Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
rico
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7435 dni

*

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 10/02/2006 23:11

Randall McMurphy napisał:  
i dobra wszystkie maila wyslalem troche tego bylo ale warto z takimi gnojami trzeba walczyc chociaz w taki sposob dopisalem tez kilka slow od siebie:))

Dzięki za wsparcie... od trzech dostałem informacej ze są na urlopie albo nie maich już w pracy...hahha

Dla chętnych utrudnić imżycie polecam zajżec na 4 strone topicu Prostest

Polskę trzeba nie wywalczyć, ale wypracować.
www.piotrkrzystek.pl - Piotr Krzystek i nowy stadion w Szczecinie
AlterEgo
Kibic
Na forum od 8108 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 10/02/2006 23:52

One_of_Them napisał:  

Cytat:  
"Gdyby ptaszysko nie sprowadzał tu brazylijczykow tylko normalnie prowadzil klub to ten szmatlawiec "fakt" nie miałby o czym pisac."

Póki co, to on wykłada swoją kasę i ma pełne prawo sprowadzać Brazylijczyków. I nikogo nie powinna obchodzić ich narodowość tylko to, jakimi są piłkarzami. Ci, którzy patrzą WYŁĄCZNIE przez pryzmat narodowości, rasy, czy koloru skóry, niech się zapiszą do pewnej partii, której nazwy przez obrzydzenie nie wymienię.

Rzygac się chce!
I co z tego, że wykłada własną kasę? POGOŃ to nie tylko budynki klubowe, stadion, piłkarze (których właścicielem, jest Ptak).
Jeżeli pan Prezes założy sobie gdzieś swój własny klub. Zbuduje go od zera, to wtedy bedzi mógł nazwac się właścicielem, panem, władcą i co tam jeszcze chcecie.

Pogoń to historia, tradycja, "serce miasta", ale WY to macie w dupie i jesteście tak zaślepieni wizją "wielkości", że jestescie w stanie utożsamic się z bandą latynosów, którzy nie wiedzą gdzie leży Polska, a już Szczecin na pewno. Jeszcze mają mieszkac pod Łodzią ... paranoja!

Jedynymi osobami, które ośmieszają Pogoń, są Pan Prezes i Jego poplecznicy, a Pogoń-online już tak wchodzi w dupę władzą klubu, że niedługo dojdzie do fuzji z oficjalką.

Tyle w temacie

Obrazek gif wstawiony na forum
Shivan
Kibic
Na forum od 8422 dni

**

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 11/02/2006 00:04
niech sobie kurwy pisza co chca, gowno mnie to obchodzi, ale kiedy profanuje sie herb i tradycje to nadaje sie scierwo tylko do zajebania, sorry ze tak ostro ale nie mam dzis szczesliwego dnia :) A w ramach protestu pochowam wszystkie egzemplarze "fucktu" u mnie w robocie i chuj niech pojda do zwrotu :)

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
eM
Kibic
Na forum od 7240 dni

**

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 11/02/2006 00:26

Cytat:  
Ci, którzy patrzą WYŁĄCZNIE przez pryzmat narodowości, rasy, czy koloru skóry, niech się zapiszą do pewnej partii, której nazwy przez obrzydzenie nie wymienię.

Po co ten bełkot o rasizmie?! Jeżeli ktoś chce aby POLSKI klub pozostał POLSKIM klubem od razu jest rasista?!

Poza tym nie mam pojęcia o jakiej partii piszesz :P
Ty pewnie reprezentujesz tych ktorzy popieraja marsze rownosci i inne dziwactwa? Niestety przez obrzydzenie nie jestem w stanie wymienić nazwy tego ugrupowania :D

No ale nie o tym mowa...;)

Co do herbu macie racje-jest to przegiecie ale jesli chodzi o reszte to nie zmieniam zdania.

A teraz do ataku!

Na ostrej kurwie wysylamy maile a od jutra na znak protestu kupujemy tylko "super express"! :D

Dobranoc :P

Ostatnio edytowany przez: eM, 11 lutego 2006, 00:54 [1 raz(y)]

--
Kibic
Na forum od 8597 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 11/02/2006 00:35

PSG. napisał:  

A teraz do ataku!

Na ostrej kurwie wysylamy maile a od jutra na znak protestu kupujemy tylko "super express"! :D

A czy ktos w ogole kupuje to scierwo, wydaje mi sie ze nie wiec przerzucac sie nikt chyba nie musi....

rico
Kibic
Na forum od 7435 dni

*

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 11/02/2006 01:16

bartollo napisał:  

PSG. napisał:  

A teraz do ataku!

A czy ktos w ogole kupuje to scierwo, wydaje mi sie ze nie wiec przerzucac sie nikt chyba nie musi....

Hm... sprawdziłem przciętnie 500.000 ludzi kupuje fakt... więc pół miliona ludzi miał czytało to coś w Fuckcie... jest o co się ścierać Protest

Szołn
Kibic
Na forum od 7778 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 11/02/2006 02:11

rico napisał:  
For foreign recievers: this mail is an act of protest of one polish football club supporter against systematic laugh down of my favorite football club Pogoń Szczecin (flirts devision club with big for Polish conditions social community) by daily newspaper Fakt’s redaction. For more info please ask polish branch of Axelspringer.

Idea dobra, ale jakoś nieangielsko to wygląda ;) Wykreśliłbym "of one polish football club supporter", zamienił "flirts devision" na "first division", no i redakcja to na pewno nie "redaction" (powinno być bodajże "editorial team")...
Maile poszły i tylko w kilku kopiach :)

edit: ZKDP nie zajmuje się takimi sprawami, ciach ciach.

Ostatnio edytowany przez: Szołn, 11 lutego 2006, 02:39 [2 raz(y)]

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
rico
Kibic
Na forum od 7435 dni

*

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 11/02/2006 02:30

Szołn napisał:  

rico napisał:  
For foreign recievers: this mail is an act of protest of one polish football club supporter against systematic laugh down of my favorite football club Pogoń Szczecin (flirts devision club with big for Polish conditions social community) by daily newspaper Fakt’s redaction. For more info please ask polish branch of Axelspringer.

Idea dobra, ale jakoś nieangielsko to wygląda ;) Wykreśliłbym "of one polish football club supporter", zamienił "flirts devision" na "first division", no i redakcja to na pewno nie "redaction" (powinno być bodajże "editorial team")...
Maile poszły i tylko w kilku kopiach :)

Dzięki Szołn za zwrócenie uwagi... pisałem z palca i nawet nie zastanawiałem się nad poprwanością... zmieniłem zgodnie z sugestią... pzdr

cEzY
Kibic
Na forum od 8024 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 11/02/2006 09:06
Obrazek jpg wstawiony na forum

Grudziądz tez kibicuje Pogoni...
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7919 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 11/02/2006 09:36

AlterEgo napisał:  
Rzygac się chce!
I co z tego, że wykłada własną kasę? POGOŃ to nie tylko budynki klubowe, stadion, piłkarze (których właścicielem, jest Ptak).
Jeżeli pan Prezes założy sobie gdzieś swój własny klub. Zbuduje go od zera, to wtedy bedzi mógł nazwac się właścicielem, panem, władcą i co tam jeszcze chcecie.

czytam to i czytam i wydaje mi sie, ze wybudziles sie z kilkuletniego snu
zastanawiam sie w ogole jestes kibicem Pogoni po przeczytaniu tego.
Historia pokazuje, ze Pogoń po tym jak Zarząd Portu zrezygnował z finansowania klubu potrzebowała sponsora, na poczatku bylo to miasto, potem Bekdas, Gondor i teraz Ptak
do tego zeby Pogoń w ogole byla jak pokazala historia potrzebni byli Ci ludzie
Bekdas zrobil wicemistrza, Gondor spuscil Pogon do 2 ligi, a Ptak stworzyl i pamietaj o tym nowa Pogoń, nie tą sama co Gondorowa, i jak masz do kogos pretensje to do urzedasow miejskch, ktorzy wypuscili z rak Bekdasa, w wiekszosci komentarzy jakie sa wszyscy mowi praktycznie jednym glosem - za Bekdasa Pogon moglaby byc wielka
tekst o zalozeniu wlasnego klubu od zera to moze 50 lat temu byloby mozliwe, teraz jak zycie pokazuje, wiekszy wykupuje mniejszgo, bogatszy biedniejszego i nic z tym nie zrobisz
w sporcie tak bywa, ze jakas firma chce zaangazowac sie w pilke nozna chocby i dolacza do druzyny, ktora ma juz jakies tradycje, Wisła ma Telefonike, Legia ma ITI, Amica Wronki bez lodowek, gralaby pewno w III lidze, tak samo Groclin Grodzisk Wlkp. bez Drzymaly
i co maja mowic kibice tych druzyn? ze tez taki Cupial ma tez sobie zalozyc klub w A klasie Telefonika Krakow, czy w Wawie ITI Warszawa po to zeby promowac swoja markę!

AlterEgo napisał:  
Pogoń to historia, tradycja, "serce miasta", ale WY to macie w dupie i jesteście tak zaślepieni wizją "wielkości", że jestescie w stanie utożsamic się z bandą latynosów, którzy nie wiedzą gdzie leży Polska, a już Szczecin na pewno. Jeszcze mają mieszkac pod Łodzią ... paranoja!

nikt nie jest zaslepiony wielkoscia brazylijskiej Pogoni, pokazaly to ankiety w naszym serwisie, jesli czytasz nasze forum systematycznie mozesz przeczytac, ze to wlasnie w wiekszosci komentarzy kolejni brazyijczycy sa negatwynie przyjmowani, sa kibice, ktorych nie interesuja ich umiejetnosci tylko z gory skreslaja ich jako jakis latynosow
trzy lata temu tak samo skreslali pilkarzy Piotrcovii, ktorzy przyjechali grac w Pogoni, zastanawiam sie czy wtedy tez miales jakies "ale" do Ptakowej Pogoni
co do tego ze Pogon ma mieszkac gdzies tam w Gutowie to musze Ci pwoeidziec, ze sa fakty ze taka sytuacja ma rece i nogi.
Z tego co mi wiadomo pod koniec lutego Pogon przyjezdza do Sczecina i bedzie mieszkac w Neptunie,
po pierwsze dzieki urzedasom miejskim nie mamy boiska ze sztuczna murawa, nie mamy na ta chwie stadionu z podgrzewana murawa, nie mamy najwidoczniej hotelu gdzie mozna umiescic wszystkich pilkarzy, pamietaj, ze sa to Brazylijczycy, ktorzy w wiekszosci nigdy nie byli w Europie i nie znaja jezyka, jesli myslisz, ze sztuka byloby wynajac im 20 mieszkan w Szczecinie i zotawic ich samemu to zycze ci powodznia, ciekawe jak dalbys sobie rade w Pekinie jakby Cie tam wyslali i dali mieszkanie, chinski mile wskazany

AlterEgo napisał:  
Jedynymi osobami, które ośmieszają Pogoń, są Pan Prezes i Jego poplecznicy, a Pogoń-online już tak wchodzi w dupę władzą klubu, że niedługo dojdzie do fuzji z oficjalką.

tu musze sie rowniez zatrzymac i czytam ta druga czesc z lekkim zdziwienim odbierajac to jako lekko prowokacje
jesli Ci nie pasuje Pogon Ptaka to przestan na nia chodzic, jesli nie pasuja ci brazylijczycy to przestan chodzic na stadion, wydaje mi sie, ze kibic danej druzyny to kibic, ktory ma w sercu swoj klub, szanuje nazwe Pogon i jej tradycje, a nie staje po stronie ludzi, ktorzy pisza takie scierwo
nie wiem, czy jezdzisz na mecze wyjazdowe, ale zadaj tutaj pytanie chlopakom, ktorzy jezdza na wyjazdy Pogoni w Polske i spytaj, za kim oni jezdza? za Pogonia Ptakowa, za pilkarzami Piotrcovii, ktorzy byli, czy teraz bede jezdzic za brazylijczykami...
dla tych osob nazwa Pogon jest najwazniejsza, reprezentuja klub z ich miasta, noszenie barw granatowo-bordowych
znajdz mi tu polecznikow Antoniego Ptaka jesli tak juz to piszesz
smieszny i zalosny jestes piszac, ze online wchodzi w dupe Ptakowi i niedlugo zrobi fuzje z oficjalka, niby czym chlopie wchodzi? tym, ze napisalem po raz drugi, ze jakis pajac z faktu przekolorowal herb Pogoni na inne barwy, ze szydzi z Pogoni, tym mam wchodzic Ptakowi w dupe?
co to za argumentacja

nie wiem ile masz lat i jakie doswiadcznie kibicowskie, ale chyba nie wieksze ode mnie, wiec nie masz pojecia o czym pisze
poza tym nasza strona do oficjalki ma tak blisko jak stad do Brazylii , jednak chyba tego nie wiesz, bo nie czytasz naszej strony,
a jak chcesz o tym pogadac to zapraszam na gg (w profilu)

gandzia 92
Kibic
Na forum od 7284 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 11/02/2006 10:57

i dobra wszystkie maila wyslalem troche tego bylo ale warto z takimi gnojami trzeba walczyc chociaz w taki sposob dopisalem tez kilka slow od siebie:))

Też napisałem emiala wczoraj do tej smiesznej redakcji :]

Obrazek jpg wstawiony na forum
fan57
Kibic
Na forum od 8061 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 11/02/2006 11:07

Cobra_S napisał:  

Pogoniarz73 napisał:  
Cobra jakby nie patrzec PSG po czesci ma racje.. przeciez ktos do tego doprowadzil ze smieja sie z nas i hanbia jak wazne dla nas wartosci,mimo iz robia to smieszne redaktorzyny z nic nie wartego szmatlawca..

tylko trzeba pamietac, ze Pogoń to też my, kibice!
szyderstwo jest skierowane w klub, ale to my kibice jestesmy najbardziej utozsamiani z klubem
taka nagonka na Pogon zaczela sie od Bekdasa, szydzenie z nas jako kebabow itd
potem byla Piotrcovia, teraz ta brazilina
co do tego kto doprowadzil do takiej sytuacji a nie innej powiem tak, jesli komus nie pasuje taki twor jaki wczesniej stworzyl Anotni Ptak, czyli Pogoń z Piotrcovii, teraz Pogoń z Brazyliany wcale nie musi sie utozsamiac z ta druzyna i chodzic na mecze, co nie wyklucza zainteresowaniem futbolem
widocznie mam inne zapatrywanie na takie artukuly, nazwa Pogoń i herb dla mnie to rzecz swieta, nie wazne kto w niej gra i kto jest wlascicielem Pogoni

Cobra_S, w tym momencie w pełni się z Tobą zgadzam i jestem po twojej stronie, myślę tylko czy nie utworzyć tematu odnośnie naszych władz miejskich, gdzie (nie wiem czy są to strachy na lachy, czy Ptak faktycznie wybuduje ośrodek szkoleniowy w Brazylii), który może przelecieć nam koło nosa.
Reasumując trzeba w jakiś (?) sposób wpłynąć na TEN DURNY UM i wywalczyć swoje:)

Niniejszym zakładam temat "um2Ptak"

Pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez: fan57, 11 lutego 2006, 11:33 [3 raz(y)]

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
eJay
Kibic
Na forum od 7728 dni

**

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 11/02/2006 11:23
Nie wiem nad czym sie tak rozwodzicie, wystarczy napisac:

Fakt to szmaty

...i tyle:) Przeciez to sa dziennikarze-amatorzy, wystarczy bowiem spojrzec na ilosc tekstu....

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
fan57
Kibic
Na forum od 8061 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 11/02/2006 11:36

eJay napisał:  
Nie wiem nad czym sie tak rozwodzicie, wystarczy napisac:

Fakt to szmaty

...i tyle:) Przeciez to sa dziennikarze-amatorzy, wystarczy bowiem spojrzec na ilosc tekstu....

eJay, ameryki nie odkryłeś:)

ale pomyślmy nad tym jak wpłynąć na um żeby coś temu "biednemu" Ptakowi pomóc:)
Wiem że to jest gostek który może wszystko ale nie ma środka na nasz um, tak samo jak Sabri i Gondor spalili na panewce, przez nasze "władze miejskie"

Pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez: fan57, 11 lutego 2006, 11:41 [1 raz(y)]

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
rico
Kibic
Na forum od 7435 dni

*

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 11/02/2006 12:02

gandzia 92 napisał:  

Też napisałem emiala wczoraj do tej smiesznej redakcji :]

Prostest dzień 1 poszedł w kabel,
Przepis na prostes

eJay
Kibic
Na forum od 7728 dni

**

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 11/02/2006 12:03
Ja bym nie liczyl na szybka pomoc ze strony UM, bo tam pracuja stare ramole i ogolnie panuje tam marazm. Ciezko od nich wziasc chocby 200 zł na sponsoring kolonii dla dzieci, a co dopiero budowe osrodka trenongowego:)

Tu potrzeba swiezej krwi i mlodych, ktorzy wiedza na czym polega sport i czego chca ludzie... Stary dziad pokroju Jurczyka tylko dolicza czas do konca kadencji biorąc szmal, a reszta wymienia sie stanowiskami co 2 miesiace...

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
AlterEgo
Kibic
Na forum od 8108 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 11/02/2006 12:43

Cobra_S napisał:  

zastanawiam sie w ogole jestes kibicem Pogoni po przeczytaniu tego.

Rozumiem, że mam sie obrazic?

Cytat:  

Historia pokazuje, ze Pogoń po tym jak Zarząd Portu zrezygnował z finansowania klubu potrzebowała sponsora, na poczatku bylo to miasto, potem Bekdas, Gondor i teraz Ptak

Chyba rozumiesz różnice między sponsorem, a włascicielem? Właścicelem to chyba za mało powiedziane w stosunku do pana Ptaka, który zawsze ma racje, a kibice niech się zamkną i lepiej kupują bilety.

Cytat:  
tekst o zalozeniu wlasnego klubu od zera to moze 50 lat temu byloby mozliwe, teraz jak zycie pokazuje ... itd.

No widizisz jedak nie zrozumiałeś.
Trudno porównywac Amice czy Groclin z Legią, Wisłą czy właśnie Pogonią.
Uważasz, że między Cupiałem, ITI a Ptakiem można postawic znak równosci ???

Cytat:  
ze tez taki Cupial ma tez sobie zalozyc klub w A klasie Telefonika Krakow, czy w Wawie ITI Warszawa po to zeby promowac swoja markę!

Hm? Dlaczego?
Jeszcze raz, żeby było jasne. Nie jestem przeciwnikiem sponsoringu, czy kupowania klubów sportowych, ale taki klubu to nie to samo co np. telewizor i to, że jesteś jego właścicielem nie znaczy, że możesz z nim wszystko zrobic na co tylko masz ochotę!!!

Cytat:  
trzy lata temu tak samo skreslali pilkarzy Piotrcovii, ktorzy przyjechali grac w Pogoni, zastanawiam...

Przyznaje - uważałem, że Ptak to szansa - myliłem się.

Cytat:  
pamietaj, ze sa to Brazylijczycy, ktorzy w wiekszosci nigdy nie byli w Europie i nie znaja jezyka, jesli myslisz, ze sztuka byloby wynajac im 20 mieszkan w Szczecinie i zotawic ich samemu to zycze ci powodznia, ciekawe jak dalbys sobie rade w Pekinie jakby Cie tam wyslali i dali mieszkanie, chinski mile wskazany

Dlatego sprowadzenie 20 brazyliczyków jest BŁĘDEM!

Cytat:  

jesli Ci nie pasuje Pogon Ptaka to przestan na nia chodzic, jesli nie pasuja ci brazylijczycy to przestan chodzic na stadion,

Tak, tak szkoda, że nie dodałeś " i sie zamknij" :)

Cytat:  
wydaje mi sie, ze kibic danej druzyny to kibic, ktory ma w sercu swoj klub, szanuje nazwe Pogon i jej tradycje, a nie staje po stronie ludzi, ktorzy pisza takie scierwo

Oooo! Ostatnią rzeczą o jakiej pomyślałem, była obrona brukowca. Zwracam tylko uwagę, że Wasze święte oburzenie powinno by skierowane RÓWNIEŻ w stosunku do tego co wyprawia z NASZYM klubem prezes.

Cytat:  
smieszny i zalosny jestes piszac, ze online wchodzi w dupe Ptakowi i niedlugo zrobi fuzje z oficjalka, niby czym chlopie wchodzi? tym, ze napisalem po raz drugi, ze jakis pajac z faktu przekolorowal herb Pogoni na inne barwy, ze szydzi z Pogoni, tym mam wchodzic Ptakowi w dupe?
co to za argumentacja

Nie poparłem poprzednio swojej tezy żadną argumentacją. Poniosło mnie trochę, ale teraz argumenty możesz znaleźc powyżej.

Obrazek gif wstawiony na forum
Luigi
Kibic
Na forum od 7556 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 11/02/2006 14:06
My sie wsciekamy na Fuckt,a strona kibicow Pogoni,niejaka v-pilka umieszcza felieton(juz drugi raz zreszta)ktory jeszcze bardziej obraza,przynajmniej w moim odczuciu klub i jego tradycje...Przesmiewanie sie z historii ,zmienianie imienia Floriana Krygiera(dla mnie osoby niemal,ze swietej)na Crigerio to juz szczyt bezczelnosci jeszcze wiekszy,niz Fucktu.
Swoja droga niezle musza sie nabijac z Pogoni kibice innych druzyn czytajac taki felieton na kibicowskiej stronie Pogoni...ehh wkurwilem sie...

Nie rzucim ziemi skad nasz klub...
Cywil
Kibic
Na forum od 7431 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 11/02/2006 14:21
te wszystkie felietony na v.pl to jedno wielkie gówno. Ludzie którzy to piszą mają chyba za dużo wolnego czasu i zamiast czyms pozytecznym zajmują się generowaniem takich wypocin. Że tez ktos to w ogóle czyta...

ekil
Kibic
Na forum od 8022 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 11/02/2006 14:24

eJay napisał:  

Fakt to szmaty

I tutaj musze się zgodzic, cos mi sie obilo o uszy wczoraj czy przed wczoraj (nie wiem moze ktos to wczesniej pisal, nie wiem nei czytalem wszystkiego) ze Fakt obraża rząd i kogoś tam jeszcze,ale większość z Was ma rację, że to fatalna gazeta, co wcale nie znaczy, że ludzie nie mogą jej czytać. Żyjemy wszak w wolnym kraju, no nie? Wódka też raczej nie leczy, nie każda smakuje, niejedna wręcz śmierdzi, a ludzie ją piją i się cieszą. Każdemu to na co zasługuje. Jak chcą idioci za to płacić to niech płacą.

Znalazlem równierz na głownej stronie tej "gazety(?)" taki cytat, który świadczy o jej wysokim poziomie intelektualnym...

gazeta? napisał:  
Wreszcie zniknie z "M jak miłość"
Uff, w końcu! Wiele wskazuje na to, że serialowa Madzia, czyli Anna Mucha (26 l.), zniknie z ukochanego przez miliony Polaków "M jak miłość". Ale czy to źle? Zamiast niej na ekranie pojawi się przecież urocza Karolina Nolbrzak (25 l.) - to ona teraz będzie najbliższą przyjaciółką i powiernicą sekretów Kingi (Kasia Cichopek, 23 l.).

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758352866 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.08 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005