Odp: GKS Bełchatów - Pogoń Szczecin - 11/04/2006 20:30
tak to jest jak Ptak ingeruje w wystawiana pierwsza 11 , przeciez po wypowiedziach w prasie z przed kilku dni mozna bylo domyslec sie ze sklad bedzie totalnie przemeblowany i najlepsi nie zagraja . Dlaczego ? Bo nie po to placi kontrakty takiemu Andersonowi czy Cleissonowi zeby chlopaki zagrali 2 czy 3 mecze , a wynik ? chyba ma to w dupie przeciez i tak nie mamy szans na puchary wiec mozna poeksperymentowac ...
chyba raczej ptak i jego rotacje w skladzie:/
jeden plus to to że porażka nic raczej w tabeli nie zmieni Plock przegral, Zaglebie i Odra remis, a Lech pewnie przegra wiec 7 miejsce ciagle nasze.
...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
Odp: GKS Bełchatów - Pogoń 2:0 - 11/04/2006 20:43
Sensei a może ma się tym przejmować ? daj spokój nie ma czym to są tylko Brazylijczycy któzi gówno wiedzą nawet co to jest Pogoń! nawet ich się nie da nazwać Portowcami bo Pogoń to już napewno nie jest drużyna nie będe dalej tłumaczyć...
Odp: GKS Bełchatów - Pogoń 2:0 - 11/04/2006 20:59
No tak racja, ale wiesz moje przygnębienie bardziej jest spowodowane tym iż tak się upokarzamy na polskiej arenie piłkarskiej, jakby ktoś mnie pytał co wole, Ptakowską Pogoń(Specjalnie pisane małą literą) czy MKS Pogoń Szczecin od czwartej ligii, wybrałbym drugą opcję, ale ten temaat już był wielokrotnie poruszany więc chyba sobie dam spokój z jakimi kolwiek wywodami...
Odp: GKS Bełchatów - Pogoń 2:0 - 11/04/2006 21:08
Powiedzial Bohumil, ze nie moga grac co 2 dni bo zle przygotowanie niech ktos zlapie kontuzje... wiec musi robic roszady JEBANY SERRAO I SIE ZESERRAO!!!, zamiast dac to Bohumilowi to nie! i sa wyniki;/.
Odp: GKS Bełchatów - Pogoń 2:0 - 11/04/2006 21:31
No i teraz wychodzi szydlo z worka, i wszystko pieknie sie ukazuje jakim to fartem wygrywalismy ostatnie 2 mecze.
Przegrywac 2:0 z ligowym slabeuszem i do tego nic nie grajac to naprawde tragedia. Do tego mierne przygotowanie kondycyjne ... robi sie nieciekawie
Odp: GKS Bełchatów - Pogoń 2:0 - 11/04/2006 21:33
Magdoń wróć!!! Słabizna totalna.Z relacji mozna było wyczytac że mielismy 1-2 akcje w ciagu całego meczu.GKS cisnął nas praktycznie przez cały mecz.jak Panik przychodził do Pogoni (chodzi mi o ten trzeci powrót) to myślalem że chociaż będziemy mieli dobra obrone ale gorzej będzie z atakiem.Teraz sie okazuje ze ani obrona ani atak nie gra jak powinien (no może po za kilkoma zawodnikami) i w efekcie przegrywamy z jednym ze słabiaków ligi.po za tym od groma kartek czy słusznych? tego nie wiem.ciemno widze mecz w Wielką Sobote (no chyba ze bedzie tak jak z Koroną czyli jedna akcja - jeden gol + zabójcza nieskuteczność rywali)
Sygnatura:
Podpis który będzie pojawiał się po poście
Maksymalnie 500 znaków
chyba raczej ptak i jego rotacje w skladzie:/
jeden plus to to że porażka nic raczej w tabeli nie zmieni Plock przegral, Zaglebie i Odra remis, a Lech pewnie przegra wiec 7 miejsce ciagle nasze.
no wiesz, jak zwal tak zwal. i tak wiadomo o co chodzi
Odp: GKS Bełchatów - Pogoń 2:0 - 11/04/2006 22:01
Taki madrala jesteś.Jezdże kiedy mi na to czas pozwala i nieraz się musiałem zawalniać z pracy by przyjść chociarzyb na Twardowskiego na mecz a na wyjazdach tez bywam.Dzis wróciłem po 17 z roboty i zapytam się ciebie czego nie byłeś w Bełchatowie??
Lipne te nasze statystyki w tym sezonie na wyjazdach 30 osób w Kielcach a Bełchatowie coś koło 15 :/ a mecz w Zabrzu też jest w tygodniu więc zapewne znów szału nie będzie
To pojedź nie narzekasz
zresztą Rosa zobacz na kibice.net w komentarzach głównie wszyscy się na temat naszej liczby wypowiadają
Lipne te nasze statystyki w tym sezonie na wyjazdach 30 osób w Kielcach a Bełchatowie coś koło 15 :/ a mecz w Zabrzu też jest w tygodniu więc zapewne znów szału nie będzie
Dlaczego więc nie jestes w Bełchatowie? Skoncz pieprzyc czlowieku...
To samo kunegundo kieruje do ciebie iistota pozaziemska
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.