"Z braku dowodów zostało częściowo umorzone śledztwo dotyczące odpalenia środków pirotechnicznych na meczu Korona Kielce - Polonia Warszawa. Anulowano także grzywny i zakazy stadionowe nałożone na ultrasów, a dwie osoby uniewinniono za używanie wulgaryzmów".
"- Do kupienia biletu w kasach nie jest potrzebna Karta Kibica.
- Karta Kibica nie jest także potrzebna, by wejść na stadion. Każdy kibic wchodzący na stadion musi mieć jednak ze sobą dokument tożsamości z numerem PESEL"
" Wśród zatrzymanych w piątek 210 osób są pseudokibice, którzy przyjechali do Warszawy z innych miast, a także obywatele Niemiec; m.in. przedstawiciele skrajnych organizacji lewicowych - dowiedziała się nieoficjalnie w stołecznej policji. "
co za idioci wymyslaja takie metody...to w takim razie po tym jak sprzedam ponad 100 rac jest szansa ze na wiosne zawina mnie bo na ktorejs beda moje odciski lub kawalek skory z palca..hehe.co za kurwa chory kraj...a My swoje jebac ruda kurwe!!!!
donald lobuzie wsadzimy ci chuja w buzie!!!
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Odp: Temat zastępczy kibice! - 17/01/2012 15:47
za gs24
Jak poinformowała podkarpacka policja, turniej odbywał się w Jarosławiu w ubiegłą sobotę. "W czasie jego trwania z budynku wyszła kilkunastoosobowa grupa mężczyzn. Jeden z nich zaczął wykrzykiwać wulgarne słowa. Agresywny mężczyzna został zatrzymany przez policjantów; okazało się, że miał ponad 1,5 promila alkoholu" - podała policja.
Sprawę zatrzymanego 20-latka skierowano do sądu z wnioskiem o rozpoznanie sprawy w postępowaniu przyspieszonym. Mężczyzna usłyszał zarzut zakłócania spokoju i porządku publicznego w związku z imprezą masową.
Sąd orzekł, że mężczyzna przez najbliższe trzy lata nie wejdzie na mecze piłki nożnej, ponadto 20-latek został ukarany 40 godzinami pracy na cele społeczne.
Za wulgarne słownictwo, zakaz! Śmiech na sali.
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.