a wykminiłeś ile osób poszło pod krytą po przerwie ? w pierwszej Połowie doping był zajeb..... ale jak caly stadion 2 razy z nami krzyknoł a póżniej cisza to teraz możecie się żalic że doping był hujowy
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
Odp: Pogon - Zaglebie 1:3 - 29/10/2006 12:06
Z racji tego ze nie miaszkam aktualnie w Sz-n, nie orientuje sie do konca ale czy protest kibicow dalej trwa (bo chyba tak - brak flag , opraw ) to moze mi ktos powiedziec przeciwko czemu? Zenujaca gra moze i przeklada sie na poziom na trybunach ale panowie niech ktos zlapie ludzi za jaja i niech spiewaja,niech wisza flagi, przeciez dopingujecie POGON SZCZECIN a nie zarzad klubu kurwa ... nie popieram dzilan Ptaka ale ten kto pisze - Ptak won - niech mi napisze cos zamiast ptaka - B-klasa? wielu juz tak wybralo ale dla mnie to zamiast robic ktok do przodu zrobicie dziesiec do tylu.Bylem wczoraj na meczu i widze ze Pogon u siebie gra tak jak na wyjezdzie , wiadomo brazylianie to roznicy nie robi, ale Pogon to tez wychowankowie , Kuras zmobilizujmy sie dla nich!
Nie, nie to nie tak. Ten temat to Pt**** Szczecin [Helmut: przytemperuj język] - Zaglebie a ze tam graja w Szczecinie no to jest troche zalu, ze przegralismy, no ale w Miedzywodziu Pogon wygrala 4;0 i wszyscy (oprocz Kasi26,Angela i innych widzacych podzialy) sie ciesza. Wiec nie jest tak zle
Ostatnio edytowany przez: Safe, 29 października 2006, 12:18 [1 raz(y)]
a ja tak patrzę i obserwuję i czytam i niedowierzam POGOŃ dzisiaj wygrała aż 4-0 i to na wyjeździe a wszyscy narzekają
Nie, nie to nie tak. Ten temat to Ptacovia Szczecin - Zaglebie a ze tam graja w Szczecinie no to jest troche zalu, ze przegralismy, no ale w Miedzywodziu Pogon wygrala 4;0 i wszyscy (oprocz Kasi26,Angela i innych widzacych podzialy) sie ciesza. Wiec nie jest tak zle
Zatrzymaj dla siebie takie glupie wpisy, i po cholere chodzisz na ta Ptacovia i po cholere dopingujesz? chyba ze sie myle i zostawiles Ptacovie dla PN i nie pisz ze wszyscy sie ciesza bo uwierz mi znam sporo osob ktorzy PN maja gleboko w dupie(niemowie o sobie).
p.s i jak tam nasi polscy kopacze? pokazali co? duma rozpiera jak sie oglada Tralke i Labedzkiego...ciekawe czemu teraz, kazdy broni tych frajerow a kiedys jak polacy GRALI SLABO, spiewalo sie:`` SPRZEDAWCZYKI, SPRZEDAWCZYKI!``, ``ZLODZIEJE`` a teraz? Oni czuja sie za dobrze bo WIEDZA ze maja ``jakies`` poparcie wsrod kibicow bo sa POLAKAMI i dlatego tak sie opierdalaja.....dlatego jestem tak przeciwny tej sprawie, ze obojetnie jaki zawodnik byle polak,nadaje sie do gry...mamy kilku i bardziej mi wstyd za nich niz za niektorych czarnych.....
Mam nadzieje ze predzej czy pozniej Ptakowi znudzi sie ``dzialalnosc`` w pilce i wyleci stad,wtedy przyjdzie ktos kompetentny zrobi w miare POLSKI sklad i wtedy sie zacznie..... narzekanie na umiejetnosci, technike i AMBICJE zawodnikow, wroca stare dobre czasy teraz bo sa za czarni w przyszlosci bo nie pochodza ze Szczecina,a jak beda pochodzic to okaze sie ze nie wkladaja serca itp itp
TRALKA WON!!
LABEDZKI WON!!
Mam nadzieje ze predzej czy pozniej Ptakowi znudzi sie ``dzialalnosc`` w pilce i wyleci stad,wtedy przyjdzie ktos kompetentny zrobi w miare POLSKI sklad i wtedy sie zacznie..... narzekanie na umiejetnosci, technike i AMBICJE zawodnikow, wroca stare dobre czasy
co by nie bylo da sie zrobic dobry zespol na polska lige opierajacy sie w wiekszosci na polskich zawodnikach co pokazuje chociazby Zagłębie czy GKS Bełchatów. moze i tam jakies braki techniczne maja ale ambicji im nie brakuje w wiekszosci spotkan. wystarczy dobrze poszukac. z drugiej strony czesc "naszych" szczecinskich polskich grajkow technike i ambicje zastawila w lombardzie...
Odp: Pogon - Zaglebie 1:3 - 29/10/2006 15:01
Mecz jak mecz byliśmy słabi i przegraliśmy jedyne, co cieszy, że zawodnicy walczyli ( widać rękę Kurasa) a że nie mają umiejętności to już inna sprawa.
Chodzę na Pogoń od dziecka ( prawie 30 lat) kiedyś siedziałem w młynie jeździłem na wyjazdy, ale to, co się teraz dzieje po prostu mnie wk........... Młyn zawsze nadawał rytm dla całego stadionu a teraz widzę jak czytacie piosenki z kartki jak Ktoś nie zna tekstów to niech weźmie kartkę do domu i się tam uczy. Kiedyś tak nie było jak nie znałeś tekstu to siedziałeś obok młyna a nie w nim.
Mecz jak mecz byliśmy słabi i przegraliśmy jedyne, co cieszy, że zawodnicy walczyli ( widać rękę Kurasa) a że nie mają umiejętności to już inna sprawa.
Chodzę na Pogoń od dziecka ( prawie 30 lat) kiedyś siedziałem w młynie jeździłem na wyjazdy, ale to, co się teraz dzieje po prostu mnie wk........... Młyn zawsze nadawał rytm dla całego stadionu a teraz widzę jak czytacie piosenki z kartki jak Ktoś nie zna tekstów to niech weźmie kartkę do domu i się tam uczy. Kiedyś tak nie było jak nie znałeś tekstu to siedziałeś obok młyna a nie w nim.
Ile Ci co znaja to spiewac nie chca, wiec uczyc sie musza nowi, specjalnie rozprowadzane byly na meczu takie kartki by sie szybciej mogli nauczyc, w domu uczyc sie nie mogli bo dopiero dostali te kartki, czy to w miare zrozumiale? Chyba nie myslisz ze przychodza z tymi kartkami trzeci tydzien?
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Pogon - Zaglebie 1:3 - 29/10/2006 16:52
Nie skłamie jeśli napiszę, że Polacy z Pogoni byli najgorsi na boisku. Trałka w tym meczu przeszedł sam siebie, jeszcze na początku sezonu jego gra nieźle prognozowała na przyszłość i mogło się wydawać, że po powrocie z Widzewa Trałka będzie grać przynajmniej na tym średnim poziomie. Niestety jak wszyscy dobrze wczoraj widzieliśmy grał beznadziejnie, tracił każdą piłkę, koło 70 minuty już nie mógł biegać. Następny gwiazdor - Łabędzki, tutaj już sprawa ma się trochę inaczej .. bo on od początku sezonu gra padakę, w pamięci utkwiła mi tylko jedna jego akcja w meczu z Widzewem. Nie trzeba chyba mówić kto z dwójki Łabędzki / Amaral (który zszedł z powodu kontuzji) jest lepszy o klasę. Celeban też mnie zaskakuje na minus, nawet pomimo bramki z Lechem ostatnio gra naprawdę bardzo słabo, wczoraj jak ktoś już wyżej pisał prawie wszystkie akcje jego stroną szły. Do Majdana dużych pretensji mieć nie można, bo bramki padły głównie przez błędy obrońców (tragiczne błędy).
Nie jestem za tym żeby drużyna składała się z samych zagranicznych piłkarzy, ale do cholery jak Polacy grają taką padakę to już naprawdę nie wiem co mam myśleć ..
Odp: Pogon - Zaglebie 1:3 - 29/10/2006 19:01
Hmm Trałka słaby mecz, ale chyba jako jeden z nielicznych dużo walczył, nie odstawiał nogi, dużo asekurował i pomagał, szkoda ze nie zawsze z dobrym skutkiem.... no i przez to bieganie wypompował sie w 70 minucie
I tak jest cały czas - jego epizod w Widzewie chyba tego nie zmienił. Jak kiedyś wszedłem na ich forum to pierwsze co się rzucało w oczy to bluzgi na Trałkę i odsyłanie go do rezerw.
Jak taki Trałka od paru lat ciągle ma miejsce w składzie to ja się naprawdę nie dziwię że tego zespołu nie stać na więcej niż obronę przed spadkiem.
Obrona Pogoni Szczecin... Zawsze podkreślamy, że grać 90 minut na słabo zalesionej płycie boiska tak, żeby przeciwnik cię nie zauważył to wielka sztuka. Gratulujemy.
Odp: Pogon - Zaglebie 1:3 - 31/10/2006 00:49
siema!kartki z tekstami piosenek żeby wszyscy się uczyli przed meczem to zdecydowanie dobry pomysł ale...!moim zdaniem piosenki powinny być krótkie ale za to bardzo dynamiczne i rytmiczne z dodatkiem klaskania!a te nasze to bardziej takie monotonne!długo się je śpiewa i przez to za cicho wychodzą!wystaczy podpatrzeć jak to robi lech(pierwsza 3 pod względem dopingu w Polsce)!mają teraz taką nową piosenkę"nasz kolejorz.."z klaskaniem albo jak to oni nazywają "chorwackie"też krótka z kalskaniem ale za to żywiołowa i dynamiczna!albo widzewa tą "broendby"ooo widzew ole... też z klaskaniem!takie trzeba wprowadzać!beda głośne dynamiczne a także łatwe dla innych sektorów!warto to przemyśleć!pozdro dla wszystkich
moim zdaniem piosenki powinny być krótkie ale za to bardzo dynamiczne i rytmiczne z dodatkiem klaskania!a te nasze to bardziej takie monotonne!długo się je śpiewa i przez to za cicho wychodzą!wystaczy...
Wystarczy dawac z siebie wszystko i efekt bedzie dobry.
Jak chcemy to potrafimy, tylko dlaczego przez wiekszosc meczu wiekszosc spiewa pod nosem?
Odp: Pogon - Zaglebie 1:3 - 31/10/2006 16:00
ja powiem tak bylem w Warszawce i tam wszyscy spiewaja na maxa a Staruch prowadzi to tak że wszystkim chce się spiewac i daja z siebie wszystko ... tam to juz tak jest bez roznicy na wszystko a u nas zeby tak bylo musza super grac , zadnych zakazow , 20 tys ludzi i wogole inne klimaty Szczecin Warszawa...
ja powiem tak bylem w Warszawce i tam wszyscy spiewaja na maxa a Staruch prowadzi to tak że wszystkim chce się spiewac i daja z siebie wszystko ... tam to juz tak jest bez roznicy na wszystko a u nas zeby tak bylo musza super grac , zadnych zakazow , 20 tys ludzi i wogole inne klimaty Szczecin Warszawa...
20 tys ludzi ? to gdzie ty byles?Bo chyba nie w Warszawie...
20 tys ludzi ? to gdzie ty byles?Bo chyba nie w Warszawie...
czytaj ze zrozumieniem on napisal co u nas musi być żeby było tak jak w Warszawie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.