Z początku fajny doping kibiców Górnika,którzy wsparli nas na tym meczu w około 1000 osób.
Pozdrawiam
SK1964
PS. Mam nadzieje, że nie naruszyliśmy regulaminu. Mam nadzieje, że kibice Pogoni będą zainteresowani obejrzeniem tego filmiku. W innym przypadku prosze o usunięcie posta.
Odp: PS on Tour: Wszyscy do KATOWIC! Ostatni wyjazd sezonu! Sobota 7.11.2009 - 10/11/2009 22:32
"a ja mam takie ciekawe pytanie. Dwóch znajomych pisało mi że oglądając mecz w tv słyszeli jak GKS na nas bluzgał m.in. "strzelcie ... gola" , ja osobiście na sektorze nic nie słyszałem dlatego sie zdziwiłem i nie za bardzo dowierzam w to co mi mówią. Wie może ktoś coś na ten temat? " - Kicek. Chodzi o kontekst gamoniu. Co nas obchodzi czy spiewali strzelcie.... gola, jazda z k...... czy inne.
Odp: PS on Tour: Wszyscy do KATOWIC! Ostatni wyjazd sezonu! Sobota 7.11.2009 - 11/11/2009 20:52
ogolnie GKS ublizala bo bylo slychac w tv i co z tego?? kurwa moze jest ogolnie na spokojnie ostatnio i z nimi i z Gónikiem ale to nie oznacza ze mamy zgode i bedziemy sobie w dupe wlazic!!
do Leo24- skad ty sie kurwa urwales?? ublizasz wszystkim dookola i pierdolisz ze masz tyle wyjazdow zeby sie odzywac...skoro tak to w takim razie masz prawo odzywania sie na wyjezdzie i beda cie sluchac a nawet mozesz wyjebac komus blache jezeli uwazasz ze kompromituje Pogoń. jezeli jednak uwazasz ze nie mozesz wyjebac na odmul blachy tzn ze mozesz zwrocic sie do kogos o to zeby ogarnal( chociaz poniekad dziwnie wyglada skarzenie na kogos- czy nie uwazasz??) a jezeli nie to stul dupke i czekaj na rozwoj wypadkow...sa wyjazdy na ktorych melanz bedzie i tego sie nie uniknieten nie powinien taki byc ale..). na tym wyjezdzie bylo malo osob ogarnietych i bylo jak bylo i znowu jest lament, ale jak sa osoby ogarniete, terroryzuja debili nie umiejacych sie zachowac to sa znowu placze...w nastepnej rundzie napewno zajmiemy sie problemem alkoholowym jak i gamoniowym kto sie nie bedzie potrafil dostosowac skonczy wyjazd w polowie trasy na jakims wypizdziewie
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
A czemu w jakimś wypiździewie. Proponuję w Posen lub Breslau. Niech wysiada ze spritem i zobaczymy kto nie ma szans...
Bo to nie reklama sprajta, schowa barwy pujdzie do knajpy poczeka spokojnie na pociag powrotny i szczesliwy i dumny z prowiantem wróci do Szczecina pierwszym lepszym pociągiem. Wypiździewo lepiej sie nadaje do domu daleko sklepu knajpy nie ma poczekalni dworcowej też nie ma, na pociąg powrotny żadnych szans, alko. zaczyna puszczać, wtedy dopiero zaczyna się gimnastyka i karnawał
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Odp: PS on Tour: Wszyscy do KATOWIC! Ostatni wyjazd sezonu! Sobota 7.11.2009 - 12/11/2009 13:05
Tak jeszcze odnośnie spraw organizacyjnych dotyczących wyjazdu ktoś tam wspominał o ładnej brunetce z ochrony, ale czytać to ona za bardzo nie umiała cztery razy wertowała listę zanim znalazła moje nazwisko podobnie z osobami przede mną - dobrze byłoby gdyby lista osób przekazywana dla gospodarzy uszeregowana została alfabetycznie.
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Tak jeszcze odnośnie spraw organizacyjnych dotyczących wyjazdu ktoś tam wspominał o ładnej brunetce z ochrony, ale czytać to ona za bardzo nie umiała cztery razy wertowała listę zanim znalazła moje nazwisko podobnie z osobami przede mną - dobrze byłoby gdyby lista osób przekazywana dla gospodarzy uszeregowana została alfabetycznie.
chuj z listami hehe
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
chuj z listami hehe
i zakazami
hehe no tak
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.