Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> PS on Tour: Wszyscy do KATOWIC! Ostatni wyjazd sezonu! Sobota 7.11.2009 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Kicek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6804 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do KATOWIC! Ostatni wyjazd sezonu! Sobota 7.11.2009 - 09/11/2009 20:34
a ja mam takie ciekawe pytanie. Dwóch znajomych pisało mi że oglądając mecz w tv słyszeli jak GKS na nas bluzgał m.in. "strzelcie ... gola" , ja osobiście na sektorze nic nie słyszałem dlatego sie zdziwiłem i nie za bardzo dowierzam w to co mi mówią. Wie może ktoś coś na ten temat?

MKS
Siwy188
Kibic
Na forum od 5806 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do KATOWIC! Ostatni wyjazd sezonu! Sobota 7.11.2009 - 09/11/2009 20:47
Pewnie kamera był pod sektorem pikoli, dlatego takie coś było słychać w TV. Ja osobiście nie słyszałem żeby blaszok czy jak to oni mówią na młyn to śpiewał. U nas było podobnie że pikole też wyzywały GKS jak przyjechali.

Pogoń Szczecin & Spójnia Stargard
WG
Kibic
Na forum od 5773 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do KATOWIC! Ostatni wyjazd sezonu! Sobota 7.11.2009 - 09/11/2009 20:47
Coś takiego miało miejsce po jednej z kontrowersyjnych sytuacji.
Mała część kibiców GKS-u tak śpiewała , jednak zaraz została zagłuszona przez pozytywny doping.
Pozdro.

Łysy z Brazzers
Kibic
Na forum od 5804 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do KATOWIC! Ostatni wyjazd sezonu! Sobota 7.11.2009 - 09/11/2009 22:54
W TV bardzo wyraznie bylo slychac "jazda z kur.. hej Gieksa jazda z kur..".

....
Kibic
Na forum od 5867 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do KATOWIC! Ostatni wyjazd sezonu! Sobota 7.11.2009 - 09/11/2009 23:11

Ostmark napisał:  

Już to wyżej inni napisali więc po co roztrząsasz. U nas też pikniki się spinały na GieKSę, wszystkich nie da rady ogarnąć.

TradycjaZobowiązuje!
Moderator**
Na forum od 7149 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do KATOWIC! Ostatni wyjazd sezonu! Sobota 7.11.2009 - 10/11/2009 07:34

Leo24 napisał:  

Wolff napisał:  
Leo24 jak dotąd to jedyną osobą która się pruje jesteś Ty.Więc skończ już swój lament bo twoje posty po prostu wkurwiają.Pojechałeś raz czy dwa na wyjazd i wydaje ci się chyba że wszystkich będziesz ustawiał.

wolff pruje sie bo w slusznej sprawie jak bys zauwazyl i dla twojej informacji wyjazdow ma na tyle duzo ze odezwac sie moge,a nadszedl czas zeby patologie wlasnie ustawic jak trzeba,dyzio wrescie sie zrozumielismy:) Wiosna zapowiada sie bardzo ciekawie:):):)

super fajnie git majonez, ale wasciu skoncz juz pierdolić co chwile to samo bo tylko syf robisz a nic konstruktywnego tu nie wnosisz!

nie chciałem się wcinać, ale naprawdę już to męczy oko.
a jeśli już skończyłeś to chwała tobie za to;]!
pzdr

1948 - 2018 i dalej! historia bez końca!
GOT64
Kibic
Na forum od 5664 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do KATOWIC! Ostatni wyjazd sezonu! Sobota 7.11.2009 - 10/11/2009 13:19
Relacja z trybun z meczu GKS Katowice - Pogoń Szczecin!

http://www.gieksa-tv.pl/gks-katowice-pogo%C5%84-szczecin-1-po%C5%82owa-relacja-z-trybun.html

2 połowa -> http://www.gieksa-tv.pl/gks-katowice-pogo%C5%84-szczecin-2-po%C5%82owa-relacja-z-trybun.html

Z początku fajny doping kibiców Górnika,którzy wsparli nas na tym meczu w około 1000 osób.

Pozdrawiam
SK1964

PS. Mam nadzieje, że nie naruszyliśmy regulaminu. Mam nadzieje, że kibice Pogoni będą zainteresowani obejrzeniem tego filmiku. W innym przypadku prosze o usunięcie posta.

www.bukowa1.pl / www.gieksa-tv.pl
Łysy z Brazzers
Kibic
Na forum od 5804 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do KATOWIC! Ostatni wyjazd sezonu! Sobota 7.11.2009 - 10/11/2009 21:58

RC napisał:  

Ostmark napisał:  

Już to wyżej inni napisali więc po co roztrząsasz. U nas też pikniki się spinały na GieKSę, wszystkich nie da rady ogarnąć.

Gdzie napisali? Pokaz mi kur.. gdzie ktos to napisal madralo.

Ostry
Kibic
Na forum od 7292 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do KATOWIC! Ostatni wyjazd sezonu! Sobota 7.11.2009 - 10/11/2009 22:32
"a ja mam takie ciekawe pytanie. Dwóch znajomych pisało mi że oglądając mecz w tv słyszeli jak GKS na nas bluzgał m.in. "strzelcie ... gola" , ja osobiście na sektorze nic nie słyszałem dlatego sie zdziwiłem i nie za bardzo dowierzam w to co mi mówią. Wie może ktoś coś na ten temat? " - Kicek. Chodzi o kontekst gamoniu. Co nas obchodzi czy spiewali strzelcie.... gola, jazda z k...... czy inne.

O mój MKS-ie Ja Kocham Cię !!
Łysy z Brazzers
Kibic
Na forum od 5804 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do KATOWIC! Ostatni wyjazd sezonu! Sobota 7.11.2009 - 10/11/2009 22:52
GAMONIU, kolega zadal pytanie czy wiemy cos na ten temat, wiec udzielilem sie na tyle na ile moglem.

Ostry
Kibic
Na forum od 7292 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do KATOWIC! Ostatni wyjazd sezonu! Sobota 7.11.2009 - 10/11/2009 23:55
W pewnym sensie powtarzajac to co juz bylo wyzej napisane. Bez odbioru.

O mój MKS-ie Ja Kocham Cię !!
Wisniowiecki
Kibic
Na forum od 7406 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do KATOWIC! Ostatni wyjazd sezonu! Sobota 7.11.2009 - 11/11/2009 00:37
Na stronie TVP Sport macie mecz, obejrzyjcie sobie czy bylo słychać czy nie. Ja tam w K-cach nic nie słyszałem.

Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7222 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do KATOWIC! Ostatni wyjazd sezonu! Sobota 7.11.2009 - 11/11/2009 20:52
ogolnie GKS ublizala bo bylo slychac w tv i co z tego?? kurwa moze jest ogolnie na spokojnie ostatnio i z nimi i z Gónikiem ale to nie oznacza ze mamy zgode i bedziemy sobie w dupe wlazic!!
do Leo24- skad ty sie kurwa urwales?? ublizasz wszystkim dookola i pierdolisz ze masz tyle wyjazdow zeby sie odzywac...skoro tak to w takim razie masz prawo odzywania sie na wyjezdzie i beda cie sluchac a nawet mozesz wyjebac komus blache jezeli uwazasz ze kompromituje Pogoń. jezeli jednak uwazasz ze nie mozesz wyjebac na odmul blachy tzn ze mozesz zwrocic sie do kogos o to zeby ogarnal( chociaz poniekad dziwnie wyglada skarzenie na kogos- czy nie uwazasz??) a jezeli nie to stul dupke i czekaj na rozwoj wypadkow...sa wyjazdy na ktorych melanz bedzie i tego sie nie uniknieten nie powinien taki byc ale..). na tym wyjezdzie bylo malo osob ogarnietych i bylo jak bylo i znowu jest lament, ale jak sa osoby ogarniete, terroryzuja debili nie umiejacych sie zachowac to sa znowu placze...w nastepnej rundzie napewno zajmiemy sie problemem alkoholowym jak i gamoniowym :D kto sie nie bedzie potrafil dostosowac skonczy wyjazd w polowie trasy na jakims wypizdziewie :D

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
kingaps
Kibic
Na forum od 8372 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do KATOWIC! Ostatni wyjazd sezonu! Sobota 7.11.2009 - 12/11/2009 10:28
A czemu w jakimś wypiździewie. Proponuję w Posen lub Breslau. Niech wysiada ze spritem i zobaczymy kto nie ma szans...

Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.

PO - PiS 9:6 F*CK ! F*CK !

Mordę może mam nie w tamburyn, ale mam zasady
tarpan
Kibic
Na forum od 7726 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do KATOWIC! Ostatni wyjazd sezonu! Sobota 7.11.2009 - 12/11/2009 12:53

kingaps napisał:  
A czemu w jakimś wypiździewie. Proponuję w Posen lub Breslau. Niech wysiada ze spritem i zobaczymy kto nie ma szans...

Bo to nie reklama sprajta, schowa barwy pujdzie do knajpy poczeka spokojnie na pociag powrotny i szczesliwy i dumny z prowiantem wróci do Szczecina pierwszym lepszym pociągiem. Wypiździewo lepiej sie nadaje ;) do domu daleko sklepu knajpy nie ma ;) poczekalni dworcowej też nie ma, na pociąg powrotny żadnych szans, alko. zaczyna puszczać, wtedy dopiero zaczyna się gimnastyka i karnawał ;)

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
MTS.
Kibic
Na forum od 6299 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do KATOWIC! Ostatni wyjazd sezonu! Sobota 7.11.2009 - 12/11/2009 13:01

kingaps napisał:  

bo nie jeździmy na Bundesligę. Sam jesteś PosenlubBreslau...

D.
Kibic
Na forum od 6636 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do KATOWIC! Ostatni wyjazd sezonu! Sobota 7.11.2009 - 12/11/2009 13:05
Tak jeszcze odnośnie spraw organizacyjnych dotyczących wyjazdu ktoś tam wspominał o ładnej brunetce z ochrony, ale czytać to ona za bardzo nie umiała cztery razy wertowała listę zanim znalazła moje nazwisko podobnie z osobami przede mną - dobrze byłoby gdyby lista osób przekazywana dla gospodarzy uszeregowana została alfabetycznie.

Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili

Obrazek gif wstawiony na forum
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7222 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do KATOWIC! Ostatni wyjazd sezonu! Sobota 7.11.2009 - 12/11/2009 14:28

Dyzio napisał:  
Tak jeszcze odnośnie spraw organizacyjnych dotyczących wyjazdu ktoś tam wspominał o ładnej brunetce z ochrony, ale czytać to ona za bardzo nie umiała cztery razy wertowała listę zanim znalazła moje nazwisko podobnie z osobami przede mną - dobrze byłoby gdyby lista osób przekazywana dla gospodarzy uszeregowana została alfabetycznie.

chuj z listami :D hehe

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
hPS
*zablokowany
Na forum od 7408 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do KATOWIC! Ostatni wyjazd sezonu! Sobota 7.11.2009 - 12/11/2009 17:58

Ekipant napisał:  

Dyzio napisał:  

i zakazami :D

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7222 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do KATOWIC! Ostatni wyjazd sezonu! Sobota 7.11.2009 - 12/11/2009 20:26

hPS napisał:  

Ekipant napisał:  

Dyzio napisał:  

i zakazami :D

hehe no tak :D

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005