"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
A zglaszaj sobie zglaszaj tylko nie zapomnij poprosic o samoukaranie za notoryczne wyzywanie i ublizanie za posrednictwem portali internetowych, kont pocztowych i komunikatorow
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Rozwiazanie kilku tygodniowej zagadki :) - 07/04/2010 00:41
Te osobiste wycieczki brały sie z frustracji czy z tępoty umysłowej tworzącego to wszystko? Prowodyr robiący teraz z siebie ofiare daje mi taką refleksje i memento dla nas wszystkich- głupota niektórych ludzi nie ma granic.
Nie wiem co było przyczyną takich ataków, prymitywnych dodam, na niektórych ludzi. Mozna sie nie zgadzac z niektórymi rzeczami, ale działanie w taki sposób dyskredytuje w całej okazałości taką personę. Bo tego, brak honoru i jaj.
Osbiscie ciesze sie że to sie skonczy, bo czy na tej stronie czy na konkurencyjnej czytanie takich rzeczy tworzonych po neandertalsku juz to robiło sie nieznośne. Zapał i gorliwosc w produkowaniu tego budził niesmak i zażenowanie. A najgorsze że robił to, z tego co widze dorosły facet,o zgrozo.
Ostatnio edytowany przez: anathema, 7 kwietnia 2010, 00:50 [1 raz(y)]
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Rozwiazanie kilku tygodniowej zagadki :) - 07/04/2010 01:06
Kurwa mi tam po tym zdjęciu to szkoda go się zrobiło..i gdyby nie ten mail do stowarzyszenia to podciągnął bym te jego wypociny pod kompleksy, idiotyczną chęć zaistnienia czy coś takiego..Jednak jest małe ALE..Nienawidzę Rozpruwających się placków!!!!Do wora!!!
Odp: Rozwiazanie kilku tygodniowej zagadki :) - 07/04/2010 10:44
Widze że spirala agresji nakręca się na całego W sumie to mam na to wyjebane, ale jakim to trzeba być idiotom aby zakładać na forum nowe konta i ubliżać innym? Zrozumiałbym jakby koleś miał ze 12 lat, ale tak to szkoda gadać.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.