Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 02/10/2008 17:34
Bramka marzenie, a jaki szał na trybunach był, to jedna z bramek Pogoni po których cieszyłem się jak dziecko. Pierwszą bramkę w tym meczu strzelił chyba Dymkowski, jeśli nie to mnie poprawcie.
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 02/10/2008 21:21
Jeżeli dobrze pamiętam, to po meczu piłkarze dziękowali za doping w koszulkach Pogoni Walczącej.
a co do bramki to faktycznie pierwszą Dymkowski strzelił, oprócz tego to on wpadł w Stanewa, próbując dojść do podania Kaczorowskiego.
Bramka marzenie, a jaki szał na trybunach był, to jedna z bramek Pogoni po których cieszyłem się jak dziecko. Pierwszą bramkę w tym meczu strzelił chyba Dymkowski, jeśli nie to mnie poprawcie.
pamietam, ze mialem nadzieje ze Dźwigała bedzie strzelal jak zobaczylem, ze podbiega Dubiela pomyslalem sobie ze to juz koniec...no ale za chwile byl juz moim ulubiencem
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest.
My w Szczecinie mamy taki klub,
Któremu oddaliśmy serca swe.
GRANATOWO - BORDOWY sztandar nad stadionem powiewa, powiewa,
Wiele tysięcy kibiców do boju zagrzewa, zagrzewa.
Więc marsz, marsz Pogonio, ukochana ma drużyno.
Czy wygrywasz, czy przegrywasz zostaniesz jedyną!
Sorry nie wiedziałem gdzie to wrzucić ale może ktoś będzie ciekawy jak Kaz strzelił brameczkę w barwach Setubal.
no na pewno nie w tym temacie, lepiej do ogórka wrzucić albo do ciekawe linki bądź "ligi zagraniczne-komentarze". Swoją drogą gdzieś mi zginął temat"polscy piłkarze za granicą" - pamiętam, że takie cuś było.. ewoluowało to w "ligi zagraniczne - komentarze"
do kasacji mój pościk, a cytowany prosiłbym przenieść.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.