Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Maxvell
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 5812 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 12/05/2010 14:00
Trzeba brać na 25 trochę już zajęli chyba Nasi ;)

Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
77
Kibic
Na forum od 7518 dni

WSZYSCY DO BYDGOSZCZY!!! - 12/05/2010 14:05
Kibice Jagielloni nie wykupili jeszcze wszystkich biletów w swoim klubie, więc nie kupują jeszcze na kupbilet.pl - dla kogo nie starczyło wczoraj biletów spokojnie może brać sektory graniczne 18 i 25 (oba prawie całe już zajęte)!!! Może to Legia kupiła, bo pewnie też się wybierają... Jedno wiem napewno będzie nas więcej od Jagi!!!

Ostatnio edytowany przez: 77, 12 maja 2010, 14:11 [1 raz(y)]

TakiTam
Kibic
Na forum od 5834 dni

*

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 12/05/2010 14:19
Jeszcze w Bydgoszczy na meczu nie byłem, może mi ktoś obeznany powiedziec gdzie "Z" ma młyn?

Liberta' Per Gli Ultras
xAdamx90
*zablokowany
Na forum od 6035 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 12/05/2010 14:27

Ozino napisał:  
Jeszcze w Bydgoszczy na meczu nie byłem, może mi ktoś obeznany powiedziec gdzie "Z" ma młyn?

Z tego co pamiętam bo gdzieś już o tym pisali to sektory koło zielonych ale nie jestem pewien

To trzeba przeżyc aby to zrozumieć aby w to uwierzyć
Rosa
Kibic
Na forum od 7437 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 12/05/2010 14:51

Ozino napisał:  

jak jesteś w sektorze gości to po lewej stronie są vipy a po prawej jest młyn

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
ManU
Kibic
Na forum od 7570 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 12/05/2010 15:02

RosSi napisał:  
Tak. To są ludzie od nas.

jestes pewien? wydawalo mi sie ze mielismy zajmowac 25 i kolejne... poza tym na kup bilet maksymalnie moze jedna osoba zamiwic 5 biletow wiec trzeba by dobrego zorganizowanie zeby tak nagle wykupic tyle biletow. Moze organziatorzy wylaczyli ze sprzedazy?

w kazdym razie nie czekac tylko dalej rezerwowac bilety :). Z tego co sie orientuje to zawsze mozna chyba w terminie 10 dni odstapic od umowy

"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
piastow
Kibic
Na forum od 6744 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 12/05/2010 15:09
co mi poradzicie drodzy forumowicze, uzbroic sie w cierpliwosc i czekac na jakas dodatkowa pule czy tez na niewykorzystane bilety przez karnetowiczow czy tez kupowac na stronce?? bo jestem w kropce

DL.
Kibic
Na forum od 5653 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 12/05/2010 15:19

piastow napisał:  
co mi poradzicie drodzy forumowicze, uzbroic sie w cierpliwosc i czekac na jakas dodatkowa pule czy tez na niewykorzystane bilety przez karnetowiczow czy tez kupowac na stronce?? bo jestem w kropce

Mam to samo :( Humor mi się kompletnie popsuł ;/ Miałem brać ze stronki, na sektor 25 lub 18, ale po obejrzeniu stadionu na zdjęciach okazało się, że między tymi sektorami, a sektorami Pogoni jest gdzieś 10 metrów przerwy, bo trybuny się kończą... więc o przejściu przez płot można zapomnieć ...

Edit: A o dodatkowej puli można zapomnieć, bo przecież na wszystkie inne sektory można kupić bilety na kupbilet

BULBO12
Kibic
Na forum od 5763 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 12/05/2010 15:22
a kto ci powiedział że jest tam płot,pomyśl trochę to jest stadion lekoatletyczny nie jest podzielony tak jak nasz,zobacz na zdjęciu jak sektory wyglądają http://zawiszafans.pl/images/stadion/nowy03.JPG

DL.
Kibic
Na forum od 5653 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 12/05/2010 15:24

BULBO12 napisał:  
a kto ci powiedział że jest tam płot,pomyśl trochę to jest stadion lekoatletyczny nie jest podzielony tak jak nasz

Nikt mi nie powiedział, po prostu spodziewałem się, że z sektora 25 przejdę bez większych problemów na sąsiedni xd mój błąd... chyba pójdę nocować pod budynek klubu, może doczekam się momentu w którym mi powiedzą, że jednak jest kilka jeszcze biletów xd

BULBO12
Kibic
Na forum od 5763 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 12/05/2010 15:44
już wiadomo kto wykupił bilety na sektor 18 Legia,mają 750 biletów i starają się jeszcze o 500

TakiTam
Kibic
Na forum od 5834 dni

*

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 12/05/2010 15:47

BULBO12 napisał:  
już wiadomo kto wykupił bilety na sektor 18 Legia,mają 750 biletów i starają się jeszcze o 500

Jaja będą jak Legi będzie więcej od nas

Liberta' Per Gli Ultras
Dr Joint
Kibic
Na forum od 7728 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 12/05/2010 15:48

77 napisał:  
Kibice Jagielloni nie wykupili jeszcze wszystkich biletów w swoim klubie, więc nie kupują jeszcze na kupbilet.pl - dla kogo nie starczyło wczoraj biletów spokojnie może brać sektory graniczne 18 i 25 (oba prawie całe już zajęte)!!! Może to Legia kupiła, bo pewnie też się wybierają... Jedno wiem napewno będzie nas więcej od Jagi!!!

Sporo ludzi nie zdążyło kupić biletów wczoraj...(Praca, miejsce zamieszkania poza Szczecinem itp.)
Ja swoja rezerwacje zrobiłem wczoraj po 22.00. sektor 25 świecił jeszcze pustkami... dziś rano zmieniłem zamówienie dokupując jeszcze 4 bilety dla kolesi.(góra sektora powolutku zaczynała się zapełniać...)
Przed chwilą patrze i niewierze ponad połowa 25 sektora wykupiona piwo

Kupować bilety na 25 i kolejno...(18 już pełen...(L)... a dalej VIP-y)

Kibolski Kamień Pomorski
RosSi
Kibic
Na forum od 7904 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 12/05/2010 15:49
Jeżeli Wam zależy to bierzcie te bilety ze stronki. Różnie to bywa i może zostaniecie wpuszczeni na sektory Pogoni. Chyba, że się czegoś boicie ? Zawsze można wziąść kurtkę i schować barwy, jednak czuję że sektory obok naszych będą wypełnione w całości przez Portowców, więc nad czym się zastanawiać.

MA BYĆ NAS JAK NAJWIĘCEJ ! ZAMAWIAĆ BILETY, BO PÓŹNIEJ BĘDZIECIE ŻAŁOWAĆ!

Maxvell
Kibic
Na forum od 5812 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 12/05/2010 15:54
Tak jak napisał kolega wyżej może wpuszczą normalnie do reszty kibiców.

Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
energ
Kibic
Na forum od 6172 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 12/05/2010 15:55

piastow napisał:  

Na pewno nie wszyscy odbiorą zamówione bilety

KtoToTaki
Moderator**
Na forum od 7746 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 12/05/2010 15:57

czeko napisał:  

Ozino napisał:  

BULBO12 napisał:  

...

naucz się baranie pisowni

... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Czeko
Kibic
Na forum od 5994 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 12/05/2010 15:58

RosSi napisał:  
Jeżeli Wam zależy to bierzcie te bilety ze stronki. Różnie to bywa i może zostaniecie wpuszczeni na sektory Pogoni. Chyba, że się czegoś boicie ? Zawsze można wziąść kurtkę i schować barwy, jednak czuję że sektory obok naszych będą wypełnione w całości przez Portowców, więc nad czym się zastanawiać.

MA BYĆ NAS JAK NAJWIĘCEJ ! ZAMAWIAĆ BILETY, BO PÓŹNIEJ BĘDZIECIE ŻAŁOWAĆ!

+1
jak sie bylo na meczu z ruchem w szczecinie to co dopiero sie bedzie zalowalo o tym finale
do bydgoszczy

eM
Kibic
Na forum od 7111 dni

**

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 12/05/2010 15:59

czeko napisał:  

Ozino napisał:  

BULBO12 napisał:  

....

Legii!!!! Caps lock ci nie działa cymbale? Więcej Legionistów było choćby w Płocku czy w Lublinie , jakbyś jezdził na wyjazdy to byś wiedział w jak dużych liczbach wcześniej Nas wspierali. Tymczasem odpocznij trochę od komputera , to samo kolega Ozino bo wszędzie was pełno. A o naszych Braci z Warszawy się nie martwcie , Oni mają swoja pule biletów!

Zapisujcie się na specjala , autokary lub sami sobie ogarniajcie transport.

To jest teraz najważniejsze.

Ostatnio edytowany przez: eM, 12 maja 2010, 16:04 [1 raz(y)]

RosSi
Kibic
Na forum od 7904 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 12/05/2010 16:05

energ napisał:  

piastow napisał:  

Na pewno nie wszyscy odbiorą zamówione bilety

Dostać taki bilet będzie graniczyło z cudem. To tak jakby trafić czwórkę w totolotka.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.14 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005