Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> PS on Tour- Wszyscy do Płocka! Zapisy do czwartku w UltraShop! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Promocja
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7030 dni

Odp: PS on Tour- Wszyscy do Płocka! Zapisy do czwartku w UltraShop! - 01/11/2009 19:39
w ogóle te całe mm to jakas lipa zdjęcia jakieś lipne albo twarzówki filmiki to mix zdjęć z filmikami jak dopingują goście ktoś się chyba pomylił z powołaniem

Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,

PS!
-HL
Kibic
Na forum od 7881 dni

Odp: PS on Tour- Wszyscy do Płocka! Zapisy do czwartku w UltraShop! - 01/11/2009 21:54
Podane w artykule MM liczby pochodza z tego forum Klik najprawdopodobniej w oparciu o klubowe informacje i zgadzaja sie w zakresie ogolnej liczby sprzedanych biletow. Nie wiem natomiast skad sobie typ wyciagnal ta liczbe 130 - dowody sprawdzal czy jak? Tak jak napisal P. w momencie wyjazdu ze Szczecina na listach bylo juz duzo wiecej osob, a do tego doszly FC i osoby ktore kupowaly bilety pod stadionem. Bylo nas przynajmniej ze 2 razy tyle

Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
pit26
Kibic
Na forum od 8033 dni

Odp: PS on Tour- Wszyscy do Płocka! Zapisy do czwartku w UltraShop! - 01/11/2009 22:01
Tymczasem w relacji z meczu, ktora sie ukaze w jutrzejszej wyborczej napisali, cytat:

"Pogoń dopingowana była przez ponad 400 fanów. Ponad 100 dotarło ze Szczecina (weszli przed meczem na sektor), resztę stanowili zaprzyjaźnieni sympatycy Legii (dochodzili w trakcie pierwszej połowy)."

http://miasta.gazeta.pl/szczecin/1,34943,7209839,Gornik_przegral__Pogon_wiceliderem_I_ligi_.html

Vi kommer sammen!
Danske liv... Odense...
J.
Kibic
Na forum od 5812 dni

*

Odp: PS on Tour- Wszyscy do Płocka! Zapisy do czwartku w UltraShop! - 02/11/2009 09:41

pit26 napisał:  
Tymczasem w relacji z meczu, ktora sie ukaze w jutrzejszej wyborczej napisali, cytat:

"Pogoń dopingowana była przez ponad 400 fanów. Ponad 100 dotarło ze Szczecina (weszli przed meczem na sektor), resztę stanowili zaprzyjaźnieni sympatycy Legii (dochodzili w trakcie pierwszej połowy)."

http://miasta.gazeta.pl/szczecin/1,34943,7209839,Gornik_przegral__Pogon_wiceliderem_I_ligi_.html

Nie wiem komu i dlaczego zależy na zaniżaniu liczb wyjazdowych Pogoni...

zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
UGG
Kibic
Na forum od 8580 dni

Odp: PS on Tour- Wszyscy do Płocka! Zapisy do czwartku w UltraShop! - 02/11/2009 09:56

P. napisał:  

MM napisał:  
Tak bawili się kibice Pogoni i Legii w Płocku
Artykuł nie został jeszcze ukończony i czeka na publikację

Wychodzi na to ze MM Szczecin to tez tylko "gazeta"...
Oj UGG hehe, miejmy nadzieje, ze nie Ty dopisales reszte, a jak masz wplyw na tego "redaktora" to go upomnisz.Z reszta rzetelny felietonista nie pisalby konkretnych liczb na podtsawie wpisu nie autoryzowanej osoby na pewnym forum...

Jest czas pracy i czas odpoczynku. Na weekend wypadło mi tym razem to drugie, więc o "materiale" zamieszczonym przez niejakiego Ciastola właśnie się dowiaduję. Jak było w rzeczywistości, czyli kto i co napisał będę wiedział jak porozmawiam z osobami mającymi dyżur w sob/nie.

Żelazo nie klęka
CzesiuHydraulik
Kibic
Na forum od 7044 dni

**

Odp: PS on Tour- Wszyscy do Płocka! Zapisy do czwartku w UltraShop! - 02/11/2009 10:15

Safe napisał:  
co Wy rozmawiacie w ogóle B. uciekał, a Wy internetowi napinacze kręciliście filmy, których nikt nie ma, bo w łeb dostaliście :D ^^

Z tym sie nie zgodze, że uciekał hehe :]

Ga(L)a napisał:  
Wyjazd jak najbardziej na plus !! Mimo kilku niepotrzebnych zdarzeń praktycznie zero patologii. Co do ustawek niejaki B. dwukrotnie wprowadził nas w błąd kto walczy bez koszulek, także to nasz autokar zgarnia całą pule (czego ?? ) Dzieki bracia za wspólny wyjazd.

Gdy rozmawiaja ze sobą 2 autokary na głośno - mówiącym to ciężko wogóle się normalnie dogadać :]
Wyjazd na duży +. Proponuje skupić się już na Katowicach i nie ciągnąć tego tematu :P

SAMI PRZECIWKO WSZYSTKIM!!! MW'03
UGG
Kibic
Na forum od 8580 dni

Odp: PS on Tour- Wszyscy do Płocka! Zapisy do czwartku w UltraShop! - 02/11/2009 10:47
I sprawa się wyjaśniła.

Wszelkie informacje, które znalazły się w "materiale" pochodziły od niejakiego Ciastola, w tym także statystyki. Te ostatnie gość przekazał dziennikarzowi dyżurnemu przez GG, z prośbą o dodanie do pierwotnej wersji artykułu.

MM to serwis społecznościowy, każda zalogowana osoba może dodać wieść, stąd czasem mogą się takie kwiatki pojawić.

Żelazo nie klęka
P.
Do końca!
Na forum od 7878 dni

Odp: PS on Tour- Wszyscy do Płocka! Zapisy do czwartku w UltraShop! - 02/11/2009 12:12

UGG napisał:  
I sprawa się wyjaśniła.

Wszelkie informacje, które znalazły się w "materiale" pochodziły od niejakiego Ciastola, w tym także statystyki. Te ostatnie gość przekazał dziennikarzowi dyżurnemu przez GG, z prośbą o dodanie do pierwotnej wersji artykułu.

MM to serwis społecznościowy, każda zalogowana osoba może dodać wieść, stąd czasem mogą się takie kwiatki pojawić.

Krystian vel.Ciastol, moze chcesz cos jeszcze dodac??
Koniec kariery tego osobnika jest nieunikniony(i wcale nie chodzi mi tu o internet) i bedzie przestroga dla innych!

Sami przeciw wszystkim!!!
Ciastol
Kibic
Na forum od 5885 dni

Odp: PS on Tour- Wszyscy do Płocka! Zapisy do czwartku w UltraShop! - 02/11/2009 14:40

P. napisał:  

UGG napisał:  
I sprawa się wyjaśniła.

Krystian vel.Ciastol, moze chcesz cos jeszcze dodac??
Koniec kariery tego osobnika jest nieunikniony(i wcale nie chodzi mi tu o internet) i bedzie przestroga dla innych!

Tak chcę coś dodać, jest mi trasznie głupio teraz, żeczywiście napisałem to i na drugi dzień się ogarnąłem ż zrobiłem coś bardzo głupiego i że się do tego nie nadaję. Sugerowałem się jakimiś wpisami od niewiadomo jakich ludzi. Pierwotnie chciałem dodać sam filmik i skopiować art z Pogoń.v.pl ale redaktor się nie zgodził, więc napisałem ten szajs, sorry że się nie przyznałem ale było mi głupio za ten tekst, od razu na drugi dzień napisałem prośbę o usunięcie, P. wiem ile wkładaćie w organizację tego wszystkiego, i jest mi głupio, wiem że chcielibyście mnie zlinczować ale nie cofne tego co zrobiłem chociarz bym chciał, jeszcze raz przepraszam, i obiecuję że to był mój ostatni artykuł, nie będę pisał tylko kibicował. I szczerze sam się później zastanawiałem skąd oni wzieli liczbę 130 osób ze Szczecina.

Pichu
Kibic
Na forum od 5764 dni

Odp: PS on Tour- Wszyscy do Płocka! Zapisy do czwartku w UltraShop! - 02/11/2009 17:11
Popraw ortografie

To Co Nas Łączy ! - Granatowo-Bordowa Krew
Cz
Kibic
Na forum od 7551 dni

Odp: PS on Tour- Wszyscy do Płocka! Zapisy do czwartku w UltraShop! - 02/11/2009 17:45
Wniosek dla ciastola i innych poczujacych magie "dziennikarza" jest jeden, najlepiej nic nic pisac na temat Pogoni na obcych forach, portalach czy stronach, od podawania liczb i innych wiadomosci sa wyznaczone osoby, tyle.

www.sectorshop.net
Ciastol
Kibic
Na forum od 5885 dni

Odp: PS on Tour- Wszyscy do Płocka! Zapisy do czwartku w UltraShop! - 02/11/2009 17:52

Czarny napisał:  
Wniosek dla ciastola i innych poczujacych magie "dziennikarza" jest jeden, najlepiej nic nic pisac na temat Pogoni na obcych forach, portalach czy stronach, od podawania liczb i innych wiadomosci sa wyznaczone osoby, tyle.

Wiem, zrobiłem straszny błąd, już nigdy nie będę pisał takich rzeczy, nie potrzebne mi to, rzeczywiście, od tego są wyznaczone osoby, nie ja. Przepraszam.

Ostatnio edytowany przez: Ciastol, 2 listopada 2009, 18:33 [1 raz(y)]

nowa od nowa
Kibic
Na forum od 6621 dni

Odp: PS on Tour- Wszyscy do Płocka! Zapisy do czwartku w UltraShop! - 02/11/2009 18:27

Ciastol napisał:  

Czarny napisał:  

Wiem, zrobiłem straszny błąd, już nigdy nie będę pisał takich żeczy, nie potrzebne mi to, rzeczywiście, od tego są wyznaczone osoby, nie ja. Przepraszam.

RZeczy !!! Strasznie to razi po oczach...

PZPN=Pieniądze Zagrabimy Piłke Niszczymy
Maxvell
Kibic
Na forum od 5812 dni

Odp: PS on Tour- Wszyscy do Płocka! Zapisy do czwartku w UltraShop! - 02/11/2009 18:52
Bo informacje to się podaje ze strony zainteresowanego klubu, a nie z ....

Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
BadBoy
Kibic
Na forum od 7593 dni

Odp: PS on Tour- Wszyscy do Płocka! Zapisy do czwartku w UltraShop! - 02/11/2009 19:49

Ciastol napisał:  
Wiem, zrobiłem straszny błąd, już nigdy nie będę pisał takich rzeczy, nie potrzebne mi to, rzeczywiście, od tego są wyznaczone osoby, nie ja. Przepraszam.

Przestań się mazać ja pierd..Jak to czytam to normalnie zastanawiam się jaką płeć prezentujesz...Zajebałeś babola, nawet jak dostaniesz za to blachę to tylko dlatego że zasłużyłeś, ale nie maż się proszę.!!!!

No One Like Us....We don't Care...
Steryd
Kibic
Na forum od 8573 dni

**

Odp: PS on Tour- Wszyscy do Płocka! Zapisy do czwartku w UltraShop! - 02/11/2009 22:24

badboy napisał:  

Ciastol napisał:  

Przestań się mazać ja pierd..Jak to czytam to normalnie zastanawiam się jaką płeć prezentujesz...Zajebałeś babola, nawet jak dostaniesz za to blachę to tylko dlatego że zasłużyłeś, ale nie maż się proszę.!!!!

Nie dosc, ze zero charakteru, to jeszcze ortografia i pisownia tragiczna. Ktos taki na dziennikarza sie pcha?

1948
-HL
Kibic
Na forum od 7881 dni

Odp: PS on Tour- Wszyscy do Płocka! Zapisy do czwartku w UltraShop! - 03/11/2009 01:53

Steryd napisał:  

Nie dosc, ze zero charakteru, to jeszcze ortografia i pisownia tragiczna. Ktos taki na dziennikarza sie pcha?

W naszym kraju to standard ;)

Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.15 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005