Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 19:01
środa, 12 maja:
tylko po meczu z Górnikiem Zabrze w stadionowych kioskach z pamiątkami (Fan Shop w środę nieczynny). Dodatkowo w kioskach kibice mogą zapisywać się na przejazd do Bydgoszczy pociągiem specjalnym (koszt 40 złotych).
odpowie mi ktoś kumaty czy zapisy też będą po meczu? czy przed meczem da już rade ?
Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 19:04
'' tylko po meczu z Górnikiem Zabrze w stadionowych kioskach z pamiątkami (Fan Shop w środę nieczynny). Dodatkowo w kioskach kibice mogą zapisywać się na przejazd do Bydgoszczy pociągiem specjalnym (koszt 40 złotych). ''
rozumiem że we czwartek również będzie można dokonać wpisu na specjała
https://www.facebook.com/ekipakryzys/ Grupa turystyczna mocno powiązana z FCWK - POGOŃ SZCZECIN
Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 19:22
ja również mam pytanie o specjał, proszę o nie zlinczowanie mnie
Czy jutro będzie możliwy zapis na specjał? Pytam się bo zależy mi na tym środku transportu. Na meczu z Górnikiem będę, ale zamierzam kupić bilet jutro,więc chciałbym też "zaklepać" sobie miejsce w pociągu. MKS!
Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 19:30
KURWA CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM!!!tylko po meczu z Górnikiem Zabrze w stadionowych kioskach z pamiątkami (Fan Shop w środę nieczynny). Dodatkowo w kioskach kibice mogą zapisywać się na przejazd do Bydgoszczy pociągiem specjalnym (koszt 40 złotych). TAK MOZNA !!!
Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 19:34
a ja mam 2 pytania:
1. skoro od jutra rusza otwarta sprzedaż to czy dalej jest możliwe wysyłanie maila grup powyżej 10 osób bo mamy zebraną grupę i lepiej jest w taki sposób nam to załatwic.
2. jak wygląda zapłata za te bilety jeśli już wyślę maila do SKPS? przy odbiorze?
A co Wy tak panikujecie ? Narazie się skupcie na biletach ktore sa, a nie na wykupywaniu na neutralne sektory.
Dokładnie!
A jeśli już z jakichś przyczyn ktoś miałby kupować w otwartej sprzedaży to skoro nam przyznano (wg oficialki) sektory 19-24 to w wolnej sprzedaży są bilety na sąsiadujące sektory 17/18 i 25/26.
Ciekawe kamery do relacji TV z której strony będą umieszczone, pewnie od VIPów czyli naprzeciwko sektorów 15-18.
a ja mam 2 pytania:
1. skoro od jutra rusza otwarta sprzedaż to czy dalej jest możliwe wysyłanie maila grup powyżej 10 osób bo mamy zebraną grupę i lepiej jest w taki sposób nam to załatwic.
2. jak wygląda zapłata za te bilety jeśli już wyślę maila do SKPS? przy odbiorze?
Dzięki.
Tak, nadal mozliwe sa zapisy zorganizowanych grup. Wysylasz mail i umawiasz sie na przekazanie pieniedzy badz robisz przelew.
ja również mam pytanie o specjał, proszę o nie zlinczowanie mnie
Czy jutro będzie możliwy zapis na specjał? Pytam się bo zależy mi na tym środku transportu. Na meczu z Górnikiem będę, ale zamierzam kupić bilet jutro,więc chciałbym też "zaklepać" sobie miejsce w pociągu. MKS!
Zapisy od srody.
rozumiem że we czwartek również będzie można dokonać wpisu na specjała
Jesli zostana wolne miejsca to tak.
,,Dla osób wybierających się transportem prywatnym uformowana zostanie także kolumna samochodowa.''
wiadomo cos wiecej na temat tej kolumny? (skad i kiedy rusza)
Jutro zostanie podana szczegolowa informacja na ten temat.
Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 21:30
Mam pytanko... jutro będę chciał kupić 2 bilety dla siebie i dla kolegi, jeśli podam jego PESEL i tożsamość czy zostanie to uwzględnione ?? pracujemy a tylko mi udalo sie zalatwic wolne wiec jutro chce to załatwic! Prosze o odpowedź
Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 21:30
To tera moje pytanie.
Czy mój brat cioteczny w Szczecinie może zakupić mi bilet ? dojeżdżam pociągiem podejrzewam że Legia będzie nim jechać bo leci przez Warszawę no ale mniejsza... wracając do mojego pytania, posiadając mój PESEL i legitymacje szkolną ?
To tera moje pytanie.
Czy mój brat cioteczny w Szczecinie może zakupić mi bilet ? dojeżdżam pociągiem podejrzewam że Legia będzie nim jechać bo leci przez Warszawę no ale mniejsza... wracając do mojego pytania, posiadając mój PESEL i legitymacje szkolną ?
Co do biletu na mecz - można kupić bilet drugiej osoby okazując jego dowód tożsamości z numerem PESEL, bądź skan tego dowodu. A co do biletów na pociąg niech inni się wypowiedzą.
Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 21:41
co do organizacji ze sprzedaza jutrzejszych biletow czy tam bedzie wiecej osob te zapisy robiło zeby to sprawnie szło a pytam dlatego ze chce wyskoczyc w trakcie pracy i niemoge se pozwolic zeby mnie zadługo niebyło
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.