2002 - mecz z Legią był chwillowym debiutem ( sektor 8 ) - tak mi się kojarzy
Mi sie wydaje ze na meczu z Lubinem wlasnie 2002.Tak jak piszesz na sektorze 8 byla trzymana w rekach...Chociaz juz w sumie nie pamietam, jaki to mecz dokladnie, ale dowiem sie.
2002 - mecz z Legią był chwillowym debiutem ( sektor 8 ) - tak mi się kojarzy
Mi sie wydaje ze na meczu z Lubinem wlasnie 2002.Tak jak piszesz na sektorze 8 byla trzymana w rekach...Chociaz juz w sumie nie pamietam, jaki to mecz dokladnie, ale dowiem sie.
]
no to tutaj już jestem pewien że na meczu z Legią.
Jestem pewien, bo jescze pamiętam jak debatowałem z R. że to flaga L jest
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Odp: Turniej pilkarski dla kibiców - 07/03/2010 07:29
W dniu wczorajszym odbył sie I Turniej Kibiców Pogoni w Drawsku Pomorskim, organizatorzy w ciągu 2 dni zoorganizowali zajebistą imprezę- za co należa sie podziękowania.Na turnieju obecni:
Pogoń Szczecin 40 (Prawobrzeże 15 i MW 17)
FC Chojna 17
FC Drawsko 25
FC Gryfice 10
FC Wałcz 13
FC Stargard Szczeciński 5
MKS Karlino 40
Wielim Szczecinek ok 10
1. miejsce Karlino po zwycięstwie 4:0 nad MW
2.MW
3. Drawsko po zwycięstwie w karnych nad Karlino II 3:2 (w meczu 1:1)
4.Karlino II
5.Prawobrzeże zwycięstwo nad Chojną 2:0
6.Chojna
7.Wałcz po zwycięstwie 5:0 nad MW jr.
8.MW jr.
9.Gryfice po zwyciestwie 3:2 nad PS on Tour
10.PS on Tour
bramkarzem turnieju został bramkarz MW
strzelcem...hmmm nie wiem ale pewnie ktoś dopisze
druzyna fair play to FC Wałcz
najlepszym zawodnikiem został zawodnik Prawobrzeża-hehe nieskromnie przyznam że ja
mimo atmosfery typowo turniejowej na trybunach kulturalnie i bez patologii, a na boiskach zacieta walka często na bardzo wysokim poziomie. z mojej strony również podziekowania dla sędziów za całokształt i za to że dotrwali do końca
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
najlepszym zawodnikiem został zawodnik Prawobrzeża-hehe nieskromnie przyznam że ja
. z mojej strony również podziekowania dla sędziów za całokształt i za to że dotrwali do końca
No mordeczko, walek na walku heheh...Pilkarz turnieju , toz tego w filmach nie graja , bo to z gatunku SF
Polscy sedziowie, to melanzowanicy sprzedawczykowie
Odp: Turniej pilkarski dla kibiców - 07/03/2010 09:29
FC Chojna dziękuje organizatorom za doskonałe ogarnięcie turnieju oraz wszystkim uczestnikom za dobrą zabawę.
Szczególne pozdrowienia dla sędziów za wysoki poziom gwizdania
Do następnego.
. z mojej strony również podziekowania dla sędziów za całokształt i za to że dotrwali do końca
No mordeczko, walek na walku heheh...Pilkarz turnieju , toz tego w filmach nie graja , bo to z gatunku SF
zwycięzców nikt nie rozlicza... fakt jest faktem trzeba było byc i udowodnic wyższość pdk kmwtw itd. hehe
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
organizatorzy stwierdzili..,, jednogłośnie najlepszym zawodnikiem turnieju zostaje ...,chyba nikt nie ma sprzeciwu??"
Odp: Turniej pilkarski dla kibiców - 07/03/2010 11:50
Jak ktoś będzie miał fotki, niech wkleji Co do najlepszego zawodnika i najlepszego bramkarza turnieju, werdykt jak najbardziej zasłużony i bez zastrzeżeń Po prostu chłopaki grali swoje
Odp: Turniej pilkarski dla kibiców - 07/03/2010 16:18
Druzyna Ps on Tour składa podziekowania za ogarniecie turnieju szczególnie w tak krótkim czasie jaki mieliscie. Gratulacje dla zwyciezców i pokonanych PS. Niestety Didier Drogba nie był w formie dlatego takie miejsce .Powrotu do zdrowie wszystkim kontuzjowanym zawodnikom a i na koniec ach ci nasi sedziowie no cóz tak bywa
W dniu wczorajszym odbył sie I Turniej Kibiców Pogoni w Drawsku Pomorskim, organizatorzy w ciągu 2 dni zoorganizowali zajebistą imprezę- za co należa sie podziękowania.Na turnieju obecni:
Pogoń Szczecin 40 (Prawobrzeże 15 i MW 17)
FC Chojna 17
FC Drawsko 25
FC Gryfice 10
FC Wałcz 13
FC Stargard Szczeciński 5
MKS Karlino 40
Wielim Szczecinek ok 10
1. miejsce Karlino po zwycięstwie 4:0 nad MW
2.MW
3. Drawsko po zwycięstwie w karnych nad Karlino II 3:2 (w meczu 1:1)
4.Karlino II
5.Prawobrzeże zwycięstwo nad Chojną 2:0
6.Chojna
7.Wałcz po zwycięstwie 5:0 nad MW jr.
8.MW jr.
9.Gryfice po zwyciestwie 3:2 nad PS on Tour
10.PS on Tour
bramkarzem turnieju został bramkarz MW
strzelcem...hmmm nie wiem ale pewnie ktoś dopisze
druzyna fair play to FC Wałcz
mimo atmosfery typowo turniejowej na trybunach kulturalnie i bez patologii, a na boiskach zacieta walka często na bardzo wysokim poziomie. z mojej strony również podziekowania dla sędziów za całokształt i za to że dotrwali do końca
na układy nie ma rady... wiadomo skąd tak niskie nasze miejsce;]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.