Na konferncji była mowa, że ostateczne decyzje zapadną w przyszłym tygodniu, więc oświadczenie kibiców (czy to stworzyszenia czy z podpisami) może mieć jakiś wpływ.. oby korzystny.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
a jak to jest że faja może pracować na 3 stanowiskach jednocześnie podobno jest jakaś ustawa antykorupcyjna tylko nie wiem czy to o polityków chodzi czy ogółem że jak pracuje tu to gdzie indziej nie może może ktoś wie coś więcej ??
no wlasnie tez nad tym sie zastanawialem. Jest tu jakis prawnik??
Myślę ze o tym już tez na pewno pomyśleli w razie W,zostanie na etacie w milicji a resztę będzie pełnił jak na niego przystało "społecznie"...
Swoja droga nie przypuszczałem ze zabiorą się do tego tak... Jesli to prawda to koniec piłki na Twardowskiego-jak dla mnie.
Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 06/10/2009 19:30
Dramat tej sytuacji polega na tym że tzw."gastronomicy" powolutku odcinają się od korzeni
Ta Pogoń to klub stworzony przez kibiców dla kibiców
Gdybym wiedział w jakim pójdzie kierunku to w życiu bym na B-klasę nie latał !
Pierwszym medialnym sygnałem , że klub ustawia się plecami do kibiców jest stanowisko po zatrzymaniu Grzegorza Matlaka
( Przykro mi, że aktualny Zarząd POGONI Szczecin S.A. odcina się od historii Klubu założonego w 1948r. przekreślając jego piękną historię wraz z wszystkimi wzlotami i upadkami. Ponadto wbrew twierdzeniom Zarządu POGONI Szczecin S.A. odbudowa piłki w Szczecinie rozpoczęła się nie dwa lata temu, a ponad trzy lata temu i to nie przez aktualny Zarząd Klubu, a wspaniałych Kibiców Dumy Pomorza, dzięki którym nie doszło do zakupu spółki MKS POGOŃ Szczecin Sportowa S.A. należącej do Pana Antoniego Ptaka.)
Teraz ten Karczyński ...
Po co Karczyńskiemu to stanowisko ?
Przecież to jawne wypowiedzenie wojny !
Nie dyskutuj z debilem !
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 06/10/2009 19:33
Wszystko co było do powiedzenia już chyba powiedziane zostało. Reakcja kibiców jest taka, jakiej można się było spodziewać. Przykre, że gdy wydawało się, że wreszcie zaczyna być normalnie, ktoś postanowił znowu wejść na wojenną ścieżkę. Staramy się, żeby wraz z kolejnymi awansami Pogoni trybuny szczecińskiego stadionu były coraz bardziej kolorowe, żeby na Twardowskiego była świetna atmosfera, głośny doping i oprawy, Stowarzyszenie wydaje pieniądze na nagłośnienie młyna, rozprowadzamy koszulki, żeby wizualnie też dobrze się prezentować, a tu nagle ktoś nas jawnie robi w chuja. Każdy zdrowo myślący człowiek zdaje sobie sprawę, jak kibice reagują na policję. I nie chodzi tu o chuligaństwo, o łamanie prawa, bo dotychczasowy dyrektor ds. bezpieczeństwa psem nie był, a stadion Pogoni jest bezpieczny. Chodzi o zasadę, w Pogoni nie ma miejsca dla milicjanta - karierowicza. Liczę, że osoby za to odpowiedzialne w porę zmądrzeją i że nikt nie będzie w tak ważnych chwilach dla Pogoni wywoływał kolejnej wojny z kibicami, bo takich wojen już u nas było zdecydowanie za dużo.
Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 06/10/2009 19:36
A tak się wkurwiałem na wszystkich malkontentów narzekających na słabą działalność zarządu czy słabe wyniki sportowe, mimo że tak naprawdę osiągnęliśmy większość celów postawionych sobie kilka lat temu. Sportowy awans rok po roku, ciągły progres kibicowski. Szkoda, że pewne persony jedną decyzją i swoim "widzimisię" mogą (jeśli już tego nie zrobiły) zepsuć to co budowaliśmy przez ostatni czas. Współpraca z klubem osiągnie poziom gruntu. Niech lepiej panowie Smolny i Kałużny pójdą po rozum do głowy, bo takiego gówna to ja na oczy nie widziałem.
a jak to jest że faja może pracować na 3 stanowiskach jednocześnie podobno jest jakaś ustawa antykorupcyjna tylko nie wiem czy to o polityków chodzi czy ogółem że jak pracuje tu to gdzie indziej nie może może ktoś wie coś więcej ??
no wlasnie tez nad tym sie zastanawialem. Jest tu jakis prawnik??
Wystarczy że będzie zatrudniony na 1/3 etatu w każdym z trzech miejsc.
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 06/10/2009 20:28
Karczyńskiemu widocznie jest mało, że zrobił z futsalowej Pogoni swój własny prywatny folwark, więc chce sobie podziałać i w naszym klubie. Jeżeli klub chce napiętej atmosfery i chce stracić atmosferę kibicowską, która zaczyna się odradzać, to cóż droga wolna, ale to zarząd odejdzie, a MY zostaniemy, mają jeszcze szansę, aby się wycofać, później, no cóż. Wiemy jak będzie.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.