Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Lech-Pogoń 1:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
galerro87
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7367 dni

Odp: Lech-Pogoń 1:1 - 26/11/2005 00:30
a ilu bylo widzów ?
bo różne źródła pokazują troszkę rozbieżną frekfencję:P
Pogońonline 3 000
Pogoń.v.pl 5 000
interia.pl 5 000
lechpoznan.net 6 000
90minut 7 000

Cinek
Kibic
Na forum od 8033 dni

Odp: Lech-Pogoń 1:1 - 26/11/2005 09:19
na meczu nie zabrakło oczywiscie kibicow ze Szczecina...

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
maluch69
Kibic
Na forum od 7780 dni

Odp: Lech-Pogoń 1:1 - 26/11/2005 09:37
A ja sie ciesze z wyniku (co prawda moglo byc lepiej, ale nie jest zle) chlopaki powalczyli, wystarczylo wiecej serca do gry i od razu sa lepsze wyniki:) Bardzo ladna bramka Radka. Teraz z optymizmem czekam na mecz z Wisla P.
(BTW pochawale sie:P trafilem wynik meczu - tylko strzelca niee)

miejsce na Twoja reklame.
RUDY 20
Kibic
Na forum od 7705 dni

Odp: Lech-Pogoń 1:1 - 26/11/2005 10:22
no to mecz, nawet mi sie spodobal:), wkoncu Divecky sie przelamal:D, oby tak dalej strzelal brameczki. na dobra ocene zasluguje Peskovic bo mial kilka dobrych interwencji, szczegolnie przy karnym(uratowal nam tylek):), Edi ladne podanie poczym gol Diveckiego. Tavares,Julcimar,Grzelak,Matlak tez zasluguja na wyroznienie:) oby tak jak grali w II polowie zagrali z Wisła Płock:)

na zawsze w moim sercu POGOŃ gool SZCZECIN
chicago
Kibic
Na forum od 7699 dni

Odp: Lech-Pogoń 1:1 - 26/11/2005 10:29
Boris vs Reiss

Dobry mecz :) Wreszcie dużo emocji :)

Paulinus
Kibic
Na forum od 8420 dni

Odp: Lech-Pogoń 1:1 - 26/11/2005 10:41
Bluzgi były, ale tylko forma Pogoń Śledzie....,były też białe chusteczki dla Zarządu Lecha.
Ludzi mało,mobilizacji w postaci naszych brak, stadion rozorany.

"CSWD" i to się nie zmieni....
BzM
Kibic
Na forum od 7734 dni

Odp: Lech-Pogoń 1:1 - 26/11/2005 10:43

Cinek84 napisał:  

+/- około 40 osób incognito

Safe
Kibic
Na forum od 7670 dni

Odp: Lech-Pogoń 1:1 - 26/11/2005 11:28

galerro87 napisał:  
a ilu bylo widzów ?
bo różne źródła pokazują troszkę rozbieżną frekfencję:P
Pogońonline 3 000
Pogoń.v.pl 5 000
interia.pl 5 000
lechpoznan.net 6 000
90minut 7 000

telegazeta TVP 1 7k wiec ok. 6k bylo :D
Wreszcie bylo zaangazowanie powiadacie ? :)

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Bzyku
Kibic
Na forum od 7768 dni

*

Odp: Lech-Pogoń 1:1 - 26/11/2005 11:43
no i wymęczyli ten remis, trzeba przyznać, że o ile gra (poza pierwszymi 15-ma minutami) była wyrównana, to sytuacje znacznie lepsze miał Lech i trzeba uznać ten remis za szczęśliwy.
Jak Panik wpuścił Milara za Michalskiego to myślałem, że oczopląsu dostane, i to przy stanie 1-1 ! Chyba Panik bał się Celebana wpuścić, po jego słabym występie z Kujawiakiem.

Lol meczu to sytuacja z 92 minuty, kiedy liniowy odbił przypadkowo piłkę i zamiast autu dostaliśmy róg :D

Pesković - Miał mnóstwo szczęścia w tym meczu, ale choćby przy rzucie karnym pokazał, że potrafi bronić, a to był jego dzień. Bez winy przy stracie gola. Jedyny błąd, to gdy około 30min dał się uprzedzić Gajtkowskiemu i ten głową posłał piłkę tuż obok spojenia.

Michalski - Średnio - ciężko było się połapać, gdzie on naprawdę gra, bo raz z prawej, raz z lewej. Kilka razy najgroźniejsze dośrodkowania wychodziły z lewej strony, gdy właśnie Michalski nie zawsze sobie tam radził.

Julcimar - Jak zwykle kierował defensywą, jak zwykle solidny, ale przy bramce część winy musi obciążyć też jego konto - rolą środkowego obrońcy jest pokryć Iwana na środku pola karnego.

Magdoń - Jeden ze słabszych jego meczów - o ile za karnego bym go specjalnie nie winił, bo nie miał on szans w pojedynku biegowym z Gajtkowskim (błąd byłwcześniej) to kilka innych interwencji miał nieudanych.

Tavares - nie wyróżnił się niczym szczególnym poza dużą ilością fauli.

Łabędzki - W pierwszej połowie lepiej wychodziło mu wspomaganie Grzelaka niż gra w destrukcji, w drugiej gdzieś zniknął z pola widzenia. To chyba on nie sięgnął piłki, gdy ta doszła do Gajtkowskiego i był karny.

Matlak - Bardzo waleczny, zdeterminowany i ofensywnie nastawiony. Jego szarże lewą stroną były groźne. Wspomagał też kolegów w defensywie.

Trałka - Na swoim stałym poziomie, czyli słabizna. I jeszcze głupia kartka (ręka).
(Elokan) - Nieco lepiej wychodziła mu gra na szpicy niż Diveckiemu, walczył i szczególnie był przydatny w końcówce przy kontrach.

Grzelak - Zdecydowanie najlepszy piłkarz Pogoni, reżyser. Tym razem często grał w środku i świetnie rozdzielał piłki (zwłaszcza kilka świetnych crossów na lewą stronę). Większość pojedynków 1 na 1 udanych, sam też próbował strzelać. Oby więcej takich meczów, bo ja np. nie zauważyłem dzięki niemu braku Kaźmierczaka. W końcówce opadł z sił, ale jak się haruje za pół drużyny, to nic dziwnego.

Edi - Tym razem w cieniu Grzelaka, ale zagrał poprawnie. Miał asystę przy bramce, wcześniej sam ładnie strzelił, ale był na spalonym.

Divecki - Jako wysunięty napastnik był bezproduktywny, znacznie bardziej pożyteczny w grze defensywnej i pewnie nie mógł by zaliczyć meczu do udanych, gdyby nie piękna bramka. Myślę, że pomoc to miejsce gdzie Radek powinien grać, a nie atak. Bo w ataku Panik robi z niego "tarana" mającego rozpychać rywali.

M.Ryszka - Myślę, że sędziował poprawnie - najważniejsze decyzje były słuszne (kartki, karny, spalony Ediego, pozostałe spalone).

Pesković 9 - Michalski 5, Julcimar 7, Magdoń 5, Tavares 6 - Łabędzki 5, Matlak 7, Trałka 3 (Elokan 6), Grzelak 9 - Edi 7, Divecki 6

krzysieek
Kibic
Na forum od 7692 dni

Odp: Lech-Pogoń 1:1 - 26/11/2005 11:58
Wczoraj jako jeden z nielicznych opuszczałem stadion zadowolony ... :P kosztowało to troszke stresu i cierpliwości ale warto było pojechać i obejrzeć bramke Pepiczka , swoją droga ma chłopak szczęscie do Lecha ostatni razem Piatek mu tak pięknie piłke wyłożył wczoraj Kotorowski był bez szans , kolejny słaby mecz Magdonia chyba pora poszukać kogoś na jego pozycje , liczyłem na Grzelaka ... a co do sytuacji Ediego to wydaje mi sie , że nie było spalonego moge jednak sie mylić .

Bzyku
Kibic
Na forum od 7768 dni

*

Odp: Lech-Pogoń 1:1 - 26/11/2005 12:01
spalony był, było to widać w TV.... Edi stał dokładnie na linii pola karnego, a obrońca jakieś pół metra przed linią.

krzysieek
Kibic
Na forum od 7692 dni

Odp: Lech-Pogoń 1:1 - 26/11/2005 12:03
możliwe możliwe ... :D

Steryd
Kibic
Na forum od 8702 dni

**

Odp: Lech-Pogoń 1:1 - 26/11/2005 13:14
Delete

Ostatnio edytowany przez: Steryd, 26 listopada 2005, 15:47 [1 raz(y)]

1948
krzysieek
Kibic
Na forum od 7692 dni

Odp: Lech-Pogoń 1:1 - 26/11/2005 13:35
nie przypominam sobie abyśmy bylo kolegami ... ;P nie byłeś na meczu nie widziałes koleżanka siedziała gdzie indziej

Cz
Kibic
Na forum od 7680 dni

Odp: Lech-Pogoń 1:1 - 26/11/2005 13:38

BzM napisał:  

Cinek84 napisał:  

+/- około 40 osób incognito

Mysle ze bylo nawet wiecje niz 40osob bo duzo znajomych twarzy sie przewinelo,mysle ze ok.50-55 osob.Jeszcze byly bluzgi w formie "paprykarze ch...".Zadziwilo mnie jak jechali swoje bozyszcze P.Reissa.Czesc osob wychodzila przed koncem meczu,wiec nie tylko tacy ludzie sa u nas..Fajny motyw z pozdrawianiem zgod na dwie strony.Pozdro dla spotkanych chlopakow ze Szczecina:)i najwazniejsze CHWD kanarabat

www.sectorshop.net
Steryd
Kibic
Na forum od 8702 dni

**

Odp: Lech-Pogoń 1:1 - 26/11/2005 13:44
Delete

Ostatnio edytowany przez: Steryd, 26 listopada 2005, 15:47 [1 raz(y)]

1948
krzysieek
Kibic
Na forum od 7692 dni

Odp: Lech-Pogoń 1:1 - 26/11/2005 13:47
jaki przypał wklejaj sobie ...

Steryd
Kibic
Na forum od 8702 dni

**

Odp: Lech-Pogoń 1:1 - 26/11/2005 13:53
Delete

Ostatnio edytowany przez: Steryd, 26 listopada 2005, 15:48 [1 raz(y)]

1948
krzysieek
Kibic
Na forum od 7692 dni

Odp: Lech-Pogoń 1:1 - 26/11/2005 14:01
Hehe tak jestem winny poszedłem na mecz z koleżanka która miała szal lecha zabijcie mnie teraz ... gdybym ją chociaż pobił i zgwałcił może by mi wybaczono

Helmut
Moderator*
Na forum od 8159 dni

Odp: Lech-Pogoń 1:1 - 26/11/2005 14:06
edit...

Ostatnio edytowany przez: Helmut, 26 listopada 2005, 16:43 [1 raz(y)]

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758400236 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005