Ciekawe. Terminarz oficjalnie nie znany , a juz jakies przecieki. Zrodlo moze niezbyt ciekawe, ale z doswiadczenia wiem , ze zazwyczaj podaja dobre info .
Jedno jest pewne ,liga rusza 26 lipca , a nie jak poczatkowo planowano ktoregos sierpnia.
Ciekawe. Terminarz oficjalnie nie znany , a juz jakies przecieki. Zrodlo moze niezbyt ciekawe, ale z doswiadczenia wiem , ze zazwyczaj podaja dobre info .
Jedno jest pewne ,liga rusza 26 lipca , a nie jak poczatkowo planowano ktoregos sierpnia.
Ja się cieszę z jednego,wreszcie będą regularnie zoorganizowane grupy kibiców gości w Szczecinie Zagłębie,Zawisza czy Elana.
Nieść życie swe dla ideału i swoją krew i marzeń sny...60 LAT POGOŃ W NASZYCH SERCACH TKWI !!!
Ostatnio edytowany przez: Gucio, 6 lipca 2008, 12:22 [1 raz(y)]
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 06/07/2008 01:34
Swoja droga ciekawie,bardzo ciekawie zapowiada sie ten sezon wyjazdowy...sporo ciekawych meczy, zdecydowanie ciekawiej niz cala ta smieszna orendz cos tam klasa warto odwiedzic te wszystkie stadiony na ktorych podejrzewam...bedziemy tylko ten jeden raz...
Decyzją PZPN planowany na 6 Września mecz inaugurujący kwalifikacje do Mundialu 2010 przeciwko Słowenii nie odbędzie się jak wcześniej planowano we Wrocławiu tylko w Szczecinie.
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 07/07/2008 11:41www.pzpn.pl
Kolejne licencje na grę w I lidze
Komisja ds. Licencji Klubowych I Ligi przyznała w piątek licencje na udział w rozgrywkach I ligi następującym klubom: Warta Poznań, Górnik Łęczna, Kmita Zabierzów, GKP Gorzów, Widzew Łódź, Korona Kielce, Zagłębie Lubin, Polonia Warszawa, Stal Stalowa Wola i Motor Lublin.
Dwa kluby – Odra Opole i Wisła Płock – nie spełniły wszystkich warunków i nie otrzymały licencji na grę w I lidze w nadchodzącym sezonie.
Decyzja dotycząca Polonii Bytom i Floty Świnoujście podjęta zostanie przez Komisję na początku przyszłego tygodnia.
Wcześniej – 27 czerwca br. – licencję otrzymały: GKS Jastrzębie, GKS Katowice, Dolcan Ząbki, Znicz Pruszków i Podbeskidzie Bielsko-Biała.
I znowu bałagan na całego...A nam chyba przybędzie kolejny w sumie atrakcyjny rywal - Odra Opole.
Decyzją PZPN planowany na 6 Września mecz inaugurujący kwalifikacje do Mundialu 2010 przeciwko Słowenii nie odbędzie się jak wcześniej planowano we Wrocławiu tylko w Szczecinie.
I Bardzo dobrze ! Szczecinowi się należy taki mecz a nie z "Gwiazdami" OE !
Ciekawe w jakich cenach bilety ?
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 07/07/2008 18:27
Droga biało-czerwonych do Mistrzostw Świata w RPA nie rozpocznie się w Szczecinie. Polska reprezentacja zagra na stadionie im. Floriana Krygiera Polska dopiero za rok.
Droga biało-czerwonych do Mistrzostw Świata w RPA nie rozpocznie się w Szczecinie. Polska reprezentacja zagra na stadionie im. Floriana Krygiera Polska dopiero za rok.
skąd masz te info?
http://miasta.gazeta.pl/szczecin/1,34939,5432729,Nie_dla_nas_Slowenia__niestety.html
Znowu nam cos obiecuja
skąd masz te info?
http://miasta.gazeta.pl/szczecin/1,34939,5432729,Nie_dla_nas_Slowenia__niestety.html
Znowu nam cos obiecuja
Skoro teraz jest zapewnienie, że mecz będzie za rok... To za jakieś 3 lata możemy spodziewać się na Twardowskiego rozegrania nieoficjalnego sparingu Reprezentacji Polski B z jakimś ciekawym, egzotycznym przeciwnikiem
...- W Szczecinie kibice nie zapłacą 300 zł. za bilet, a we Wrocławiu tak...
ale argument ;/
- U was mecz eliminacyjny odbędzie się za rok. Musicie tylko powiększyć szatnię, dostawić kontenery. To nie obiecanki. Miejsce meczu zapiszemy w oficjalnym kalendarzu - zaręcza Kręcina...
Prezes ZZPN Jan Bednarek: - Mam zapewnienie centrali, że mecz ze Słowacją lub Irlandią Północną zostanie rozegrany w Szczecinie.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.