utrzymac porzadek - kapsli juz nie zbieramy ;) )

Hehe, blad...kapsli nie zbieramy -> nie przynosic napojow w butelkach z ktorych zbieralismy kapsle -> przyniescie sobie puszki -> Zlo... i pij... sa kibice Pogoni ;)

Tacy wszyscy kumaci, a wszystko trzeba wprost napisac, bo nie rozumieja.:)
Kapsle w reklamowkach mozna przyniesc.

Sami przeciw wszystkim!!!
Promocja
Kibic
Na forum od 7029 dni

Odp: Wygrajmy sektorówke: 500 kilogramów! mało! W sobotę ostatnia szansa! - 08/06/2011 17:40

P. napisał:  

K.PS napisał:  

FCG napisał:  

P. napisał:  

Hehe, blad...kapsli nie zbieramy -> nie przynosic napojow w butelkach z ktorych zbieralismy kapsle -> przyniescie sobie puszki -> Zlo... i pij... sa kibice Pogoni ;)

Tacy wszyscy kumaci, a wszystko trzeba wprost napisac, bo nie rozumieja.;)
Kapsle w reklamowkach mozna przyniesc.

dlategoż pytam o kapsle a nie butelki :) bo nie było okazji do oddania a trochę się nazbierało a mecz Odrą odwołali a PL napisał do piątku

[PL: Przynieś przed grillem a dorzucimy:) ]

Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,

PS!
PL
Kibic
Na forum od 6966 dni

Odp: Wygrajmy sektorówke: 500 kilogramów! mało! W sobotę ostatnia szansa! - 16/06/2011 21:40
Chyba akcja się udała bo przerzuciłem się na Bosmana:D

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 7904 dni

**

Odp: Wygrajmy sektorówke: 500 kilogramów! mało! W sobotę ostatnia szansa! - 16/06/2011 21:43
Kurwa ja też, nawet chyba w nałóg wpadłem.

Z daleka nie będzie widać.
PL
Kibic
Na forum od 6966 dni

Odp: Wygrajmy sektorówke: 500 kilogramów! mało! W sobotę ostatnia szansa! - 16/06/2011 21:47

Dostojny kocur napisał:  

To już dawno:)

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7569 dni

Odp: Wygrajmy sektorówke: 500 kilogramów! mało! W sobotę ostatnia szansa! - 16/06/2011 21:57
Bosman od zawsze, na zawsze:D

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 7904 dni

**

Odp: Wygrajmy sektorówke: 500 kilogramów! mało! W sobotę ostatnia szansa! - 16/06/2011 23:50

BeSZczelne napisał:  

Dostojny kocur napisał:  

To już dawno:)

Nie mów tak. :D

Z daleka nie będzie widać.
SKPS Portowcy
SKPS Portowcy*
Na forum od 5880 dni

Odp: Wygrajmy sektorówke: 500 kilogramów! mało! W sobotę ostatnia szansa! - 21/06/2011 23:01
Przed i po niedoszłym meczu z Odra udało się zebrać 116 kg kapsli!

Nasz ostateczny wynik to 694 kg!

Obrazek jpg wstawiony na forum
Cz
Kibic
Na forum od 7550 dni

Odp: Wygrajmy sektorówke: 500 kilogramów! mało! W sobotę ostatnia szansa! - 21/06/2011 23:13

SKPS Portowcy napisał:  
Przed i po niedoszłym meczu z Odra udało się zebrać 116 kg kapsli!

Nasz ostateczny wynik to 694 kg!

to chyba więcej niż Śląsk :D

[BeSZczelne: Więcej, oni mieli chyba 633 kg]

www.sectorshop.net
mefisto1969
Kibic
Na forum od 5400 dni

*

Odp: Wygrajmy sektorówke: 500 kilogramów! mało! W sobotę ostatnia szansa! - 22/06/2011 08:53
"Oni "zebrały tylko 633 oj nie postaral się")i

Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
SKPS Portowcy
SKPS Portowcy*
Na forum od 5880 dni

Odp: Wygrajmy sektorówke: 500 kilogramów! mało! W sobotę ostatnia szansa! - 22/06/2011 12:01

Cytat:  
Podsumowanie akcji zbierania kapsli

Flagę sektorowa już dawno wygraliśmy, teraz czas na małe podsumowanie konkursu browaru Bosman oraz Stowarzyszenia Portowcy. Łącznie przez rundę wiosenną udało się zebrać 694 kilogramów kapsli! Podczas 8 meczy na stadionie kibice przynieśli 654 kg. Dodatkowe 40 kg wspólnie uzbieraliśmy dzięki uruchomieniu przez browar Bosman aplikacji do zbierania wirtualnych kapsli na portalu Facebook. Najwięcej kapsli zebranych zostało przed meczem z Ruchem Radzionków- 134 kg. Najmniej ma pierwszym meczu po ogłoszeniu akcji – z Flotą Świnoujście- 32 kilogramów. Pod względem miesięcznym najwięcej po aż 313 kilogramów kapsli zebraliśmy w maju, najmniej w marcu 78. Średnio przed meczem kibice przynieśli 81,75 kilograma kapsli ( po uwzględnieniu wirtualnych kapsli średnia kształtuje się na poziomie o 86,75 kg na każdy mecz). Do wygrania wielkiej flagi potrzebowaliśmy 500 kilo kapsli- uzbieraliśmy o 194 kg więcej, czyli o 38,8 % więcej niż zakładano!

Wszystkim, którzy włączyli się do akcji serdecznie dziękujemy! Debiut flagi już wkrótce!

www.portowcy.org

Podsumowanie akcji

SKPS Portowcy
SKPS Portowcy*
Na forum od 5880 dni

Odp: Wygrajmy sektorówke: 500 kilogramów! mało! W sobotę ostatnia szansa! - 01/08/2011 11:50
Nowa sektorówka dla Dumy Pomorza

SKPS Portowcy
SKPS Portowcy*
Na forum od 5880 dni

Odp: Wygrajmy sektorówke: 500 kilogramów! mało! W sobotę ostatnia szansa! - 25/09/2011 01:01

Debiut nowej sektorówki

Cytat:  
Wdniu wczorajszym podczas meczu z Dolcanem Ząbki zadebiutowała nowa sektórówka ufundowana przez Browar Bosman w konkursie zbierania 500 kg kapsli! Nowa okazała flaga pojawiła się w drugiej połowie między sektorami 11 oraz 12.

W imieniu kibiców Pogoni Szczecin chcielibyśmy podziękować wszystkim, którzy wzięli udział w akcji i dzięki którym możemy cieszyć się nowa sektorówkę. Szczególne podziękowania należą się Browarowi Bosman za zorganizowanie akcji oraz wspieranie działalności kibicowskiej w tych trudnych momentach, czasach gdzie całe środowisko kibiców jest permanentnie prześladowane przez każdej maści służby. Dziękujemy!

420.
Kibic
Na forum od 5672 dni

Odp: Wygrajmy sektorówke: 500 kilogramów! mało! W sobotę ostatnia szansa! - 26/09/2011 17:23
Niestety nie udało mi się na żywo tego zobaczyć, bo byłem w pracy. Sektorówka w porządku - opłacało się zbierać. (uśmiech)

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.13 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005