Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Lech Poznań 1:3 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Święty
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7294 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 09/05/2006 18:19
CZy ja dobrze widzę??? CZy na bilecie jest nasz najlepszy filar obrony w historii Batata II??? Proszę o odpowiedź kogoś kto ma bilet bo na ofi jest (chyba) właśnie on na zdjęciu biletu.

Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Safe
Kibic
Na forum od 7601 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 09/05/2006 19:51

KloceK napisał:  

Ekipant napisał:  

...a po drugie na calym stadionie mozna spiewac-chciec tzn moc!

.. gdzie bede spiewal ? na 1-dynce ? 14-nastce? gdzie 3piosenkie na mecz sa spiewane a gdy sam np. ze starszymi kolegami spiewamy to zaraz znajdzie sie jakis typ co cos krzyknie na nas i caly sektor za nim .. ''sila zlego na jednego..''

niewiem gdzie n calym stadionie.. keidys spiewalem na skarpie ale teraz zawsze znajdzie sie z 10 ''kibicow'' kazacych zaprzestac doping ''bo wpierd*l" albo '' bo zaslaniasz'' a gdy odpowiem ''to prosze zmienic miejsce'' to uslysze (za kazdym razem) odpowiedz ''to idz na 12'' a jak powiem ''niewpuszcza'' to uslysze ''trudno,zycie,bywa,pozniej itd.''

Wiec moze i na calym stadionie.. ale chyba nie tym im. Floriana Krygiera ..NIESTETY

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Cz
Kibic
Na forum od 7611 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 09/05/2006 19:57

KloceK napisał:  

KloceK napisał:  

Ekipant napisał:  

.. gdzie bede spiewal ? na 1-dynce ? 14-nastce? gdzie 3piosenkie na mecz sa spiewane a gdy sam np. ze starszymi kolegami spiewamy to zaraz znajdzie sie jakis typ co cos krzyknie na nas i caly sektor za nim .. ''sila zlego na jednego..''

niewiem gdzie n calym stadionie.. keidys spiewalem na skarpie ale teraz zawsze znajdzie sie z 10 ''kibicow'' kazacych zaprzestac doping ''bo wpierd*l" albo '' bo zaslaniasz'' a gdy odpowiem ''to prosze zmienic miejsce'' to uslysze (za kazdym razem) odpowiedz ''to idz na 12'' a jak powiem ''niewpuszcza'' to uslysze ''trudno,zycie,bywa,pozniej itd.''

Wiec moze i na calym stadionie.. ale chyba nie tym im. Floriana Krygiera ..NIESTETY

Wiekszych bzdur dawno nie czytalem..parokrotnie spiewalem na roznych sektorach np 1,4,5,8,14,16,17,18 i nikt niegdy nie powiedzial mi przestan spiewac bo wpierdol albo bo zaslaniasz,a parokrotnie podlaczal sie dany sektor, jak Ty boisz sie na wlasnym stadionie to pozdrawiam..

www.sectorshop.net
chrisxx
Kibic
Na forum od 8414 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 09/05/2006 19:58

KloceK napisał:  

KloceK napisał:  

Ekipant napisał:  

Nie można śpiewać nigdzie poza 12, post roku:D Przez kilkanaście lat chodzenia na Twardowskiego siedziałem juz chyba na wszystkich sektorach i nigdy mnie nie spotkało coś takiego, że ktoś by mi zabraniał spiewać...

Ostatnio edytowany przez: chrisxx, 9 maja 2006, 20:03 [1 raz(y)]

Piona!
Kibic
Na forum od 7259 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 09/05/2006 20:03

KloceK napisał:  

KloceK napisał:  

Ekipant napisał:  

W ten oto sposob zostales nominowany do pokemona roku ;) Moje najszczersze gratulacje ;)

Michał51
*zablokowany
Na forum od 7110 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 09/05/2006 20:07
brawo dla pokemona roku

kto nie skacze ten z policji hop hop hop
Rosa
Kibic
Na forum od 7497 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 09/05/2006 20:08
1 miejsce

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
barcish
Kibic
Na forum od 7731 dni

**

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 09/05/2006 20:22

Michał51 napisał:  
brawo dla pokemona roku

nie przejmuj sie, ja bede glosowal na ciebie

POGOŃ SZCZECIN!
pachol
Kibic
Na forum od 7954 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 09/05/2006 20:25

Kevin_007 napisał:  
CZy ja dobrze widzę??? CZy na bilecie jest nasz najlepszy filar obrony w historii Batata II??? Proszę o odpowiedź kogoś kto ma bilet bo na ofi jest (chyba) właśnie on na zdjęciu biletu.

tez wlasnie tak spojrzalem na oficjalce i mnie troche zgasilo. nie mam biletu ale z tego co mi sie zdaje to bilety sa drukowane wczesniej wszystkie razem i dlatego jest tam batataII. po prostu nikt nie przewdzial ze nie dotrzyma do konca sezonu:P oby to, ze juz u nas nie gra zawodnik ktory widnieje na bilecie nie bylo zlym proroctwem przed meczem:P

Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem, bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę
Mateusz
Kibic
Na forum od 7203 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 09/05/2006 20:40

Macias napisał:  

Mateusz napisał:  

Macias napisał:  

Mateusz napisał:  
Na mecz z Lechem tez mozna spodziewać się kolejek przy kasach z biletami bo ponoć na ten mecz bilety będą po 5 zł tak podaje Pogoń.v.pl

Zachowujesz się jak trzy letnie dziecko... Lisowski (dziennikarz Gazety Wyborczej) napisał tekst o tym, że taka akcja powinna znaleźc miejsce na meczu z Lechem i klub napewno na tym nie straci...rozumiem to jako prośbę i apel do szefostwa klubu.
Pogoń.v.pl i Pogońonline.pl zacytowały jego artykuł i dobrze, teraz wszystko jest w rękach(skrzydłach?) szefa ;)

napisałem ''bo ponoć '' czyli cos jest przewidywane :) tak to mwoie dla Ciebie bo moze nie wiem ... moze nie wiedziałes, żle przeczytales ... :)

Dobrze przeczytałem, ale zwróc uwagę, że już odbyła się pierwsza tura rozmów i wyszła z niej odpowiedź, to po co to dalej wertowac ?:) pzdr

zresztą :D jutro się wszytko okaże :) pzdr

Obrazek gif wstawiony na forum
Zamaskowany_Bob
Kibic
Na forum od 7041 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 09/05/2006 21:01
Hmmm mi sie wydawało że bilety są robione w Łodzi ale nawet jak przyślą i cena będzie po 15 zł to myśle że, tylko i wyłącznie od działaczów bedzie zależało by była cena za 5 zł.Gramy w zasadzie o nic ale wiadomo czym są dla nas pojedynki z Lechem Poznań tam po prostu trzeba być i to nie zależnie czy jest to Poznań czy Szczecin.Pozdrawiam tych którzy byli ze mna na tym pamiętnym 6:0 w Poznaniu,jak cały młyn Lecha skandował szybko wracajcie do ligi szybko wracakcie:)POGOŃ TO MY

Największa siła drzemie w dżemie
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7361 dni

*

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 09/05/2006 21:03

Bart1987 napisał:  

Michał51 napisał:  
brawo dla pokemona roku

nie przejmuj sie, ja bede glosowal na ciebie

to samo mialem napisac1 miejsce

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Michał51
*zablokowany
Na forum od 7110 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 09/05/2006 21:07
z tego co przeczytałem to decyzja odnośnie biletów za 5zł wyjaśni się w środe a jak ktoś zakupił bilet na mecz to co wtedy

kto nie skacze ten z policji hop hop hop
Macias
Kibic
Na forum od 7600 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 09/05/2006 21:13

Michał51 napisał:  
z tego co przeczytałem to decyzja odnośnie biletów za 5zł wyjaśni się w środe a jak ktoś zakupił bilet na mecz to co wtedy

Napewno się nie oburzy i nie będzie robił awantury o 10 zł... zresztą i tak kto ma byc ten bedzie, niezaleznie ceny biletu.

MaT
Kibic
Na forum od 7831 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 09/05/2006 21:16

chrisxx napisał:  

KloceK napisał:  

KloceK napisał:  

Ekipant napisał:  

Nie można śpiewać nigdzie poza 12, post roku:D Przez kilkanaście lat chodzenia na Twardowskiego siedziałem juz chyba na wszystkich sektorach i nigdy mnie nie spotkało coś takiego, że ktoś by mi zabraniał spiewać...

dokladnie zawsze mozna stac kolo mlyna no 10 czy 13 przeciez tam tez jest doping i mozna spiewac z 12 wystarcza checi

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7361 dni

*

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 09/05/2006 21:23
Obrazek jpg wstawiony na forum

Takie o to plakaty rozklejaja w Poznaniu,jak wam sie podoba nasz Herb?

i nawet stronke zalozyli:InwazjaNaSzczecin, widac pelna mobilizacja.

Ostatnio edytowany przez: Randall McMurphy, 9 maja 2006, 21:29 [1 raz(y)]

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Piona!
Kibic
Na forum od 7259 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 09/05/2006 21:29

Randall McMurphy napisał:  

Załosne, ale jak to juz normalne, ze wszyscy pomiataja naszym herbem :/

Tutaj lepiej widac
http://www.pyrusy.info/szczecin/?act=plakaty

Mateusz
Kibic
Na forum od 7203 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 09/05/2006 21:37
Czy wiesz drogi Kibicu co oznacza data 13 maja 2006 roku?

Otóż to data kolejnego zwycięstwa naszego Lecha!

żródło-strona lecha Poznań

No no chłopaki są pewni siebie ! :) zobaczymy co to będzie Tylko Pogoń !

Obrazek gif wstawiony na forum
Rosa
Kibic
Na forum od 7497 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 09/05/2006 21:45

Randall McMurphy napisał:  

i nawet stronke zalozyli:InwazjaNaSzczecin, widac pelna mobilizacja.

Ciekawe czy sprężą się tak jak my na Gdynie czy lepiej

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
eJay
Kibic
Na forum od 7659 dni

**

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 09/05/2006 21:51
Jezeli skorzystaja z całej puli biletów to może być ciekawie:)

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.07 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005