Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 10/08/2010 15:39
Dlatego nie, ze raczej nikt z zamawiajachych je przez SKPS nie mial wplywu na to gdzie bedzie mogl siedziec. I na bank bedzie wiele osob, ktore beda chcialy siedziec w innym miejscu (w tym np ja, bo nie widze siebie w roli prowadzacego doping a moja miejscowka jakos wychodzi tak mi na prawie centrum mlyna).
Czy numery przypisane na biletach tych zamowionych u Was (rzad, sektor miejsce)zobowiazuja do zajecia wlasnie tego konkretnego miejsca?
Wierze, ze nie... ale jak popatrzylem na tych Januszy i Andrzejow co stali w kolejce dzisiaj to obawiam sie, ze jutro moze byc niezla walka
A dlaczego maja nie zobowiazywac? Kazdy bedzie przestrzegal to nei bedzie walki.
Na łuku, zwłaszcza sektorach 11,12 to chyba januszy nie będzie
bedzie wiecej niz myslisz dzis widzialem kto odbieral listy cale rodziny z dziecmi duzo dziewczyn jednym slowem bedzie ciekawie
czy sektorze 12 obowiazuja miejsca z biletow czy kazdy siada gdzie chce?
Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 10/08/2010 18:17
Jak czytam niektóre posty to wydaje mi się, że mecz Polski jest dla pytających pierwszym meczem od 5 lat lub w ogóle pierwszym.
Tak, na 12 każdy siada na swoim miejscu z dwoma paczkami słoneczniku w kieszeniach.
Myślcie.
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 10/08/2010 20:01
Pilnować się jutro! Jak masz jeden z drugim wziąć szalik Pogoni i oddać go ochronie przy bramkach to się zastanów czy go w ogóle brać! Znowu później będzie lament, że"kazali mi oddać, bo ochroniarz powiedział, że tylko szale Polski, a nie klubowe"! Pamiętać o tym i przekazać kolegom bo barwy to rzecz święta!!
Wiecie moze czy trzeba bedzie ochronie potwierdzc tozsamosc poniewaz przez przypadek koles wpisal dwa razy ta sama osobe i teraz est po bilecie czy ktos moze wejsc na ta osobe??
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.