Wszystkich kibiców informujemy, że od wtorku rozpocznie się sprzedaż biletów na mecz Pogoń Szczecin - Piast Gliwice! Spotkanie rozegrane zostanie 9 kwietnia o godzinie 20:15 na stadionie im. Floriana Krygiera w Szczecinie.
Bilety nabywać można od wtorku do piątku w klubowym FanShopie w godzinach od 11:00 do 17:00.
Czasami warto zajrzeć na oficjalke
" Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę "
Wszystkich kibiców informujemy, że od wtorku rozpocznie się sprzedaż biletów na mecz Pogoń Szczecin - Piast Gliwice! Spotkanie rozegrane zostanie 9 kwietnia o godzinie 20:15 na stadionie im. Floriana Krygiera w Szczecinie.
Bilety nabywać można od wtorku do piątku w klubowym FanShopie w godzinach od 11:00 do 17:00.
Czasami warto zajrzeć na oficjalke
Podobnie jak w poprzednich rundach- Kupując bilet na młyn * 12 sektor dofinansowujemy ruch kibicowski!
i od razu warto przypomnieć:
Stowarzyszenie Portowcy w porozumieniu z grupami kibicowskimi informuje, że zakazane zostaje samowolne wnoszenie i odpalanie jakichkolwiek środków pirotechnicznych (rakietnice, race, petardy). Wobec osób, które nie będą się do tego zalecenia stosować, a także swym zachowaniem uwłaczać granatowo-bordowym barwom, wyciągane będą odpowiednie konsekwencje.
Odp: Kup bilet na młyn 11-12 sektor dofinansuj oprawy! - 19/10/2011 10:03
Miłe panie w kasach niby przez pomyłkę drukuja bilety na inne sektory niż młyn. Już kilka razy byłem świadkiem takiego zdarzenia, i większość ich starań przechodzi bo ludzie nie są zdeterminowani, machają ręką,odpuszczają wykłucanie się o odpowiedni nr sektora i biorą to co im wydrukują.. W dodatku wszystkie zaproszenia m.in bosmana itp dają na inne sektory tylko nie młyn itp
Ogólnie to widać, że te dziewczyny wiedzą co mają robić, żeby sprzedać jak najmniej biletów na 11-12 sektor. W każdy możliwy sposób próbuja wcisnąć inny bilet byle tylko nie na młyn. Szkolenie było jak nic
Miłe panie w kasach niby przez pomyłkę drukują bilety na inne sektory niż młyn. Już kilka razy byłem świadkiem takiego zdarzenia, i większość ich starań przechodzi bo ludzie nie są zdeterminowani, machają ręką,odpuszczają wykłócanie się o odpowiedni nr sektora i biorą to co im wydrukują.. W dodatku wszystkie zaproszenia m.in bosmana itp dają na inne sektory tylko nie młyn itp
Ogólnie to widać, że te dziewczyny wiedzą co mają robić, żeby sprzedać jak najmniej biletów na 11-12 sektor. W każdy możliwy sposób próbują wcisnąć inny bilet byle tylko nie na młyn. Szkolenie było jak nic
W których kasach?, normalnie kłócić się ! Ogólnie nie czaje, mi tam nigdy nic nie wcisnęli innego niż chciałem
Najważniejsze co jest nabite w systemie,najczęściej w tych kasach przy klubie widać co panie nabijają uczulamy na zwracanie i powtarzanie nawet dwa razy na który sektor chce się bilet, bo z tych pieniędzy finansowane są w większości akcje kibicowskie, flagi, oprawy i inne akcje.
Odp: Kup bilet na młyn 11-12 sektor dofinansuj oprawy! - 25/10/2011 09:55
sprawa wyglada nastepujaco. wczoraj kupilem bilet na na stronie internetowej przeszedlem do zakladki zaplac nastepnie do banku credit argicole(nowy lukas) wyskoczyl blad, ze ccos tam jest nie tak z bankiem. po rozkminie jak usunac zakupíony bilet kupilem kolejny bilet i tym razem kliknalem na przelew bankowy, wszedlem na stronke lukasa, skopiowalem dane do przelewu i puscilem hajs. dzisiaj rano odebralem maila ze transakcja anulowana a kasy na koncie bankowym nie ma. oczywiscie dodzwonienie sie na infolinie graniczy z cudem. ktos wie co poradzic?
Odp: Kup bilet na młyn 11-12 sektor dofinansuj oprawy! - 25/10/2011 18:24
Takie pytanko: czy po zakupie biletu przez internet i po wydrukowaniu potwierdzenia transakcji muszę coś jeszcze zrobić aby dostać się na stadion? Czy owe potwierdzenie muszę mieć ze sobą podczas kontroli na bramkach? Do tej pory kupowałem bilety na stadionie stąd te wątpliwości.
Takie pytanko: czy po zakupie biletu przez internet i po wydrukowaniu potwierdzenia transakcji muszę coś jeszcze zrobić aby dostać się na stadion? Czy owe potwierdzenie muszę mieć ze sobą podczas kontroli na bramkach? Do tej pory kupowałem bilety na stadionie stąd te wątpliwości.
Jak wchodziłem na Pogoń-Zawisza, to nie wymagali ode mnie tego wydrukowanego potwierdzenia. Wystarczyła karta kibica skanowana 2 razy (raz na bramce, drugi przez ręczny czytnik ochrony). Ale znając awaryjność i zawodność całego systemu chyba lepiej je mieć ze sobą.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.