Odp: Vlepki Pogoni - 03/03/2013 14:02
Nowe vlepy FzG dostępne od środy w Jockerze
Całkowity zysk na zalanie miasta granatowo bordową farba
Cena - 15 szt (3 szt. z wzoru) - 5 zl
Przy okazji zachęcam do kupna vlepek GNLS oraz vlepek dla dzieciaków produkcji Lokera ściany już czekają potrzebne tylko fundusze .
Zachęcamy również gorąco do zapisów na kieliszki zgodowe Pogoń-Legia w Jockerze lub emailem: [email protected]
Podnieś kamień, poczuj strzał adrenaliny,
Nalej farby do gaśnicy i rozpierdolą nią witryny...
Odp: Vlepki Pogoni - 04/03/2013 22:46
mam pytanie do wydawcow vlepek gdzie warto zamawiac vlepki do druku co polecicie chcialbym poznac jakies opinie lub najwygodniej jakby mi ktos jakas drukarnie zarekomendowal poniewaz chce druknac sobie kilka projektow
Odp: Vlepki Pogoni - 06/03/2013 22:36
Zapraszamy do zakupu nowych vlep FCWK z których dochód, przeznaczony będzie na nowe graffiti oraz rozwój fc w Wysokiej Kamieńskiej ! Do nabycia w Pubie joker (róg santockiej/witkiewicza) na meczach Pogoni (od najbliższego z Piastem w niedziele o 14:30 przypominamy) a także prywatnie...
https://www.facebook.com/ekipakryzys/ Grupa turystyczna mocno powiązana z FCWK - POGOŃ SZCZECIN
Odp: Vlepki Pogoni - 07/03/2013 06:15
Jak najbardziej polecamy vlepy od FCWK nie zastanawiać się tylko wspomóc zalanie granatowo bordową farbą Zachodniopomorskie.
Podnieś kamień, poczuj strzał adrenaliny,
Nalej farby do gaśnicy i rozpierdolą nią witryny...
Odp: Vlepki Pogoni - 07/03/2013 23:55
Szkoda tylko że vlepki nie robicie na własnym dworze tylko u typa z innej ekipy.
Nastepnym razem podbijcie do kogoś od nas.
Odp: Vlepki Pogoni - 08/03/2013 12:18
szkoda, że pytanie o grafika zadawałem na tym forum minimum dwa razy i nikt nie odpowiadał. Nie jesteśmy pierwszymi, którzy tak zrobili i pewnie nie ostatnimi.
https://www.facebook.com/ekipakryzys/ Grupa turystyczna mocno powiązana z FCWK - POGOŃ SZCZECIN
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.