Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Górnik Zabrze - Pogoń 2:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
ktn
Ultraoptymista
IP: zapisany
Na forum od 8017 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 19/04/2006 20:29
każda porażka czarnej Pogoni....przybliża nas do choć trochę normalnego zespołu :)
więc pozytywnie

Better dead than red!
jaka24
Kibic
Na forum od 7487 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 19/04/2006 20:31
no to już w tym sezonie punktów nie zdobędziemy. U siebie Odra i lech, reszta to wyjazdy i wszędzie wpierdol, bo wszyscy chcą punktów.

POGOŃ TO MY....
Bratan
Kibic
Na forum od 7141 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 19/04/2006 20:31
no bez kitu jak mozna dostać tyle kasy na miesiąć i grać na poziomie 3-4??ligowym??"::/Może i nie każdy umie grac swietnie technicznie ale jakbym zobaczył przynajmiej jedną setną tej kwoty co oni dostają to bym cały mecz biegał bez przerwy a oni stoją......

Zgred
Kibic
Na forum od 7253 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 19/04/2006 20:35
teraz Pogoń i Górnika dzieli 5 pkt.... Widoczny brak Amarala i w drugiej połowie Eltona.Obrona niech wypierdziela na plaże copacabany robic babki z piasku (oczywiscie oprocz Julcimara i Matlaka).Z relacji wynika że najlepszy na boisku był Matlak no i Edi jeszcze próbował coś robic, pozytywnie Lilo.Wagner żegnamy.Valdir zegnamy.Mister Cleisson zegnamy .batata (beczka) II żegnamy. Wiem że ostatni dwaj nie grali ale to co pokazywali do tej pory wystarcza na takie stwierdzenie.marzylismy o 5 miejscu i rzeczywiscie była na to szansa.ale jezeli ma sie taką obrone (pozostałe formacje nie wypadają az tak zle) to nie ma sie co dziwic. ZA DUŻO GŁUPICH STRAT, USTAWIENIE OBRONY PRZY STAŁYCH FRAGMENTACH i zbyt flegmatyczne rozgrywanie akcji to jest nasz najwiekszy problem.jeżeli nie wygramy ze słabiutką Cracovią to jest naprawde bardzo źle...

Sygnatura:
Podpis który będzie pojawiał się po poście
Maksymalnie 500 znaków
Matek.
Kibic
Na forum od 8491 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 19/04/2006 20:42

Rafał napisał:  
każda porażka czarnej Pogoni....przybliża nas do choć trochę normalnego zespołu :)
więc pozytywnie

Rafał oczywiście masz racje, porażka zbliża nas do normalnej Pogoni oby tak dalej jeszcze kilka porażek i będzie ok :)

Pogoń To My!
Luk Luk
Kibic
Na forum od 7901 dni

**

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 19/04/2006 20:43
hmmm zaden trener w jeden dzien cudu nie stworzy. Widac ze osobniki o innym kolorze skory niz bialy sa bez formy a sil starcza im zaledwie na pierwsze 45 minut. Szkoda mi Kurasa ze zdecydowal sie na tych bambusow :/

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
NLx
Kibic
Na forum od 8762 dni

**

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 19/04/2006 20:47

lukassen napisał:  
Portowcy nigdy tam nie wygrali to dlaczego dzisiaj ma być innaczej. :(

Chociażby dlatego, że dzsiaj nie grali tam Portowcy...

za plecami psów myśliwskich cała masa
Rosa
Kibic
Na forum od 7564 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 19/04/2006 20:47
Nie wiem czemu ale chyba po raz pierwszy w życiu nie zmartwiłem się porażką Pogoni .

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
Plum
Kibic
Na forum od 7746 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 19/04/2006 21:07
Może dlatego, że mozna się było jej spodziewać, a wiemy że już nie walczymy o nic i raczej nie spadiemy.

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Safe
Kibic
Na forum od 7668 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 19/04/2006 21:10

Dejvi napisał:  

Rafał napisał:  
więc pozytywnie

Rafał oczywiście masz racje, porażka zbliża nas do normalnej Pogoni oby tak dalej jeszcze kilka porażek i będzie ok :)

1,2,3 MALO !
Pogon SZCZECINSKA !

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Frz
Kibic
Na forum od 8767 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 19/04/2006 21:18

Plum napisał:  
Może dlatego, że mozna się było jej spodziewać, a wiemy że już nie walczymy o nic i raczej nie spadiemy.

Nie byłbym tego taki pewien czy nie spadniemy.Nawet ze słabiutką Polonią na wyjeździe dostaniemy w dupe

2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
Zbyszek
Kibic
Na forum od 7548 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 19/04/2006 21:23

Rosa napisał:  
Nie wiem czemu ale chyba po raz pierwszy w życiu nie zmartwiłem się porażką Pogoni .

W sumie ja też ale jak przegrają ze srakovią to sie w kurwie bo to bendzie oznaczać 2 lige

Kibic
Na forum od 7131 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 19/04/2006 21:32
Kurwa myślałem, że dowiozą to skromne 1-0 a jednak nie...

Zachód !
Arathorn
Kibic
Na forum od 8047 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 19/04/2006 21:33
Kurwa, ludze przestańcie pierdolić o II lidze.
Ekstraklasa jest w tym roku strasznie słaba, a my mamy już tyle punktów, że spokojnie starczy, żeby nie przeskoczyła nas chociażby Polonia.

Rosa
Kibic
Na forum od 7564 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 19/04/2006 21:36
Jak nie co ty gadasz weź spójrz na tabele !

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
BNY
Kibic
Na forum od 7696 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 19/04/2006 21:45

Rosa napisał:  

dzis mialem to samo:) i jakos nawet w trakcie meczu nie ciagnelo mnie aby zobaczyc wynik:)

Plus
Kibic
Na forum od 7429 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 19/04/2006 21:47
mamy 11 ptk przewagi na polonia, a meczy jest jescze 5 czlyi najwiecej mozna zdobyc 15 ptk, to chyba prosty rachunek ze polonia moze nas jeszcze przeskoczyc. W co nie wieze ale moze.

Przegląd Sportowy- Codziennie nowy
Zen
Kibic
Na forum od 7219 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 19/04/2006 21:51
1 cel osiągnięty Panik zwolniony.niech teraz Ptak wypierdoli tych brazylijczyków(kilku zostawić),niektórzy wróca z wypożyczenia dokupić kilku ale nie z brazyli tylko popatrzeć w Polsce.Ptak ponoć mówił że Kuras bedzie miał cos do powiedzenia w transefrach(ile w tym prawdy:D).niech Ptak zmieni ta swoją wizje bo bedzie nie najlepiej ile razy juz sie przejechał na brazyllyjczykach.Może zostać Elton,Lilo<może Amaral,ktoś tam jeszce wróci Fabiniak,Celeban,Parzy,Łabędzki:) ktoś jeszce.dokupić Polaków( Mario kogoś znajdzie) i lala.POLSKA BIAŁO CZERWONI:D

Zgred
Kibic
Na forum od 7253 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 19/04/2006 21:54

Zen napisał:  
1 cel osiągnięty Panik zwolniony.niech teraz Ptak wypierdoli tych brazylijczyków(kilku zostawić),niektórzy wróca z wypożyczenia dokupić kilku ale nie z brazyli tylko popatrzeć w Polsce.Ptak ponoć mówił że Kuras bedzie miał cos do powiedzenia w transefrach(ile w tym prawdy:D).niech Ptak zmieni ta swoją wizje bo bedzie nie najlepiej ile razy juz sie przejechał na brazyllyjczykach.Może zostać Elton,Lilo<może Amaral,ktoś tam jeszce wróci Fabiniak,Celeban,Parzy,Łabędzki:) ktoś jeszce.dokupić Polaków( Mario kogoś znajdzie) i lala.POLSKA BIAŁO CZERWONI:D

Pomarzyć zawsze można :P

Sygnatura:
Podpis który będzie pojawiał się po poście
Maksymalnie 500 znaków
Zen
Kibic
Na forum od 7219 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 19/04/2006 21:55
Pomeczowe wypowiedzi trenerów

Trener Pogoni Mariusz Kuras: "Inaczej wyobrażałem sobie swój debiut. Myślałem, że urwiemy Górnikowi przynajmniej jeden punkt. Pierwsza połowa na to wskazywała. W drugiej gospodarze atakowali z determinacją, strzelili dwa gole i nie udało się nam już w końcówce odrobić strat. To bardzo cenne trzy punkty dla Górnika, szkoda, że to nie my je zdobyliśmy".

Trener Górnika Przemysław Cecherz: "Dowiedziałem się, że poprowadzę zespół w dzisiejszym meczu przed południem. Mogłem tylko przypomnieć piłkarzom jak się gra w piłkę. Znałem Pogoń i wiedziałem jak zablokować jej grę. To był bardzo ważny dla nas mecz. Bałem się, ale chyba każdy by się bał na moim miejscu. Wszyscy moi piłkarze zagrali wspaniale. O tym czy będę dalej prowadził zespół nie chciałbym na razie mówić. W czwartek czeka mnie rozmowa z prezesem".

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758228105 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005