Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
Odp: PS on Tour- Wszyscy do Płocka! Zapisy do czwartku w UltraShop! - 01/11/2009 21:54
Podane w artykule MM liczby pochodza z tego forum Klik najprawdopodobniej w oparciu o klubowe informacje i zgadzaja sie w zakresie ogolnej liczby sprzedanych biletow. Nie wiem natomiast skad sobie typ wyciagnal ta liczbe 130 - dowody sprawdzal czy jak? Tak jak napisal P. w momencie wyjazdu ze Szczecina na listach bylo juz duzo wiecej osob, a do tego doszly FC i osoby ktore kupowaly bilety pod stadionem. Bylo nas przynajmniej ze 2 razy tyle
Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
"Pogoń dopingowana była przez ponad 400 fanów. Ponad 100 dotarło ze Szczecina (weszli przed meczem na sektor), resztę stanowili zaprzyjaźnieni sympatycy Legii (dochodzili w trakcie pierwszej połowy)."
Nie wiem komu i dlaczego zależy na zaniżaniu liczb wyjazdowych Pogoni...
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Jest czas pracy i czas odpoczynku. Na weekend wypadło mi tym razem to drugie, więc o "materiale" zamieszczonym przez niejakiego Ciastola właśnie się dowiaduję. Jak było w rzeczywistości, czyli kto i co napisał będę wiedział jak porozmawiam z osobami mającymi dyżur w sob/nie.
co Wy rozmawiacie w ogóle B. uciekał, a Wy internetowi napinacze kręciliście filmy, których nikt nie ma, bo w łeb dostaliście ^^
Z tym sie nie zgodze, że uciekał hehe
Wyjazd jak najbardziej na plus !! Mimo kilku niepotrzebnych zdarzeń praktycznie zero patologii. Co do ustawek niejaki B. dwukrotnie wprowadził nas w błąd kto walczy bez koszulek, także to nasz autokar zgarnia całą pule (czego ?? ) Dzieki bracia za wspólny wyjazd.
Gdy rozmawiaja ze sobą 2 autokary na głośno - mówiącym to ciężko wogóle się normalnie dogadać
Wyjazd na duży +. Proponuje skupić się już na Katowicach i nie ciągnąć tego tematu
Wszelkie informacje, które znalazły się w "materiale" pochodziły od niejakiego Ciastola, w tym także statystyki. Te ostatnie gość przekazał dziennikarzowi dyżurnemu przez GG, z prośbą o dodanie do pierwotnej wersji artykułu.
MM to serwis społecznościowy, każda zalogowana osoba może dodać wieść, stąd czasem mogą się takie kwiatki pojawić.
Wszelkie informacje, które znalazły się w "materiale" pochodziły od niejakiego Ciastola, w tym także statystyki. Te ostatnie gość przekazał dziennikarzowi dyżurnemu przez GG, z prośbą o dodanie do pierwotnej wersji artykułu.
MM to serwis społecznościowy, każda zalogowana osoba może dodać wieść, stąd czasem mogą się takie kwiatki pojawić.
Krystian vel.Ciastol, moze chcesz cos jeszcze dodac??
Koniec kariery tego osobnika jest nieunikniony(i wcale nie chodzi mi tu o internet) i bedzie przestroga dla innych!
Krystian vel.Ciastol, moze chcesz cos jeszcze dodac??
Koniec kariery tego osobnika jest nieunikniony(i wcale nie chodzi mi tu o internet) i bedzie przestroga dla innych!
Tak chcę coś dodać, jest mi trasznie głupio teraz, żeczywiście napisałem to i na drugi dzień się ogarnąłem ż zrobiłem coś bardzo głupiego i że się do tego nie nadaję. Sugerowałem się jakimiś wpisami od niewiadomo jakich ludzi. Pierwotnie chciałem dodać sam filmik i skopiować art z Pogoń.v.pl ale redaktor się nie zgodził, więc napisałem ten szajs, sorry że się nie przyznałem ale było mi głupio za ten tekst, od razu na drugi dzień napisałem prośbę o usunięcie, P. wiem ile wkładaćie w organizację tego wszystkiego, i jest mi głupio, wiem że chcielibyście mnie zlinczować ale nie cofne tego co zrobiłem chociarz bym chciał, jeszcze raz przepraszam, i obiecuję że to był mój ostatni artykuł, nie będę pisał tylko kibicował. I szczerze sam się później zastanawiałem skąd oni wzieli liczbę 130 osób ze Szczecina.
Wniosek dla ciastola i innych poczujacych magie "dziennikarza" jest jeden, najlepiej nic nic pisac na temat Pogoni na obcych forach, portalach czy stronach, od podawania liczb i innych wiadomosci sa wyznaczone osoby, tyle.
Wiem, zrobiłem straszny błąd, już nigdy nie będę pisał takich rzeczy, nie potrzebne mi to, rzeczywiście, od tego są wyznaczone osoby, nie ja. Przepraszam.
Ostatnio edytowany przez: Ciastol, 2 listopada 2009, 18:33 [1 raz(y)]
Wniosek dla ciastola i innych poczujacych magie "dziennikarza" jest jeden, najlepiej nic nic pisac na temat Pogoni na obcych forach, portalach czy stronach, od podawania liczb i innych wiadomosci sa wyznaczone osoby, tyle.
Wiem, zrobiłem straszny błąd, już nigdy nie będę pisał takich żeczy, nie potrzebne mi to, rzeczywiście, od tego są wyznaczone osoby, nie ja. Przepraszam.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Wiem, zrobiłem straszny błąd, już nigdy nie będę pisał takich rzeczy, nie potrzebne mi to, rzeczywiście, od tego są wyznaczone osoby, nie ja. Przepraszam.
Przestań się mazać ja pierd..Jak to czytam to normalnie zastanawiam się jaką płeć prezentujesz...Zajebałeś babola, nawet jak dostaniesz za to blachę to tylko dlatego że zasłużyłeś, ale nie maż się proszę.!!!!
Przestań się mazać ja pierd..Jak to czytam to normalnie zastanawiam się jaką płeć prezentujesz...Zajebałeś babola, nawet jak dostaniesz za to blachę to tylko dlatego że zasłużyłeś, ale nie maż się proszę.!!!!
Nie dosc, ze zero charakteru, to jeszcze ortografia i pisownia tragiczna. Ktos taki na dziennikarza sie pcha?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.