Wydaje mi się, że prawdy jest bardzo mało, ponieważ nie ma takiego zapotrzebowania. Około 15:00 udało mi się zakupic bilet na mecz i obserwowałem kolejke po specjala, naprawde mało osób podchodziło. Do tego pytałem się znajomego ile osób się już zapisało, to powiedział, że około 200 narazie. Trzeba liczyc jeszcze, że z tych maili do stowarzyszenia ze 100 więc spokojnie jeszcze 400 miejsc jest Oczywiście, mówie to co się dowiedziałem i słyszałem.
coś mój tata mówił, że rozmawiał z kolegą pod stadionem i podobno jest organizowany drugi specjał. Ile w tym prawdy?
Do tego pytałem się znajomego ile osób się już zapisało, to powiedział, że około 200 narazie. Trzeba liczyc jeszcze, że z tych maili do stowarzyszenia ze 100 więc spokojnie jeszcze 400 miejsc jest Oczywiście, mówie to co się dowiedziałem i słyszałem.
To źle się dowiadujesz skoro twierdzisz, że o 15:00 200 osób.
Forum Jagi
Po postach większości można łatwo wywnioskowac, że naszych piłkarzy uważają, za "farty" które trafiły na słabe drużyny, a wygrana z Ruchem przypadkowa... Ich pewnośc siebie, jest zdumiewająca, lecz co zrobic, 22 maja zobaczą, że nie potrzebnie tak się mądrzyli
A niech sobie gadają,myślą co im tylko się zachce.My jedziemy się pokazać,całym serduchem wspierać Pogoń Szczecin,zrobić taką miazgę,żeby całą tą Bydgoszcz w powietrze wysadziło.Jeśli wiara czyni cuda,to ja wierzę,że się uda !!!
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Na kogo jak na kogo, ale na kibiców Pogoni można liczyć. Dzisiejsze zapisy na wejściówki na finałowe spotkanie Pucharu Polski z Jagiellonią Białystok przeszły najśmielsze oczekiwania największych optymistów.
Co tu dużo mówić, bilety rozeszły się jak ciepłe bułeczki. Patrząc na tłum chętnych, który od wczesnych godzin rannych zajmowali miejsca w rosnącej z minuty na minutę kolejce można się było spodziewać dużej sprzedaży. Po 18.00, gdy już zamknięto kasę okazało się, że wszystkie wejściówki zostały wykupione.
W związku z tym informujemy, że planowana na jutro (po meczu z Gónikiem) i czwartek rejestracja chętnych została odwołana.
Dla tych, którzy nie zdążyli dziś z zakupem być może będzie jeszcze ostatnia okazja. Wszystko zależy od tego czy firmy, instytucje, karnetowicze i zorganizowane grupy wykupią zamówione bilety. Gdy tylko okaże się, że część zabukowanych biletów nie znalazło nabywców natychmiast poinformujemy o dodatkowej sprzedaży.
Tych, którzy już są pewni wyjazdu do Bydgoszczy zapraszamy w środę na stadion Pogoni na arcyważne spotkanie z Gónikiem Zabrze. Będzie pierwsza możliwość przygotowania się do "bydgoskiego" dopingu.
Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 11/05/2010 18:34
Ci co mieli kupic kupili Jeżeli teraz są osoby, które niezdążyły kupic, to daje propozycje, aby otworzyc temat osobny i tam będą dyskutowały osoby bez biletów na nasze sektory które chcą jechac, może dojdą do porozumienia, na jaki sektor kupią bilety i i tak i tak będą z nami
jeszcze drugie tyle tych biletow by się przydało..
na specjal dużo osób się zapisało?
Informacje są sprzeczne. ja dostałem info, że w dniu sprzedaży otwarej około 15 było wykupionych 200 miejsc, ale słyszałem też głosy, że zostało malutko.
Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 11/05/2010 18:49
Rzeczywiście zabawne, że typowi nie udało się kupić . Pewnie gdyby 10 tyś biletów było dla Nas to też byłoby już zero , ale cóż poradzić na niebieskich.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 11/05/2010 18:51
Szkoda że takiej mobilizacji nie ma na inne nasze wyjazdy... I nie napinajcie się na necie na innych forach bo przy olewaniu reszty wyjazdów naszej Pogoni to nie wypada. Trochę pokory
Na kogo jak na kogo, ale na kibiców Pogoni można liczyć. Dzisiejsze zapisy na wejściówki na finałowe spotkanie Pucharu Polski z Jagiellonią Białystok przeszły najśmielsze oczekiwania największych optymistów.
Co tu dużo mówić, bilety rozeszły się jak ciepłe bułeczki. Patrząc na tłum chętnych, który od wczesnych godzin rannych zajmowali miejsca w rosnącej z minuty na minutę kolejce można się było spodziewać dużej sprzedaży. Po 18.00, gdy już zamknięto kasę okazało się, że wszystkie wejściówki zostały wykupione.
W związku z tym informujemy, że planowana na jutro (po meczu z Gónikiem) i czwartek rejestracja chętnych została odwołana.
Dla tych, którzy nie zdążyli dziś z zakupem być może będzie jeszcze ostatnia okazja. Wszystko zależy od tego czy firmy, instytucje, karnetowicze i zorganizowane grupy wykupią zamówione bilety. Gdy tylko okaże się, że część zabukowanych biletów nie znalazło nabywców natychmiast poinformujemy o dodatkowej sprzedaży.
Tych, którzy już są pewni wyjazdu do Bydgoszczy zapraszamy w środę na stadion Pogoni na arcyważne spotkanie z Gónikiem Zabrze. Będzie pierwsza możliwość przygotowania się do "bydgoskiego" dopingu.
zródło: Pogońszczecin.info
niedawno wrocilem i jeszcze sa bilety ale juz malutko
Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 11/05/2010 18:52
kupujcie na neutralne !!! jak na neutralnych będzie kibiców Pogoni 70 % to będzie dobrze... i tak pewnie psy ogarną że tam są ludzie ze Szczecina to może wpuszczą ich do Nas na sektor
PS. ale jaja... jestem cholernym pesymistą i nigdy bym się nie spodziewał że sprzedadzą wszystkie bilety
https://www.facebook.com/ekipakryzys/ Grupa turystyczna mocno powiązana z FCWK - POGOŃ SZCZECIN
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.