Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
P.1948.S
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7422 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 18:48

Tasior napisał:  
A karnetowicze którzy się już zapisali to kiedy mają wpłacić pieniądze? Dopiero przy odbiorze biletów?

Tak :)

E.
Kibic
Na forum od 6484 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 19:01
środa, 12 maja:
tylko po meczu z Górnikiem Zabrze w stadionowych kioskach z pamiątkami (Fan Shop w środę nieczynny). Dodatkowo w kioskach kibice mogą zapisywać się na przejazd do Bydgoszczy pociągiem specjalnym (koszt 40 złotych).

odpowie mi ktoś kumaty czy zapisy też będą po meczu? czy przed meczem da już rade ?

Roman Pigwa
Kibic
Na forum od 5967 dni

*

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 19:04
'' tylko po meczu z Górnikiem Zabrze w stadionowych kioskach z pamiątkami (Fan Shop w środę nieczynny). Dodatkowo w kioskach kibice mogą zapisywać się na przejazd do Bydgoszczy pociągiem specjalnym (koszt 40 złotych). ''

rozumiem że we czwartek również będzie można dokonać wpisu na specjała ???

https://www.facebook.com/ekipakryzys/ Grupa turystyczna mocno powiązana z FCWK - POGOŃ SZCZECIN
taxi
Kibic
Na forum od 5720 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 19:22
ja również mam pytanie o specjał, proszę o nie zlinczowanie mnie :P
Czy jutro będzie możliwy zapis na specjał? Pytam się bo zależy mi na tym środku transportu. Na meczu z Górnikiem będę, ale zamierzam kupić bilet jutro,więc chciałbym też "zaklepać" sobie miejsce w pociągu. MKS!

NIEBUSZEWO
Kibic
Na forum od 6180 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 19:30
KURWA CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM!!!tylko po meczu z Górnikiem Zabrze w stadionowych kioskach z pamiątkami (Fan Shop w środę nieczynny). Dodatkowo w kioskach kibice mogą zapisywać się na przejazd do Bydgoszczy pociągiem specjalnym (koszt 40 złotych). TAK MOZNA !!!

AB INCUNABULIS POGOŃ SZCZECIN!!!
Mejdys
Kibic
Na forum od 5762 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 19:34
a ja mam 2 pytania:
1. skoro od jutra rusza otwarta sprzedaż to czy dalej jest możliwe wysyłanie maila grup powyżej 10 osób bo mamy zebraną grupę i lepiej jest w taki sposób nam to załatwic.
2. jak wygląda zapłata za te bilety jeśli już wyślę maila do SKPS? przy odbiorze?

Dzięki.

Jaro07
Kibic
Na forum od 5758 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 19:35

Mejdys napisał:  
a ja mam 2 pytania:
1. skoro od jutra rusza otwarta sprzedaż to czy dalej jest możliwe wysyłanie maila grup powyżej 10 osób bo mamy zebraną grupę i lepiej jest w taki sposób nam to załatwic.
2. jak wygląda zapłata za te bilety jeśli już wyślę maila do SKPS? przy odbiorze?

Dzięki.

To ja też dorzucę pytanie... Czy przy zapisach na specjał od razu płacimy 40zł ?

Obrazek jpg wstawiony na forum
Bombel
Kibic
Na forum od 5840 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 19:37
Nie mozesz zapłacić 1000 złotych za kilkadziesiąt osób. Ludzie nie zadawajcie takich banalnych pytań.

Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7222 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 19:58

Jaro07 napisał:  

Mejdys napisał:  
a ja mam 2 pytania:

Dzięki.

To ja też dorzucę pytanie... Czy przy zapisach na specjał od razu płacimy 40zł ?

płacisz 500pln zapytaj chłopaków na gnieździe i powied ze to siano na specjala dla Prawej Strony Miasta ..

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Thorgal
Kibic
Na forum od 7187 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 20:05

Czarny napisał:  
A co Wy tak panikujecie ? Narazie się skupcie na biletach ktore sa, a nie na wykupywaniu na neutralne sektory.

Dokładnie!
A jeśli już z jakichś przyczyn ktoś miałby kupować w otwartej sprzedaży to skoro nam przyznano (wg oficialki) sektory 19-24 to w wolnej sprzedaży są bilety na sąsiadujące sektory 17/18 i 25/26.
Ciekawe kamery do relacji TV z której strony będą umieszczone, pewnie od VIPów czyli naprzeciwko sektorów 15-18.

Obrazek gif wstawiony na forum

>cały stadion barwy w górę< Obrazek gif wstawiony na forum
Piona!
Kibic
Na forum od 7199 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 20:24

Mejdys napisał:  
a ja mam 2 pytania:

Dzięki.

Tak, nadal mozliwe sa zapisy zorganizowanych grup. Wysylasz mail i umawiasz sie na przekazanie pieniedzy badz robisz przelew.

taxi napisał:  
ja również mam pytanie o specjał, proszę o nie zlinczowanie mnie :P
Czy jutro będzie możliwy zapis na specjał? Pytam się bo zależy mi na tym środku transportu. Na meczu z Górnikiem będę, ale zamierzam kupić bilet jutro,więc chciałbym też "zaklepać" sobie miejsce w pociągu. MKS!

Zapisy od srody.

FCWK napisał:  
rozumiem że we czwartek również będzie można dokonać wpisu na specjała ???

Jesli zostana wolne miejsca to tak.

unknown napisał:  
,,Dla osób wybierających się transportem prywatnym uformowana zostanie także kolumna samochodowa.''

wiadomo cos wiecej na temat tej kolumny? (skad i kiedy rusza)

Jutro zostanie podana szczegolowa informacja na ten temat.

Czeko
Kibic
Na forum od 5994 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 21:19
a co z autkorami kiedy mozna sie zapisac i ile sie placi ??

420.
Kibic
Na forum od 5673 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 21:19
Chciałbym brata zabrać na mecz, ale nie wiem jak bilet mu przypada, ma skończone 15 lat.. czekam na odpowiedź

Czeko
Kibic
Na forum od 5994 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 21:20

FansPolice napisał:  
Chciałbym brata zabrać na mecz, ale nie wiem jak bilet mu przypada, ma skończone 15 lat.. czekam na odpowiedź

kazdy placi tyle samo

mariusz88
Kibic
Na forum od 6814 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 21:30
Mam pytanko... jutro będę chciał kupić 2 bilety dla siebie i dla kolegi, jeśli podam jego PESEL i tożsamość czy zostanie to uwzględnione ?? pracujemy a tylko mi udalo sie zalatwic wolne wiec jutro chce to załatwic! Prosze o odpowedź

Mefion
Kibic
Na forum od 5698 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 21:30
To tera moje pytanie.
Czy mój brat cioteczny w Szczecinie może zakupić mi bilet ? dojeżdżam pociągiem podejrzewam że Legia będzie nim jechać bo leci przez Warszawę no ale mniejsza... wracając do mojego pytania, posiadając mój PESEL i legitymacje szkolną ?

Czeko
Kibic
Na forum od 5994 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 21:31

Mefion napisał:  
To tera moje pytanie.
Czy mój brat cioteczny w Szczecinie może zakupić mi bilet ? dojeżdżam pociągiem podejrzewam że Legia będzie nim jechać bo leci przez Warszawę no ale mniejsza... wracając do mojego pytania, posiadając mój PESEL i legitymacje szkolną ?

kurwa nauczcie sie czytac

kiedy informacja o autokarach jaki koszt i wogole

RC
Kibic
Na forum od 6588 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 21:34
czytajcie ludzie forum, ja pierdolę...

Co do biletu na mecz - można kupić bilet drugiej osoby okazując jego dowód tożsamości z numerem PESEL, bądź skan tego dowodu. A co do biletów na pociąg niech inni się wypowiedzą.

Bukowe
obcy
Kibic
Na forum od 5767 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 21:41
co do organizacji ze sprzedaza jutrzejszych biletow czy tam bedzie wiecej osob te zapisy robiło zeby to sprawnie szło a pytam dlatego ze chce wyskoczyc w trakcie pracy i niemoge se pozwolic zeby mnie zadługo niebyło

Banan
Kibic
Na forum od 6093 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 21:41
Ja mam pytanie. Jak nie mam 18 lat to wystarczy legitymacja plus pesel spisany na karteczce?

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.16 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005