Odp: Korona - Pogoń - 03/03/2006 20:53
W F H, spookojnie, wbrew twojej opini nie "trzęse się"
Mówi tylko że boisko nie wygląda najlepiej, nie jest to żaden lament ani użalanie się.
Napisałem też, że warunki są takie same dla obu drużyn, co oznacza że zarówno Korona jaki i Pogoń będzie musiała grać w takich samych warunkach.
No... nie trzęse się.... jeszcze....
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
informacja na temat meczu w Kielcach - 03/03/2006 22:19
Witam wszystkich jestem z Kielc i jutro bede na meczu wielka szkoda ze mecz ten nie moze byc rozgrywany na nowym stadionie z podgrzewana murawa przy ulicy Sciegiennego firma "zielona architektura" ktora wykonywala murawe udzielila 10 letniej murawy na nowym obiekcie pod warunkiem ze mecz bedzie rozgrywany dopiero po 1 kwietnia. Pogoda w Kielcach w ciagu dnia jest dobra dzisiaj swiecilo caly dzien slonce snieg topnial na oczach najgorsza bedzie noc kiedy to temp spadnie ponizej 0 st. cel. jutro ma byc tez slonecznie, w ciagu dnia nie jest zimno tym bardziej ze pora rozgrywania meczu jest mloda. Widzialem stan tego boiska i mozna stwierdzic ze te miejsca ktore widac na zdjeciach to akurat wybrano chyba najgorsze fragmenty murawy. Oczywiscie sa miejsca gdzie jest w miare mozliwie natomiast czasami pilkarze beda wpadac we fragmenty zlodowaciale. Ale warunki gry dla obu zespolow sa takie same...najgorsze byloby gdyby byla odwilz wtedy to juz wogole nie mozna by rozgrywac meczu. Kazdy czeka na ten mecz z utesknieniem niech zagraja zobaczymy jak to wyjdzie oba zespoly sa gotowe na wszystko... pozdrawiam kibicow ze Szczecina. W przyszlym roku juz na nowym obiekcie nie bedzie takiego problemu czy mecz bedzie rozegrany czy nie.
Odp: Korona - Pogoń - 03/03/2006 23:21
Chyba czas skończyć z gadaniem o murawie jutro w Kielcach będzie błoto i piach, a z góry śnieg i deszcz... trudno... czas zacząć show i do boju POGOŃ!!! po 3 punkty...
Odp: Korona - Pogoń - 03/03/2006 23:31
Jestem zdania, ze Pogon wygra ten mecz w Kielcach, Korona czuje sie za pewnie, zlekcewazy nas troche, poza tym wydaje mi sie ze taktyka Panika aby grac tragicznie w sparingach i nie do konca sie odkrywac sprawdzi sie w mecz. Kolporter juz jest pewny trzech oczek.Warte podkreslenia jest jednak to ze Korona to beniaminek a jak uczy historia takie zespoły w rundzie rewanzowje dostaja zadyszki, zeby nie byc gołosłownym przykład dzisiejszy Cracovia ktora przegrała na własnych śmieciach Gornikiem koremu tez nie dawana za wiele szans...To nie tylko serce mi podpowiada ze Pogon pokaze sie z pozytywnej strony, ale 3 punkty przyjada do Szczecina
Co do dzisiejszego meczu Cracovi to ja się nie dziwiłem zwycięstwem Górnika. Czytam nagłówek na wp "niespodziewana porażka Cracovi" i to mnie dziwi. Kontuzje podstawowych zawodników, nagła dymisja trenera przed rozpoczęciem rundy i jakieś zamieszania wokół drużyny to nie mogło wpłynąć dobrze na ich gre. Tym bardziej że Górnik niejednokrotnie sprawiał niespodzianki a Cracovia najwyraźniej im leży i dlatego mnie to zwycięstwo nie zaskoczyło. Postawiłem nawet na Zabrzan ale wtopiła mi Legia :/ Co do jutrzejszego meczu to wkur.. mnie juz to pierdolenie o murawie ze zła i wogóle. Korona zagra w tych samych warunkach a niech soie przypomną stan murawy w meczu LM Chelsea - Barcelona.Ten lament jest dla ewentualnej porażki,będziemy pewnie później czytać, że nam pod bramką specjalnie nie rozkuli lodu żeby brazylijczycy sami sobie wbijali gole :/ i fuckt będzie miał o czym pisać
Odp: Korona - Pogoń - 04/03/2006 04:31
daiman - cóz mozna powiedziec wiecej jak tylko to ze masz 100% racji. Dzis zgarnełem troche kasy choc mogło tego byc jeszcze wiecej. Jakos nie pasiła mi czysta "2" w meczu Craxy stad poszło x2.
Pozniej niesamowita nerwówka w meczu Legii ale ostatecznie kupon siedzi Co do meczu Korony - z czysto bukmacherskiego spojrzenia to typ jest jasny i kupon poszedł jeszcze gdy kursy było relatywne.
Na dzis sa zajebiscie zanizone stad za pare groszy mozna sprobowac zagrac - "przeciw faworytom"
Wokoł meczu Korona-Pogon Rzgów zrobil niesamowita jadke propagandowa ale z czego to wynika kazdy obsewujacy obecna Pogon doskonale wie Sa po prostu słabi i Ptak&Co probuje odwlec w czasie czekajaca juz kare Futbol ma to jednak do siebie ze nie zawsze wygrywaja faworyci i tu upatruje marna bo marna ale zawsze jakas szanse dla Pogoni. Jak to mowia - czasem i slepej kurze (ptaszkowi) trafia sie ziarno. Załuje tylko iz mecz ten bede ogladał zaledwie na C+ ale taki poki co przyszedł na mnie czas. Fortuna kołem sie jednak toczy stad mam nadzieje ze juz niedługo wroce w szeregi pracujacych.
Odp: Korona - Pogoń - 04/03/2006 10:07
Zarówno wczoraj jak i dziś patrzyłem na widok z kamerki internetowej w Kielcach i w nocy znów śnieg padał...oj będzie balet
Zarówno wczoraj jak i dziś patrzyłem na widok z kamerki internetowej w Kielcach i w nocy znów śnieg padał...oj będzie balet
snieg? niemozliwe specjalnie patrzylem pogode i na internecie i wszedzie podawali slonce,no to niezle sie zapowiada niecale 3 godz do meczu
Na forum Korony pisza ze pada. W rozegraniu tego meczu jest wiecej "polityki" niz rozumu. Zostaly przelozone wszystkie mecze druzyn ktore nie posiadaja podgrzewanej murawy za wyjatkiem... Kielc. Nie wydaje mi sie zeby np. dosc bogaty klub jakim jest Zaglebie nie bylo stac na zorganizowanie jakis specjalnych srodkow na przygotowanie murawy. Poprostu jej sie nie da przygotowac do normalnych warunkow czego dowod widzimy na fotkach z Kielc.
Koronie mozemy pogratulowac dobrego lobby i sily przebicia w PZPN...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.