Jestem, ale sie nie udzielam (jak pisze Raf - sciskam goraco) - zbyt rzadko bywam w Szczecinie, aby stanowic element jakiegos fc. Nie mniej jednak laze po ulicy w koszulce Pogońiarskiej, co kilkakrotnie spowodowalo utarczki z burakami z pd- wsch rejonow klechistanu.
Odp: Granatowo - Bordowa Emigracja - 16/03/2012 11:35
Odkąd pamiętam zawsze stamtąd jeździło parę osób na Pogoń. Tak samo ze Słubic ale o nich to chyba słuch zaginął.
A jako ciekawostkę można napisać że jednym z komentatorów ligi polskiej w canal+ jest chłopak właśnie z Kostrzynia, który jeździ na wyjazdy Legii i Pogoni
Pytanie.Czy masz kontakt z tymi ludzmi?Jestem bardzo czesto w Kostrzyniu wiele wrzut lechickich.Slyszałem ze kilku ich tam na legie jeżdziło.Chetnie bym sie z nimi spotkał pomogł w ogarnieciu oficjalnego fc.
FC DĘBNO
http://www.youtube.com/watch?v=hOJ_SjtGmHc&feature=player_embedded
Myślimy o tej samej osobie? Jeżeli tak, to nie są to komentatorzy z zawodu a z konkursu programu OrangeSport pt. "Teraz Kibice Mówią". No chyba że ktn mówi zupełnie o kim innym
Tymczasem bronek lepiej pakuj się już na samolot
Odp: Granatowo - Bordowa Emigracja - 28/03/2012 15:45
szukam ziomkow po szalu z Danii, jutlandia, sjeland, zelandia i glownie kopenhaga
chetnych jezdzic na wyjazdy Pogoni i legii autem (gedser/rostock)
ewentualnie jakas flaszeczka od czasu do czasu
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
Odp: Granatowo - Bordowa Emigracja - 22/05/2012 20:58
Jak tam Emigracja wybiera się na świętowanie awansu w Gdyni? Innej opcji nie ma jak awansować!!!! Nie liczą się przebyte kilometry,po prostu MUSIMY TAM BYĆ !!!!!!!!!!!!!!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.