Może jednak warto wrócić do Polaków?
- Zdecydowanie nie
Przecież nawet w Legii, która zmierza po mistrzostwo Polski, w głównych rolach występują dwaj Brazylijczycy oraz duet środkowych obrońców z Afryki.
Co za pierdolony pajac. Takich brazlijczykow jak ma Legia to on w zyciu nie zobaczy. A tak wogle to ma w chuj hajsu, najwieksz budzet w lidze to niech robi druga Legie. Jak jest taki madry to niech wezmie pod uwage proporcje. Zarowno w Legii jak i Wisle. Pozdro!
Odp: Cracovia - Pogoń - 22/04/2006 20:55
Jak spadną to Ptak powie w wywiadzie : "Niestety nie udało się,ale spróbujemy za rok" .. i spierdoli ze wszystkimi kopaczami do Łodzi
2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
Odp: Cracovia - Pogoń - 22/04/2006 20:59
Piszę to po raz trzeci i będę pisał po każdej porażce. TO JEST JAWNE ZBESZCZESZCZENIE I PROFANACJA NAZWY I LOGO POGOŃ SZCZECIN!!
Odp: Cracovia - Pogoń - 22/04/2006 21:06
no to na meczu z odra będzie sie działo już widze jak śpiewamy piosenki typu ''Pogoń Szczecińska a nie Brazylijska '',''poco wy gracie jak wy ambicji niemacie''albo''Polska biało czerwoni''.
Odp: Cracovia - Pogoń - 22/04/2006 21:17
haha dopiero co z melanżu wróciłem i już sikam z tych żałosnych wyników.Przynajmiej jak do drugiej ligi spadniemy to bedzie mecz z lechią...............
Odp: Cracovia - Pogoń - 22/04/2006 21:25
Taaa...jeszcze dwa miesiace temu wiekszosc z osob ktorzy teraz tak psiocza na brazylijczyków strasznie sie bulwersowala gdy tylko ktos odwazyl sie skrytykować chory pomysl antka.
Fantastycznie. Oby Ptakowi snil sie dzisiaj jakiś Brazylijczyk, ktory wymierza mu karę chłosty...
Fabio, Anderson, William, Valdir - out
Przeciez William nie gral chyba chodzi ci o Wagnera
Faktycznie chodzilo mi o Wagnera. Jeden pies.
To chyba nie byłeś na Groclinie, akurat William zaprezentował się naprawdę dobrze i było widać, że może być z niego naprawdę wartościowy zawodnik (a jeszcze młody jest), więc nie wiem o co Ci chodzi, że go wymieniasz jako kandydata do odejścia.
Zamiast młodego Brazylijczyka, wole młodego Polaka. Młody Brazylijczyk, do tego dobry od dawna gra w Europie i ogrywa sie w rezerwach najlpeszych klubów. W Pogoni sa same niedobitki (moze oprocz Amarala, ktory jest 100% profesjonalistą), ktore wymyslil idiota Dawidek. Ale co z tego, skoro o Williamie, Sriliamie, Fabio, Dupaldo i Fiutasonach zapomnimy za jakies 2 lata, co nie??
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Cracovia - Pogoń - 22/04/2006 22:01
Kazdy by wybrał młodego Polaka, a nie Brazylijczyka. Mam dosc takiej druzyny. A najbardziej mam dosc jeb**** w dupsko antosia i jego wypowiedzi w wywiadach. Jak mi sie przypomnia jego slowa ktore wypowiedzial pare miesiecy temu "Czołowka w tabeli, europejskie puchary". Wtedy mi sie nasuwalo pytanie, "Jak europejskie puchary kiedy w skladzie mamy wiekszosc obcokrajowcow?" A teraz na jezyk mi sie nasuwa jedno "Jebaj się panie ptak!"
Odp: Cracovia - Pogoń - 22/04/2006 22:12
jeszce nie raz wiekszosc z Was da sie zapewne omamic propagandzie Antoniego P... szkoda ludzi. Mnie te przegrane pozornie ciesza, bo pokazuja ze z banda braylijczykow nie mozna ot tak zawojowac sobie ligi. pokazuja tez ze Antoni nie zna sie na pilce i od kilku lat oszukuje wsszystkich kibicow i cały Szczecin. pozdrawiam, a na pytanie: "Kiedy bedzie lepiej??" - w imieniu naszego prezesa opowiadam "juz bylo!"
optymista i sportowym realista nie piszacym na tym forum bajek zycze wiecej optymizmu
Odp: Cracovia - Pogoń - 22/04/2006 22:38
Po raz 2 porażka Pogoni mnie nie zmartwiła i oby z Odrą też przegrali może Antoni pojmie że ściągająć 20 brazlijczyków podczas przerwy nie zrobi prawdziwej drużyny na to trzeba pracować troche lat(chyba że ma sie budżet jak Chelsea to inna bajka )
Najbardziej szkoda mi Kurasa że musi z takimi baranami pracować ..
Odp: Cracovia - Pogoń - 22/04/2006 22:45
trzeba zrobić wywiad z Ptakiem i pokazać mu co on mówił przed sezonem ..
Cleison król środka pola z Amaralem będą tworzyć lepszy duet niż Sobolewski z Cantoro , Cruz jest dwa razy lepszy od Grzelaka Legia źle zrobiła że go zwolniła , powalczymy jeszcze w tym sezonie o Europejskie Puchary , Edi będzie jednym ze słabszych zawodników ze wszystkich brazylijczyków itd. itp.
Odp: Cracovia - Pogoń - 22/04/2006 23:31
Zajekurwabiście co może zrobić jedna osoba z klubem :/ . Mam pomysł niech ptak kupi całą drużyne Sunderlandu bo i tak spadną z ligi | Będą już zgrani |W anglii mają kondycje to wszystkich zajeździmy
Odp: Cracovia - Pogoń - 22/04/2006 23:35
widze , że na forum są sami fachowcy!!! Pełen profesjonaliżm od Was bije!! Fachowcy od komentatorki!!! Szkoda mi Was! Tez jestem kibicem Pogoni, ale nie szukam winnych, tylko myśle ja tu pomóc druzynie aby było lepiej!!! Jeden minus tego neta to jest to , że dzieci mają do niego dostęp!!!
widze , że na forum są sami fachowcy!!! Pełen profesjonaliżm od Was bije!! Fachowcy od komentatorki!!! Szkoda mi Was! Tez jestem kibicem Pogoni, ale nie szukam winnych, tylko myśle ja tu pomóc druzynie aby było lepiej!!! Jeden minus tego neta to jest to , że dzieci mają do niego dostęp!!!
No ostro, ostro, ale czy nie za ostro? Myslisz jak pomoc druzynie. Powiem CI jedno. Druzyna ma nas w dupie, ja taka druzyne tez mam w dupie. Nic sie nie zmieni do czasu az antosiowi sie odechce lub zmadrzeje (Co ja wygaduje [?])
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758227749 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.