Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 20/02/2009 12:25
powiedzmy sobie wprost- puścilibyście swoją panią na taki konkurs? bo ja nie.
Może to będzie niesprawiedliwe dla wielu ale wg mnie zazwyczaj porządne ogarnięte dziewczyny nie palą się do takich plebiscytów
PS: Tarpan już mnie uprzedził. Najłatwiej jest oceniać tylko po wyglądzie, a obrażać to już mega przegięcie. Dajcie sobie na wstrzymanie z takimi komentarzami bo poza wyglądem nic o nich nie wiecie.
Sorry, ale już się tak rwiesz do przytaczania przykładów to bądź konsekwentny i powiedz o wszystkim. Zwróćcie uwagę na niektóre tamtejsze komentarze do zdjęć - lament i malkontenctwo do kwadratu, zupełnie jak u nas. W naszym kraju narzekanie to już chyba sposób na życie...
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 20/02/2009 15:51
po pierwsze przeklenstwa to normalna rzecz,po drugie jezeli z 30 dziewczyn mozna wybrac co najwyzej 3 do 5 to zenada....zwlaqszcza ze naprawde chcialbym sie przekonac ile z nich ma cos wspolnego z Pogonia a ile lansuje sie dupą pod znakiem Pogoni, a pewnie nie bylbym zaskoczony wynikiem...kazdy ma prawo do wypowiedzi a kolega to ujmuje w sposob dosadny i to jego sprawa...
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
]Dziewczyny spoko, 8 i 18 faworytki z ...wygladu, zobaczymy co wyjdzie z tego pozniej, dla co niektorych proponuje kuracje antystresowa z worczka i 2 bletek wiekszy luz, potrzebny dystans i inne spojrzenie na swiat.
hehehehhe, no kuracja pierwsza klasa;] polecam, ale zeby nie przeginac
a tak wracając do tematu, zadałem pytanie jednej z kandydatek, co ona w ogole ma wspólnego z Pogonią, odpowiedz była taka, ze bardzo dobrze zna wielu piłkarzy.... to tak w ramach ciekawostki
]Dziewczyny spoko, 8 i 18 faworytki z ...wygladu, zobaczymy co wyjdzie z tego pozniej, dla co niektorych proponuje kuracje antystresowa z worczka i 2 bletek wiekszy luz, potrzebny dystans i inne spojrzenie na swiat.
hehehehhe, no kuracja pierwsza klasa;] polecam, ale zeby nie przeginac
a tak wracając do tematu, zadałem pytanie jednej z kandydatek, co ona w ogole ma wspólnego z Pogonią, odpowiedz była taka, ze bardzo dobrze zna wielu piłkarzy.... to tak w ramach ciekawostki
no to ja powiem że 21 ma tyle wspólnego z Pogonią co pani Jadzia ze sklepu
żeby nie było że robię komuś złą reklame znam ją po prostu
pozdro.
Ostatnio edytowany przez: Szymen, 20 lutego 2009, 22:12 [1 raz(y)]
no to ja powiem że 21 ma tyle wspólnego z Pogonią co pani Jadzia ze sklepu
żeby nie było że robię komuś złą reklame znam ją po prostu
pozdro.
hmm... zla reklama ? ciekawe czy bys napisal to, gdyby nie to ze kolezanka EDYCJA [ zle sie zachowala wobec Ciebie...] hahahahahaha... jestes zalosny...
jej juz to pokazalam pozdro
kazdy zaglosuje jak bedzie chcial...
Ostatnio edytowany przez: kolezanka z lo9, 20 lutego 2009, 23:01 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.