Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
1973
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7701 dni

*

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 25/08/2006 20:06

Cytat:  
czy mogla by dojsc do skutku jakas fuzja MKS Pogon z Pogonia Nowa?

...nigdy wiecej zadnych pier......ch fuzji tudziez przenosin itp. wynalazkow Aa

Stary a z ptakowia jestes zwiazany emocjonalnie lub tez inaczej... oczy

co do samych trykotow to bardzo mi sie podobaja(Adidasik ;) ) ,coz herb idzie jakos przebolec... na sama mysl o meczyku serducho bije jakby szybciej...

Ostatnio edytowany przez: 1973, 26 sierpnia 2006, 20:30 [1 raz(y)]

AlterB
Kibic
Na forum od 7610 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 25/08/2006 20:25
SMieszne to wszystko Popieram to co napisal Kastor.

Szymek
Kibic
Na forum od 8454 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 25/08/2006 21:22

Stary napisał:  
A mnie ona ani ziebi, ani parzy. Bo jestem z tym tworem tak emocjonalnie zwiazany jak z dajmy na to ze Szmacianka Pcim. Rownie dobrze mogliby mi zalozyc klub osiedlowy.

Akurat zdziwie cie, bo w Pcimiu gra Pcimianka... Co do meczu, to chyba nic innego nie pozostaje, jak pojawić sie w niedziele na pierwszym, jakze waznym meczu

Stary
Kibic
Na forum od 8744 dni

**

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 26/08/2006 01:17

Pogoniarz73 napisał:  

Cytat:  
czy mogla by dojsc do skutku jakas fuzja MKS Pogon z Pogonia Nowa?

Stary a z ptakowia jestes zwiazany emocjonalnie lub tez inaczej...

Nie wiem co to jest ptacovia. Dla mnie liczy sie jedyna Pogon. Nowa - to tak jakby nie przymierzajac - ktos rzekl, ze nie podoba mu sie taka Polska i zaklada nowa na Madgaskarze.
Wiem tez ze mam gleboko w powazaniu dzialaczy, ktorzy dzialaja na szkoda tego klubu (motywy obojetne - zlosliwosc, glupota, niekompetencja). Z przyjemnoscia zakladam koszulke ze emblematem "Szczecinska albo zadna" - ale widac dla mnie to haslo ma zupelnie inne znaczenie niz dla wielu innych. Wiem tez, ze w tej ekipie jest kilka osob dla ktorych warto poswiecic swoje gardlo - Kuras, Majdan, Julcimar, Edi to ludzie ktorym nalezy sie szacunek, nalezy sie doping.

Marcin_
Kibic
Na forum od 8043 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 26/08/2006 02:53
Nie chodzilo mi o fuzje Pogoni Ptaka z Pogonia Nowa, lecz o fuzje Pogoni Nowej ze stowarzyszeniem MKS Pogon, o ile jeszcze takie istnieje, aby Pogon byla Pogonia, czyli miala herb Pogoni Szczecin, wlasciwa nazwe, tradycje itd.

Zbyszek
Kibic
Na forum od 7548 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 26/08/2006 12:38

Marcin_ napisał:  
Nie chodzilo mi o fuzje Pogoni Ptaka z Pogonia Nowa, lecz o fuzje Pogoni Nowej ze stowarzyszeniem MKS Pogon, o ile jeszcze takie istnieje, aby Pogon byla Pogonia, czyli miala herb Pogoni Szczecin, wlasciwa nazwe, tradycje itd.

Niestety ale ptak ma mózg i to przewidział Ma prawa do nazwy herbu i o ile tak można powiedzieć tradycji

kijevo
Kibic
Na forum od 7747 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 26/08/2006 13:57
Nikt wam nie kaze chodzic na B klase. Dla mnie to mozecie chodzić na Ptakovie. Jedno jest pewne predzej czy pozniej na tą B-klase przyjdziecie no chyba ze "znudzi wam sie jezdzenie do Pizdziszewa" to lepiej zebyscie nie przychodzili...

Edit: Kastor - nie na Ptakovie nie chodzilem.

Ostatnio edytowany przez: kijevo, 26 sierpnia 2006, 16:58 [1 raz(y)]

manisz
Kibic
Na forum od 7486 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 26/08/2006 15:10
Cały czas gadanie "Co by było gdyby"... jak bedize tak bedzie a prorokowanie nic tu nie da, eot

NLx
Kibic
Na forum od 8762 dni

**

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 26/08/2006 15:12

KijevO napisał:  
Nikt wam nie kaze chodzic na B klase. Dla mnie to mozecie chodzić na Ptakovie. Jedno jest pewne predzej czy pozniej na tą B-klase przyjdziecie no chyba ze "znudzi wam sie jezdzenie do Pizdziszewa" to lepiej zebyscie nie przychodzili...

A czy ty chodziles na "Ptakovie"? Jezeli tak to rozumiem ze teraz juz nie bedziesz?

za plecami psów myśliwskich cała masa
Mick
Kibic
Na forum od 7995 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 26/08/2006 15:21
ja tam przyjde dzis i jutro na mecz, ale wiem że prawdziwe emocje udzielą mi sie na B klasie.. bo to co zobacze dziś bedzie mnie tylko irytowało, ponieważ mam dość już patrzenia na Pogoń ptaka.. mam dość tych działaczy i ich posunięć.. Pogoń Gutów Mały? puki sie nie wyniesie ze Szczecina tak będą sie nabijać z naszej drużyny..
nie mówie że B klasa to prawdziwa Pogoń.. ale tak jak ktoś tu napisał ostatnio wielu z nas bardziej emocjowało sie poczynaniami Pogoni '04 niż tej pierwszoligowej.. dlatego wole normalną drużyne w 4 lidze czy tez B klasie niż ptakową w pierwszej.. inaczej mówiąc ptak sie nie liczy z nami a my z nim
a tak btw. pomyśl ile klubów zeczeło od zera lub prawie od zera.. a to co stworzyli kibice (czyt. B klase) jest podstawą do dalszego rozwoju.. nie wiem czy wiesz ale zzpn po tym sezonie może sie zgodzić na inną forme wynagrodzenia za wygrany sezon niż A klase...

ps. takie jest prywatne zdanie w tym temacie.. żeby nie było że mówie za ogół..

Obrazek jpg wstawiony na forum
NLx
Kibic
Na forum od 8762 dni

**

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 26/08/2006 16:34
Masz racje, w wielu miastach zaczynali od zera... ale zwroc uwage na to ze kibole z tych miast zostawali najczesciej bez klubu, po upadlosciach itp. U nas jest pierwsza liga na ktora i tak wszyscy chodza i powstal nowy klub na ktory teraz wielu przelewa szumnie swoja milosc... btw to chyba we Wroclawiu kibice Slaska tez graja w jakiejs A czy B klasie ale to raczej zrobili dla rozrywki chociaz tego nie jestem pewien.

za plecami psów myśliwskich cała masa
eF^
Kibic
Na forum od 7927 dni

*

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 26/08/2006 16:47
Wazny jest przede wszystkim stosunek miasta, Lechia i inne kluby ktore zaczynaly (zaczynaja) od zera maja podparcie w wladzach miasta, jak powszechnie wiadomo my na takie raczej liczyc nie mozemy.

Mick
Kibic
Na forum od 7995 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 26/08/2006 17:05

Kastor napisał:  
U nas jest pierwsza liga na ktora i tak wszyscy chodza i powstal nowy klub na ktory teraz wielu przelewa szumnie swoja milosc...

ja też na nią chodze ale nie przelewam miłości z klubu na klub.. ja chce tylko normalnośći.. by ptaszysko i jego pieski wywędrowały do Brazylii czy gdzie tam chcą..
dlatego będę chodził na B klase bo uważam tą drużyne za 'zdrową' i sądze że ta drużyna ma olbrzymi potencjał, który zaprocentuje w swoim czasie.. (wiekszość tych zawodników z powodzeniem może grac w IV i wyższej lidze)

a odnośnie popracia miasta.. to hymm wiesz ja czekam tylko do listopada.. wtedy zobaczymy.. albo B klasa albo 1ligowa Pogoń bez ptaka je dostanie.. czas pokaże :)

tymczasem pozdr

1973
Kibic
Na forum od 7701 dni

*

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 26/08/2006 21:24

polako81 napisał:  
pozatym nikt tego nie przyjmie.. wystarczy spojrzec na zainteresowanie tym tematem..

...zainteresowanie tym tematem na forum nie musi byc (a wrecz zapewniam cie ze nie bedzie) wyznacznikiem tego co dzieje sie lub tez bedzie sie dzialo w klubie powstalym dzieki samym kibicom... ;)

Kastor porownywanie w jakikolwiek sposob naszej sytuacji do Slaska Wroclaw jest wogole niezrozumiale gdyz nie bylo tam upadku klubu i nikt nie rzezbil z jakimis tam przenosinami innego Bogu ducha winnego klubiku do Wroclawia... mysle ze rozumiesz o co mi chodzi... ;)

rozmawialem dzisiaj z kolezka i mowil ze jest spore cisnienienie na jutrzejszy meczyk takze badzmy dobrej mysli... aha co ciekawe koles ten byl dzisiaj na meczu rezerw a takze o 19 z Korona a jutro melduje sie o 13 na Twardowskiego... jak widac i tak mozna :P

Ostatnio edytowany przez: 1973, 27 sierpnia 2006, 09:39 [1 raz(y)]

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7697 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 26/08/2006 21:55
Mam nadzieje, ze jutro bedzie .... dobrze:) Pozdro i do zobaczenia jutro na meczyku...

Ostatnio edytowany przez: Ambasador, 26 sierpnia 2006, 22:17 [1 raz(y)]

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
SISMIC
Kibic
Na forum od 7586 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 26/08/2006 22:20
Nieżle oplakatowany stadion i miasto w centrum dotyczące jutrzejszego meczu. Oby frekwencja dopisała.

Szczecińska albo żadna!
eF^
Kibic
Na forum od 7927 dni

*

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 26/08/2006 23:23
Nawet w Liga+ Adam Godlewski wspomnial o stworzeniu Pogoni Nowej, tylko ze albo mial niedokladne info albo zle to sprecyzowal i wyszlo na to ze druzyna sklada sie tylko z bylych Portowcow.

No nic jutro zobaczymy jak to wyglada

tctad
Kibic
Na forum od 7696 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 27/08/2006 10:12
[...a odnośnie popracia miasta.. to hymm wiesz ja czekam tylko do listopada.. wtedy zobaczymy.. albo B klasa albo 1ligowa Pogoń bez ptaka je dostanie.. czas pokaże :)]

Tak jak myslalem, chodzi o WYBORY. Tyle szumu, emocji, a to tylko KAMPANIA przedwyborcza.

choćby piwo było z gówna nic mu w smaku nie dorowna
Mick
Kibic
Na forum od 7995 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 27/08/2006 10:20

tctad napisał:  
[...a odnośnie popracia miasta.. to hymm wiesz ja czekam tylko do listopada.. wtedy zobaczymy.. albo B klasa albo 1ligowa Pogoń bez ptaka je dostanie.. czas pokaże :)]

Tak jak myslalem, chodzi o WYBORY. Tyle szumu, emocji, a to tylko KAMPANIA przedwyborcza.

wytłumacz mi co ma do rzeczy mój post z twoim..? jaka kampania? napisałem o wyborach bo to chyba oczywista sprawa iż w listopadzie po zmianie władzy w naszym mieście bedzie lub przynajmniej powinno sie zauważyć różnice w prowadzeniu miastem, a w tym wypadku podejścia do wsparcia Szczecińskiej piłki nożnej.. czyż nie?

anathema
Kibic
Na forum od 7066 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 27/08/2006 14:37
a ja mam takie pytanie- kto będąć na mezach b klasowej Pogoni odetnie sie od pierwszoligowej "ptakowej" Pogoni...bo to są dwa rozne kluby wrecz konkurencyjne...prosze o szczere odpowiedzi...

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758171712 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005