Czapka 30 zł - zostało 5 sztuk
Szalik 35 zł - Narazie nie ma ale do końca tygodnia powinny już być. Dam znać. Chętni gg 16124062.
Możliwa wysyłka.
Zysk idzie na graffiti promujące Pogoń w naszym mieście.
Ostatnio edytowany przez: Szymczasty, 19 grudnia 2012, 20:06 [2 raz(y)]
' Bo dla mnie człowieku, żyć bez marzeń nie warto...'
Odp: Vlepki Pogoni - 18/12/2012 19:41
Mam pytanie, które mnie nurtuje ostatnim czasy - czy projekty dzielnicowe, fanklubowe itd są również przez kogoś oceniane i aprobowane lub nie ? Czy kontroluje ktoś mniej więcej na co idą pieniądze z zysku z różnych dzielnic i FC ? Zauważyłem dramatyczny spadek jakości w naszych szeregach, jak dalej tak pójdzie to poziom naszych gadżetów, naklejek itd nie będzie równał się nawet z pierwszą edycją vlepek na Pogoni (która zresztą była pomysłowa - nie to co w większości teraz - masówka). To jedna sprawa - druga to taka że obecnie jest wysyp gadżetów i wlepek (to akurat dobrze) ale efektów szczególnie nie widać. Myślę że powinniśmy wprowadzić tak jak u naszych braci - konkretne i klarowne zasady produkcji gadżetów. Wisiałby temat z podaną instrukcją - co , jak, do kogo. Chcesz coś wydać - piszesz maila na podany adres z projektami i pomysłami na co przeznaczyć pieniążki - dostajesz zgodę i działasz. Dzięki temu słabe projekty byłyby wyłapywane i co ważniejsze - można byłoby rozliczyć danego osobnika z efektów. Osobiście wiem do kogo się udać ale ostatnio wygląda to na niezły chaos i myślę ze przydałoby się na forum zrobić taki temat informacyjny aby później nie było niedomówień.
Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
Odp: Vlepki Pogoni - 20/12/2012 10:35
Zgadzam się z tym co napisałeś , ale to już chyba zależy od dzielnicy sądzę że wyszstkie dzielnice w Szczecinie zarządzane są tak że raczej padaka vlep czy gadżetów nie wyjdzie nie wiem jak wygląda to w FC ale dobrze by było gdyby znalazł się ktoś tak jak napisałeś aby projekty do niego trafiały do zatwierdzenia. I faktycznie jakość wykonania tych gadżetów spadła .
Niespełnione rządu obietnice = temat zastępczy kibice!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.