niewiem gdzie n calym stadionie.. keidys spiewalem na skarpie ale teraz zawsze znajdzie sie z 10 ''kibicow'' kazacych zaprzestac doping ''bo wpierd*l" albo '' bo zaslaniasz'' a gdy odpowiem ''to prosze zmienic miejsce'' to uslysze (za kazdym razem) odpowiedz ''to idz na 12'' a jak powiem ''niewpuszcza'' to uslysze ''trudno,zycie,bywa,pozniej itd.''
Wiec moze i na calym stadionie.. ale chyba nie tym im. Floriana Krygiera ..NIESTETY
...a po drugie na calym stadionie mozna spiewac-chciec tzn moc!
.. gdzie bede spiewal ? na 1-dynce ? 14-nastce? gdzie 3piosenkie na mecz sa spiewane a gdy sam np. ze starszymi kolegami spiewamy to zaraz znajdzie sie jakis typ co cos krzyknie na nas i caly sektor za nim .. ''sila zlego na jednego..''
niewiem gdzie n calym stadionie.. keidys spiewalem na skarpie ale teraz zawsze znajdzie sie z 10 ''kibicow'' kazacych zaprzestac doping ''bo wpierd*l" albo '' bo zaslaniasz'' a gdy odpowiem ''to prosze zmienic miejsce'' to uslysze (za kazdym razem) odpowiedz ''to idz na 12'' a jak powiem ''niewpuszcza'' to uslysze ''trudno,zycie,bywa,pozniej itd.''
Wiec moze i na calym stadionie.. ale chyba nie tym im. Floriana Krygiera ..NIESTETY
Wiekszych bzdur dawno nie czytalem..parokrotnie spiewalem na roznych sektorach np 1,4,5,8,14,16,17,18 i nikt niegdy nie powiedzial mi przestan spiewac bo wpierdol albo bo zaslaniasz,a parokrotnie podlaczal sie dany sektor, jak Ty boisz sie na wlasnym stadionie to pozdrawiam..
.. gdzie bede spiewal ? na 1-dynce ? 14-nastce? gdzie 3piosenkie na mecz sa spiewane a gdy sam np. ze starszymi kolegami spiewamy to zaraz znajdzie sie jakis typ co cos krzyknie na nas i caly sektor za nim .. ''sila zlego na jednego..''
Nie można śpiewać nigdzie poza 12, post roku Przez kilkanaście lat chodzenia na Twardowskiego siedziałem juz chyba na wszystkich sektorach i nigdy mnie nie spotkało coś takiego, że ktoś by mi zabraniał spiewać...
Ostatnio edytowany przez: chrisxx, 9 maja 2006, 20:03 [1 raz(y)]
W ten oto sposob zostales nominowany do pokemona roku Moje najszczersze gratulacje
CZy ja dobrze widzę CZy na bilecie jest nasz najlepszy filar obrony w historii Batata II Proszę o odpowiedź kogoś kto ma bilet bo na ofi jest (chyba) właśnie on na zdjęciu biletu.
tez wlasnie tak spojrzalem na oficjalce i mnie troche zgasilo. nie mam biletu ale z tego co mi sie zdaje to bilety sa drukowane wczesniej wszystkie razem i dlatego jest tam batataII. po prostu nikt nie przewdzial ze nie dotrzyma do konca sezonu oby to, ze juz u nas nie gra zawodnik ktory widnieje na bilecie nie bylo zlym proroctwem przed meczem
Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem, bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę
Na mecz z Lechem tez mozna spodziewać się kolejek przy kasach z biletami bo ponoć na ten mecz bilety będą po 5 zł tak podaje Pogoń.v.pl
Zachowujesz się jak trzy letnie dziecko... Lisowski (dziennikarz Gazety Wyborczej) napisał tekst o tym, że taka akcja powinna znaleźc miejsce na meczu z Lechem i klub napewno na tym nie straci...rozumiem to jako prośbę i apel do szefostwa klubu. Pogoń.v.pl i Pogońonline.pl zacytowały jego artykuł i dobrze, teraz wszystko jest w rękach(skrzydłach?) szefa
napisałem ''bo ponoć '' czyli cos jest przewidywane tak to mwoie dla Ciebie bo moze nie wiem ... moze nie wiedziałes, żle przeczytales ...
Dobrze przeczytałem, ale zwróc uwagę, że już odbyła się pierwsza tura rozmów i wyszła z niej odpowiedź, to po co to dalej wertowac ? pzdr
Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 09/05/2006 21:01
Hmmm mi sie wydawało że bilety są robione w Łodzi ale nawet jak przyślą i cena będzie po 15 zł to myśle że, tylko i wyłącznie od działaczów bedzie zależało by była cena za 5 zł.Gramy w zasadzie o nic ale wiadomo czym są dla nas pojedynki z Lechem Poznań tam po prostu trzeba być i to nie zależnie czy jest to Poznań czy Szczecin.Pozdrawiam tych którzy byli ze mna na tym pamiętnym 6:0 w Poznaniu,jak cały młyn Lecha skandował szybko wracajcie do ligi szybko wracakciePOGOŃ TO MY
Nie można śpiewać nigdzie poza 12, post roku Przez kilkanaście lat chodzenia na Twardowskiego siedziałem juz chyba na wszystkich sektorach i nigdy mnie nie spotkało coś takiego, że ktoś by mi zabraniał spiewać...
dokladnie zawsze mozna stac kolo mlyna no 10 czy 13 przeciez tam tez jest doping i mozna spiewac z 12 wystarcza checi
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.