Odp: Korona - Pogoń - 04/04/2006 19:41
zmiana w Pogoni na boisku pojawił sie Rafał Grzelak a zeszedł Grzesiek Matlak mam nadzieje że Grzelak pokaże sie z dobre strony w tym meczu.
Odp: Korona - Pogoń - 04/04/2006 19:48
Zaraz nam strzela co chwile ataki kompletnie niemamy srodka pola niewiem czemu Amarala nie wpuszcza za tego Tavaresa lub Lilo , cisna nas jak cholera
Przestan czlowieku pierdolic farmazony..Jak jestes taki kurwa madry to zglos sie na nowego trenera Pogoni..
ooo ten jaki grozny
forum jest po to zeby wyrazac opinie a nie tylko slodzic, zwlaszcza, ze nie ma ku temu podstaw...
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
No i koniec 1 polowy,wynik 0:0 zawdzieczamy slabej postawie Korony nawet jak Panik przesunal 2 linie do ofensywy i tak nic z tego nie wynikalo.
ELTON - do zmiany,pelno strat brak mu szybkosci,zastawiac sie kazdy umie ON MA STRZELAC!! wkoncu jako jedyny wysuniety napastnik!
Matlak- Jednak to jeszcze nie ten Matlak bardzo chimieryczny,mnostwo niecelnych podan
Ze Robert-bardzo niepewny
Lilo- to on wogole gra??
Tavares-bardzo malo widoczny,malo celnych podan,malo walki
Ale najgorszym zawodnikiem w polowie mianuje DANIELA,tragedia co on gra nawet pilki nie umie przytrzymac jakies amatorskie zwody.
ZMIENIC Tego Eltona i Daniela wpuscic Amarala i Grzelaka,brakuje kogos kto przytrzymal by pilke w srodku pola. JA bym tu polowe zmienil ale niema na kogo.
Dobra 1 polowa Kazmireczaka i Ediego
Grzelak--> Daniel
Amaral-->LILO
i pozniej Eltona zmienic ,moze cos z tego bedzie ale oni strasznie sie boja zaatakowac z daleka strzelaja moze cos wpadnie pelno chaosu pelno niecelnych podan,zobaczymy co w 2 polowie pokaza i jakie zmiany zrobi Panik.
Przestan czlowieku pierdolic farmazony..Jak jestes taki kurwa madry to zglos sie na nowego trenera Pogoni..
Ten jaki grozny heh, po to to pisze ze nie kazdy ma C+ i opisuje jak mecz wyglada niepasuje to nie czytaj,pisze jak ja to widze kurwa zawsze sie jakis baran przyczepi najlepiej nic nie pisac ,tylko klocic sie kurwa,co mama napisac`` 0-0 moze wygramy`` daruj sobie
Odp: Korona - Pogoń - 04/04/2006 19:59
Kto w końcu strzelił - Edi czy Elton? OK, już poprawili na gazeta.pl - EDIIIII
Mówiłem, że Korona jest do ogrania
Prosił bym aby ktoś z forum zabawił się w komentatora i opisał jak padła bramka.
65 min. GOOOLLL! Koronkowa kontra Pogoni. Lilo podaje w pole karne do Eltona, ten odrywa na 10m do Andradiny, który strzałem pod poprzeczkę z 10m nie daje szans golkiperowi Korony!...-Za oficjalką..
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758269461 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.