Grasz słabo nie Grasz wogule , to nie zabawa w Kopaczy.
Spojrzmy ,ze teraz sie dopiero zacznie ,,
Wójcik :,,Diagnoza to złamanie kości strzałkowej, która wyklucza z gry tego piłkarza do końca rundy jesiennej.'' Binkowski 1 strzal = 1 gool wiec GDZIE TE SUUPER WZMOCNIENIA CO KURAS MÓWIŁ ,,My nie chcemy nikogo kupywac bo mamy swietna atmosfere i solidna pake '' Widac ,wczoraj postanie 90 min na murawie .
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 14/09/2008 13:12
Z innej mańki. Widział ktoś może Olka Moskalewicza na meczu? Bo jakieś 45 minut przed meczem widziałem go w ch galaxy na zakupach... Żeby nie było na meczu byłem.
Wójcik :,,Diagnoza to złamanie kości strzałkowej, która wyklucza z gry tego piłkarza do końca rundy jesiennej.'' Binkowski 1 strzal = 1 gool wiec GDZIE TE SUUPER WZMOCNIENIA CO KURAS MÓWIŁ ,,My nie chcemy nikogo kupywac bo mamy swietna atmosfere i solidna pake '' Widac ,wczoraj postanie 90 min na murawie .
powtorze sie, ale niestety niepotrzebnie Judkowiaka skreslali. Najpierw Ferdzi, teraz Wojcik moze przydaliby sie nasi brązowi juniorzy, tylko, że czesci z nich tez juz nie ma...
ps ten temat przekroczyl okragle 1000 postow, mam nadzieje, ze do 2000 nie dojedzie...
Myślę, że takie spotkanie przedstawicieli kibiców z piłkarzami, trenerem i prezesami by się bardzo przydało! Może każdy zrozumiałby po co tutaj są i jakie są wobec nich oczekiwania.
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 14/09/2008 15:17
pierdolić to!
teraz trzeba sie skupić tylko i wyłącznie na środzie! jesli piłkarsko teraz jest taka miernota, trzeba pokazać że kibicowsko nie jest tak najgorzej! gołębię na bank przyjadą ostro spięci, a my nie mozemy dopuści, zeby byli od nas głośniejsi! wszyscy mobilizujmy się na środe i drzyjmy ryja jak tylko się da! głośno i wyraźnie! musimy się chociaz na ten mecz porządnie ogarnąć WSZYSCY!!! mam nadzieje ze bęben będzie, a my będziemy się trzymać rytmu który wystukuje!! i nie będziemy kończyś piosenek w ich połowie....!
pierdolić to!
teraz trzeba sie skupić tylko i wyłącznie na środzie! jesli piłkarsko teraz jest taka miernota, trzeba pokazać że kibicowsko nie jest tak najgorzej! gołębię na bank przyjadą ostro spięci, a my nie mozemy dopuści, zeby byli od nas głośniejsi! wszyscy mobilizujmy się na środe i drzyjmy ryja jak tylko się da! głośno i wyraźnie! musimy się chociaz na ten mecz porządnie ogarnąć WSZYSCY!!! mam nadzieje ze bęben będzie, a my będziemy się trzymać rytmu który wystukuje!! i nie będziemy kończyś piosenek w ich połowie....!
w środę wszyscy do PIEKŁA!!
pzdr!
Tak jak kolega napisał. W środę wszyscy na 12 i jedziemy z gołębiami !
Pogoń gra żenująco a winnych nie ma.Miał być awans będzie spadek?Jednym słowem WSTYD!
Tiaaa idz kieszonkowe cale postaw na spadek to po sezonie sobie pokemony pokupujesz jakich ci brakuje i wtedy bedziesz mial dopiero zabawe ze starym w wannie...
pierdolić to!
w środę wszyscy do PIEKŁA!!
pzdr!
Tak jak kolega napisał. W środę wszyscy na 12 i jedziemy z gołębiami !
jak 12 ma wygladac tak jak w I polowie z Elana to mysle ze lepiej jak wszyscy by sie zgromadzili pod kryta i tam doping przez 90 minut WSZYSTKICH - tak jak na niektorych wyjazdach. Tylko ze niech to bedzie doping ogarniety- zostali ci najwierniesjii wiec mozna caly mecz jechac z ambitnymi dluzszymi piensiami.
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 15/09/2008 11:16
Kurcze do końca rundy zagramy praktycznie bez bramkarza , do tego Chifon jeszcze przynajmniej z miesiąc poodpoczywa ,Biliński gra jakby był z drużyny przeciwnej.Napastnicy ostrzeliwują słupki i poprzeczki lub partolą sytuacje sam na sam
Nie wygląda to za dobrze...,a tu przecież trzeba skopać tyłki Zagłębiu,które żeby nie punkty ujemne byłoby przed nami w tabeli.
Łudzę się ,że na trybunach będzie trochę więcej kibiców niźli w sobotę.
Do zobaczenia na meczu.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.